Hozzászólások - NoFear
Dátum: 2012.07.22. 14:04:04
Ezt már én is észrevettem, de szerintem direkt csinálták így meg, mert nem annyira lényegi információ az fk része. Legalábbis én emiatt nem is említettem ezt a részt.
Dátum: 2012.07.22. 13:02:01
Az állatok nem kaphatnának inkább helyet a karakterek bemutatkozása fölött (közvetlenül a bónuszok alatt)? Gondolom az indokot nem kell ecsetelnem, miért lenne ez sokkal praktikusabb dolog.
Dátum: 2012.07.21. 21:31:12
Epikus ütés után, ha a szövetségi eseményeknél kattintok a kincseskamra linkjére, akkor nálam üres lap jön be mostanában. Más is tapasztalt ilyet?
Dátum: 2012.07.21. 21:07:35
Azt lehet már tudni, hogy mithril cuccra is lehet-e majd upgradelni a végső díjnál? Már csak a kiírás miatt kérdezem, mert ott csak a platina van említve.
"Ha úgy választasz arany díjat, hogy már van a birtokodban arany díj, akkor platinát kapsz helyette!"
"Ha úgy választasz arany díjat, hogy már van a birtokodban arany díj, akkor platinát kapsz helyette!"
Dátum: 2012.07.20. 21:06:04
A felszerelés váltásnál nem lehetne megcsinálni, hogy a tárgylistás oldalon a régi fajta felszerelés váltás is ott legyen? Nekem az jobban tetszett... Maradhatna a felső sávban is, de a tárgylistás oldalon felül simán elférne szerintem a régi fajta felszerelés cserélési mód is. És tényleg jó lenne ha nem ugrálna az oldal össze vissza el miután egy felszerelés lecseréltem... (tudom ez folyamatban, legalábbis remélhetőleg)
Amúgy a kard és serleg meg a levél kép alá, vagy helyette én jobban örülnék a régi gomboknak, még ha az nem is volt ilyen dizájnos.
Amúgy a kard és serleg meg a levél kép alá, vagy helyette én jobban örülnék a régi gomboknak, még ha az nem is volt ilyen dizájnos.
Dátum: 2012.07.17. 14:57:11
Igen, a meglepődés oka a 0 ÉP regen volt, és az esetet nem én produkáltam igazából, csak kíváncsi voltam, hogy ez valami újításként bevezetett elsunnyogott dolog-e (mint pl. a relikvia kupon ár megemelése) vagy csak simán bug volt, de akkor gondolom az utóbbi.
Dátum: 2012.07.17. 14:03:44
Harcképtelenné váltál, mivel ÉP-d 15% alá került (-1 cselekvéspont). Bekötözöd a sebeidet (+0 életpont).
Ez valami bug? Vagy ilyen létezhet?
Ez valami bug? Vagy ilyen létezhet?
Dátum: 2012.06.25. 16:26:44
Köszi szépen, megjött minden.
És a ráadás... Végre valahára itt is pörgettem értelmes dolgot. (talis sorsjegyes nyereményből )
A nyereményed: Tapasztalatkő, 42 TP
És a ráadás... Végre valahára itt is pörgettem értelmes dolgot. (talis sorsjegyes nyereményből )
A nyereményed: Tapasztalatkő, 42 TP
Dátum: 2012.06.24. 20:03:51
Idézet: Tseby dr akula - 2012.06.24. 16:45:22
Hogy mondod? Nem tetszik a hangnem...
1. Ha nem láttad volna pont a portyaszabályok miatt lehetne itt azonos körülmények között megvalósítani.
2. A talin mondd a szemembe, hogy üljek és kussoljak inkább.
Idézet: NoFear - 2012.06.24. 16:05:37
Amúgy nem teljesen értettem ott sem, hogy miért nem lehet csak V1 és V2-re kiterjeszteni, így nem lenne ütközés a portyaszabályoknál és simán lehetne LE-t is rabolni oda-vissza.
