Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Oxyacantha

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.08.06. 11:10:33
Akkor ez most arról szól, hogy fizetek egy csomó lét azért, hogy gyorsan szintet léphessek?!
Mert annyi TP-t ad, hogy 20 csata után szintet lépek anélkül, hogy fejlődnék. És én még csak ajándékokat sem találtam a manók puttonyában.
Ez nagyon nem jó móka.
Dátum: 2009.08.06. 10:05:47
Mi találhato az Információknál?

karakterlap,szakértelmek,legenda
egyiksem
karakterlap,szakértelmek,kviz
segitdég,karakterlap,szakértelmek

Ez csak azoknak jelenthet kihívást, akik nem tudnak olvasni.
Mi indítottuk. De mi sem lépkedünk ki, ha másik szövetség indít ellenünk háborút. Pláne, ha csak azzal az egyel kellene harcolnunk, mert nem állunk másikkal hadban. Ott a láthatatlanság, meg a katakomba. És szövetségeink fejlettsége között nem tátong akkora űr, amit ne lehetett volna áthidalni. A toplistán egy lapon szereplünk. Hasonló szintű szövetség támadása esetén biztosan nem lépkedünk ki. Ha mondjuk 3-4 szövetség egyszerre támadna, és citadellázna, akkor lehet, mi is ezt a megoldást választanánk. De mi korántsem rendelkezünk akkora erőfölénnyel ezzel a szövetséggel szemben!
Dátum: 2009.08.06. 09:52:19
A védekezésnek is vannak fokozatai. Láthatatlanság, katakomba, kilépés (esetleg a tag kirúgása), de ez az utóbbi szerintem inkább a durván magas szinteken fordulhat elő, mert ott egyszerre több szövetséggel háborúzni már keményebb tészta lehet.
Amikor rögtön hadüzenet után 5-6 karakter kilép, az nem védekezés, mert még nincs is mi ellen védekezni, pláne, hogy más szövetséggel nem is álltak harcan. Mi értelme úgy játszani, hogy az első nehézségnél feladod? Lett volna esélyük ellenünk. Nem voltunk mindenkinél sokkal keményebbek, próbáluk nagyjából velünk egy szinten lévő csapatokat támadni, nyugodtan összehasonlíthatod a két szövetséget (bár ők most kevesebb taggal rendelkeznek), egész hasonlók vagyunk.
Minket is támadtak már meg olyanok, akik először talán kicsit keményebbnek tűntek, de nem rinyáltunk és nem lépkedtünk ki, elkezdtük a harcot, és a végén fordítanunk is sikerült.
És a bűntetésről meg annyit, amit Lanmandragoran is írt... elhanyagolható mértékű.
Dátum: 2009.08.05. 14:58:29
Remek csúsztatás, de azért a II. vh-t ne hasonlítsuk már a játékhoz! Ez végülis egy játék, amiben háborúzunk. Azért itt nem emberéletekről van szó, ezért itt számon lehet kérni a gerincességet. Olyan ez, mintha focimeccs közben az egyik csapat kiszaladna a pályáról, hogy ők most akkor inkább nem játszanak, vagy nem is, inkább mindegyik felborul, és eljátssza, hogy infarktusa van, meg minden más baja. Nevetséges és szánalmas hozzáállás. (De a fociban legalább büntetik a műesést.)
Utánaolvasgattam, szinte alig jár a ki-be lépkedésért büntetés. Szomorú, ezen a későbbiekben valahogy változtatni kéne.
Legyetek szívesek a "Galadriel" szövetség körmére nézni, tegnap este kezdődött a háborúnk, és "eltűntek" az üthető emberek a taglistájukról. Egy maradt, akit én egyedül tudok támadni. De nem tudom, ő meddig fog maradni, szerintem lassan ő is távozni fog, ha máshova nem, a katakombába. Szerintem ez így nem fair.

Jó ötletnek tartom, amit a topik elején olvastam, hogy aki kilép egy szövetségből, ugyanabba a szövetségbe csak 30 esetleg 60 nap után léphessen vissza. A szerencsecsökkenés is hozzáadódhatna. Ha másik szövetségbe lépne át, akkor elég lenne 15 nap, és szerencsecsökkenés sem kellene.
Dátum: 2009.08.05. 13:23:21
Érdeklődnék, hogy nem jár-e eltiltás, vagy legalább büntetés azért, ha egy szövetség, akit megtámadtak, ahelyett, hogy játszana és háborúznak, a háború idejére kirúgja a szövetség azon tagjait, akit az ellenfél támadni tudna, majd ezeket a háború végeztével visszaveszi. Szerintem ez gerinctelen dolog.
Dátum: 2009.08.05. 11:34:04
Hogyan hivják Dr Bubó barátját?

