A 200 feletti varázslatok sebzéscsökkentése érinti ugyanúgy a harcosokat is, mivel varázslat helyett egyelőre ők sem tehetnek fel egy második kardot, így első körben ugyanúgy varázslattal próbálnak sebezni. Az ő sebzésük is csökkent. Nem utolsó sorban, a 200. szint feletti dolgok a játékosok elenyésző részét érintik jelenleg, és igen sokáig tart, amíg valaki felér odáig. Az senkit nem vigasztal, ha most kap egy brutális nerfet, de cserébe, úgy 3-4 év múlva amikor eléri a 200. szintet, akkor a varázslatok kicsit gyengébbet sebeznek majd rajta.
Egyébként a nerfelgetést, mint megoldást, nagyjából a játékosok 99,99%-a elítéli. Biztosan 1-2 órával tovább tartana leprogramozni egy normális megoldást, például nagy varázslatsebzés ellen használható varázslatelnyelés kifejlesztésének a lehetősége-nem ez a jelenlegi vicc kategória-, nagy fizikai sebzés ellen elnyelés fejlesztésének a lehetősége, állatsebzés ellen állatok elleni elnyelés fejlesztése, összességében nagy sebzés kompenzálására pedig normális gyógyitalok. Az elnyelések kellőképpen drágán, hogy mindenki csak egyet tudjon kifejleszteni igazán, de a többi fejlesztésének a lehetősége ne legyen tőle elvéve teljes mértékben és véglegesen, mint ahogyan itt szokás. Persze ehhez nem az a hozzáállás szükséges amit most tapasztalunk, hogy mindenre az a válasz, hogy ezt lehetetlen leprogramozni, illetve nagyon sokáig(akár három óra...) tartana, és ehelyett beraknak egy olyan újítást, amitől a játékosállomány hátán feláll a szőr is, mikor meglátja. Inkább várunk hónapokat, programozzák le a legnagyobb nyugalommal a szükséges dolgokat, de normális, átgondolt, és hasznos újítások legyenek bevezetve, ne az idegtépő, napok alatt összedobott, átgondolatlan és hátrányos hülyeségek.
Hozzászólások - Zoole
Dátum: 2014.10.25. 10:24:21
Dátum: 2014.10.18. 08:36:29
Hát, téged megvezettek
Pár napja vettem én is követ, mert nem lehet ugyebár egyértelmű információkat adni a játékosnak. Vagy lesz akciós befizetés, vagy nem. Ha lesz, akkor két nappal előtte megtudod, addig meg mint ha államtitok lenne. Annak meg marha sok értelme van egyébként, hogy havonta raknak be egy akciót. Akinek kell/lehetősége van rá az bevásárol, a találkozóra meg már nem kell elmenni ez miatt. Ésszerű, mint általában itt minden. És persze cseppet sem zavaró.
Pár napja vettem én is követ, mert nem lehet ugyebár egyértelmű információkat adni a játékosnak. Vagy lesz akciós befizetés, vagy nem. Ha lesz, akkor két nappal előtte megtudod, addig meg mint ha államtitok lenne. Annak meg marha sok értelme van egyébként, hogy havonta raknak be egy akciót. Akinek kell/lehetősége van rá az bevásárol, a találkozóra meg már nem kell elmenni ez miatt. Ésszerű, mint általában itt minden. És persze cseppet sem zavaró.
Dátum: 2014.10.17. 21:29:37
20 százalék az rengeteg, te is tudod, Birka. Nem ezen fog múlni minden csata, de jónéhány, igen idegtépő vereség lesz ennek a számlájára írható. Az állatok eddig bírtak bizonyos taktikai funkcióval, mert húztad kicsit az erőt, húztad az állatokat, és a mágus kariknak ezzel adtál egy kis viszonzást, az embertelen varázslatsebzésért cserébe. Most ezek a játékosok pofáncsapnak egy irdatlan erejű varázslattal, az állataik őket eddig se nagyon izgatták, a harcos karaktereket annál inkább. Nekik befigyel majd zsinórban a laza 30%, amit te nem sokallsz, aztán a körönkénti átlag 2500 sebzésből, ami szívósság övével azért nem elhanyagolható, nem jön össze semmi. Énszerintem ezen múlhat azért csata, még ha másként gondolod is.
