Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Birka

A válaszaid közt nincs helyes, mivel a holdon nincs talaj...

A talaj a földkéreg legkülső, laza, termékeny rétege.
Dátum: 2013.12.30. 20:38:11
Amikor egy nap először elvisz valaki kamrába, onnantól kezdve elindul a kamra számláló. Onnantól kezdve tök mindegy hányszor és hogy szabadulsz, vagy hogy visznek újra kamrába. Nap végén akinek a kamrájában vagy, az megkapja a számláló alapján a lét érted...
Dátum: 2013.12.28. 08:37:43
Én is csak egyet kaptam
Dátum: 2013.12.27. 00:00:59
Erre ott van a vu_idomitas... Igaz nem 7,5 perc, hanem 7,5*X (x=beidomítandó dögök száma).

Hansnak igaza van, mégse jó az ennyire auto gradus sajt, mivel küldizünk is közben...
Dátum: 2013.12.26. 19:45:45
Fent van a fejlesztési listán az "azonnali" idomítás 1/3 őskőért (amennyiben az uccsó kör megy már csak), ha jól emlékszem.

Ami viszont neked kellene az ennek az upgradelt változata:

Elindítasz 100 vadászatot, majd elfogásnál-->idomítás (1/3 őskőért, mert az idomítás szakid miatt 1 "klikkes" az idomítás)-->graduátumot adsz neki (milyet?, mi van ha az elfogy?)-->auto sajtolja (1/3 őskőért), és vadászik tovább...

Ez egy külön gyorsítás funkciót megérdemelne 50 őskőért, amikor is ezt a 2 funkciót megteszi neked "akciósan" 1/2 őskőért.
Lobbizni fogok érte, megígérem.
Dátum: 2013.12.25. 09:21:14
Wikin utánanézhettél...

Képletek

Kennel állat TP
(10+F)∗(1+0,03∗IK+0.01∗ISZ+R)∗(1+(K−1)/100)∗Gy

Portya állat TP
((H∗(1+0,05∗IK+0,01∗ISZ)∗P+F)∗(1+R+T))

Ahol
- F = az állat TP-t növelő felszerelésének bónusza
- IK = intelligens kedvenc szintje
- Gy = annyiszor 2 óra amennyit az állat gyakorol
- K = kennel szintje
- H = hordázás függő alap TP (10 (1)/ 8 (2)/ 6 (3)/ 5 (4)/ 5 (5))
- P = Ellenfél portya% modosítója
- ISZ = intelligencia állat-szakértelem
- R = (0,05; 0,10; 0,15; 0,20) xenó relikvia
- T = (0,2) tapasztalatkő relikvia
Dátum: 2013.12.24. 12:10:28
Wikin egyszer összefoglaltam, hogy működik a harc, ha van kedved olvasd el. Amúgy növeli a sebzést, de mivel csak a fegyver sebzését duplázza, így idővel lehet hasznosabb az erőt fejleszteni...
Dátum: 2013.12.24. 12:00:46
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Dec. 25-én délig nincs portyázás, mindenki tápoljon békében, nyugalomban a szeretet ünnepén!

Üröm az örömben, hogy 30pp-re se lehet átállítani magunkat így
Dátum: 2013.12.23. 19:24:26
Miért nem olvasod el a kezdő postot?

Dec. 24. és 25. dél között béke honol a Végzetúrban: a játékosok nem tudják portyában egymást támadni és lelekenergiát zsákmányolni, így békében fejlődhetsz. Az állatok morálja sem csökken ezen időszak alatt. Ráadásul a lélekenergiáért megvásárolható italokra is lesz 20% kedvezmény!
De ilyen alapon hol a határ? Most tegyék be a kincse sután az ultrához, jövőhéten a refluxhoz, majd a barátság kristályhoz, majd....
A Szerencsekerék nyeremények szintfüggően beállíthatóak mint látjuk. Kérdés, hogy mennyire nyitott rá Miklós, hogy 140. szinttől, 160. szinttől 180. szinttől stb. betegyen +1 ultra ritka reliket a kincstáblába, melyek midnegyike ad +2TP képességet az ultraimplantnak...
Ugyan így a lélekkufárhoz is be lehet tenni a relikviák alá ezen szintekre relikeket, melyek adják a +TP-t, mint ahogy a kvízes kulcsok is vannak...

