Hozzászólások - Morzkod
Dátum: 2011.01.28. 11:02:26
Eladasi ar 25%. Erre raksz 50% bonuszt, az 37,5%. Veteli ar asszem 100-palota-gyemant-epikustargy-fokusz, azaz 100-25-10-12-2 = 51%. Nem latom veszelyesnek. Igaz ha bejon, akkor minuszban mar nem lehet sok bonuszt adni.
Dátum: 2011.01.28. 09:47:42
Tovabbi epulet otletek:
Burokbunker
max szint 50
elofeltetel nincs Tuskepalota
Minden szintje eggyel, de maximum a fajdalomturesed otszorosevel novekszik az ellenallo bor szakertelem maximuma.
Tuskepalota
max szint 50
elofeltetel nincs Burokbunker
Minden szintje eggyel, de maximum az aura evolutiojanak otszorosevel novekszik az negativ aura szakertelem maximuma.
Minden szintje eggyel, de maximum az bor evolutiojanak otszorosevel novekszik az tuskes bor szakertelem maximuma.
Edzoterem
max szint 50
Az epulet a szintjevel aranyosan csokkenti az erobol adodo bonusz sebzes szorasat, de a varhato erteket nem befolyasolja.
Kupeckapolna
max szint 50
Az epulet minden szintje 1%-kal noveli a targyak eladasakor kapott LE-t.
Monolit
max szint 50
Az epulet minden 5. szintje 1%-kal noveli fegyvered kabitasat, amennyiben fegyvered szintje nem alacsonyabb a te szinted-10-nel.
Epikus totemoszlop
max szint 200
Minden 10. szint utan eggyel no a kihivhato entitasok szama.
Kiegeszites: Az epuletek otleteit az AF kepessegekbol meritettem, de igyekeztem ugy beloni oket, hogy azoknal lenyegesen gyengebbek, vagy arra epuloek, azt kiegeszitoek legyenek.
Burokbunker
max szint 50
elofeltetel nincs Tuskepalota
Minden szintje eggyel, de maximum a fajdalomturesed otszorosevel novekszik az ellenallo bor szakertelem maximuma.
Tuskepalota
max szint 50
elofeltetel nincs Burokbunker
Minden szintje eggyel, de maximum az aura evolutiojanak otszorosevel novekszik az negativ aura szakertelem maximuma.
Minden szintje eggyel, de maximum az bor evolutiojanak otszorosevel novekszik az tuskes bor szakertelem maximuma.
Edzoterem
max szint 50
Az epulet a szintjevel aranyosan csokkenti az erobol adodo bonusz sebzes szorasat, de a varhato erteket nem befolyasolja.
Kupeckapolna
max szint 50
Az epulet minden szintje 1%-kal noveli a targyak eladasakor kapott LE-t.
Monolit
max szint 50
Az epulet minden 5. szintje 1%-kal noveli fegyvered kabitasat, amennyiben fegyvered szintje nem alacsonyabb a te szinted-10-nel.
Epikus totemoszlop
max szint 200
Minden 10. szint utan eggyel no a kihivhato entitasok szama.
Kiegeszites: Az epuletek otleteit az AF kepessegekbol meritettem, de igyekeztem ugy beloni oket, hogy azoknal lenyegesen gyengebbek, vagy arra epuloek, azt kiegeszitoek legyenek.
Dátum: 2011.01.28. 08:46:26
Fixen hozol inflacio+12% hozamot? Naneeee.
Dátum: 2011.01.27. 16:30:53
Idézet: Viszok009 - 2011.01.27. 16:21:08
Hat az atadas elotti egy evben 5-nel tobb ember nem ult a kamraban, es atlag sztem a 2-ot sem erte el. Ez meg 1000 PP-nek is keves, pedig akkor nagyvonaluan szamoltam.
Itt is ugyanarra gondolok az a maradék 5-6 K-nyi pp, kamrázásra ment el.
Hat az atadas elotti egy evben 5-nel tobb ember nem ult a kamraban, es atlag sztem a 2-ot sem erte el. Ez meg 1000 PP-nek is keves, pedig akkor nagyvonaluan szamoltam.
Dátum: 2011.01.27. 15:51:17
Idézet: HFerry - 2011.01.27. 15:43:03
Jatekleirasban hol szerepel a kristaly horda? Es Drakin?
