Ez nem üzlet! A kis szintü karik "átadásáról" tekints most el...
Mint Maci is írta, jó pár olyan kari lett felajánlva átadásra amit hosszú idö óta fejlesztettek. Ha esetleg némi anyagi juttatás is van érte privátban intézve, az még a töredékét sem fedezi annak amibe ezek a karakterek kerültek.
Vegyük például magamat példának! Volt pár karakterem amit töröltem 100. szint felettit is... Tanulva a hibáimból újat kezdtem. Ment is elég szépen, viszont bazi lassan és nem volt kedvem éveket nyíkódni mire megint magas szintre kerülök.
Kaptam a lehetöségen és átvettem egy magas szintü karaktert. Fizettem érte valamennyit... Mindegy mennyit, magánügy... De piti összeg volt ahhoz képest hogy két-3 évi fejlesztést megspóroltam vele. A karakter pedig amit 4 évig fejlesztettek nem a kukában végezte,hanem jó kezekben folytatta tovább.
Nehogy azt hidd hogy valaki virítja a pénzt és már kapja is a karaktert. Szépen lecsekkolt az illetö mielött megkaptam... Nem akarta olyannak adni aki leamortizálja.
Ha üzletet akart volna belöle, 100 ezer forint alatt meg sem mutatta volna 4 év munkáját...
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2013.08.02. 12:54:30
Dátum: 2013.08.02. 12:25:13
Kire célzol? Ne mond meg!
Nekem is van gyüjteményem ilyenekböl, néha majd hanyatt estem a válaszok miatt amit kaptam...
Nekem is van gyüjteményem ilyenekböl, néha majd hanyatt estem a válaszok miatt amit kaptam...
Dátum: 2013.08.02. 12:20:36
Hát nem tudom, olyanokat írsz hogy szerintem magad sem érted. A játéktudásodat ismerem, a Thorwald nevü karimmal ami nem volt a leges-legjobbak közül való a V3-as karakteredet egy buzogánnyal is legyöztem. ( Amikor itt a fórumon becsmérelted azokat akiket le tudtál verni ) Ha nem megy valami akkor ne javasolgass olyan dolgokat ami szétcseszné kb több száz ember játékkedvét.
Nem vitatkozom veled tovább mert sok értelme nincs ahogy látom! Ha többet szeretnél elérni a karaktereddel akkor tegyél is érte. Tanulj azokból a hibákból / ha másból nem is / amiket a törölt vagy a mostani karijaiddal csinálsz/csináltál. "Tudod amit tudsz" ha ez a játéktudásodról szól az még elég kevés... Láttam a karidat a V3-on, böven van még mit tanulnod!
Ne akard megváltoztatni a szabályokat a " kényedre-kedvedre ", mert másképpen nem tudsz érvényesülni.
Nem vitatkozom veled tovább mert sok értelme nincs ahogy látom! Ha többet szeretnél elérni a karaktereddel akkor tegyél is érte. Tanulj azokból a hibákból / ha másból nem is / amiket a törölt vagy a mostani karijaiddal csinálsz/csináltál. "Tudod amit tudsz" ha ez a játéktudásodról szól az még elég kevés... Láttam a karidat a V3-on, böven van még mit tanulnod!
Ne akard megváltoztatni a szabályokat a " kényedre-kedvedre ", mert másképpen nem tudsz érvényesülni.
Dátum: 2013.08.02. 11:52:29
"Simán" be lehet hozni... Arról csak te tehetsz hogy ez neked nem sikerül! Tanulj meg mindent, fejlessz okosan és szánj rá némi pénzt az extra dolgokra ha kiemelkedö karaktert szeretnél.
Ha mindez 2009 óta nem jött össze akkor ne eröltesd a dolgokat és ne csalózd le azokat, akiknek sikerült olyan szinten megtanulni a játékot hogy erös karaktert tudtak fejleszteni.
Mindez rengeteg idöbe, tanulásba és nem kevés pénzbe kerül...