Sok mindent meg lehet csinálni, bár bevallom nem igazán vagyok meggyőzve arról, hogy ez tényleg megér ekkora publicitást. 250. szinten már 12000 TP egy szint, ami +2TP szempontjából 6000 csata/2 órás kennel esetén jelent +1 szintet. nekem összesen van 28k nyert csatám, ami azt jelenti, hogy +5 szintet jelentett volna 5 év alatt egy +2 TP-s bónusz. Ehhez képest a kiképzéshez szükséges templomkristályok meg potyognak napi szinten...
Nézd, szubjektív alapon bármelyik szerencsekerék kincset meg lehet magyarázni, hogy valakinek miért nem jó. (Pl nekem a reflex könyv csípi most éppen a szemem a maga 300++ pechpontjával, miközben használhatatlan számomra.)

Rengeteg olyan erőforrás/tárgy van, ami az idő múlásával/szintek növekedésével jelentősen átértékelődik. (Lásd különleges esszenciák esetét is Ariel véleménye alapján.) Az ultraimplant is ilyen erőforrás, mely "normál" embereknél 190. szint környékén kezd "kifutni", egyéb speciális környezetben meg már 130. szint környékén ezek szerint. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy már valami 50, szinttől esik, azaz 80 szintet "tápolhat" vele aki szerencsés volt. Nem az implatnnal van a baj, hanem azzal, hogy nem a szerver indulástól kezdve volt elérhető! Amennyiben meg az új fejlesztések csak az élmezőny számára elérhetőek, akkor azért megy a sírás...
Dátum: 2013.12.16. 18:23:21
Nem, ugyan az a 2.
Dátum: 2013.12.12. 17:31:46
De így meg küldizni nem lehet, mivel 3-4 kör alatt kidölnek

Ha tényleg ennek kéne lennie az alternatívának a portya célpont hiányra, akkor azt kell mondjam tragikus részmegoldás van bent...
Dátum: 2013.12.12. 16:36:15
Létezne, hogy szubplazmával csak lefelé támadva lehet kinzóba vinni az ellenfeleket?
Nekem ugyan ez az érzésem volt a reflex könyvével kapcsolatban tegnapelőtt Nekem teljesen használhatatlan, és valami 330 pechpont. Miért nem lehet átváltani tudás könyvére?

Viszont a 4 ultra implantomnak nagyon örülök EH-sként 103. szinten Lehet, hogy 185-190. szinten majd vehetnék erősebbet, de azt a szintet talán meg se élem...
Dátum: 2013.12.11. 19:07:09
Én rájöttem, hogy mire jó
Amikor 30pp-re váltok (reflex könyve), akkor is meg tudom tölteni a kinzót TP tömődés nélkül...
Dátum: 2013.12.11. 18:03:00
A szublazma csak az EXTRÉM lehetőséget adja meg a portyának, a portya költségét attól még ki kell fizetned.
Dátum: 2013.12.10. 14:13:47
Ez megint öngól
Aki jelentősen többet portyázik, mint vadászik, az fixen 1,5X-es hatásfokon kapja a nagyobb lényeket, mint az aki folyamatosan használja a CSP-t, és esetlegesen nem úszik az ősdrágakőben. Azaz egy ilyen fejlesztés drasztikusan erősíti azt a taktikát, hogy csak akkor vadászok, ha "kötelező", addig meg portyákban gyűjtögetem az ősdrágaköveket, hogy maximalizáljam a belőlük kinyerhető LÉ/TP-t.
Dátum: 2013.12.09. 14:07:18
A találkozó tényleg nem volt mindenkinek elérhető, de a befizetés...
Bárki beküldhette a pénzt maga helyett, ugyan úgy, ahogy szerencsekerekezni is listákkal érkeztek egyesek