Ha a szamtani kozepre specet kaptal az hiba, ezt szamtan indoklassal illett volna elutasitani.
Jó. S akkor a játékleírás mire való? No mindegy. A múltkor 3 szám számtani középértékét kérdeztem... Az is speciális volt. Általános iskola 5. osztály.
Jatekleirasban hol szerepel a kristaly horda? Es Drakin?
Ha a szamtani kozepre specet kaptal az hiba, ezt szamtan indoklassal illett volna elutasitani.
Dátum: 2011.01.27. 15:37:05
Idézet: Viszok009 - 2011.01.27. 14:45:27
Sztem nem keveri senkivel, mert a karakterlapjan fel van tuntetve egy inspirator.
Nincs Neki inspirátora, nem tudod kivel kevered...
Sztem nem keveri senkivel, mert a karakterlapjan fel van tuntetve egy inspirator.
Dátum: 2011.01.26. 19:21:53
Idézet: LanMaffia - 2011.01.26. 19:04:26
Igazad van orrba szajba patkanyozok. Elnezest is kerek.
irtó lealacsonyítóan beszéltek itt a többiekkel.
Igazad van orrba szajba patkanyozok. Elnezest is kerek.
Dátum: 2011.01.26. 19:17:02
Szerintem is jo lenne par uj epulet, de azoknak a tapfaktorat realisra kell beloni (kisebbre, mint a mostani epuletek tapfaktora)
Eloszor nezzuk Beka javaslatait.
Idézet: Leveli béka - 2011.01.24. 16:48:50
Azt hiszem a katakombara van egy aukcios tetel. Ha lesz raepulet is, akkor azt ugy kell beloni, hogy az aukcios cucc lenyegesen erosebb maradjon.
Javaslatom: max szint: 51
ujrahasznalat ideje 2 het + 144 perc - szint * 144 perc (max szinten 9 nap) (relikvia 3 nap)
minimum rejtozkodes ideje 24 ora 6 perc - szint*6 perc (max szinten 19 ora) (relikvia 12 ora)
Max szint 97
Minden szint 49 folott 2 oraval noveli a maximalis idot amig allatot be lehet rakni. (tudom elsore nagy tapnak tunik, valojaban nem olyan veszes, plusz az epitesi koltseg horror)
Tul eros, es nincs is alternativ javaslatom.
Osko nyilvan szoba sem kerulhet, kisebb esellyel kiegett esetleg.
max szint: 80
Kiegett osko talalasi esely: 0,5%/szint
Max szinten napi atlag 0,8 kiegettet termel. Vadaszat pedig fertozes adta bonusz nelkul 2,5-ot.
Siman belefer. Igy sem durva a PC. Ugyanakkor ezert nem sokan epitenek.
Tul tapos. Nincs alternativ javaslatom.
Regi vagy, Miklos mar tobbszor elmondta, hogy nem (sot uj vilagokon kisebb szoviket csinal).
Uj max szint: 65
15 folotti szintenkent 0,02% AFP-t is kapsz. (max 1%)
Helyette magustorony.
Max szint 80
Minden 20 folotti szint 3 perccel csokkenti a VP regeneralas teljes idejet (max szinten -3 ora).
Tul tap.
Szintenkent 1 (nem %) elnyeles.
Szintenkent 3 (nem % elnyeles).
Teljesen korrekt, de veremhez hasonloan minimum szintet adnek neki szint-50 a max szint ami hasznalhato belole.
0,1%
0,1%
Ez tervben levo fejlesztes.
max 50-es szint
5-re vegzodo szinten a maximumat, 10-zel oszthato szinten a minimumat emeli meg a dobasnak 1-gyel kalandban. (max: +5)
Ellentmond a jelenlegi szabalyoknak.
No es akkor egy extra ami eszembe jutott:
Vadaszhaz
max szint 50
szintenkent 1-gyel no az egyszerre indithato vadaszatok szama, ha megvan a kenyelmi funkcio, ami 50-re bovit (max 100)
Ha ezek bekerulnenek, egyreszt azt hiszem senki se jutna brutalis elonyhoz, masreszt eleg sokaig lenne mit epitgetni mindenkinek.