Ha mindez 2009 óta nem jött össze akkor ne eröltesd a dolgokat és ne csalózd le azokat, akiknek sikerült olyan szinten megtanulni a játékot hogy erös karaktert tudtak fejleszteni.
Mindez rengeteg idöbe, tanulásba és nem kevés pénzbe kerül...
Dátum: 2013.08.02. 11:44:23
Tudnak róla... Amint lesz valaki aki meg tudja piszkálni, javítják a hibát! Jelenleg csak Dikó István van jelen az online segítségnél is.
Nem mintha új hiba lenne... Ez már kb a negyedik bajnoki ami nem fut le, vagy duplán esetleg triplán is lefut... Szerintem sztrájkolnak a fejlesztöi részlegen!
Nem mintha új hiba lenne... Ez már kb a negyedik bajnoki ami nem fut le, vagy duplán esetleg triplán is lefut... Szerintem sztrájkolnak a fejlesztöi részlegen!
Dátum: 2013.08.02. 08:33:13
A V4-en is lefutott.
Dátum: 2013.08.02. 07:39:57
Ez szép idézet! 10-es!
Dátum: 2013.08.02. 07:26:52
Macikám! HeroOo-t például az új tehetségek akik nem évek óta indítoták a karaktereiket beledöngölték a földbe. Nem jutott szóhoz amikor Dante beérte és lenyomkodta a bajnokikon. Söt, segítö kezet rakatott magára mert nem tudta elviselni hogy valaki leveri... Azóta nyer megint amióta Dante Battlecaller feljebblépett egy kategóriával...
Ö lesz az utódod!
Ö lesz az utódod!
Dátum: 2013.08.01. 19:30:37
Szia!
1. Bár van pár egyén aki csal egyesek szerint, viszont ez csak duma... bizonyítsad be! Akinél jogos volt a gyanú lebukott és zárolták.
2. Vannak akik kevésbé és vannak akik már nagyon ismerik a játékot. Ezért vannak gyengébb és erösebb, jobb karakterek.
3. Tanuld meg a szabályokat és az eseményekhez megfelelö taktikát, szakértelem hátteret csinálni. Kihasználni az eventeket, relikviákat szerezni stb-stb...
4. Ha már érted a lényegét akkor költhetsz pénzt is rá ha sikeres akarsz lenni, máskülönben nem nagyon fog menni a dolog.
5. Mivel eléggé kezdö vagy, tanulgass még... Utána már nem fogsz ilyen dolgokat írni. Ne is haragudj, de szerintem azt sem tudod miröl írsz...
6. Aki új karit indít eleve esélyesebb a jobb karakter fejlesztésére. Sok új fejlesztés van amivel sokkal erösebb és jobb karakter fejleszthetö mint régebben!
1. Bár van pár egyén aki csal egyesek szerint, viszont ez csak duma... bizonyítsad be! Akinél jogos volt a gyanú lebukott és zárolták.
2. Vannak akik kevésbé és vannak akik már nagyon ismerik a játékot. Ezért vannak gyengébb és erösebb, jobb karakterek.
3. Tanuld meg a szabályokat és az eseményekhez megfelelö taktikát, szakértelem hátteret csinálni. Kihasználni az eventeket, relikviákat szerezni stb-stb...
4. Ha már érted a lényegét akkor költhetsz pénzt is rá ha sikeres akarsz lenni, máskülönben nem nagyon fog menni a dolog.
5. Mivel eléggé kezdö vagy, tanulgass még... Utána már nem fogsz ilyen dolgokat írni. Ne is haragudj, de szerintem azt sem tudod miröl írsz...
6. Aki új karit indít eleve esélyesebb a jobb karakter fejlesztésére. Sok új fejlesztés van amivel sokkal erösebb és jobb karakter fejleszthetö mint régebben!
Dátum: 2013.08.01. 12:45:58
241 db szubplazma
Nekem ez lópikulát sem ér, csak akkor használom ha van ilyen feladatom.
Ezt nem lehet eladni valahol?
