Először is köszönöm a választ, máris okosabb vagyok valamivel.
Másodszor pedig leszögezném, hogy jól emlékszel a rabolható LE mennyiségére!
Tehát amit a válaszodból kihámoztam az, hogy úgy működik (például a Vámpír fókusz és hasonlók) + LE adó képessége, mint az Átokpiramis és az ellenfél ettől többet veszít.
Viszont amit nem értek, illetve nem tudtam meg a válaszodból:
Miből számolja ki azt, hogy mennyi + LE-t ad? Azt írtad, egy nem prémesnél a Nála levő 20%-át kapom meg, ha a tárgyakból 100%-om van. De ez ott nem stimmel, hogy ha a 15%-ból számolja ki (ennél jön ki a legkisebb szám) a + LE-t, amit ad, akkor is a teljesnek a 15%-ka + 15% (szerintem) és ezt összeadva, akkor legalább 30%-ot kell rabolnom, nem 20-at...
Hozzászólások - Angel1721
Dátum: 2011.07.04. 16:45:35
Dátum: 2011.07.04. 10:18:32
Idézet: Angel1721 - 2011.07.02. 09:11:40
Erre még mindig szeretnék választ kapni! Persze, ha egyáltalán valaki tudja a választ...
Az érdekelne, hogy a "X% LE jár győztes portyáért" kiírás hogyan számolódik?
Az ellenfelemtől lopok többet, mint az Átokpiramisnál, vagy úgy hat, mint a kreatív affinitás és Ő ettől nem veszít többet?
Ha az utóbbi, akkor ez a % hozzáadódik a kreatívhoz (azaz ténylegesen rabolt LE + (kreatív affinitás bónusz + X% LE)), vagy a ténylegesen rabolt LE X%-ka és a kreatív külön számolódik, majd az így nyert plusz LE-k összeadódnak (azaz ténylegesen rabolt LE + kreatív affinitás bónusz + X% LE)?
És mi a helyzet, ha több ilyen tulajdonsággal rendelkező tárgyam van, amit használok is (gyűrű, lánc és relikvia egyszerre)?
(Remélem a számolásos példáknál nem írtam hülyeséget. )
Az ellenfelemtől lopok többet, mint az Átokpiramisnál, vagy úgy hat, mint a kreatív affinitás és Ő ettől nem veszít többet?
Ha az utóbbi, akkor ez a % hozzáadódik a kreatívhoz (azaz ténylegesen rabolt LE + (kreatív affinitás bónusz + X% LE)), vagy a ténylegesen rabolt LE X%-ka és a kreatív külön számolódik, majd az így nyert plusz LE-k összeadódnak (azaz ténylegesen rabolt LE + kreatív affinitás bónusz + X% LE)?
És mi a helyzet, ha több ilyen tulajdonsággal rendelkező tárgyam van, amit használok is (gyűrű, lánc és relikvia egyszerre)?
Erre még mindig szeretnék választ kapni! Persze, ha egyáltalán valaki tudja a választ...
Dátum: 2011.07.04. 10:10:37
A lélekszívás csak akkor működik, ha Nálad és az ellenfelednél is van LE. És.......... "maximum a nálad lévő lélekenergia egyötödét szerezheted lélekszívással".
Dátum: 2011.07.03. 22:31:23
Ez mondjuk nem rossz ötlet, de ezt szerintem inkább úgy kéne megoldani, hogy a térkapuból nagyobb eséllyel potyogjanak a cuccok.
Dátum: 2011.07.03. 17:33:28
Felfogtam amit mondtál és köszönöm a választ. Viszont ha megnézed, hogy mire írtam az előző hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy csak kötekedek a kötekedő Lanmandragorannal.
Dátum: 2011.07.03. 17:26:36
Néztem a YU-GI-OH!-t, de fogalmam sincs volt-e benne ilyen. Ez a név csak hirtelen kipattant a fejemből... Mondjuk a név aztán nem sokat számít. Lényeg a tulajdonság.
Idézet: NoFear - 2011.07.03. 14:42:49
Az AF tulajdonságokat akkor sem lehet megtudni, tehát nem derülne ki minden.
Idézet: Miklós - 2011.07.03. 16:51:33
Ha nem, hát nem.
Idézet: NoFear - 2011.07.03. 14:42:49
Ez a mindent látó szem dolog szerintem nem annyira nyerő... Azért had ne derüljön már ki egy karakter összes létező tulajdonsága. Én pl nem szeretném ha a szakijaimba is belekukkolnának.
Az AF tulajdonságokat akkor sem lehet megtudni, tehát nem derülne ki minden.
Idézet: Miklós - 2011.07.03. 16:51:33
A 100 aranydukátos tétel marad, ez azon tételek egyike, amelyiknek sok értelme nincsen, mégis, szinesiti a játékot.
