Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2010.09.20. 10:40:32
Az olimpiát elindítottam, de a leállások okát még keresem.
Dátum: 2010.09.17. 09:33:11
Úgy látom, néha leáll a kvízolimpiát vezérlő program, próbálok rájönni mitől lehet, és megszüntetni. (addig is, ha észreveszem hogy leállt, újraindítom)
Ma még mindenképpen fog futni a teszt, de kisebb leállások elképzelhetők.
Ma még mindenképpen fog futni a teszt, de kisebb leállások elképzelhetők.
Dátum: 2010.09.16. 11:20:09
Ezek okát keresem, addigis időnként frissítsetek rá az oldalra.
Dátum: 2010.09.16. 11:08:28
A kvíz-olimpiával régebben elég sok gond volt, részben a sebességével, részben a scriptelhetőségével. Sokat dolgoztunk ezek megoldásán, és elkészült egy olyan verzió, amit már a játékosok is kipróbálhatnak.
Az új kvízolimpia elérhető a szokásos helyről, kvíz->kvíz olimpia. Akinek van kedve, segíthet a tesztelésben, minden reakciót szívesen várunk, addig nem fogjuk kirakni élesbe, amíg nem működik megfelelően.
A teszt-verzió egyelőre kb holnap délig fog futni, LE- és kvízmedál jutalom egyelőre nincs, de toplista valószínűleg lesz.
Akinek problémája van, írja le azt is, melyik világ, melyik karakterével fordult elő, és milyen böngészővel próbálkozott.
Mindenkinek köszönjük a segítséget!
------------------------------------------
Ezt a hozzászólást frissíteni fogom az eddigi észrevételeknek megfelelően, ha olyat találsz ami az alábbi listában benne van, azt már nem kell jelezni.
- ha egy válasz nagyon hosszú, nem látszik a vége
Az új kvízolimpia elérhető a szokásos helyről, kvíz->kvíz olimpia. Akinek van kedve, segíthet a tesztelésben, minden reakciót szívesen várunk, addig nem fogjuk kirakni élesbe, amíg nem működik megfelelően.
A teszt-verzió egyelőre kb holnap délig fog futni, LE- és kvízmedál jutalom egyelőre nincs, de toplista valószínűleg lesz.
Akinek problémája van, írja le azt is, melyik világ, melyik karakterével fordult elő, és milyen böngészővel próbálkozott.
Mindenkinek köszönjük a segítséget!
------------------------------------------
Ezt a hozzászólást frissíteni fogom az eddigi észrevételeknek megfelelően, ha olyat találsz ami az alábbi listában benne van, azt már nem kell jelezni.
- ha egy válasz nagyon hosszú, nem látszik a vége
Idézet: Endyr - 2010.09.14. 11:40:02
Nem portyának számít, a szöveg volt pontatlan, korrigáltam. És nem is térkapunak, csak azért azok között a csaták közt jelenik meg, mert nem volt máshol hely.
kalandot is lehet kozben talalni. es portyanak szamit
Nem portyának számít, a szöveg volt pontatlan, korrigáltam. És nem is térkapunak, csak azért azok között a csaták közt jelenik meg, mert nem volt máshol hely.
Idézet: Endyr - 2010.09.14. 10:26:39
Korrigáltam, mostantól magasabb szintű italok is eshetnek.
A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: kristály gyógyital.
118as szinten kaptam egy 80as gyogyitalt. Nem lehetne ezt valahogy jobban szintbe hozni?
118as szinten kaptam egy 80as gyogyitalt. Nem lehetne ezt valahogy jobban szintbe hozni?
Korrigáltam, mostantól magasabb szintű italok is eshetnek.
Dátum: 2010.08.10. 10:19:32
Újra megy a kérdőív V4-en.
Dátum: 2010.08.09. 13:57:54
Bekerült az aukciósházba, hogyha epikus tárgyat szeretnél eladni, előtte feljön egy megerősítő ablak.