Gyakorlatilag kapunk egy olyan fejlesztést, ami ha nem lennének mágus karakterek, akkor rohadt nagy költségen, de gyengítene mindenkit. Mivel vannak mágus karakterek, akik eddig se voltak piskóták, viszont kapnak egy jelentéktelen veszteséget, amíg a harcosok egy irgalmatlan nagy hátránnyal számolhatnak. Ne mond azt, hogy ez nem látszik kilométerekről. Egyébként meg azt is agyatlanságnak tartom, hogy arra költsünk LE-t, hogy gyengüljön a teljes játékosállomány. Nevetséges ötletnek tartom, de lehet, hogy csak én vagyok túlságosan maradi a fejlődést illetően, és a nerfeléseket támogatóknak van igaza. A sok bohockodás helyett meg lehetne duplázni a gyógyitalok hatásfokát, és nem kéne itt bűvészkedni feleslegesen, ha valaki valamiért soknak találja az őt érő sebzést. Meg lehet növelni az egészségen is, nem utolsó sorban.
Npc ellen támogatom az ötletet, de pvp esetén botrányosan nagy hülyeség.
Offs, és az nem eredmény? Ugyanúgy döglene az epikus, de nem csak néhány ember ölné, hanem többen részesedhetnének belőle, csapatmunkává válhatna ez is, nem csak 4-5 játékos/(nagyobb)szövi üthetné. Mire meg ismét húzós lesz az epi, addigra az 50-100-200. játékos 150-200-250. lesz jó esetben, és a kicsik is hozzánőnek a feladathoz addigra valamelyest.
Gyakorlatilag kapunk egy olyan fejlesztést, ami ha nem lennének mágus karakterek, akkor rohadt nagy költségen, de gyengítene mindenkit. Mivel vannak mágus karakterek, akik eddig se voltak piskóták, viszont kapnak egy jelentéktelen veszteséget, amíg a harcosok egy irgalmatlan nagy hátránnyal számolhatnak. Ne mond azt, hogy ez nem látszik kilométerekről. Egyébként meg azt is agyatlanságnak tartom, hogy arra költsünk LE-t, hogy gyengüljön a teljes játékosállomány. Nevetséges ötletnek tartom, de lehet, hogy csak én vagyok túlságosan maradi a fejlődést illetően, és a nerfeléseket támogatóknak van igaza. A sok bohockodás helyett meg lehetne duplázni a gyógyitalok hatásfokát, és nem kéne itt bűvészkedni feleslegesen, ha valaki valamiért soknak találja az őt érő sebzést. Meg lehet növelni az egészségen is, nem utolsó sorban.
Npc ellen támogatom az ötletet, de pvp esetén botrányosan nagy hülyeség.
Offs, és az nem eredmény? Ugyanúgy döglene az epikus, de nem csak néhány ember ölné, hanem többen részesedhetnének belőle, csapatmunkává válhatna ez is, nem csak 4-5 játékos/(nagyobb)szövi üthetné. Mire meg ismét húzós lesz az epi, addigra az 50-100-200. játékos 150-200-250. lesz jó esetben, és a kicsik is hozzánőnek a feladathoz addigra valamelyest.
Dátum: 2014.10.17. 18:10:16
Pvpben azért nem lenne annyira fontos ezt erőltetni.
Jó, hogy a másik fél állatai is elértéktelenődnek ezáltal, de vélhetőleg ez néhány hónap elteltével mindenkiére igaz lesz. Mit érek el vele, ha az ellenfél állatai kevesebbet érnek ellenem, ha egyszer az enyémek is kvázi haszontalanná válnak? Na meg még jobban szerephez jut az állatok esetében is ezáltal a mindenki által imádott random, mert amíg eddig 10% esély volt arra, hogy az állatok a fülük botját se mozdítják harc közben, most az az ötszörösére növekszik. Aztán jön majd ide a fórumra a teljesen jogos panaszözön, hogy 10ből 9 csatában egyetlen sikeres támadás nem történt 4 darab 450. szintű állat mellett, aminek a kitenyésztése azért nem egy-két nap volt.
Valóban erre van szükségünk?
Az epikusra való hatása pedig bármelyik szakértelemnek fontos. Úgyis minden nap kiüti mindegyik szövetség a maga epikusát, de nagyon nem mindegy, hogy ezt a gép előtt ülve szenvedésként éli meg, folyton a mágikus regen/pihenés/gyógyitalok rekeszeivel töltve, vagy elviselhető, ne adja ég, élvezhető kihívásként. Eléggé frusztráló az is, hogy az epikus állatai mindenhatóak, mert ha normális állatként működnének, akkor már az ötödik támadás után legalább velük kevesebb lenne.
