Nekem is tetszett a háború. Engem is többször támadtak, volt, hogy naponta többször, mégsem sírdogáltam. Harcoltam, és tessék: a csapatom csak 3. lett, nekem mégis van medálom a toplistáról.
Most befejezem a küldit, ehhez még kell néhány csata, osztán húzok vissza vadászni.
(És nem mellesleg remek alkalom volt kipróbálni a térkifordító ital és az EH hasznát.)
Hozzászólások - Kvnoemi
Dátum: 2011.05.17. 10:52:56
Dátum: 2011.05.02. 14:45:52
Részben igazad van, de nekem nem kell most extra izgalom. Parázok, hogy le ne csússzak a 10-ből, mert vesztes csapatban vagyok, de szeretném a plecsnit.
Dátum: 2011.05.02. 14:40:37
Úgy tűnik, kb. 12:30 óta nem frissül a toplista.
Dátum: 2011.05.01. 12:17:13
Mindenki most játszik? Nekem lefagyott az egész. Menjetek már pihizni, vagy ebédelni, én csatázni szeretnék!
Köszi! Jó étvágyat!
Köszi! Jó étvágyat!
Dátum: 2011.05.01. 12:06:22
Dátum: 2011.04.29. 11:02:28
Idézet: Birka - 2011.04.29. 08:51:57
-Tegnap óta az event KH ellen nincs időlimit, ha van hp-ja, akkor akár támadhatod... (Ennek hozománya, hogy játékosok ellen is megvadult a dolog)
Reggel óta töröm a fejem, hogy fordulhatott elő, hogy 13 percen belül kétszer vert le ugyanaz. Attól féltem, én nem tudok (nem tudok jól) valamit. Így már értem a dolgot, remélem mielőbb javítják!
-Tegnap óta az event KH ellen nincs időlimit, ha van hp-ja, akkor akár támadhatod... (Ennek hozománya, hogy játékosok ellen is megvadult a dolog)
Reggel óta töröm a fejem, hogy fordulhatott elő, hogy 13 percen belül kétszer vert le ugyanaz. Attól féltem, én nem tudok (nem tudok jól) valamit. Így már értem a dolgot, remélem mielőbb javítják!
Dátum: 2011.04.27. 16:04:25
Túl szép lenne, ha megtennék. Álom, álom, édes álom, álomkép.....
Amúgy nagyon tetszik az event, de akkor is elszomorító egy nap után tudni, hogy esélyem nincs a csapatgyőzelemre.
(Még mielőtt valaki beszól: Tudom-tudom, az én hibám, miért nem váltok én is... Egyrészt csakazértse, másrészt így tuti van célpont a 400 nyert csatához. )
Amúgy nagyon tetszik az event, de akkor is elszomorító egy nap után tudni, hogy esélyem nincs a csapatgyőzelemre.
(Még mielőtt valaki beszól: Tudom-tudom, az én hibám, miért nem váltok én is... Egyrészt csakazértse, másrészt így tuti van célpont a 400 nyert csatához. )
Dátum: 2011.04.27. 13:32:11
Huh, köszönöm, tényleg olvastam valahol.
Dátum: 2011.04.27. 13:28:04
Szerintem pedig pont az a gond, hogy lehet váltani. Össze-vissza rohangál mindenki ész nélkül, közben az "erőviszonyok" ez alapján változnak. Persze ez sem igaz, mert a játékosok jelentős része azonnal átrohant az erősebbnek tűnő csapathoz, így ténylegesen ő lett a legerősebb. Akkor lenne igazad, ha kezdettől fogva nem lehetett volna csapatot váltani. Most már nem tudom, mivel lehetne átcsábítani a nyerő csapat tagjait, de aránytalanul erős jutalom kéne, hogy bukják az eddigi csatáikat, plusz kockáztassanak a csapatgyőzelmmel is. Akkor viszont maga az event veszítené el a célját.
Dátum: 2011.04.27. 13:17:47
Elvesztem a sokféle leírás, módosítás, hozzászólás között. Valaki elárulná egyértelműen, hogy van-e jelentősége, hogy igazi karaktert vagy klónt támadok? Ha van, akkor mi? Előre is köszi a választ!
Dátum: 2011.04.27. 13:14:09
Jó ötletnek tűnik átlagolni a győzelmek számát a résztvevőkkel. Az bizti, hogy így 400 győztes csatáig nyomom, ahogy tudom, aztán pá!
Dátum: 2011.04.27. 11:33:35
Pontosan, de most a bejövő támadásokról van szó.
Dátum: 2011.04.27. 11:22:40
PP levonásról szó sem volt.
Dátum: 2011.04.27. 11:10:06
Ez teljesen rendben volna így. Aki szabályosan játszik, annak semmilyen vesztesége nem lenne, és ez a lényeg.