Dátum: 2010.08.05. 09:30:14
Eliteninja, Charma25: visszaírtam az esszenciáitokat.
A hibáért elnézést kérek, igyekszem mihamarabb javítani. Addig is, logolom az esszenciákat, és ha valakinek eltűnik, vissza tudom állítani, ha ír nekem PM-et.
A hibáért elnézést kérek, igyekszem mihamarabb javítani. Addig is, logolom az esszenciákat, és ha valakinek eltűnik, vissza tudom állítani, ha ír nekem PM-et.
Dátum: 2010.07.23. 14:42:33
Ma bekerült pár apróság:
- V5-ön az épületek oldalon látszik a szövetséged építési átlaga
- a karakterlapon a saját bemutatkozó szöveged alapból nem jelenik meg, hanem csak egy gombra kattintva
- az öltözetváltás feljebb került, hogy kevesebbet kelljen scrollozni
- a megosztható csatáknál volt egy bug, ha valaki megosztott csatát törölt, a csata továbbra is megosztott maradt, és a linkre kattintva "nincs ilyen csata" oldal jött be. A hibát javítottam, ha valaki továbbra is ilyen csatát talál, küldjön PM-et.
- az alkímista laborhoz bekerült egy bővítés, azoknál az esszenciáknál, amelyek nem szakértelmet növelnek, ezért a működésük nem egyértelmű, kaptak egy kis kérdőjelet amelyre ha ráviszed a kurzort, magyarázatot kapsz. Ezenkívül a labor leírását kibővítettük.
- V5-ön az épületek oldalon látszik a szövetséged építési átlaga
- a karakterlapon a saját bemutatkozó szöveged alapból nem jelenik meg, hanem csak egy gombra kattintva
- az öltözetváltás feljebb került, hogy kevesebbet kelljen scrollozni
- a megosztható csatáknál volt egy bug, ha valaki megosztott csatát törölt, a csata továbbra is megosztott maradt, és a linkre kattintva "nincs ilyen csata" oldal jött be. A hibát javítottam, ha valaki továbbra is ilyen csatát talál, küldjön PM-et.
- az alkímista laborhoz bekerült egy bővítés, azoknál az esszenciáknál, amelyek nem szakértelmet növelnek, ezért a működésük nem egyértelmű, kaptak egy kis kérdőjelet amelyre ha ráviszed a kurzort, magyarázatot kapsz. Ezenkívül a labor leírását kibővítettük.
Dátum: 2010.07.09. 15:38:37
Javítva.
Dátum: 2010.07.07. 16:09:05
A plusz % portya LE-t adó tárgyak mostantól nem működnek térkapuban.
Dátum: 2010.07.07. 10:52:21
Elnézést kell kérnem tőletek, mert kiderült hogy régebben jeleztétek már nekem a +% le-s tárgyak térkapura hatását, és akkor azt írtam vissza, hogy normális. Igazság szerint teljesen elfeledkeztem róla, és nem tudom már, mit gondoltam a dologról akkoriban, miért írtam azt amit, de ez egyértelműen nem így lett tervezve, és valamit kezdeni kell vele. Vagy javítani, vagy hivatalosan és végérvényesen kijelenteni, hogy ezt már nem fogjuk megváltoztatni. De úgy látom, Miklós véleménye erről egyértelmű, és hacsak gyökeres változás nem lesz, ma délután kiszedem a bugot a játékból.
Idézet: Midian - 2010.07.07. 08:22:40
Idézet: Midian - 2010.07.07. 08:22:40
Vagyis Baraty csal.
Akkor kérek még 2 hét bant. Dátum: 2010.07.06. 15:32:41
Megtörtént az eddig bejelölt nyertes karakterek áthelyezése a másik világokba. Ha már volt olyan nevű karakter az adott világon, akkor a neve után raktunk egy 01, 02, ... stb számot. Akinek ezzel problémája van, 3 napon belül jelezze PM-ben, és átírom a nevet egy általa választottra (ill. ha valami gondja van az áthelyezéssel, azt is).
