Hozzászólások - Lanmandragoran
Dátum: 2011.05.05. 21:20:35
Első tippre annyi hogy az "A tárgy megvásárlásakor kapsz 10 dukátot" kitételt úgy értelmezte, hogy minden tárgyvásárláskor kap 10 dukátot.
Dátum: 2011.05.05. 18:13:05
Akkor ezeket miért írod kétszer?
Dátum: 2011.05.04. 22:53:18
Cras!
Módosítás
Apple is jelölte a Simlis és a szendét, úgyhogy én a helyére a saját tizesemben Buffyt és kis csapatát jelölném, azaz jelöltem:
Buffy, a vámpírok réme
Módosítás
Apple is jelölte a Simlis és a szendét, úgyhogy én a helyére a saját tizesemben Buffyt és kis csapatát jelölném, azaz jelöltem:
Buffy, a vámpírok réme
Dátum: 2011.05.04. 18:44:43
Nézzünk olyat ami talán még nem volt:
Magnum
Baywatch
Gyilkos sorok
Buffy, a vámpírok réme
A Klinika
Starsky és Hutch
San Fransisco utcáin
Charlie angyalai
Sherlock Holmes kalandjai
Dallas
Magnum
Baywatch
Gyilkos sorok
Buffy, a vámpírok réme
A Klinika
Starsky és Hutch
San Fransisco utcáin
Charlie angyalai
Sherlock Holmes kalandjai
Dallas
Dátum: 2011.05.02. 16:59:49
Felettébb érdekes dolgokat állítasz. Ugyan régen tanultam, de határozottan emlékszem rá, hogy a tranzisztornak nevezett elektronikai alkatrész minden esetben egy három rétegű félvezető kristály, melyben a három réteget eltérő szennyezéssel hozzák létre, és ez alapján alapvetően két típust különböztetünk meg: PNP és NPN tranzisztorokat.
A három réteg pedig a kollektor, a bázis, és az emitter, és mindhárom rétegnek van egy kivezetése, se több, se kevesebb. Hogy a tokozáson mi van, az abszolút mellékes, mert az már attól függ, mi van még a tranzisztoron kívül a tokban. Maga a tranzisztor minden esetben három kivezetéssel rendelkezik, máskülönben nem valósulna meg a működése.
Azon lovagolni pedig, hogy "láb" vagy kivezetés, semmi egyéb mint tök felesleges szőrszálhasogatás.
A három réteg pedig a kollektor, a bázis, és az emitter, és mindhárom rétegnek van egy kivezetése, se több, se kevesebb. Hogy a tokozáson mi van, az abszolút mellékes, mert az már attól függ, mi van még a tranzisztoron kívül a tokban. Maga a tranzisztor minden esetben három kivezetéssel rendelkezik, máskülönben nem valósulna meg a működése.
Azon lovagolni pedig, hogy "láb" vagy kivezetés, semmi egyéb mint tök felesleges szőrszálhasogatás.
Dátum: 2011.05.01. 20:53:38
Kinek nincs különösebb kötődése a fekete színhez az alábbi személyek közül?
Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa.
Görgey Pál, regényhős.
George Orwell, angol író.
Gavrilo Principi, szerb terrorista.
Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa.
Görgey Pál, regényhős.
George Orwell, angol író.
Gavrilo Principi, szerb terrorista.
Bravo
Dátum: 2011.04.28. 18:57:28
Ez nem éér.. most akartam panaszkodni
Dátum: 2011.04.27. 18:42:31
Egyszerű a taktika... Az Omegásokra más szabályok vonatkoznak.
Dátum: 2011.04.27. 15:34:51
Mivel portyapontot is használsz hozzá, beleszámít az egyéni statisztikáidba.
Dátum: 2011.04.27. 14:41:06
Idézet: Braxatoris - 2011.04.26. 17:17:40
Egészen pontosan a 72. Oscar gálán volt befutó, ami valóban az 1999-es filmek díjátadója volt, viszont 2000. márciusában rendezték, vagyis a válasz helyes, az adatbázis értelmezése hibás.
Melyik évben lett Oscar díjas Angelina Jolie
Helyes válasz: 2000
Szerintem pedig 1999.
http://awardsdatabase.oscars.org/ampas_awards/DisplayMain.jsp? curTime=1303777028032
Helyes válasz: 2000
Szerintem pedig 1999.
http://awardsdatabase.oscars.org/ampas_awards/DisplayMain.jsp? curTime=1303777028032
Egészen pontosan a 72. Oscar gálán volt befutó, ami valóban az 1999-es filmek díjátadója volt, viszont 2000. márciusában rendezték, vagyis a válasz helyes, az adatbázis értelmezése hibás.