Csak V1 és V2 mi? Az ilyen üljön a helyén és kussoljon inkább.
Amúgy nem teljesen értettem ott sem, hogy miért nem lehet csak V1 és V2-re kiterjeszteni, így nem lenne ütközés a portyaszabályoknál és simán lehetne LE-t is rabolni oda-vissza.
Csak V1 és V2 mi? Az ilyen üljön a helyén és kussoljon inkább.
Hogy mondod? Nem tetszik a hangnem...
1. Ha nem láttad volna pont a portyaszabályok miatt lehetne itt azonos körülmények között megvalósítani.
2. A talin mondd a szemembe, hogy üljek és kussoljak inkább.
Dátum: 2012.06.24. 16:13:04
Miklós a hangerővel legközelebb pls kezdjetek valamit, mert a nagyteremben ha valaki beszél a mikrofonba akkor képtelenség közben egymással beszélgetni, túl hangos és ez nagyon idegesítő. Ez nem csak saját vélemény, hanem általános, mindenki így gondolja akivel beszélgettem. Egyszerűen nem lehet egymás szavát érteni, mint valami discoban kb.
Amúgy a tali jó volt ismét, kár, hogy kevesen voltak. Szerencsekeréken végre pörgettem normális nyereményt, persze ez is csak annak köszönhető, mert ott garantáltan adott azt is...
Amúgy a tali jó volt ismét, kár, hogy kevesen voltak. Szerencsekeréken végre pörgettem normális nyereményt, persze ez is csak annak köszönhető, mert ott garantáltan adott azt is...
Dátum: 2012.06.24. 16:05:37
A spéci szerencsekerék attól tartok, nem lesz elérhető a játékban, de a következő talin ott lesz megint.
Legközelebb már figyelni fogja, ha van valakinél olyan amit nyerne? Teszem azt ha megint kiforgatom a templomi medált, vagy ott már nem fogja engedni, hogy ugyanazt forgassam?
Világok közötti portyánál ha valakinél nincs EH, akkor TP-t sem kap majd, mint kihívásnál? Vagy TP-t azt kap csak LE-t nem mellé?
És még egy dolog amiről végül nem esett szó. A portyázásnál a statisztikák visszaállítása meg fog történni, vagy ezt megint elkönyvelhetjük portyanerfnek?
Dátum: 2012.06.18. 22:03:19
Nem a példát nem értettem, hanem azt, hogy minek hoz erre felesleges példát, de had magyarázzam én is el. 1000 játékost veszek akiknél már van labor, van esszencia stb. Nem valószínű, hogy senkinél ne lenne olyan, ami nekem kéne és fordítva, neki meg olyan ami nálam van, értem? Ha lenne többszáz féle esszencia a "farmolásnak" max akkor lenne értelme, nem pedig 24 esetén.
Pl írok valakinek. Te figyi van nálad 10 krit ütés, és 0 krit vari? Nálam pont fordítva, cseréljünk 5-öt és akkor mindkettőnknél lesz 5-5. Neki is jó, nekem is, teljesen felesleges ide farmolást belekavarni.
A cucc farmolás az már más tészta ahogy Cras is írta. Azt abszolút nem támogatnám, annó a BF-et is az vágta haza. Nagyobb karakterek adtak el kisebbnek cuccokat. Amúgy ott a te verziódat már úgy ahogy kiküszöbölték annó, de ehhez is kellett jó sok idő, addig voltak akik alaposan megszedték így magukat belőle. Pl bekorlátozták, hogy mennyiért lehet max megvenni a cuccot, illetve vett cuccot nem lehet csak egyszer eladni annak aki eredetileg vette stb. De mégegyszer mondom az tényleg tápolás lenne. Az itt fennálló 24 esszencia cserélgetésének semmi köze szerintem ehhez.
