Hozzászólások - Archibald Cunningham
Dátum: 2009.11.26. 15:39:28
De miért kellene csökkenteni a TÖ különbségeket, ha játékosok így játszanak? Gondolom, ha inkább az aukciósházban verem el csp-t meg a LE-t utána nem kapok plusz TÖ-t? Mindenki másképp próbál játszani és ez független a VFtől. (a szavazás tisztaságát feszegető kommentedre 3 variációban is írtam választ, de inkább töröltem őket.)
Dátum: 2009.11.26. 06:53:26
Melyik évszakot jeleníti meg a magyar kártyában a Tök Ász?
A helyes válasz a "Nyár" lenne, de "Ősz"-t fogadna el. Kérem törölni a kérdést.
A helyes válasz a "Nyár" lenne, de "Ősz"-t fogadna el. Kérem törölni a kérdést.
Dátum: 2009.11.23. 18:33:10
72. szintű vagyok, 10es a VF-em, de fejlesztem (előtte volt, felejtettem, most fejlesztem újra, ha lehet). Szóval csak óvatosan azzal a nincs a V1-en VF 70. TSZ fölött.
Bár szerintem többeknek van nem maxolt VFe.
Bár szerintem többeknek van nem maxolt VFe.
Dátum: 2009.11.23. 06:17:46
A 433-as Vyarg kapu, Vyorg kapuként szerepel a wikin, nem lenne baj javítani.
Dátum: 2009.11.20. 11:33:06
Éppen most volt 11.33
Dátum: 2009.11.19. 21:02:18
Hozzáfogtam begépelni a véleményemet - 65. szintig VF-eztem aztán felejtettem egy kicsit, most fejlesztem újra - de sajnos Aurri hamarabb leírta és sokkal cizelláltabban is. Szóval egyetértek az előttem szólóval.
Helyesírás.
Helyesírás.
Dátum: 2009.11.15. 05:38:10
A Mecsetekbe óiási vétség és tilos belépni ha...?
Kötetlen fővel, lengeg ruhában és cipőben vagy
Nem vagy hívő
Fegyverrel vagy
Nem tudsz meghajolni
Kötetlen fővel, lengeg ruhában és cipőben vagy
Nem vagy hívő
Fegyverrel vagy
Nem tudsz meghajolni
Dátum: 2009.11.13. 23:45:58
Rám fér. Itt a 71. szint és már csak ez a két normál küldetésem van hátra. (a másik a citadella)
kieg. Meg van.
kieg. Meg van.
Dátum: 2009.11.13. 23:31:28
A VF és a láthatatlanság nem növeli az óriások esélyét, csak kevesebb TP-t kapsz. A szerencse növelése talán segíthet. Talán, ha szerencséd van.
Dátum: 2009.11.13. 20:03:10
Én is és pont ma! De még egy kellene. Csak egy! és egy darabig nem sírok!
Dátum: 2009.11.11. 19:59:28
Azért az mókás, ha tényleg az elvileg erősebbet védi a rendszer.
Dátum: 2009.11.09. 11:13:22
Még mindig kellene 7 kiégett őskő, de nem jön, csak a kalandok - ezzel nem azt akarom elérni, hogy kalandom se legyen - lehetne tenni valamit?
Update: már csak 4 kellene, szóval kérem Mr. Random segítségét.
Update2: már csak 1 kellene. Sürgős lenne. Köszi.
Update: már csak 4 kellene, szóval kérem Mr. Random segítségét.
Update2: már csak 1 kellene. Sürgős lenne. Köszi.
Dátum: 2009.11.07. 10:37:01
Szerintem nincs benne hiba. A Word helyesírás szerint sincs. De tuti jön valami okos és majd megmagyarázza.
Dátum: 2009.11.06. 23:12:56
Ez kész... 10 pont.
Dátum: 2009.11.05. 07:23:52
A "szarvas" szó sem nagyon tud szerepelni. Pedig...
Dátum: 2009.11.05. 07:19:56
Egen. A krill a zooplanktonok közé tartozik. De ha volt a válaszlehetőségek között plankton és krill is akkor ez egy rossz kérdés, amit törölni kell.
Dátum: 2009.11.02. 13:20:28
Idomított állatod, egy 8. szintű Khrak behemót is részt vesz a csatában. Rohanni kezdtek egymás felé.
Nekrofun, a manaelementál ajka hangtalanul mozog, és máris létrejött egy kozmikus csillagcsapás. Gurulsz egyet, hogy a varázslat ne találjon el. Csak 485 pontnyit sérültél.
Nos 3 db 23. szintű állat volt velem, nem egy 8. szintű. Nincs is 8. szintű állatom jelenleg. Gondolom ez valami probléma lehet. Legalábbis nekem az.
Ja igen. Kivégződött a kis drága, mint 8. szintű, mert ugye az hangyányit kevesebb ÉP mint a 23. szint. Vagy nem tudom miért...
Nekrofun, a manaelementál ajka hangtalanul mozog, és máris létrejött egy kozmikus csillagcsapás. Gurulsz egyet, hogy a varázslat ne találjon el. Csak 485 pontnyit sérültél.
Nos 3 db 23. szintű állat volt velem, nem egy 8. szintű. Nincs is 8. szintű állatom jelenleg. Gondolom ez valami probléma lehet. Legalábbis nekem az.
Ja igen. Kivégződött a kis drága, mint 8. szintű, mert ugye az hangyányit kevesebb ÉP mint a 23. szint. Vagy nem tudom miért...
Dátum: 2009.11.02. 10:24:20
Sírás ON
Amióta bejöttek a kalandok nem nagyon találok kiégett őskövet, pedig már csak 11 kellene...
Sírás OFF
Amióta bejöttek a kalandok nem nagyon találok kiégett őskövet, pedig már csak 11 kellene...
Sírás OFF
Dátum: 2009.11.01. 18:37:17
Profilváltás miatt a Kubla Kánságban (V1) megüresedett jó néhány hely, ezért nyílt pályázaton új jelentkezőket keresünk. Jelentkezés MasterV-nél lehetséges.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)
- Segítség a támadásban és a védekezésben (+54/60);
- Könnyebb varázspont vissza szerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (12. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű) általában heti háromszor van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (8. szintű kínzó kamra);
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 7. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);
Amit elvárunk mindezért:
- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)
- Segítség a támadásban és a védekezésben (+54/60);
- Könnyebb varázspont vissza szerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (12. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű) általában heti háromszor van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (8. szintű kínzó kamra);
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 7. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);
Amit elvárunk mindezért:
- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Dátum: 2009.10.30. 11:24:53
Köszönöm a gyors választ!