Ha nem, hát nem.
Dátum: 2011.07.03. 13:36:33
Én is sokszor regisztráltam az utolsó pillanat előtt pár nappal a szintlépés miatt!
De nem ezért jöttem ide, hanem azért mert lenne egy javaslatom. Az AH-ban van egy olyan tétel, ami 100 aranydukátot ad. Hát ez egy nagyon h*lye tétel. Már elnézést, de tényleg semmi értelme!
Oké, találkoztam olyannal, aki volt annyira figyelmetlen (nem erre a szóra gondoltam), hogy több aranydukátot adott érte, mint 100. Biztos nagyon örült neki, amikor leesett a tantusz, hogy mit is csinált, de mindegy...
Az lenne a javaslatom, hogy az a tárgy kerüljön le a tételek közül. És esetleg egy másik kerülhetne a helyére. Mondjuk erre lenne ötletem:
1. Joker, ez tudom, hogy egyébként is létezik, de csak a Végzetúr találkozón osztogatják. Be kerülhetne ide is és egy nekünk tetsző tételre cserélhetnénk.
2. Mindent látó szem, ezen relikvia birtoklásával nemcsak a kikémlelt tulajdonságait, hanem szakértelmeit is meg lehet tudni.
De nem ezért jöttem ide, hanem azért mert lenne egy javaslatom. Az AH-ban van egy olyan tétel, ami 100 aranydukátot ad. Hát ez egy nagyon h*lye tétel. Már elnézést, de tényleg semmi értelme!
Oké, találkoztam olyannal, aki volt annyira figyelmetlen (nem erre a szóra gondoltam), hogy több aranydukátot adott érte, mint 100. Biztos nagyon örült neki, amikor leesett a tantusz, hogy mit is csinált, de mindegy...
Az lenne a javaslatom, hogy az a tárgy kerüljön le a tételek közül. És esetleg egy másik kerülhetne a helyére. Mondjuk erre lenne ötletem:
1. Joker, ez tudom, hogy egyébként is létezik, de csak a Végzetúr találkozón osztogatják. Be kerülhetne ide is és egy nekünk tetsző tételre cserélhetnénk.
2. Mindent látó szem, ezen relikvia birtoklásával nemcsak a kikémlelt tulajdonságait, hanem szakértelmeit is meg lehet tudni.
Dátum: 2011.07.03. 13:02:30
Mehetsz fölé is.
Dátum: 2011.07.03. 12:59:17
Vekkerre (na jó, igazából a teló volt beállítva) ébredtem aznap, mikor fél 2-kor kapcsoltam be a gépet és 3-kor feküdtem le ismét. Tehát hiába kötekedsz!
Dátum: 2011.07.02. 15:59:12
Tegnap 1 órakor, tegnap előtt meg 3 órakor feküdtem le aludni (tegnap előtt fél 2-kor kapcsoltam be a gépet (ezt a mellékes információt csak azért írom, hogy nehogy azt lehessen mondani, hogy ki kell lépni és újra be)) és a Kínzókamrából járó LE-t nem kaptam még meg akkor, ráadásul nem is ürült ki a kamra.
Kínzókamra:
"A kapott LE az Ajánlásoknál tekinthető meg, és a nap végén kerül jóváírásra."
Nem tudom, hogy mikor kerül jóváírásra a LE, amit onnan kapunk, de nem a nap végén, mint ahogy az állítva van!
Kínzókamra:
"A kapott LE az Ajánlásoknál tekinthető meg, és a nap végén kerül jóváírásra."
Nem tudom, hogy mikor kerül jóváírásra a LE, amit onnan kapunk, de nem a nap végén, mint ahogy az állítva van!
Dátum: 2011.07.02. 09:11:40
Az érdekelne, hogy a "X% LE jár győztes portyáért" kiírás hogyan számolódik?
Dátum: 2011.06.30. 00:31:53
Volt már kérdés, hogy mit jelent ez az utolsó nap, de konkrét válasz nem érkezett rá, csak olyanokat olvastam, hogy a baglyoké az előny (más szavakkal), úgyhogy megkérdezem én is.
Az utolsó nap a naptári utolsó napot vagy a 24 órával az esemény vége előtti időt jelenti?
(És ha kérhetem, akkor a válasz helytálló legyen, ne úgy mint a Landragórnál, hogy a bérletet meg lehet szerezni újból, ha eladjuk a kufárnál!)
Köszönöm!
Az utolsó nap a naptári utolsó napot vagy a 24 órával az esemény vége előtti időt jelenti?
(És ha kérhetem, akkor a válasz helytálló legyen, ne úgy mint a Landragórnál, hogy a bérletet meg lehet szerezni újból, ha eladjuk a kufárnál!)
Köszönöm!