Eloszor nezzuk Beka javaslatait.
Idézet: Leveli béka - 2011.01.24. 16:48:50
1.Katakombák2-es szint kb 10Milla építésben
A második szintúnél lehetne amikor már előjöttél 2 hét hét várakozáson belül megint el szeretnél bújni a szintednek megfelelő LE-t ismét elbújhatnál megint min 1 napig ott kéne maradnod és ha előjössz utána megint 2 hétig nem bújhatnál el persze LE-t megint lehetne elbújni.
A második szintúnél lehetne amikor már előjöttél 2 hét hét várakozáson belül megint el szeretnél bújni a szintednek megfelelő LE-t ismét elbújhatnál megint min 1 napig ott kéne maradnod és ha előjössz utána megint 2 hétig nem bújhatnál el persze LE-t megint lehetne elbújni.
Azt hiszem a katakombara van egy aukcios tetel. Ha lesz raepulet is, akkor azt ugy kell beloni, hogy az aukcios cucc lenyegesen erosebb maradjon.
Javaslatom: max szint: 51
ujrahasznalat ideje 2 het + 144 perc - szint * 144 perc (max szinten 9 nap) (relikvia 3 nap)
minimum rejtozkodes ideje 24 ora 6 perc - szint*6 perc (max szinten 19 ora) (relikvia 12 ora)
2.Kennel max szint 73-as 50-es szinttől minden szint 1 órával csökkenti az állat gyokrlási idejét ez 50-es szinten2 órás gyakorlásnál csak perceket jelentene de 73-as szinten 2 órás gyakorlásnál már 1 órát ami max szinten 48óra helyett csak 24 óra lenne és ugyan annyit fejlődni és 50-es szinttől kezdve minden szintje adna +1inteliges kedvenc szakértelmet a maximum fölé is mehet.
Max szint 97
Minden szint 49 folott 2 oraval noveli a maximalis idot amig allatot be lehet rakni. (tudom elsore nagy tapnak tunik, valojaban nem olyan veszes, plusz az epitesi koltseg horror)
3.Átokpiramis max 50 szint 21-es szinttől minde szintje ad +1 a hordagyűlőletre emellet 50-es szinten már 50 végzeturat átkozhattok meg.
Tul eros, es nincs is alternativ javaslatom.
4.Térkapu max 100 szint 51-es szinttől minden szintje ad 0.5 vagy 1% arra hogy térkapu használat során őskövet találj az ellénfélnél így 100-as szinten vagy 25% vagy 50% esélyed leszz arra hogy őskövet találj az ellenfelednél.
emellet 100-as szinten már max 100 epikust találhaszt és akár még az erősségük is nőhet de ez nem muszáj
emellet 100-as szinten már max 100 epikust találhaszt és akár még az erősségük is nőhet de ez nem muszáj
Osko nyilvan szoba sem kerulhet, kisebb esellyel kiegett esetleg.
max szint: 80
Kiegett osko talalasi esely: 0,5%/szint
Max szinten napi atlag 0,8 kiegettet termel. Vadaszat pedig fertozes adta bonusz nelkul 2,5-ot.
5.A pusztítás citadellája mivel 10 millás kótnál már nem sokat ér még a 20-as szintű sem 20 vadászatbúl beépíti eg 100 as szintű ezért max szint 50 es lenne.
Siman belefer. Igy sem durva a PC. Ugyanakkor ezert nem sokan epitenek.
6.Kincseskamra max 100-as szint szintenként tovább csökkenne az idő és 25 szintenként tehát 75 és 100-as szinten az epikus megölésekor nem 1 hanem 75szinten 2 ,100-as szinten pedig 3 relikviát adna az epikus szörny abból egy relikviát az epikus szörny szintjének megfelelőt a többit pedig random szerint kapnák akár egy 30-as szintű cucc is lehet egy 200-as szintű epikusból.
Tul tapos. Nincs alternativ javaslatom.
7.Őrtorony 25-as szint 10-es szinttől szintenként plusz 1 taggal növelné a maximális taglistát.
Regi vagy, Miklos mar tobbszor elmondta, hogy nem (sot uj vilagokon kisebb szoviket csinal).
