Dátum: 2011.09.15. 21:05:08
sziasztok!
A 3. fázisban is eshet Féléves Aukciós bérlet?
mert igazából erre hajtottam mindvégig, de 520 nyert csatából még nem sikerült megkapnom...
vagy valamit rosszul csinálok??

Dátum: 2011.08.30. 21:26:52
sziasztok!
érdeklődnék, hogy a Sárga dukátital csak akkor esik, ha már kidobta mindkét relicet, vagy eshet azelőtt is?
csak mert 223 csatából még csak a Transzcendális fókusz pottyant ki...

de már 7 dukátitalom van...
amivel persze részben meg is válaszoltam magam, de azért kérnék egy megerősítést, hogy nem valami hiba van a mátrixban!

Dátum: 2011.08.24. 12:13:06
Sziasztok!
azt nem tudjátok véletlenül, hogy az event-es csatáknál számít-e az EH vagy a VF?
Dátum: 2010.06.11. 14:36:11
köszöntem a gyors válaszokat!
így már reálisabban néz ki
Dátum: 2010.06.11. 14:05:03
Sziasztok!
remélem jó helyen vetem fel a kérdésemet:
elsősorban a taumaturgia hatása érdekelne. mert wiki-n azt írják, hogy 20 fölött +1% a hatákosfoka/ráosztott pont.
nomost egy max 200-as sebzésű varival és 215-ös tauval (elvileg 195% sebzés) + krit var. sebzéssel (kb 130-135%) sikerül 1400-akat sebeznem...
a formula szerint 200*1,95*1,35=527 (nem pedig 1400!!)
szóval valaki tud segíteni (számszerűen), hogy ez miért ennyi??
Dátum: 2010.05.03. 17:49:29
megnéztem az időpontokat, és ez így stimmel
szóval akkor nem fixen 8 óránként, hanem periódusokban lehet használni ezek szerint napi 3-szor
köszi!
Dátum: 2010.05.03. 17:36:57
próbáld elolvasni a hozzászólásom utolsó sorát!
ja bocs, nem nekem írtad...

Dátum: 2010.05.03. 17:33:04
üdv!
volna itt valami, ami szerintem nem túl normális a 4-es világban:
ma már harmadszorra építek manából, és bár nem tudtam még pontosan megfigyelni, de kb 2 óra 40 percenként engedi a játék...
és mivel nem akarok ilyen előnnyel hosszú távon élni, kérek valaki hozzáértőt, hogy mondjon véleményt, vagy tegyen valamit, ha ez valóban hiba a rendszerben!
a karakternevem: Nemgyőznijöttem
Dátum: 2010.04.29. 22:57:53
üdv!
nem tudom szó nélkül hagyni ezt a megoldást, miszerint mások nyavalyás morálromboló fantom-multikarakterei révén kb 600k LE-t buktunk eddig a kilépéseik (és tőrléseik) miatt...
hát elcseszett egy ötlet lett ez is...
gondolom a szokásos smaragdos (pl Olymposzos) nyomorékok akarnak ilyetén módon előnyhöz jutni. hánynom kell tőlük!
ennél jobb megoldás nem volt??
túl nagy kérés a fair játék??
vagy ez a játék nem nekem való??