Ariel jól mondta, így hamarabb tudna mindenki megaesszenciát gyártani. Miklósék pont ezért hagyják, hogy random legyen és szóródjon össze-vissza. De a játékosoknak ez nem annyira jó szerintem, pont ezért kéne támogatni, hogy vagy ne legyen ekkora random, vagy legalább lehessen csere-berélgetni.
Pl írok valakinek. Te figyi van nálad 10 krit ütés, és 0 krit vari? Nálam pont fordítva, cseréljünk 5-öt és akkor mindkettőnknél lesz 5-5. Neki is jó, nekem is, teljesen felesleges ide farmolást belekavarni.
A cucc farmolás az már más tészta ahogy Cras is írta. Azt abszolút nem támogatnám, annó a BF-et is az vágta haza. Nagyobb karakterek adtak el kisebbnek cuccokat. Amúgy ott a te verziódat már úgy ahogy kiküszöbölték annó, de ehhez is kellett jó sok idő, addig voltak akik alaposan megszedték így magukat belőle. Pl bekorlátozták, hogy mennyiért lehet max megvenni a cuccot, illetve vett cuccot nem lehet csak egyszer eladni annak aki eredetileg vette stb. De mégegyszer mondom az tényleg tápolás lenne. Az itt fennálló 24 esszencia cserélgetésének semmi köze szerintem ehhez.
Ariel jól mondta, így hamarabb tudna mindenki megaesszenciát gyártani. Miklósék pont ezért hagyják, hogy random legyen és szóródjon össze-vissza. De a játékosoknak ez nem annyira jó szerintem, pont ezért kéne támogatni, hogy vagy ne legyen ekkora random, vagy legalább lehessen csere-berélgetni.
Dátum: 2012.06.18. 19:53:22
Idézet: Craslorg - 2012.06.18. 19:39:13
De könyörgöm azzal, hogy valakivel cserélek még nekem is elő kell teremtenem az esszenciát amit cserélni akarnék. Nem kell ide A meg B karakter, nem speckó esszencia csere lenne, hanem sima alap, a random miatt mindig lenne olyan játékos aki cserélne - vegyünk kb 1000 aktív játékost. Nálam van olyan esszencia amiből van vagy 20, míg másikból meg alig pár. Nemhinném, hogy más karakternél is másként lenne ez és tutira nem abból van neki is sok amiből nekem. Szóval igazán nem vágom mi ez a A meg B karakterezés. Itt csupán az lenne kiküszöbölve ami már alapból ki kéne, hogy legyen egyensúlyozva, mégpedig, hogy ne mindig ugyanabból kapjak, amiből már amúgy is van egy rakat, hanem olyanból amiből kevés van.
Indoknak max azt lehetne felhozni, hogy akkor az esszencia konverternek már nem lenne túl sok haszna.
A karakter vs B karakter. Az A karakter a fő karakter, a B-vel csak aládolgozok és a PP-ből, CSP-ből folyamatosan váltom ki az esszenciákat, így mindig lesz megfelelő.
De könyörgöm azzal, hogy valakivel cserélek még nekem is elő kell teremtenem az esszenciát amit cserélni akarnék. Nem kell ide A meg B karakter, nem speckó esszencia csere lenne, hanem sima alap, a random miatt mindig lenne olyan játékos aki cserélne - vegyünk kb 1000 aktív játékost. Nálam van olyan esszencia amiből van vagy 20, míg másikból meg alig pár. Nemhinném, hogy más karakternél is másként lenne ez és tutira nem abból van neki is sok amiből nekem. Szóval igazán nem vágom mi ez a A meg B karakterezés. Itt csupán az lenne kiküszöbölve ami már alapból ki kéne, hogy legyen egyensúlyozva, mégpedig, hogy ne mindig ugyanabból kapjak, amiből már amúgy is van egy rakat, hanem olyanból amiből kevés van.
Indoknak max azt lehetne felhozni, hogy akkor az esszencia konverternek már nem lenne túl sok haszna.