8.Kínzókamra max 30 szint 16-os szinttúl esélyed van arra hogy a LE-mellet kiégett őskövet is kapjál az ellenfeledtől.
Uj max szint: 65
15 folotti szintenkent 0,02% AFP-t is kapsz. (max 1%)
9.Nekrofun fúkusz max 50-es szint ekkor már 50IQ kapsz pluszba
Helyette magustorony.
Max szint 80
Minden 20 folotti szint 3 perccel csokkenti a VP regeneralas teljes idejet (max szinten -3 ora).
ÚJ épületek
10. TÖ adagoló
10. TÖ adagoló
Tul tap.
11.Elnyelő
max 50 szint szintenként ad plusz 1% elnyelést
max 50 szint szintenként ad plusz 1% elnyelést
Szintenkent 1 (nem %) elnyeles.
12.Varázslat elnyelő
max 50-es szint szintenként ad plusz 1% a varázslat elnyelésre
max 50-es szint szintenként ad plusz 1% a varázslat elnyelésre
Szintenkent 3 (nem % elnyeles).
13.Regeneráló
max 50 szint szintenként ad plusz 1 regenerálást
max 50 szint szintenként ad plusz 1 regenerálást
Teljesen korrekt, de veremhez hasonloan minimum szintet adnek neki szint-50 a max szint ami hasznalhato belole.
14.Lélek védelmező
max50 szint szintenként ad 1% lélekszívás védelmet
max50 szint szintenként ad 1% lélekszívás védelmet
0,1%
15.Lelekszívó
max 50 szint szintenként ad plusz 1% lélekszívást
max 50 szint szintenként ad plusz 1% lélekszívást
0,1%
16.Küldetés gyár
Ez tervben levo fejlesztes.
17.Kaland segítő
max 10-es szint szintenként plusz 1-et hozzáad a dobásokhoz kalandok során
max 10-es szint szintenként plusz 1-et hozzáad a dobásokhoz kalandok során
max 50-es szint
5-re vegzodo szinten a maximumat, 10-zel oszthato szinten a minimumat emeli meg a dobasnak 1-gyel kalandban. (max: +5)
18.LE elrejtő
max 10 szint szintenként 5%LE vel kevebbet rabolnak tőletek háború során 1-es szint 5milla és szintenként 5 millával nő az épület költsége.
max 10 szint szintenként 5%LE vel kevebbet rabolnak tőletek háború során 1-es szint 5milla és szintenként 5 millával nő az épület költsége.
Ellentmond a jelenlegi szabalyoknak.
No es akkor egy extra ami eszembe jutott:
Vadaszhaz
max szint 50
szintenkent 1-gyel no az egyszerre indithato vadaszatok szama, ha megvan a kenyelmi funkcio, ami 50-re bovit (max 100)
Ha ezek bekerulnenek, egyreszt azt hiszem senki se jutna brutalis elonyhoz, masreszt eleg sokaig lenne mit epitgetni mindenkinek.
Dátum: 2011.01.26. 18:26:05
Idézet: LanMaffia - 2011.01.26. 17:37:12
Meghagytam az egeszet, hogy ne erje szo a haz elejet.
Latod ilyen az amikor valaki be van gubozva a sajat kis vilagaba, azt ne merje senki megserteni, ami azon kivul van azt meg leszarja. Teged nyilvan nem zavar az, hogy a szlovak szerveren vagy eppen a V4-en vagy tudomisenhol ki hogyan tomi magat halalra, amig a te jatekodat nem erinti. Nem mindenki gondolkodik igy.
Nem tul erdekes, csupan arrol van szo, hogy vagy feluletesen olvastal, vagy nem tudod elfogadni a leirtakat igaznak. Tehat vagy nem ertetted, hogy Birka a szlovak szerverre kert modositast, vedelmet egy visszaeles ellen, ami teged sajat allitasod szerint NEM erint, vagy van olyan informaciod ami ennek ellentmond, es ezert gondolod azt, hogy ennek a magyar vilagokra begyuruzo hatasat szinten Birka nyakaba kell varrnod.
Gondolom az azert meg az igazi pokoknak is - sot merem remelni, hogy nekik csak igazan - egyertelmu, hogy a LE-vel tomes az visszaeles.
Mindenesetre ha van ilyen infod kerlek ne habozz megosztani velunk.