Jó, hogy a másik fél állatai is elértéktelenődnek ezáltal, de vélhetőleg ez néhány hónap elteltével mindenkiére igaz lesz. Mit érek el vele, ha az ellenfél állatai kevesebbet érnek ellenem, ha egyszer az enyémek is kvázi haszontalanná válnak? Na meg még jobban szerephez jut az állatok esetében is ezáltal a mindenki által imádott random, mert amíg eddig 10% esély volt arra, hogy az állatok a fülük botját se mozdítják harc közben, most az az ötszörösére növekszik. Aztán jön majd ide a fórumra a teljesen jogos panaszözön, hogy 10ből 9 csatában egyetlen sikeres támadás nem történt 4 darab 450. szintű állat mellett, aminek a kitenyésztése azért nem egy-két nap volt.
Valóban erre van szükségünk?
Az epikusra való hatása pedig bármelyik szakértelemnek fontos. Úgyis minden nap kiüti mindegyik szövetség a maga epikusát, de nagyon nem mindegy, hogy ezt a gép előtt ülve szenvedésként éli meg, folyton a mágikus regen/pihenés/gyógyitalok rekeszeivel töltve, vagy elviselhető, ne adja ég, élvezhető kihívásként. Eléggé frusztráló az is, hogy az epikus állatai mindenhatóak, mert ha normális állatként működnének, akkor már az ötödik támadás után legalább velük kevesebb lenne.
Dátum: 2014.10.12. 08:29:30
Egyetértek, a fétisek jók, és valódi taktikai értékkel bírnak. A jelenlegi helyzet sokak számára biztosan aggasztó, de majd elmúlik, mikor a jövő évi eventeknél, akiknek már megvannak az idei fétisek csak relikviakupont meg hasonlókat vehetnek, és mivel csak korlátozott mértékben fejlődnek a csatlósaik-mert ugye egyszerre csak egy fejlődik-, akkor a most lemaradottaknak meglesz a kellő mennyiségű szőlő, napkristály, akármi, amit ha nem voltak buták nem herdáltak el és közben párhuzamosan kenneleztettek a hozzávaló állatokat, akkor könnyen fordulhat a kocka. Ezt az oldalát kéne nézni, nem egyfolytában a pillanatnyi helyzetet.
Dátum: 2014.10.12. 08:20:44
A másodlagosok hatásfoka nem reked meg a 110. szinten. Lényegesen lassabban erősödik utána, és szerintem 1000. szint felett az állatsebzés bőven meghaladná a karakter sebzést. Én védekezés gyanánt fejlesztem, mivel szeretem az alternatív megoldásokat TÖ növelés helyett, és mivel sokan feláldozzák az állataikat csatlósnak és újakat állítanak be harcolni, ez a módszer egyelőre részben hatékony. Akiknek nincs megfelelően magas vastagbőr kifejlesztve, és a napi kínzóm áldozatául esnek, azoktól elnézést kérek érte ezúton is, jó lenne, ha kikapcsolható lenne támadásnál.
Maci, remélem a döntésed nem végleges. Sokak szemében, mint az enyémben is, te vagy a V3 példakép. Biztos van nyomósabb érved is annál, mint hogy beleuntál, meg hogy sok barátod abbahagyta már, de a szeró legjobbjának lenni felelősséggel is jár. Ha te feladod a játékot, illetve a napi robotot, azzal nem mutatsz jó példát a többieknek, inkább követni fognak. Nem hegyibeszédet szeretnék tartani, csak sokakkal egyetemben örülnék, ha mégis meggondolnád magad, és maradnál még néhány évet.
Maci, remélem a döntésed nem végleges. Sokak szemében, mint az enyémben is, te vagy a V3 példakép. Biztos van nyomósabb érved is annál, mint hogy beleuntál, meg hogy sok barátod abbahagyta már, de a szeró legjobbjának lenni felelősséggel is jár. Ha te feladod a játékot, illetve a napi robotot, azzal nem mutatsz jó példát a többieknek, inkább követni fognak. Nem hegyibeszédet szeretnék tartani, csak sokakkal egyetemben örülnék, ha mégis meggondolnád magad, és maradnál még néhány évet.