Dátum: 2012.06.18. 18:47:35
A kapható tulajdonság fejlesztési feladatok között, hogyhogy nincs benne semmi olyan amit a legtöbben fejlesztenek? Ez is szándékos? Se IQ, se Tám-Véd. És mindig dob 2 másikat kombinálva. Ez havi 1 templommal számolva min 2 váltás jelent ha az ember akar mást is fejleszteni +20 őskő alapból. Persze lehet dupla áron LE-ből is fejleszteni tudom, de kicsit abszurdnak tartom. Nem lesz az megoldva, hogy a fejlesztendő tulajdonságoknál alapból speccel számoljon a templomnál?
Ezen kívül még mindig simán dobja a 4 ősköves feladatot is... ami még nem is lenne gond, ha nem minden feladat őskő kidobás lenne az ablakon. Miklósék nem nagyon reagáltak arra a felvetésre sem, hogy ha már őskövet kell használni, akkor miért nem lehet olyasmire ami a karakternek hasznos esetleg. Pl: "költs el legalább 20 őskövet". Veszek egy varit 30-ért és letudom vele. Vagy meghosszabbítom a prém tagságom pár hétre és letudom vele. Vagy valami hasonló, a lényeg, hogy ne az legyen minden ősköves küldetés lényege, hogy áldozz fel x őskövet, alias szimuláció, aminek az is lehetne a neve, hogy "áldozz fel 5 őskövet".
Ezen kívül még mindig simán dobja a 4 ősköves feladatot is... ami még nem is lenne gond, ha nem minden feladat őskő kidobás lenne az ablakon. Miklósék nem nagyon reagáltak arra a felvetésre sem, hogy ha már őskövet kell használni, akkor miért nem lehet olyasmire ami a karakternek hasznos esetleg. Pl: "költs el legalább 20 őskövet". Veszek egy varit 30-ért és letudom vele. Vagy meghosszabbítom a prém tagságom pár hétre és letudom vele. Vagy valami hasonló, a lényeg, hogy ne az legyen minden ősköves küldetés lényege, hogy áldozz fel x őskövet, alias szimuláció, aminek az is lehetne a neve, hogy "áldozz fel 5 őskövet".
Dátum: 2012.06.18. 18:31:51
Kerültek be új relikek a nyeremények közé? Pl kőműveskanál?
Dátum: 2012.06.18. 18:28:41
Azért egy esszencia-csere megoldható lehetne, egyet egy másikért... az már csak nem rabszolgázás és szerintem elég nagy rétegben használható fejlesztés lenne. Legalább a randomot egy kicsit kiküszöbölnék vele.
Dátum: 2012.06.08. 15:43:27
Jól értem, hogy 10 őskőért 50 vadászat korlátlanul vehető?
Elhasználásakor azonnal végrehajtasz 50 vadászatot 50 CSP árán
Ez csak az időt rövidíti le.
A varázspálcát miért nem lehet megvenni?
Mert olyan nincs, csak templomi pálca van. Amúgy tényleg jó lenne ha azt is meg lehetne venni, vagy a barátság kristályt.
A lelakatolt ládikók száma pedig korlátlan lesz? Ha 10 kiégett védelem / 20 őskő, akkor 1000 őskövet be lehet majd védeni 100 ládával?
Dátum: 2012.06.07. 15:48:49
Nem a szót kéne pazarolni, hanem időt szánni a játék megismerésére. Én nem játszom az 5. világon, mégis 2 mp alatt megtaláltam az oda vonatkozó részt. Pedig amúgy sosem olvasom.