Igen ez valoszinuleg igaz. Akar en nem tudok valamirol, akar te voltal feluletes.
De mintha nem is egyről beszélnénk.
Nem érdekel a szlovák szerver. Itt az emberek nagy részét szintén nem érdekli a szlovák szerver. Az érdekel hogy hogyan módosul a mi szerverünk.
De ez a széjjeltömetés legalább annyira f@szság, mint akik ezreket költenek havonta/hetente a játékra és ezerszámra csinálják az ismételhetőket, aztán meg sírnak hogy 1%-kal kevesebbet ér a kábításuk. Aki megteheti, megteheti.
"nem ertem miert probalod Birit belekeverni." - ez érdekes, az én olvasatom szerint pont hogy a közepén van
Nem érdekel a szlovák szerver. Itt az emberek nagy részét szintén nem érdekli a szlovák szerver. Az érdekel hogy hogyan módosul a mi szerverünk.
De ez a széjjeltömetés legalább annyira f@szság, mint akik ezreket költenek havonta/hetente a játékra és ezerszámra csinálják az ismételhetőket, aztán meg sírnak hogy 1%-kal kevesebbet ér a kábításuk. Aki megteheti, megteheti.
"nem ertem miert probalod Birit belekeverni." - ez érdekes, az én olvasatom szerint pont hogy a közepén van
Meghagytam az egeszet, hogy ne erje szo a haz elejet.
Aki megteheti, megteheti.
Latod ilyen az amikor valaki be van gubozva a sajat kis vilagaba, azt ne merje senki megserteni, ami azon kivul van azt meg leszarja. Teged nyilvan nem zavar az, hogy a szlovak szerveren vagy eppen a V4-en vagy tudomisenhol ki hogyan tomi magat halalra, amig a te jatekodat nem erinti. Nem mindenki gondolkodik igy.
ez érdekes, az én olvasatom szerint pont hogy a közepén van
Nem tul erdekes, csupan arrol van szo, hogy vagy feluletesen olvastal, vagy nem tudod elfogadni a leirtakat igaznak. Tehat vagy nem ertetted, hogy Birka a szlovak szerverre kert modositast, vedelmet egy visszaeles ellen, ami teged sajat allitasod szerint NEM erint, vagy van olyan informaciod ami ennek ellentmond, es ezert gondolod azt, hogy ennek a magyar vilagokra begyuruzo hatasat szinten Birka nyakaba kell varrnod.
Gondolom az azert meg az igazi pokoknak is - sot merem remelni, hogy nekik csak igazan - egyertelmu, hogy a LE-vel tomes az visszaeles.
Mindenesetre ha van ilyen infod kerlek ne habozz megosztani velunk.
De mintha nem is egyről beszélnénk.
Igen ez valoszinuleg igaz. Akar en nem tudok valamirol, akar te voltal feluletes.
Dátum: 2011.01.26. 17:29:04
Idézet: LanMaffia - 2011.01.26. 17:00:09
No varj nem ertek valamit. Menni akartal a szlovak szerverre szejjeltometni magad haverokkal, es utana alazni a szlovakokat? Mert ez ellen kert Biri vedelmet, ha jol fejtettem vissza a szavait. Ha ez volt a terved sajnalom, de az en szimpatiamat nem sikerult kivivnod. Ha a megvalositas modja ellen - ide ertve annak mellekhatasait - agalsz, akkor nem ertem miert probalod Birit belekeverni.
Hajtsunk fejet, sőt nyaljuk is ki a seggét.
Hol lehet sorszámot tépni?
Csináljunk már olyan változtatás ami ellenetek jön és nem tudtatok róla... és akkor panaszkodhattok, de mindenki le fog sz@rni.
Hol lehet sorszámot tépni?
Csináljunk már olyan változtatás ami ellenetek jön és nem tudtatok róla... és akkor panaszkodhattok, de mindenki le fog sz@rni.
No varj nem ertek valamit. Menni akartal a szlovak szerverre szejjeltometni magad haverokkal, es utana alazni a szlovakokat? Mert ez ellen kert Biri vedelmet, ha jol fejtettem vissza a szavait. Ha ez volt a terved sajnalom, de az en szimpatiamat nem sikerult kivivnod. Ha a megvalositas modja ellen - ide ertve annak mellekhatasait - agalsz, akkor nem ertem miert probalod Birit belekeverni.