Dátum: 2014.10.08. 13:03:38
Ahogy Yaksee és Offs mondja. 500 csata kell a leghátrányosabb helyzet figyelembevételével a maxos jutalomig, pár darabot meg a random miatt még érdemes rászámolni. Részemről még nem volt vesztes csatám KCS-ben, de a végéig 25 azért összejöhet. A lényeg, hogy a legrosszabb eshetőségből igyekeztem kiindulni, függetlenül attól, hogy 400 csata is elég lesz a legjobb jutalomhoz azoknak, akik a nyerő kufárt választották.
Fáklyám sajnos nincsen, de vagyok akkora paraszt hogy vasvillát tudjak is még párat kölcsönadni
Fáklyám sajnos nincsen, de vagyok akkora paraszt hogy vasvillát tudjak is még párat kölcsönadni
Dátum: 2014.10.08. 07:57:53
Hosszútávon AF-ből nagyon deficites a fejlesztése, kivéve persze ha már minden AF képességed megvan, amire szükséged volt. A fejlődés hatalma AF meg valamennyire szükséges, és a világ minden AF pontja kevés rá, és 66 csonterősítésből meglenne az első szintje. Ami gyakorlatilag 1 darab stimulátorral kiváltható, ha addig hajlandó vagy nélkülözni néhány szakértelempontot az állataidtól.
Dátum: 2014.10.08. 07:46:22
Nekem még 1689 eseménypontom maradt...Vadászni kell, és lesz eseménypont. A SZB napi 10 eseménypontot igényel, a KCS 25-öt. CSP naponta 45 termelődik. Ha nem akarunk vadászni, akkor nem is lesz eseménypont. Viszont akkor ne is sírjunk érte. PP-ből viszont valóban kevés van, lassan nekem is felhasználódnak a tartalékba helyezett italaim, és én is a portyákból élek. Már amikor nincs a KCS-hez hasonló portyagyilkos event, mert a napi bevételemet igen drasztikusan lecsökkenti.
Dátum: 2014.09.25. 17:47:00
Idézet: Miklós - 2014.09.25. 15:51:01
Kérdésem:
Milyen változásokat szeretnétek a V5-höz képest?
Működőképességet
Kérdésem:
Milyen változásokat szeretnétek a V5-höz képest?
Működőképességet
Dátum: 2014.09.23. 20:01:10
A 10 legjobb építőnek végzet medál,
A top 10 elájult állatosnak sajtolómedál,
A top 10 xenóölőnek meg harcmedál jár az event végén.
A top 10 elájult állatosnak sajtolómedál,
A top 10 xenóölőnek meg harcmedál jár az event végén.
Dátum: 2014.09.23. 17:14:57
Szerintem sem szerencsés találkozó előtt egy befizetési akció egy hónappal, mert vagy az egyik, vagy a másik befizetés rovására, nem utolsó sorban az akcióval élni kívánók idegrendszerének rovására fog menni. Maximum Birka által vázolt formában lenne elfogadható.
A jelenlegi esetben-függetlenül attól, hogy volt a közelmúltban akciós befizetési lehetőség, amiből szerintem mára még a legfukarabb játékos sem tudott tartalékolni- az volt a probléma, hogy horrorisztikus mennyiségű elköltött őskövet kívántok meg a szülinapi akciónál a legmagasabb jutalomhoz.
Egyrészt, ez mindenkit üres zsebbel érintett(hónap végére való tekintettel nem csak a játékban), aki élni akart az event lehetőségével, követ kellett, hogy vegyen.
Az irreális "követelmény" miatt sokat. Egy akciós befizetést ezt vonzóbbá tette volna, mert sokan ezért maradnak ki a kőszóró eventből, amivel egyébként sokat nem vesztenek.
És persze, a sokszor hangsúlyozott arányok. Szerintem nem csak én vagyok úgy vele, hogy az ésszerűség keretein belül-kinek mi a határ-, szeretem a maximumot kihozni egy-egy eseményből. Nálam ez a határ 1000 kő, ha nagyon kihagyhatatlan jutalom lenne, 1500. A 2000 kőnek viszont már maga a látványa is taszítja, és észhez téríti a befizetési kényszert érző playert, és legfeljebb a valóban megérős napi ajánlatokra költ csak. De gondolom csináltok erről statisztikát is, kíváncsi lennék, hogy annál a kőszóró eventnél, ahol ésszerű határ volt meghúzva mennyi kő fogyott összesen, illetve most ennél, a véleményem szerint kissé félresikerültnél mennyi ment el a készletekből. Le merném fogadni, hogy lényegesen kevesebb.