Dátum: 2011.04.27. 09:56:05
Nagyon sajnálom a gyenge karaktereket, de:
Én a szintemen elég erősnek számítok, mégis sűrűn ronggyá vernek. Persze legtöbbször 6 szinttel magasabbról jönnek a pókok, de nekem édesmindegy honnan jön, ha megver. Ez van, belefér. Ez egy ilyen játék, el kell fogadni. E-mellett, vagy ezek ellenére, nekem 30 pp-s beállításom van, ezen nem is fogok változtatni egyelőre, úgyhogy nem tudok lejjebb támadni. Persze, hogy a gyenge karikat piszkálom. Naponta többször. És nem szégyellem magam. Akkor én rossz vagyok? Kufármedálom úgysem lesz, nem a győzteshez álltam, és nem akarok átpártolni. Egyrészt hűséges típus vagyok, másrészt egész tűrhető mennyiségű célpontom van így, a 400 győzelem pedig kell.
Így is fel lehet fogni. És még örülni is lehet a játéknak. Persze, nagyobb lenne a motiváció, ha lenne bármilyen esélyem a csapatmedálra, mert nekem is nagyon tetszik, de a maxos relikviát nem cserélném le rá.
Én a szintemen elég erősnek számítok, mégis sűrűn ronggyá vernek. Persze legtöbbször 6 szinttel magasabbról jönnek a pókok, de nekem édesmindegy honnan jön, ha megver. Ez van, belefér. Ez egy ilyen játék, el kell fogadni. E-mellett, vagy ezek ellenére, nekem 30 pp-s beállításom van, ezen nem is fogok változtatni egyelőre, úgyhogy nem tudok lejjebb támadni. Persze, hogy a gyenge karikat piszkálom. Naponta többször. És nem szégyellem magam. Akkor én rossz vagyok? Kufármedálom úgysem lesz, nem a győzteshez álltam, és nem akarok átpártolni. Egyrészt hűséges típus vagyok, másrészt egész tűrhető mennyiségű célpontom van így, a 400 győzelem pedig kell.
Így is fel lehet fogni. És még örülni is lehet a játéknak. Persze, nagyobb lenne a motiváció, ha lenne bármilyen esélyem a csapatmedálra, mert nekem is nagyon tetszik, de a maxos relikviát nem cserélném le rá.
Dátum: 2011.03.06. 20:52:49
Láttam, hogy más világnál is ez van, itt is napok óta ugyanazok a kérdések jönnek vadászatkor, ugyanolyan sorrendben. Valami nem stimmel, már kicsit uncsi.
Dátum: 2011.02.21. 09:35:51
Fiúk, nem az a gond, hogy lehet őket ütni. Ez nekem is tetszik, és szerintem mindenkinek. Akinek pedig nem, az nem csinálja. Viszont számomra egy nagyon kellemetlen, visszás érzés, hogy kaptunk egy feladatot, beleadtunk apait-anyait, de nem vagyunk képesek teljesíteni. Ráadásul nem a mi hibánkból. Szerintem mindenki nyugodtan ellenne, ha tudnánk mire számíthatunk ezek után. Ha van egy kitűzött célom, én nem szeretem feladni. Tudom, hogy hasznosabb lenne örökké csapkodni a Xenókat, de az eventnek nem ez a célja. (Vagy nagyon félreértettem valamit.)
Dátum: 2011.02.20. 22:12:04
Én borzasztóan türelmes, megértő ember (Végzetúrnő) vagyok, de mos kiakadtam. Lenyomtam 53 csatát, csatánként átlag 1500 sebzéssel. A nyanyus ép-je egy hajszállal sem csökkent. Lehet, hogy én egyedül kevés vagyok, de nem hiszem, hogy senki más nincs itt! Nekem kell a plecsni!
Dátum: 2011.02.20. 17:14:31
Az nagyon tetszik, hogy el tudom sütni a PP-ket és az állataim is rengeteget fejlődtek mostanában, mégsem ez az egész cirkusz lényege, ezért nem tudok örülni. Ha Miklós veri le a Xenókat, akkor minimum dupla jutalmat kell adnia nekünk, mert mi tényleg mindent beleadtunk, a feladat viszont teljesíthetetlen volt.
Amúgy szerintem az event tuti, a következőnél már a kivitelezés is nyilván jobb lesz.
Amúgy szerintem az event tuti, a következőnél már a kivitelezés is nyilván jobb lesz.
Dátum: 2011.02.20. 16:43:36
V3-on kis naivan a legnagyobb néni kipurcanása után abbahagytam a csapkodást, mondván, a kisebbeknek is jusson valami. Szerencsére a fórumolvasgatás következtében rájöttem, hogy a Xenók ereje nincs összefüggésben a szintjükkel, csak a támadó szintjével. Ez nem is lenne gond, de akkor miért különböző szintűek? No mindegy.
De itt csak én adok nekik napi 100-200 ezer sebzést, pedig csak középszintű vagyok, mégsem megyünk velük semmire. Gondolom ütögetik őket többen, nálam nagyobbak is, de ennek sosem lesz így vége.
De itt csak én adok nekik napi 100-200 ezer sebzést, pedig csak középszintű vagyok, mégsem megyünk velük semmire. Gondolom ütögetik őket többen, nálam nagyobbak is, de ennek sosem lesz így vége.