Dátum: 2011.01.26. 17:24:10
Idézet: Craslorg - 2011.01.26. 16:40:24
Igen ugy nez ki erosen.
Mod: tegnap ota tobb megerositest is kaptam. Ugy tunik a jatekvezetesnek szurta a szemet, hogy a jatekosok kenyelmesen tudnak jatszani.
Kalandpróbákat lecseréltek?
Igen ugy nez ki erosen.
Mod: tegnap ota tobb megerositest is kaptam. Ugy tunik a jatekvezetesnek szurta a szemet, hogy a jatekosok kenyelmesen tudnak jatszani.
Dátum: 2011.01.26. 16:13:24
Újabb nerf volt, ha jól sejtem. Az 1049-es kaland első négy próbája le lett cserélve (Védekezés, Mászás, Szerencse, Erő). Ne szívjátok meg! Wikibe nem írtam be, mert nem elsőkézből van az info, így nem 100%.
Dátum: 2011.01.26. 15:55:14
Idézet: Moderator - 2011.01.26. 15:19:04
Max. Ertsd: legfeljebb. 20 szerver pont szetcincalna, es ezatlal felorolne.
Idézet: Morzkod - 2011.01.26. 15:14:39
Akkor itt az ido elinditani azt a 20 szervert Bar lehet mar keso...
Idézet: Moderator - 2011.01.26. 15:11:59
Indithatsz te meg 20 szervert is, az nem növeli a játékosállományt, hanem max megtartja. Röhögés előtt gondolkodást, ha kérhetem.
Idézet: Morzkod - 2011.01.26. 15:05:10
Meg szerencse, h felteteles modban irtad, maskulonben korberohogtelek volna az 5 magyar szerver utan...
Márpedig, ha több a bevétel, akkor nőhet a fejlesztések mértéke is.
Meg szerencse, h felteteles modban irtad, maskulonben korberohogtelek volna az 5 magyar szerver utan...
Indithatsz te meg 20 szervert is, az nem növeli a játékosállományt, hanem max megtartja. Röhögés előtt gondolkodást, ha kérhetem.
Akkor itt az ido elinditani azt a 20 szervert Bar lehet mar keso...
Max. Ertsd: legfeljebb. 20 szerver pont szetcincalna, es ezatlal felorolne.
Dátum: 2011.01.26. 15:14:39
Idézet: Moderator - 2011.01.26. 15:11:59
Idézet: Morzkod - 2011.01.26. 15:05:10
Márpedig, ha több a bevétel, akkor nőhet a fejlesztések mértéke is.
Dátum: 2011.01.26. 15:05:44
Idézet: Prisma - 2011.01.26. 15:02:40
Lásd lent. Megtettem.
Meglepő, sőt egyenesen felháborító lehet, de van akinek a játék fejlesztéseibe való beleszólás többet jelent, mint a saját pecsenyéjének sütögetése. Természetes emberi viselkedés az utóbbi, sőt, abból a nézőpontból nehezen érthető az előbbi. Annyira nehezen érthető, hogy szélsőséges esetben képesek vagyunk arra visszavezetni, hogy a dolog ellenünk irányul. De persze itt ilyet nem feltételeznék senkiről.
Idézet: LoWs - 2011.01.26. 14:43:30
Persze szokás szerint puszta jó szándékból kavarta a szart. Mint ahogyan annak idején puszta jó szándékból jelentették fel egymást az emberek, kifejezetten a köz javát szem előtt tartva. Szerintem meg kéne köszönnünk ennek a nyomorultnak, hogy így a szívén viseli a játék sorsát.
Idézet: Birka - 2011.01.26. 12:04:56
Lehet emiatt terelődött rá a gyanu.
Amúgy igen, többször jeleztem, egy felülvizsgálat szükségességét, hogy ne menjen azonnal gallyra a szlovák szerver (Élelmes magyaroknak rengeteg haverjuk van akik szívesen segítenek elindulni...), ha már ennyi energia befektetés után elindul.
