Az előbb megkaptam az alábbi kérdést:
Hogy hangzik: "Hallgatni..."?
...platina
...ezüst
...arany
...gyémánt
Rohadjak meg, elsőre a kryxónium jutott eszembe. Ez már betegség?
Hozzászólások - Kondor76
Dátum: 2015.01.03. 13:56:10
Dátum: 2014.11.26. 18:24:38
Dehogynem. Nem is értem a dolgot. Miklós ekkora dolgot benézett volna? Ha meg nem, akkor még rosszabb
Dátum: 2014.11.26. 17:48:21
Szép magyarázat. Kissé sántít ugyan, mivel piszkosul nem mindegy hogy a +17 LE/TP-t mennyihez kapod. Csakis a százalékos arány a korrekt, ami pedig:
- VF-en ~12,14%-os LE/TP növekedést jelent, míg ugyanez
- EH esetén ~24,28-os LE/TP növekedés.
- VF-en ~12,14%-os LE/TP növekedést jelent, míg ugyanez
- EH esetén ~24,28-os LE/TP növekedés.
Dátum: 2014.10.23. 19:14:52
Jaj.
Dátum: 2014.10.23. 14:51:33
Ehhez már csak azt kellene tudni, hogy ki az új Mészáros?
Dátum: 2014.10.23. 14:50:57
De nem ám. 250-nél tartunk, ha minden igaz.
Dátum: 2014.10.19. 18:29:31
De még mindig a jelentős része az ami észrevétlen marad.
Ez a probléma. Sokszor sokunktól elhangzott már, hogy mekkora probléma az információáramlás; mind a játékosok - játékvezetők, mind maguk a játékvezetők között. Itt a friss példa: megint olyan 'jutalmak' érhetők el, ami gyakorlatilag pénzért tulajdonságot jelent. Az időzítésre is megint van reakció. Olyan érzésem van, hogy a reklamációk hatására Miklós hirtelen a hasára ütött, és elővette ezt a régi ajánlatcsomagot. Szerintem jogos az igény arra is, hogy - mivel tényleg nagyon közel van a mostani akció a találkozóhoz - tudjanak a játékosok dönteni/választani, a találkozón esedékes, illetve ezen akció között. Persze biztosan lesz, aki mindkettőt kihasználja, de elenyészőnek gondolom. Legalábbis a maximális 'jutalom' tekintetében.
Dátum: 2014.10.19. 17:59:27
Pontosan. Ennyit érnek a hozzászólások...
Dátum: 2014.10.18. 09:05:22
Pontosan ugyanígy jártam
Nem is tudom, hogy milyen jelzőt használjak. Tragikus, elképesztő, nevetséges? Hogy fordulhat ilyen elő? Hogy engedhet meg ilyet magának egy vállalkozás?
Nem is tudom, hogy milyen jelzőt használjak. Tragikus, elképesztő, nevetséges? Hogy fordulhat ilyen elő? Hogy engedhet meg ilyet magának egy vállalkozás?
Dátum: 2014.10.10. 17:18:11
Nagyon sajnálom
Dátum: 2014.09.30. 16:01:59
Együttérzek veled, látszik hogy neked nagyon fontos.
De ez:
"VF-s karakternek minek annyi PP???"
Sosem elég! Állandó szűk keresztmetszet.
De ez:
"VF-s karakternek minek annyi PP???"
Sosem elég! Állandó szűk keresztmetszet.
Dátum: 2014.09.26. 21:26:11
Nem azért, de a Napi ajánlatban megvásárolható Isteni ital alapára nem 2 őskő szokott lenni? 'Csomagban' meg drágább, még kedvezménnyel is?
Dátum: 2014.09.14. 19:15:08
19:12-kor az utolsó mocsok xeno is megdöglött V3-on.
Dátum: 2014.07.26. 20:29:29
Állatok menüpont, és valamelyik állatodnál a legördülő menüben láthatod; vagy a 'Felszerelés' felirat melleti kérdőjelre kattintva megnézheted.
Dátum: 2014.07.23. 19:47:51
Egy aprócska kis hozzászólás, ami szinte elveszik a többi között. Pedig igen nagy figyelmet érdemelne!
Amikor a találkozó(n, vagy) után(a) eldőlt, hogy megszűnik a kiégettek platinára váltási lehetősége, nagyokat pislogtam. Amikor tényleg életbe lépett, több alkalommal hosszú hozzászólásokat írtam - és töröltem posztolás előtt. Gyanús, hogy azonnali zárolás lett volna az eredménye.
Szigorúan a saját szempontomból nézve a történet, avagy ahogyan én látom:
Néhány karakter hozzászólása alapján már régóta probléma volt, hogy 'eltűntek' a játékból a kiégett őskövek. V3-on és V5-ön játszom, egyik karakteremnél sem probléma ez, sőt. Pl. V3-on több mint 6k kiégettem van, és folyamatosan nő a mennyiségük - úgy, hogy minden szirszart folyamatosan megvettem, amit kiégettért lehetett a Napi ajánlatban, valamint a befizetéseknél is csökkent a mennyiségük (eddig!).