Dátum: 2010.04.07. 06:27:37
sziasztok!
egy kérdésem volna:
a beugró LE képletében az "eltelt napok" holnap délben lesz 1, vagy már ma délután is? tehát ha kivárok még egy kicsit míg az event elkezdődik, akkor már ma többet kell majd befizetnem, vagy csak holnaptól drágul?
tudom a válasz szinte értelemszerű, de azért megkérdem...
Dátum: 2010.03.29. 13:48:21
Idézet: Dozer - 2010.03.25. 17:53:15 Kocos majd akkor is örülni fogsz ha a szélsőséges eset következik be? Hiszen Zarknodnál is az volt a játékvezetőség véleménye hogy az "átlagjátékosokra" terveztek... s én emlékszem mekkora balhé volt amikor vége lett...
Leírok neked egy dolgot, amit szerintem meg fogunk csinálni ha bevezetik ezt a másik világra átvivős dolgot...
7 szövetségi társamat magam köré gyűjtöm, 8-an elindítunk 2 (azaz kettő!!!) karaktert a következő V4-en...( 4-4 ember visz egy karaktert...)
Szabály tiltja? nem, hiszen nem lesz más karakterünk azon a világon....
Mind a két karaktert "feltöltjük" őskővel, aztán megcélzunk 1-1 kategória győzelmet... Optimista emberként azt merem mondani nagy eséllyel el is hozzuk azt a 2 kategóriát... (4 játékos aktivitását nehéz kompenzálni)
Amikor vége a szervernek mind a két karaktert áthozzuk a V3-ra a szövetségünkbe, s két tagunknak "átadjuk", cserébe ő a később indult (esetlegesen gyengébb) karakterét törli....
eredmény:
2 játékos kap 2 olyan (feltehetően erős és magas szintű) karaktert, amiért 1 (azaz egy!!!) percet sem játszott!!! Szövetségünk erősödik, epikus csaták gyorsabbodnak, építések is nagyobb ütemben lesznek...
Meg lehet csinálni? -simán
Etikus? - Saját társam "öröméért" nyugodt szívvel megcsinálom
-Szabályellenes? -Nem
-örülni fog majd a többi szövetség? Nem hinném, de ha már itt tartunk ez engem érdekel? nem....
-Felborul a jelenlegi szövetségi erőviszony a V3-on? -úgy gondolom igen...
Üdv!
őszintén sajnálom, hogy még továbbra is olyan versenyek lesznek meghírdetve, ahol a pénz és az etikátlanság dönti el a győztesek kilétét...
a fent idézett hsz-nél pedig véleményem szerint lesznek (vannak) durvább tervezetek is az ilyen világokon, amiből csak botrány és radikális törlések, zárolások, stb lesznek.
na jó, persze a behonak is élni kell valamiből, de könyörgöm... túl nagy kérés, hogy esetleg ebben a játékban valamikor a tiszta taktika, stratégia, ügyesség, logika, stb pénzen nem kisajátítható tényezők döntsenek??
Mert aki őskövek százainak vásárlásával lesz ekkora király a szerver végén, az megmutathatná, hogy anélkül is az lenne!
Egyébként az új ötlet szerintem nem rossz. Viszont annak tudatában, hogy anyagilag nem akarok versenyezni, jó eséllyel el sem indulok majd a szerveren. Kivéve, ha nem lesz prémium tagság, nem lesz őskő-kisütés, és a prémiumos tárgyak vásárlásához az ősköveket, mondjuk egy-egy kategória (pl építés, LE diff, teljesített kalandok, stb...) különböző elért szintjeinél kapjuk meg. Vagyis például az LE diff-nél így nézne ki (minden előzetes tesztelés, és kiegyensúlyozás nélkül írom csak):
+100k LE diff-nél kapnánk 10 őskövet
+200k-nál 20 őskövet
+300k-nál 30 őskövet
...
+1000k-nál 100 őskövet
vagy valami ilyesmi. És ezt minden olyan kategóriára kirészletezve, ami számít.
Dátum: 2010.03.22. 15:42:36
sziasztok!
egy egyszerű kérdésem volna, amire szégyen szemre nem tudom biztosan a választ:
Epikus ölésnél és/vagy Térkapus csatánál számít a Gyakorlótér, Védőfal és Nekrofun fókusz trió?