Esetleg elcserélném ösdrágaköre...
Nekem ez lópikulát sem ér, csak akkor használom ha van ilyen feladatom.
Ezt nem lehet eladni valahol?
Esetleg elcserélném ösdrágaköre...
Dátum: 2013.08.01. 12:41:41
Faca...
Köszi!
Köszi!
Dátum: 2013.08.01. 11:03:04
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 24823 sebzést okoztál, és 40427 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, de ellenfeled túl gyenge volt, nem kapsz sem lélekenergiát, sem tapasztalati pontot.
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=csataleiras&csata=18524747
Ezt magyarázza el nekem valaki... Szintben ütötávban vagyok Eques Illuminati-nak. Szubplazmával jött, vagy mi? Számítanak ilyenkor a kritikus ütései ha senki nem kap TP-t? Itt valami kiskapuzást sejtek a dologban, bár a progi odaadja a TP-t a küldihez ha kevés TP-t szed be.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 24823 sebzést okoztál, és 40427 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, de ellenfeled túl gyenge volt, nem kapsz sem lélekenergiát, sem tapasztalati pontot.
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=csataleiras&csata=18524747
Ezt magyarázza el nekem valaki... Szintben ütötávban vagyok Eques Illuminati-nak. Szubplazmával jött, vagy mi? Számítanak ilyenkor a kritikus ütései ha senki nem kap TP-t? Itt valami kiskapuzást sejtek a dologban, bár a progi odaadja a TP-t a küldihez ha kevés TP-t szed be.
Dátum: 2013.07.31. 17:21:07
Hát ha még azt a varázsló akármit is beteszik amin McMad agyal, akkor az már beteszi nálam az ajtót... Ez ami van már az is sok a jóból, mondjuk a térkép event helyett lehetne valami más. Totál semmit nem csinál az ember csak vadászik. De ha lehet nem valami templomszerüt, abból már van három is...
Dátum: 2013.07.31. 16:38:33
Köszi, de ennél jobb kari nem kell. Mire arra a magasságra érek, ez a kari sem fog szégyenkezni.
Nem vagy kocka? Bolygó ura 7 óra alatt munkaidöben, esetleg szabadságot kivéve? ( Az igaz hogy ez a magánügyed. ) Ki a kocka ha nem te?
Mire költöttem? Hát a szokásosra, amire csak lehet...
De tök mindegy. Az event után jegelem a karit minimum novemberig.
Nem vagy kocka? Bolygó ura 7 óra alatt munkaidöben, esetleg szabadságot kivéve? ( Az igaz hogy ez a magánügyed. ) Ki a kocka ha nem te?
Mire költöttem? Hát a szokásosra, amire csak lehet...
De tök mindegy. Az event után jegelem a karit minimum novemberig.
A bajnokin mikor indulsz megint? Mészáros feljebb ment egy kategóriával...
Dátum: 2013.07.31. 13:10:59
A karakter nem volt nagy kiadás, de amit a játékra költ az ember az már tényleg sok ha mindent ki akar használni. Ez már túl sok, ebben a hónapban egy jó telefon ára simán ráment. Van rá pénzem, de ez már túlzás. Inkább veszek rajta valami értelmeset, vagy elbulizom a barátokkal...
Lassan 4 éve nyomom és már elég uncsi, tényleg elviszi az összes szabadidömet. Majd ha télen nem lesz mit csinálni talán visszaülök kockulni.
Addig is jó kockulást cimbora, én a való életet és a barátaimat választom inkább. Azt hogy ki mekkora kocka a játékon belül és milyen eredményeket ér vagy ért el, azt a való életben a kiskutya sem kakilja le. Királykodj csak pajtás...
U.i.: Ne adja isten hogy utolérjelek... Akkor nagyon elfenekellek!
Lassan 4 éve nyomom és már elég uncsi, tényleg elviszi az összes szabadidömet. Majd ha télen nem lesz mit csinálni talán visszaülök kockulni.