Dátum: 2011.04.25. 17:12:33
Pedig nincs. Legutóbb 19 térkapuból lett meg tegnapelőtt, maxos térkapuval
Dátum: 2011.04.25. 15:44:48
Régi v4-ekről ahol játszottam úgy rémlik, hogy a csp termelődés csak 2-szeres a normál világokhoz képest.
Dátum: 2011.04.24. 21:06:22
Viszont amit én írtam, az igen.
Dátum: 2011.04.24. 20:55:10
Valamit elnéztél, mert a visszafogott fejlődés a vadászat TP-t felezi, a portya TP-re nincsen semmilyen módosító hatással. A többi "nem kiugró" meg csak azért lehetett, mert nem 100%-os ellenfelet ütöttél, ugyanis majd 20 szinttel lejjebb is már 34 TP jár egy 80%-os ellenfélért.
Dátum: 2011.04.24. 19:04:34
Nem hiba, és nem az ingyenesek korlátozása, 100. szint felett lefeleződik a kereskedelem szaki hatékonysága, azaz 20 szaki jelent egy szintet a kufárnál. Vagyis 88-ról 120 kereskedelemmel fellátsz 100-ig, és a maradék 30 pontod pedig 1,5 szintre elegendő, ezért csak 101-ig látod a tárgyakat.
Dátum: 2011.04.24. 12:42:50
Plusz a két ékezethiba mellett van benne egy sokkal súlyosabb hiba is, amire akár szigorúbb értékelés is járhatott volna.
A kérdésben a víz súlya, a válaszokban a víz tömege szerepel. Ez nálunk fizikaórán anno egy szép kövér egyest jelentett kapásból.
A kérdésben a víz súlya, a válaszokban a víz tömege szerepel. Ez nálunk fizikaórán anno egy szép kövér egyest jelentett kapásból.
Dátum: 2011.04.24. 12:22:13
Idézet: Sandman010 - 2011.04.24. 10:47:15
Mert momentán nekem három-négy emeltdíjas SMS-hívásom/315 FT/db is elment a semmibe és a kívánt őskövek helyett egy üzenetrögzítő felelte azt,hogy a hívott szám nem létező,kapcsolható. Először egy női hang magyarul,azután egy férfihang angolul.
Naív kérdés: Minek hívsz fel egy SMS-automatát?
Mert momentán nekem három-négy emeltdíjas SMS-hívásom/315 FT/db is elment a semmibe és a kívánt őskövek helyett egy üzenetrögzítő felelte azt,hogy a hívott szám nem létező,kapcsolható. Először egy női hang magyarul,azután egy férfihang angolul.
Naív kérdés: Minek hívsz fel egy SMS-automatát?
Dátum: 2011.04.22. 22:44:49
De, igen, sokkal specifikusabb.
Ez ugyanis egy európai, fantasy alapokon nyugvó online játék, ahol a régen feltett és elfogadott kérdések arányaiból már kb két éve kitűnt, hogy a játékosok többsége mind a focit (az európait), mind a fantasy/sci-fi/szerepjáték regényeket igencsak kedveli. Ezzel szemben az amerikai foci, pontosabban a Magyarországon játszott rögbi sokkal kevésbé elterjedt, jóval szűkebb rétegben ismert csapatsport, aminek még ugyebár a szabályozása is más, mint az amerikai focinak.
Ez ugyanis egy európai, fantasy alapokon nyugvó online játék, ahol a régen feltett és elfogadott kérdések arányaiból már kb két éve kitűnt, hogy a játékosok többsége mind a focit (az európait), mind a fantasy/sci-fi/szerepjáték regényeket igencsak kedveli. Ezzel szemben az amerikai foci, pontosabban a Magyarországon játszott rögbi sokkal kevésbé elterjedt, jóval szűkebb rétegben ismert csapatsport, aminek még ugyebár a szabályozása is más, mint az amerikai focinak.
Dátum: 2011.04.22. 18:12:48
Térkapu átlag 15-20 közti kapuzásból megvan, még úgy is, hogy ha aktív a küldetés, sokkal ritkábban esik bizsu.
15 kisebb szörnyet meg ki akarja megcsinálni? Felveszem mikor vadásznap van, és Miklós-random miatt garantált hogy sokkal több pozitív módosítós állat jön.
15 kisebb szörnyet meg ki akarja megcsinálni? Felveszem mikor vadásznap van, és Miklós-random miatt garantált hogy sokkal több pozitív módosítós állat jön.
Dátum: 2011.04.22. 17:55:42
De igen. Oroszország egyben európai és ázsiai ország is.