Dátum: 2010.03.17. 08:38:22
Üdv ismét!
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy a fentebb említett szövetség, és annak bizonyos tagjai, a nyilvánvaló csalásuk ellenére sem részesültek megfelelő bűntetésben...
ez arra enged következtetni, hogy a tisztelt fejlesztőket nem fogja érdekelni, hogy a 4-es világban -ahol több becsületes játékos sok-sok pénzt elköltve játszik, és próbál valami díjat szerezni, vagy csak jólérezni magát- egy olyan szövetség, és ne adj Isten játékos(ok) is fog nyerni, akik nem megengedett módon érték el ezt...
most lehet, hogy ez csak engem zavar, de én nem azért indultam el itt, hogy ezt végignézzem, és aszisztáljak hozzá!
és ha a fejlesztők nem tesznek semmit, akkor kénytelenek leszünk mi tenni az ellen, hogy ez még véletlenül se forduljon elő!
mert sokkal inkább nyerjen egy olyan szövetség, akik ugyan az ellenségeink, mint mindegyik más, de legalább tisztességesen játszanak, mint egy ilyen csalással kiépített, mint pl a Csillaggárda!
lehet, hogy nem lesz túl etikus, amit csinálni fogunk (bár mindenképpen szabályos), de ha másképp nem megy, akkor legalább részben megkapják méltó "jutalmukat" az ilyen söpredékek!
Dátum: 2010.03.12. 22:35:47
valóban nem, de nehéz lett volna nem észrevenni...
ez olyan mintha Karcsi1, Karcsi2, Karcsi3, stb... néven lett volna kb 10 végzetúr regisztrálva ugyanazon szövetség tagjaiként...
és azért az ilyenek nyugodtan kapják csak meg méltó bűntetésüket! vagy túl sokat kérek?
szerinted jó példa lenne az, ha mindenki csak azt látná, hogy beleröhögnek az arcába, mert még csak le se tiltották őket a nyilvánvaló csalásuk miatt? gondolom ezt te sem vennéd jó néven! az ilyeneket igenis bűntetni kell!
Dátum: 2010.03.12. 22:10:10
Üdv mindenkinek!
4-es világ, Olympos birodalom. Gondolom most sokak elmosolyodtak kicsit, tudván hogy melyik topicban is vagyunk...
Szóvalt a 4-es világ elején voltak a görög istenek: Hades, Apollon, Artemisz, Hestia, Dionusos, Hephaistos, Aphrodite és Zeusz (a teljesség igénye nélkül)...
Aki figyelemmel követte őket észrevehette, hogy hol tagjai az Olympos szövetségnek (most már Csillaggárda), hol pedig nem...
Utóbbi kettőt leszámítva, mindegyikük zárolva van... Na vajon miért??
Szóval érdeklődnék, hogy Zeuszt például miért nem zárolták még? De ami ennél is lényegesebb kérdés, hogy az igazi haszonélvezőket miért nem szankcionálták? Igen, természetesen arra a szövetségre gondolok, ami a multikarakterek korai építéseiből hidalta át azt az időszakot, amit mások, karakterük (ideidlenes) rovására full-építéssel töltöttek el! És míg ők vígan cserélgették ezeket a multikarakterek a szövetségen belül és kívül, addig a szövetség igencsak elhúzott az építés terén, ami nyilván megalapozta, és szignifikánsan fejlettebb szintre emelte ezt a őket...
És míg ezeket a zárolásokat kiröhögték (hiszen csak a multijaikat tiltották le, akik már úgyse voltak használhatóak a játék azon előrehaladtában), most mégis élvezik a gyümölcsét...
Szóval a fair-play szellemében kérem a Zeusz vezette egész csaló, nyamvadt banda és szövetségük (jelen nevén: Csillaggárda) megbűntetését, esetlegesen kizárását a 4-es világon folytatott egészséges versenyzésből!
Dátum: 2010.02.07. 09:28:29
Üdv!
Nekem is kvízzel van egy kis gondom:
már egy napja kiértékelés alatt van, de 14-en azóta válaszoltak is rá, az LE-t viszont nem kaptam még meg érte, és addig ugye nem is tudok újakat feltenni!
Eddigi kérdéseid értékelései: 2 jó, 0 rossz, 0 törölni.
és az említett a 3. feltett kérdésem lenne...
várjak még kicsit, vagy ez valami hiba lehet?
Dátum: 2010.02.03. 14:02:43
és akkor mit mondanál annak, aki pár ezer építésért többért, 3-szor ennyi bónuszt kap??
nem számítva az egyéb olyan épületeket, és épületszinteket, amiknek én (mi) még a közelében sem vagyunk!!
ha én etikátlan vagyok, akkor ők mik??

Dátum: 2010.02.03. 13:42:42
sajnos erre nehezebb szabályt (törvényt) hozni, mint egy internetes játékra...
ezért itt érvelek a fórumon, és nem a Kossuth téren!

Dátum: 2010.02.03. 13:27:03
mármint azért a 10-edannyi bónuszért, mint amit pl az Iyanden szövetség 20. szint alatti tagjai élveznek (kb 15k építéssel) már kb 10-15 szint óta?? tisztelet a kivételnek persze!
végül is...
Dátum: 2010.02.03. 13:03:17
ha ennyire érdekel elmondom, hogy felfejlesztettem a lopás szakértelmet, hogy minél gyorsabban fel tudjuk építeni az Energiakristályosító 3. szintjét.
fejlesztem az építés szakértelmet, hogy hatékonyabban tudjak majd építeni.
ezek persze elenyészőek a 600k LE építés mellett, de mint említettem a nagyobb építkezést későbbre tervezem, hiszen elsősorban egy jó harcost akarok csinálni.
és már alig várom az új fejlesztést, miszerint minden tag az építésével arányosan fog részesülni a szövetségi bónuszokból! csak vezetnék már be!
csupán azt sajnálom, hogy akik így tettek szert hatalmas előnyre a többiekhez képest (és lett egy gusztustalanul összrakott karakterük), azoknak már meg is marad...