Nincs barátja
Csőrmester
Őrmester
Bőrmester

Nulla kreativitás, tagadó válasz.
Dátum: 2009.08.05. 11:32:07
Nem is ijedtem meg, helyesen válaszoltam. De akkor is szorzás és matek. Ehhez nem kell túl sok kreativitás. Én azokat a kérdéseket is ideírom, amikre ugyan helyesen válaszoltam, de nem tartom jó kérdésnek.
Pontosítok:
dedós matek törlendő
Dátum: 2009.08.05. 10:40:40
2,4,8,16,32,64,128,x x=?
258
244
264
256

matek, törlendő (és miért x x=? Miért nem x? Vagy xxx?, ha már háromjegyű.)

Ki volt Lao-ce?
Pókember ellenfele
Bruce-Lee edzője
Híres kínai filmrendező
A Tao-Te-King irója

Komolytalan válaszlehetőségek. (Kötőjelek miért kellenek?)
Dátum: 2009.08.05. 09:53:16
Melyik a legismertebb magyar gyógynövény?

aloe vera
kamilla
kukorica
parlagfű

Kíváncsi lennék, honnan vette a kérdező, hogy a kamilla a legismertebb magyar gyógynövény, végzett valami kutatást reprezentatív mintán?
A kérdés javítását kérném:
"Melyik magyar gyógynövény?" Elég ennyi, mert a négy kövül ez az egyetlen magyar gyógynövény.
Dátum: 2009.08.04. 21:02:37
A lényeg, hogy megjelölte, és ezért törlendő.
Dátum: 2009.08.04. 20:43:09
Idézet: Atreus - 2009.08.04. 16:32:01
Idézet: Oxyacantha - 2009.08.04. 15:15:17
Ki írta az Antigoné című drámát?

Szappho
Shakespeare
Sz0phoklész
Arisztotelész

Miért kell megjelölni a helyes választ? Szerintem ezeket az unfair játékosokat, akik megjelölik a választ, el kéne tiltani az egész játéktól, az ilyenek bármilyen csalásra képesek.

Szerintem nem megjelölte, hanem a "szop" szót nem engedte a rendszer.

Mindegy, akkor is meg van jelölve a helyes válasz, nekem mindegy, hogy ki által. Elég gagyi a rendszer, ha "ő" maga jelölte meg
Dátum: 2009.08.04. 20:35:20
Mennyi jó válaszért tehetel fel újjabb kvíz kérdést?
50
100
10
300

Tanulhatolnál inkább az magyar nyelv! Melyik primitív értékelő engedi át az ilyet?
Dátum: 2009.08.04. 15:15:17
Ki írta az Antigoné című drámát?

Szappho
Shakespeare
Sz0phoklész
Arisztotelész

Miért kell megjelölni a helyes választ? Szerintem ezeket az unfair játékosokat, akik megjelölik a választ, el kéne tiltani az egész játéktól, az ilyenek bármilyen csalásra képesek.

Hány méter magas a K-2 (hegy)?

8848
7524
8611
6241

Akkor már legyen inkább K2 és hegycsúcs. Persze nem tudom miért kéne centire pontosan tudni, elég annyi róla, hogy a Föld második legmagasabb hegycsúcsa.
Dátum: 2009.08.04. 13:00:34
Oroszlán Szonja melyik filmben nem szerepelt?

Hippolyt a lakály
Magyar vándor
Valami Amerika
Egy szoknya, egy nadrág

Melyik változatban? Mert az eredeti Egy szoknya, egy nadrág-ban sem játszott! Pontatlan kérdés, javítani, vagy törölni!
Dátum: 2009.08.04. 11:51:47
A coca-cola zero miért más mint a sima cola?

mert piros szinű
mert rengeteg kalóriát tartalmaz
mert sötétkék
mert szinte 0 kalóriát tartalmaz

Reklám.
Dátum: 2009.08.03. 15:11:02
Mit neveznek borseprő-nek?
különös formáju seprü
bortakaritó eszköz
A letisztult bor maradéka
pincetakaritó munkás

Miért kell megjelölni a helyes választ? Pláne ilyen egyszerű kérdés esetén.
Dátum: 2009.08.03. 09:47:52
Milyen néven született Superman?
Kal-Journ
Kal-El
Kar-Sitz
Kar-Jabarr

Mi? Spec.

Mire használják a giroszkópot a geodéziában ?
egy ismeretlen pont magasságának meghatározása
nem is használnak ilyet a geodéziában
a csillagászati északi irány meghatározására
magasságkülönbség meghatározására

Spec és tagadó válasz, törölni!

Ütik, verik, kiabál, pedig neki nem is fáj. Mi az?
Én vagyok!
Dob
Tevagy!
Imádkozósáska!

Nem értem, hogyha ilyen buta válaszlehetőségeket adott meg a kérdező, akkor miért kellett megjelölnie a jó választ?! Törölni!
Dátum: 2009.08.02. 22:47:40
Hány bolygója van jelenleg (definíció szerint) a Naprendszernek?
Egy sem...
10
8
9

Ezt az "egy sem"-et miért kellett?
Oldal: 12345678