Persze szokás szerint puszta jó szándékból kavarta a szart. Mint ahogyan annak idején puszta jó szándékból jelentették fel egymást az emberek, kifejezetten a köz javát szem előtt tartva. Szerintem meg kéne köszönnünk ennek a nyomorultnak, hogy így a szívén viseli a játék sorsát.
Lásd lent. Megtettem.
Meglepő, sőt egyenesen felháborító lehet, de van akinek a játék fejlesztéseibe való beleszólás többet jelent, mint a saját pecsenyéjének sütögetése. Természetes emberi viselkedés az utóbbi, sőt, abból a nézőpontból nehezen érthető az előbbi. Annyira nehezen érthető, hogy szélsőséges esetben képesek vagyunk arra visszavezetni, hogy a dolog ellenünk irányul. De persze itt ilyet nem feltételeznék senkiről.
Dátum: 2011.01.26. 15:05:10
Idézet: LoWs - 2011.01.26. 14:43:30
Lefordítom neked: Birka többször jelezte, hogy a szlovák szerveren minden eszközzel gátolják meg, hogy mesterségesen megtömött magyar játékosok kiskirálykodjanak és elvegyék a szlovák játékosok életkedvét is. Ez talán csak nem patkányság. Sőt! Bármilyen hihetetlenül is hangzik, nekünk elemi érdekünk, hogy a szlovák szerver jól fusson. Merthogy minimális extra fejlesztési időt fog igényelni, hiszen elég lesz a magyar szerver fejlesztéseit átültetni oda. Márpedig, ha több a bevétel, akkor nőhet a fejlesztések mértéke is.
Én ezért inkább fejet hajtanék Birka előtt. Az, hogy ez vissahatott a magyar szerverre is nyilván kellemetlenül érinti azokat, akik ezt a lehetőséget kiaknázva fejlődtek eddig, de ez hol az ő sara?
Ami pedig a pókok sírását illeti, azt vélelmezem, hogy aki kizárólag ilyen farm karikon élősködve szerezte LE diffjét, az pókok között eléggé félkarú (négylábú), tehát az ügyesebbje, ha nehezebben is, de ezután is érvényesülni fog.
Idézet: Birka - 2011.01.26. 12:04:56
Amúgy igen, többször jeleztem, egy felülvizsgálat szükségességét, hogy ne menjen azonnal gallyra a szlovák szerver (Élelmes magyaroknak rengeteg haverjuk van akik szívesen segítenek elindulni...), ha már ennyi energia befektetés után elindul.
Lefordítom neked: Birka többször jelezte, hogy a szlovák szerveren minden eszközzel gátolják meg, hogy mesterségesen megtömött magyar játékosok kiskirálykodjanak és elvegyék a szlovák játékosok életkedvét is. Ez talán csak nem patkányság. Sőt! Bármilyen hihetetlenül is hangzik, nekünk elemi érdekünk, hogy a szlovák szerver jól fusson. Merthogy minimális extra fejlesztési időt fog igényelni, hiszen elég lesz a magyar szerver fejlesztéseit átültetni oda. Márpedig, ha több a bevétel, akkor nőhet a fejlesztések mértéke is.
Én ezért inkább fejet hajtanék Birka előtt. Az, hogy ez vissahatott a magyar szerverre is nyilván kellemetlenül érinti azokat, akik ezt a lehetőséget kiaknázva fejlődtek eddig, de ez hol az ő sara?
Ami pedig a pókok sírását illeti, azt vélelmezem, hogy aki kizárólag ilyen farm karikon élősködve szerezte LE diffjét, az pókok között eléggé félkarú (négylábú), tehát az ügyesebbje, ha nehezebben is, de ezután is érvényesülni fog.
Dátum: 2011.01.26. 14:36:08
Idézet: Prisma - 2011.01.26. 14:28:43
Vedelmebe merte venni a masok szerint helytelen, szerinte helyes modositast. Tehat patkany. Gratulalok. Nem Prismanak.
Modositok: Prismanak is.
Idézet: Genocide - 2011.01.26. 14:05:40
Egyébként honnan lehet tudni, hogy Birka volt a patkány?
Eddig nevek nélkül ment, most lett egy....
Egyébként honnan lehet tudni, hogy Birka volt a patkány?
Vedelmebe merte venni a masok szerint helytelen, szerinte helyes modositast. Tehat patkany. Gratulalok. Nem Prismanak.