http://www.vegzetur.hu/index.php?m=jatekleiras
http://www.vegzetur.hu/index.php?m=jatekleiras
Az 5. világ szabályai
Szakértelmek
módosul: manakonstrukció (1/3 hatékonyság), kivégzés (nem ad plusz LE-t, de szinttől függő szorzót kap: 1+szint/40), kreatív affinitás (szintenként csak 1% plusz LE, de 100-as a maximuma)
Szakértelmek
módosul: manakonstrukció (1/3 hatékonyság), kivégzés (nem ad plusz LE-t, de szinttől függő szorzót kap: 1+szint/40), kreatív affinitás (szintenként csak 1% plusz LE, de 100-as a maximuma)
Dátum: 2012.06.07. 15:34:24
De itt nem az ár ami változott, hanem az ár "eloszlása". Olvasd át a javaslatot, 2 opció volt és Miklósék a játékosoknak rosszabbat tették be. Ugyanis a 2-t azért sokan el szoktál lőni szerintem, és az ugyanannyi lehetett volna. A 3. meg ami extra az 3x drágább. Így meg a másodikat ha ellövöd, akkor már kifizeted a 3. felét is vele. De persze sajnos én is tudom, hogy ezt is direkt csinálták, újabb őskő szerzési lehetőség. Sajnos ha megnézzük szinte az összes újítás már erre megy ki, nem csodálom ha egyre többet ráunnak a játékra és keresnek másikat. A gáz csak az, hogy emiatt aki még játszana vele az sem fog tudni, mert ha csak pár ember van a szervereken annak úgy nincs túl sok értelme... Sok jó játék lenne amivel azért nem játszanak, mert kevés ember van a szerókon, ez tapasztalat... a VÚ is kezd ilyen irányba menni... Hiába gondolják magasabb szinteken, hogy haj lent milyen jó, mennyi játékos. Mennyi halott karakter, én inkább így mondanám.
Dátum: 2012.06.07. 15:01:40
Nem a kötözködés miatt, de a 18, hogy jött ki? Nekem az 21.
Amúgy nem is ezzel lenne a gond, hogy 21 őskő. A gond azzal van, hogy 21 elpazarolt őskő. Ha már annyira az őskőhasználatot akarják erőltetni, miért nincs mindig olyan alternatíva, hogy vagy használj el x őskövet. (arra amire akarod, felszerelés, prém, teljesen mindegy, de ne kidobott őskő legyen már mindig). Mert a szimuláció és az ősköve gyógy/mana italok igenis pazarlás. Szerintem senki nem vesz ilyet és a szimuláció is egy marhaság. Sőt most már az állatfelszereléses küldetés is egy pazarlás lett. Eddig legalább megvetted felhasználtad amire akartad ,vagy visszaváltottad, de nem, most már ezt is megszüntették.
A dekrétum variánsnál pedig még mindig nem értem, miért nem kérdezték meg a játékosokat melyik verziót szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy nem ez a verzió nyert volna amit Miklósék beleraktak. 2-3 ugyanannyi. Az első kettő olcsóbb és a 3. drágább változat sokkal többeknél használhatóbb lett volna, legyen akár LE-ről vagy őskőről szó.
Amúgy nem is ezzel lenne a gond, hogy 21 őskő. A gond azzal van, hogy 21 elpazarolt őskő. Ha már annyira az őskőhasználatot akarják erőltetni, miért nincs mindig olyan alternatíva, hogy vagy használj el x őskövet. (arra amire akarod, felszerelés, prém, teljesen mindegy, de ne kidobott őskő legyen már mindig). Mert a szimuláció és az ősköve gyógy/mana italok igenis pazarlás. Szerintem senki nem vesz ilyet és a szimuláció is egy marhaság. Sőt most már az állatfelszereléses küldetés is egy pazarlás lett. Eddig legalább megvetted felhasználtad amire akartad ,vagy visszaváltottad, de nem, most már ezt is megszüntették.
A dekrétum variánsnál pedig még mindig nem értem, miért nem kérdezték meg a játékosokat melyik verziót szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy nem ez a verzió nyert volna amit Miklósék beleraktak. 2-3 ugyanannyi. Az első kettő olcsóbb és a 3. drágább változat sokkal többeknél használhatóbb lett volna, legyen akár LE-ről vagy őskőről szó.