Kvíz-kulcsok:
A gyorsítás eddig is úgy működött, hogy ha megvetted, akkor egy jó válasz kettőnek számított a toplistában is (küldetéseknél ez különösen hasznos). A kvíz-kulcsok lényegében felturbózott gyorsításnak felelnek meg, ezért hasonlóan működnek.
Egy bugot tudok elképzelni, ha pl 299 előre megválaszolt kvízkérdésed van, és válaszolsz egyre, akkor a kulcs miatt a toplistába 4,6,stb-nek számít bele. Ezt ki fogom még tesztelni, és ha így van, akkor a kvíz 4. helyezettet is a nyertesek közé tesszük (a top3-ból csak egy embernek volt kulcsa).
Kvíz-kulcsok:
A gyorsítás eddig is úgy működött, hogy ha megvetted, akkor egy jó válasz kettőnek számított a toplistában is (küldetéseknél ez különösen hasznos). A kvíz-kulcsok lényegében felturbózott gyorsításnak felelnek meg, ezért hasonlóan működnek.
Egy bugot tudok elképzelni, ha pl 299 előre megválaszolt kvízkérdésed van, és válaszolsz egyre, akkor a kulcs miatt a toplistába 4,6,stb-nek számít bele. Ezt ki fogom még tesztelni, és ha így van, akkor a kvíz 4. helyezettet is a nyertesek közé tesszük (a top3-ból csak egy embernek volt kulcsa).
Dátum: 2010.07.06. 12:41:39
A "+x% LE jár győztes portyáért" tárgyak működtek térkapuban és kalandok közben is, ez hiba volt, javítottuk.
Dátum: 2010.07.05. 10:22:46
Ez az előbb nem működött jól, javítottam.
Dátum: 2010.07.05. 10:08:21
Lezárult az újabb V4, gratulálok a győzteseknek. A győztesek közül aki a karakterátadást választj, annak a karaktere nem lesz azonnal átvive, mert még pár ellenőrzést le kell futtatnom rajtuk (legkésőbb holnap délután).
Akinek problémája van a zárással, az PM-ben jelezze, és a türelmeteket kérem, még most kezdek visszarázódni.
Az aukciós licitek le rendesen, az adott tétel ideje szerint fognak lejárni, a karakterek megkapják a tárgyakat (az átvitt karakterek is)
Akinek problémája van a zárással, az PM-ben jelezze, és a türelmeteket kérem, még most kezdek visszarázódni.
Az aukciós licitek le rendesen, az adott tétel ideje szerint fognak lejárni, a karakterek megkapják a tárgyakat (az átvitt karakterek is)
Dátum: 2010.06.26. 10:46:57
Uruguay - Dél-Korea 1-2
Egyesült Államok - Ghána 2-0
Németország - Anglia 2-2 (angol továbbjutás)
Argentína - Mexikó 3-0
Hollandia - Szlovákia 2-0
Brazília - Chile 2-1
Paraguay - Japán 1-0
Spanyolország - Portugália 1-1 (spanyol továbbjutás)
Egyesült Államok - Ghána 2-0
Németország - Anglia 2-2 (angol továbbjutás)
Argentína - Mexikó 3-0
Hollandia - Szlovákia 2-0
Brazília - Chile 2-1
Paraguay - Japán 1-0
Spanyolország - Portugália 1-1 (spanyol továbbjutás)
Dátum: 2010.06.23. 13:25:36
Akik nyertek, már megkapták (10 karakter, fejenként 100 aranydukát)
A vasúti kedvezményeket beírtam.
A vasúti kedvezményeket beírtam.
Dátum: 2010.06.23. 09:15:05
Egyesült Államok - Algéria 2-0
Szlovénia - Anglia 0-1
Ausztrália - Szerbia 0-3
Ghána - Németország 1-2
Paraguay - Új-Zéland 2-0
Szlovákia - Olaszország 1-3
Dánia - Japán 1-0
Kamerun - Hollandia 0-2
Észak-Korea - Elefántcsontpart 1-3