Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2010.11.25. 16:09:03
Holnap, kb 14-től lehet majd nevezni a következő viadalra.
Dátum: 2010.11.25. 12:54:21
A tudás ... kulcsait mostantól aki akarja, eladhatja 100 lélekgyémántért.
Dátum: 2010.11.17. 13:39:55
A kiírás romlott el, nemsokára javítva lesz.
Dátum: 2010.11.17. 10:06:37
Azok az értékek még nincsenek fent az oldalon, de a mai nap folyamán ki fogjuk írni.
Dátum: 2010.11.05. 14:32:38
Valamikor jövőhét közepe körül fogjuk kiírni az előregisztrációt a következő V4-re.
Dátum: 2010.11.05. 09:53:09
Megtaláltam mi okozta a hibát és javítottam. Akinél ez előfordult, az ha megint rárakja a turbót a kritikusra, akkor meg kell javulnia.
A bajnokit a tervezett időpontban fogjuk futtatni, de aki belefutott a nevezéskor ebbe a hibába, annak a viadal lefuttatása előtt korrigálva lesz a kritikusa, tehát senkit nem fog ezáltal hátrány érni.
A bajnokit a tervezett időpontban fogjuk futtatni, de aki belefutott a nevezéskor ebbe a hibába, annak a viadal lefuttatása előtt korrigálva lesz a kritikusa, tehát senkit nem fog ezáltal hátrány érni.
Dátum: 2010.11.05. 09:03:16
Most nézem mi okozhatta ezt, és hogy a csatában rendesen számít-e az esszencia, és csak a kiírás kergült meg valamiért, vagy ott is rosszul működik.
Majd még jelentkezem.
Majd még jelentkezem.
Dátum: 2010.11.02. 14:46:37
Erre már gondoltunk, de annyiban maradtunk, hogy félreérthető lenne, ha az első 5 (tíz, akármennyi) ember lenne ott a listában, de csak az első három kapna jutalmat.
Dátum: 2010.10.25. 11:24:40
Fogunk berakni alternatívát V5-ön a 30/40 TP-s küldetésekre a hét első felében, a türelmeteket kérjük.
Dátum: 2010.10.07. 16:11:07
Aki egyszer használta, annak kinullázzuk az EH-ját, aki többször, azt pedig bannoljuk 5 napra.
Dátum: 2010.10.07. 15:38:40
Elnézést, csak ma értesültem a problémáról. Valóban volt ilyen, javítottam, mostantól V4-en nem lehet lefelejteni az EH-t.
A logokat végig fogom nézni, ki az aki csak próbálkozott vele, és ki az aki kihasználta a hibát.
A logokat végig fogom nézni, ki az aki csak próbálkozott vele, és ki az aki kihasználta a hibát.
Dátum: 2010.10.07. 14:06:03
Láthatók az első részeredmények. (és mindenki aki a szívéhez kapott, nyugodjon meg, a döntetlen is le lesz kezelve rendesen. )
DzsoniKSL: Igen
DzsoniKSL: Igen
Dátum: 2010.10.06. 14:29:49
Lesz lista a verseny állásáról, de az első részeredmény csak holnap 14:00-kor fog megjelenni.
Dátum: 2010.09.29. 13:58:01
Idézet: Cymric - 2010.09.29. 00:15:37
Aki hasonlót tapasztalt, az próbálja meg most.
Hali!
Nekem is hasonló probléma adódott.
Először nem tudott csatlakozni (munkahely).
Itthon pedig a köv. özenetet irja ki
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és ma éjfélkor véget ér.
És semmi más lehetőségem nincs.
Gondolom azt hiszi, hogy töltöttem és lejárt az időm.
Pedig tölteni se tudtam
Lesz valami orvoslás?
Nekem is hasonló probléma adódott.
Először nem tudott csatlakozni (munkahely).
Itthon pedig a köv. özenetet irja ki
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és ma éjfélkor véget ér.
És semmi más lehetőségem nincs.
Gondolom azt hiszi, hogy töltöttem és lejárt az időm.
Pedig tölteni se tudtam
Lesz valami orvoslás?
Aki hasonlót tapasztalt, az próbálja meg most.
Dátum: 2010.09.28. 14:08:10
A 80-as portra nem lehetett rakni, mert azon keresztül megy a web forgalom. Próbálkoztunk még random portokkal, de azoknál a 8080 jobb, jóval nagyobb az esély hogy nyitva van.
Ha a kvízolimpia nem tud kapcsolódni, a játékos nem veszti el a lehetőséget a kitöltésre, az otthoni gépen is ki lehet tölteni.
Az olimpiát nem fogjuk lefújni vagy újraindítani.
Isztu: jövőhét szerdán lesz a bajnoki, holnap délutántól lehet majd nevezni.
Ha a kvízolimpia nem tud kapcsolódni, a játékos nem veszti el a lehetőséget a kitöltésre, az otthoni gépen is ki lehet tölteni.
Az olimpiát nem fogjuk lefújni vagy újraindítani.
Isztu: jövőhét szerdán lesz a bajnoki, holnap délutántól lehet majd nevezni.
Dátum: 2010.09.28. 09:11:01
Sajnos elfelejtettem kivenni a tesztből, hogy beírja a lélekenergia jutalmat, elnézést érte, de nyugalom, most már működik, és aki nem kapta meg, annak is be fogom írni (valószínűleg holnap fog megérkezni, mintha ajánlás lenne)
Dátum: 2010.09.24. 13:46:21
Mindenkinek köszönjük a segítséget, sikerült az eddig felmerült hibákat javítani, és jövőhéten élesben is el fog indulni a kvízolimpia.
Akinek csak pörgött a homokóra, de nem történt semmi, azoknak valószínűleg a tűzfala tiltotta le a kapcsolatot, erre is igyekeztünk megoldást találni.
Megint elindítottam a tesztet, lehet nézegetni, de hacsak nem lesz vele nagy gond, ez fog élesben is menni.
Akinek csak pörgött a homokóra, de nem történt semmi, azoknak valószínűleg a tűzfala tiltotta le a kapcsolatot, erre is igyekeztünk megoldást találni.
Megint elindítottam a tesztet, lehet nézegetni, de hacsak nem lesz vele nagy gond, ez fog élesben is menni.
5. szinttől elérhetők a csizmák, akkor jelennek meg ha eléred ezt - vagy a simán, vagy kereskedelemmel.
Dátum: 2010.09.22. 12:53:54
Ezt már kértétek páran, úgyhogy beraktam a programba.
Dátum: 2010.09.20. 11:26:13
Töröltem az eddigi kitöltött kvízeket, azért nem engedte mégegyszer megcsinálni.