Addig is jó kockulást cimbora, én a való életet és a barátaimat választom inkább. Azt hogy ki mekkora kocka a játékon belül és milyen eredményeket ér vagy ért el, azt a való életben a kiskutya sem kakilja le. Királykodj csak pajtás...
U.i.: Ne adja isten hogy utolérjelek... Akkor nagyon elfenekellek!
Dátum: 2013.07.30. 09:36:46
Hát teljesen igazat adok neked! A játék már annyira összetett, hogy rengeteg idöt elvesz az ember idejéböl.
Sok új fejlesztés is jött, szinte teljes egészében fizetösekre sikerültek. A pénzt rá tudom szánni, de megnézve az email fiókomat ebben a hónapban... Enyhén szólva sokallom amit költöttem! /Játszom a V4-en is/
Napi vagy 2 napi 1-2 óra nem elég a játékra, ehhez már túl összetett. Inkább költöm a pénzem másra és választom a való életet.
Ez a játék sokkal játszhatóbb volt amikor elkezdtem. Most ha minden funkciót ki akarok használni ami elönyhöz juttat a többiekhez képest, napi minimum 4-5 óra szükséges. A valag pénzröl ne is beszéljünk... Ez már túl sok!
Az hogy lecsökkentsem a játékidöt, annak semmi értelme számomra. Vagy játszom vagy nem. Amit ez megkövetel az már több mint sok...
Azt hiszem hagyom én is a fenébe, de az tuti hogy az event után katakombákba teszem a karaktert jó idöre... Vagy átadom valakinek!
Sok új fejlesztés is jött, szinte teljes egészében fizetösekre sikerültek. A pénzt rá tudom szánni, de megnézve az email fiókomat ebben a hónapban... Enyhén szólva sokallom amit költöttem! /Játszom a V4-en is/
Napi vagy 2 napi 1-2 óra nem elég a játékra, ehhez már túl összetett. Inkább költöm a pénzem másra és választom a való életet.
Ez a játék sokkal játszhatóbb volt amikor elkezdtem. Most ha minden funkciót ki akarok használni ami elönyhöz juttat a többiekhez képest, napi minimum 4-5 óra szükséges. A valag pénzröl ne is beszéljünk... Ez már túl sok!
Az hogy lecsökkentsem a játékidöt, annak semmi értelme számomra. Vagy játszom vagy nem. Amit ez megkövetel az már több mint sok...
Azt hiszem hagyom én is a fenébe, de az tuti hogy az event után katakombákba teszem a karaktert jó idöre... Vagy átadom valakinek!
Dátum: 2013.07.28. 21:44:14
.
Dátum: 2013.07.26. 19:54:04
Hát erre nem vennék mérget... Próbálkozhatsz de nem tartom valószínünek a dolgot... Tapasztalatból írom. Ehhez ismerettség kell. Jobban jársz ha találsz egy kicsi aktív szövetséget amíg ki nem fejleszted a szakikat ahhoz hogy nagyobba mehess. A "szamárlétrát" végig kell járni! Olyan szöviket nézegess ahol ürítik a lélekkutat, ahol teli kutakat látsz azok inaktívak... Hiába is írsz nekik vagy jelentkezel hozzájuk.
Dátum: 2013.07.26. 19:48:14
Fejlessz szakértelmeket, lépj be egy kisebb lélekkúttal rendelkezö AKTÌV szövetségbe és töltsed be a kutat. Ha betöltöd megjelenik a szerencse tulajdonság és egyböl kapsz rá valamekkora értéket az építésedhez mérten.
Ajánlom ezt az oldalt alaposan átolvasni mielött komolyabban belemerülsz a játékba.
http://vegzetur.wikidot.com/tulajdonsagok
Itt majdnem minden megvan a játékról. Jó olvasást és kellemes játékot!
Ajánlom ezt az oldalt alaposan átolvasni mielött komolyabban belemerülsz a játékba.
http://vegzetur.wikidot.com/tulajdonsagok
Itt majdnem minden megvan a játékról. Jó olvasást és kellemes játékot!