Született erre a problémára (elfogadom, hogy valóban az, ha többen szóvá tették - de gyanús, hogy a csendes nagy többségnek NINCS ilyen problémája) egy megoldás. Megoldás? Talán, de hogy ezt miért kellett összekötni a platina-kiégett váltási lehetőséggel, az rejtély. Sok olyan apró, és nem is olyan apró dolog szerepel a Napi ajánlatok között, ami igen hasznos tud lenni. Ezekért boldogan adtam kiégettet, őskövet viszont egyértelműen NEM. És nem hiszem, hogy ez volt a cél. Ezzel talán nem vagyok egyedül.
Ez alapján a Napi ajánlat - ami a szememben az utóbbi idők messze messze legjobb fejlesztése volt, gyakorlatilag kritika nélkül (!), hiszen csak adott - teljesen tönkre lett verve. Nagy kár érte.
Mi akadálya van annak, hogy ugyanúgy működhessen tovább, a hozzáadott fejlesztésekkel együtt?
Amikor a találkozó(n, vagy) után(a) eldőlt, hogy megszűnik a kiégettek platinára váltási lehetősége, nagyokat pislogtam. Amikor tényleg életbe lépett, több alkalommal hosszú hozzászólásokat írtam - és töröltem posztolás előtt. Gyanús, hogy azonnali zárolás lett volna az eredménye.
Szigorúan a saját szempontomból nézve a történet, avagy ahogyan én látom:
Néhány karakter hozzászólása alapján már régóta probléma volt, hogy 'eltűntek' a játékból a kiégett őskövek. V3-on és V5-ön játszom, egyik karakteremnél sem probléma ez, sőt. Pl. V3-on több mint 6k kiégettem van, és folyamatosan nő a mennyiségük - úgy, hogy minden szirszart folyamatosan megvettem, amit kiégettért lehetett a Napi ajánlatban, valamint a befizetéseknél is csökkent a mennyiségük (eddig!).
Született erre a problémára (elfogadom, hogy valóban az, ha többen szóvá tették - de gyanús, hogy a csendes nagy többségnek NINCS ilyen problémája) egy megoldás. Megoldás? Talán, de hogy ezt miért kellett összekötni a platina-kiégett váltási lehetőséggel, az rejtély. Sok olyan apró, és nem is olyan apró dolog szerepel a Napi ajánlatok között, ami igen hasznos tud lenni. Ezekért boldogan adtam kiégettet, őskövet viszont egyértelműen NEM. És nem hiszem, hogy ez volt a cél. Ezzel talán nem vagyok egyedül.
Ez alapján a Napi ajánlat - ami a szememben az utóbbi idők messze messze legjobb fejlesztése volt, gyakorlatilag kritika nélkül (!), hiszen csak adott - teljesen tönkre lett verve. Nagy kár érte.
Mi akadálya van annak, hogy ugyanúgy működhessen tovább, a hozzáadott fejlesztésekkel együtt?
Dátum: 2014.07.22. 20:03:09
"Daltan d'Ynyy
Gyémánt 136. szint
Ma, 17:13:49
Kész.
Köszönöm mindenkinek a támogatást! "
Gyémánt 136. szint
Ma, 17:13:49
Kész.
Köszönöm mindenkinek a támogatást! "
Dátum: 2014.06.29. 09:31:03
Van bizony. Szubplazmás támadásnál az elszenvedett sebződés, és az állatsebződés sem valós!
Dátum: 2014.06.19. 20:41:47
Szöviváltásnál - amennyiben nagyobb kútméretűbe mész át - az addigi építésed 80%-át számolja be. A különbséget kell betöltened.
Lásd:
http://vegzetur.wikidot.com/szoevetseg (a 'Szövetség váltás'-nál találod a részletes leírást.)
Lásd:
http://vegzetur.wikidot.com/szoevetseg (a 'Szövetség váltás'-nál találod a részletes leírást.)
Dátum: 2014.05.27. 18:01:06
Az 1-es pont oké, a 2-eshez viszont tennék egy kiegészítést.
Simán teljesíthető csak manakonstrukcióval, építés nélkül. Erősen javallott a mindennapos használata.
Maldini123: téged most korlátoz az időtényező, csináld meg építésből, az a legegyszerűbb.
-
Nekem is akad egy kérdésem, a fertőzéssel kapcsolatban. Korábban a fertőzés 5%-ig volt csökkenthető event jutalommal, onnan csakis a szintlépéseknél lehetett egyenként csökkenteni. Jelen pillanatban is ez az info szerepel a wikin.
Ellenben erőst úgy rémlik, hogy ez a határ lentebb került. Jól emlékszem? Ha igen mennyi lett a határ?
Simán teljesíthető csak manakonstrukcióval, építés nélkül. Erősen javallott a mindennapos használata.
Maldini123: téged most korlátoz az időtényező, csináld meg építésből, az a legegyszerűbb.
-
Nekem is akad egy kérdésem, a fertőzéssel kapcsolatban. Korábban a fertőzés 5%-ig volt csökkenthető event jutalommal, onnan csakis a szintlépéseknél lehetett egyenként csökkenteni. Jelen pillanatban is ez az info szerepel a wikin.
Ellenben erőst úgy rémlik, hogy ez a határ lentebb került. Jól emlékszem? Ha igen mennyi lett a határ?
Dátum: 2014.05.26. 19:22:19
Május 17-ei kérdésemre kaptam válasz, 19-én. Most van egy függőben, de azt ma írtam.