Modositok: Prismanak is.
Dátum: 2011.01.26. 12:01:46
Idézet: Craslorg - 2011.01.25. 22:29:48
Ezt tudom cafolni.
Itt már azért mindenki tud vigyázni az LE-re.
Ezt tudom cafolni.
Dátum: 2011.01.26. 11:30:13
Idézet: Aurri - 2011.01.25. 22:09:45
Mint POK nem mennel veluk semmire. (Egyszeruen lehetetlen szamolni vele, hogy mikor van naluk LE, bar igaz, ha hajnali 4-5 kozott tudsz utni jobb eselyekkel futsz neki.) De ettol meg az elkepzelest maximalisan tamogatom.
kérünk viszont mi is robot-farmokat! Köszönjük.
Mint POK nem mennel veluk semmire. (Egyszeruen lehetetlen szamolni vele, hogy mikor van naluk LE, bar igaz, ha hajnali 4-5 kozott tudsz utni jobb eselyekkel futsz neki.) De ettol meg az elkepzelest maximalisan tamogatom.
Dátum: 2011.01.26. 11:27:40
Idézet: Aurri - 2011.01.25. 21:29:21
Nem kene azert dobalozni ezzel a napi parszazK-val. Egy atlag KH tag 20-25K kornyekere toltodhet fel amikor toltodik. Napi egyszer. Ezt lehet tole elvenni, es ezen valamivel tobb ember osztozik, mint amennyi KH tag van. Tehat egy ember atlagban EH nelkul 40-50K-t tud elszedni toluk (kreaff duplaz). Altalaban ez azokhoz kerul amugy akik haboruznak epp, mivel a tobbiek ellen a projekcio nagyon hatasos.
Persze ha ok nyernek, es kreaffal duplaznak, illetve LE-t szivnak, akkor ez mehet valamivel feljebb, illetve a toluk szivott LE-vel meg kicsit lejjebb, de parszazK-tol igy is messze van.
Mellesleg a KH nem vadaszik, ha mar ennyire bele akartok kotni Ariel definiciojaba, kb. annyi LE van naluk toltodes utan, mint egy EH-s aktivan portyazo karinal (pl. nalam) portyazas utan.
Sztem engem tekinthetunk egy atlagos karinak, akirol klon keszul. Kb. a LE diffem 95%-a jon EH-bol.
Idézet: Ariel - 2011.01.24. 21:21:13
Szép definícó. A KH-s farmokat akiktól naponta párszáz K-t akasztasz hogyan definiálnád? Vagy ők speciális eset?
Ezek a farm karakterek, akik semmit sem csinálnak, csak vadásznak, nem is akarják megvédeni a LE-t. Nem véletlenül rabszolga modul a neve a dolognak. Akik normálisan játszanak, és fejleszteni is akarják a karakterüket a megszerzett LE-ből, azoktól ezután is lehet rabolni.
Szép definícó. A KH-s farmokat akiktól naponta párszáz K-t akasztasz hogyan definiálnád? Vagy ők speciális eset?
Nem kene azert dobalozni ezzel a napi parszazK-val. Egy atlag KH tag 20-25K kornyekere toltodhet fel amikor toltodik. Napi egyszer. Ezt lehet tole elvenni, es ezen valamivel tobb ember osztozik, mint amennyi KH tag van. Tehat egy ember atlagban EH nelkul 40-50K-t tud elszedni toluk (kreaff duplaz). Altalaban ez azokhoz kerul amugy akik haboruznak epp, mivel a tobbiek ellen a projekcio nagyon hatasos.
Persze ha ok nyernek, es kreaffal duplaznak, illetve LE-t szivnak, akkor ez mehet valamivel feljebb, illetve a toluk szivott LE-vel meg kicsit lejjebb, de parszazK-tol igy is messze van.
Mellesleg a KH nem vadaszik, ha mar ennyire bele akartok kotni Ariel definiciojaba, kb. annyi LE van naluk toltodes utan, mint egy EH-s aktivan portyazo karinal (pl. nalam) portyazas utan.
Sztem engem tekinthetunk egy atlagos karinak, akirol klon keszul. Kb. a LE diffem 95%-a jon EH-bol.