Dátum: 2011.06.04. 15:04:45
Megírtam az első kalandomat és ezt írja ki, ha a kalandtervezésre megyek:
"Legutóbb beküldött kalandod elbírálás alatt van!"
Amíg első kalandomat el nem bírálják, addig nem is szeretnék másikat írni, hogy tudjam jó úton járok-e. De ha az első kalandom elfogadásra kerül, utána gyártani szeretném a kalandokat folyamatosan, ha van időm és kedvem.
Tehát javasolnám, hogy 1 ember egyszerre több kalandot is be tudjon küldeni.
*Kiegészítés: Mivel tudom, hogy az a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul, ezért azt a kis kiegészítést tenném bele a javaslatomba, hogy csak az első jó kalandtervezés után lehessen korlátlanul kalandot írni.
"Legutóbb beküldött kalandod elbírálás alatt van!"
Amíg első kalandomat el nem bírálják, addig nem is szeretnék másikat írni, hogy tudjam jó úton járok-e. De ha az első kalandom elfogadásra kerül, utána gyártani szeretném a kalandokat folyamatosan, ha van időm és kedvem.
Tehát javasolnám, hogy 1 ember egyszerre több kalandot is be tudjon küldeni.
*Kiegészítés: Mivel tudom, hogy az a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul, ezért azt a kis kiegészítést tenném bele a javaslatomba, hogy csak az első jó kalandtervezés után lehessen korlátlanul kalandot írni.
Dátum: 2011.06.04. 06:34:27
A toborzás
Kvízkérdés
Csata
IQ próba
VÉGE
Kvízkérdés
Csata
IQ próba
VÉGE
Dátum: 2011.06.03. 22:58:44
Majdnem abbahagytam az olvasást, aztán szerencsére észrevettem a csillagot. Hát, akkor eléggé szívatósra sikerülhetett ez a random...
Köszönöm a választ!
Köszönöm a választ!
Dátum: 2011.06.03. 20:14:52
Valaki tudja azt, hogy mitől függ a csatákban kapott LE? (Azt észrevettem, hogy TP mindig ugyanannyi, tehát ez szintfüggő, de LE-ből 1 alkalommal nem 140 valamennyit kaptam, hanem 500 körül... )
Dátum: 2011.06.03. 17:03:04
Ahogy olvastam ezt a topicot, volt már 1 hét is. Valakinek meg eventes időszakban még több!
Dátum: 2011.06.03. 09:55:02
Nem is tudom, hogy miért... Köszönöm a tanácsot. Viszont a túl rövid sem jó.
Dátum: 2011.06.03. 06:46:56
Köszönöm a válaszodat.
Dátum: 2011.06.02. 22:07:22
Lehet nagyon nehéz lesz válaszolni a kérdésemre, de azért felteszem:
Mennyire lehet vicces egy kaland? Vagy még inkább, meddig terjed a játékosok határa a durvább poénok láttán?
(Például olyanra gondolok, hogy "Hol szeretnéd elkezdeni a kalandot? Az elején? Vagy ha nem az elején, akkor mégis hol méltóztatsz belevágni ebbe a történetbe? Csak úgy "in Mathias Rex", nem? (Segítség! Fáj a latinos műveltségem!)
Próba: IQ
Kis gondolkodás után úgy döntesz, hogy az elején.
Hát persze, hogy ott kell kezdeni. Miért, megfordult a fejedben esetleg valami más is? Ha igen, akkor bizonyára nem tanultál drámaírást az egyetemen. Nem baj, én sem...")
És ha már a példát így írtam meg, ahogy lop... izé, kölcsönvettem az írótól, akkor már azt is megkérdezném, hogy így lehet-e kalandot írni? (Azt, hogy így arra értettem, hogy egyesszám első személyben mesélem/írom a kaland szövegét.)
Mennyire lehet vicces egy kaland? Vagy még inkább, meddig terjed a játékosok határa a durvább poénok láttán?
(Például olyanra gondolok, hogy "Hol szeretnéd elkezdeni a kalandot? Az elején? Vagy ha nem az elején, akkor mégis hol méltóztatsz belevágni ebbe a történetbe? Csak úgy "in Mathias Rex", nem? (Segítség! Fáj a latinos műveltségem!)
Próba: IQ
Kis gondolkodás után úgy döntesz, hogy az elején.
Hát persze, hogy ott kell kezdeni. Miért, megfordult a fejedben esetleg valami más is? Ha igen, akkor bizonyára nem tanultál drámaírást az egyetemen. Nem baj, én sem...")
És ha már a példát így írtam meg, ahogy lop... izé, kölcsönvettem az írótól, akkor már azt is megkérdezném, hogy így lehet-e kalandot írni? (Azt, hogy így arra értettem, hogy egyesszám első személyben mesélem/írom a kaland szövegét.)