A jelenlegi esetben-függetlenül attól, hogy volt a közelmúltban akciós befizetési lehetőség, amiből szerintem mára még a legfukarabb játékos sem tudott tartalékolni- az volt a probléma, hogy horrorisztikus mennyiségű elköltött őskövet kívántok meg a szülinapi akciónál a legmagasabb jutalomhoz.
Egyrészt, ez mindenkit üres zsebbel érintett(hónap végére való tekintettel nem csak a játékban), aki élni akart az event lehetőségével, követ kellett, hogy vegyen.
Az irreális "követelmény" miatt sokat. Egy akciós befizetést ezt vonzóbbá tette volna, mert sokan ezért maradnak ki a kőszóró eventből, amivel egyébként sokat nem vesztenek.
És persze, a sokszor hangsúlyozott arányok. Szerintem nem csak én vagyok úgy vele, hogy az ésszerűség keretein belül-kinek mi a határ-, szeretem a maximumot kihozni egy-egy eseményből. Nálam ez a határ 1000 kő, ha nagyon kihagyhatatlan jutalom lenne, 1500. A 2000 kőnek viszont már maga a látványa is taszítja, és észhez téríti a befizetési kényszert érző playert, és legfeljebb a valóban megérős napi ajánlatokra költ csak. De gondolom csináltok erről statisztikát is, kíváncsi lennék, hogy annál a kőszóró eventnél, ahol ésszerű határ volt meghúzva mennyi kő fogyott összesen, illetve most ennél, a véleményem szerint kissé félresikerültnél mennyi ment el a készletekből. Le merném fogadni, hogy lényegesen kevesebb.
Dátum: 2014.09.22. 22:28:54
Elismerem, neked van igazad. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy mégis minek van értelme, amire költesz. A számítógép, mint hobbi, pénztemető, pillanatok alatt elértéktelenedik, mellesleg felesleges, mert alig néhány komolyabb játék igényli a brutál vasat. Ha a motorsportok vonzanak, arra irdatlan összegeket költhetsz, ráadásul igen költséges a szervizelés is, és mit érsz el vele? Amíg vezetsz, addig jó, aztán annyi. Lövészetnél pár perc alatt kilőhető lőszermennyiség többe kerül, mint 2 hónap VU. És az se tart sokáig. Ha meg versenyszerűen nyomnád, másra nem költhetsz mert mint mondtam, annyira nem olcsó. Testépítésre van értelme költeni? Havi szinten élből 30 pénz, ha csak a legszükségesebbekre költesz, aztán valamiért abbahagyod, és pár év múlva úgy nézel ki, mint ha soha nem fogtál volna súlyt a kezedbe. Persze ha valamilyen sportra, vagy tanulásra áldozol pénzt, az lényegesen hasznosabb, mint egy vacak játék, de csak akkor ér az is valamit, ha valamilyen formában hasznodra is válik. Amúgy meg a világon minden dolog pénztemető, egyben csak átmeneti. Kivéve ha drágaköveket gyűjtesz, mert azok megmaradnak amíg élsz. Csakhát tökfeleslegesek. Szóval semmire nem értelmes dolog költeni igazából
Ami meg a karaktereket illeti, pénz nélkül akkor sem hozol már össze top karit, ha nagyobb mágus vagy mint Stephen Hawking, és még elegendő időd is van rá. Maximum kis szinten, ahol még nem éleződött ki annyira a verseny, mert magasabb karaktereknél esélytelen a pénz nélküli fennmaradás. Elég a fétisekbe, és az innen-onnan kőért szerezhető csatlóskristályokba belegondolni, mekkora táp is az. Illetve mekkora érvágás annak, aki valamiért csak egy alkalommal nem tudja megvenni, aztán szépen elkezd csúszni lefelé a ranglétrán.
Azazel, lényegesen kisebb terjedelemmel és érthetőbben leírtad, amit én szerettem volna
Ami meg a karaktereket illeti, pénz nélkül akkor sem hozol már össze top karit, ha nagyobb mágus vagy mint Stephen Hawking, és még elegendő időd is van rá. Maximum kis szinten, ahol még nem éleződött ki annyira a verseny, mert magasabb karaktereknél esélytelen a pénz nélküli fennmaradás. Elég a fétisekbe, és az innen-onnan kőért szerezhető csatlóskristályokba belegondolni, mekkora táp is az. Illetve mekkora érvágás annak, aki valamiért csak egy alkalommal nem tudja megvenni, aztán szépen elkezd csúszni lefelé a ranglétrán.
Azazel, lényegesen kisebb terjedelemmel és érthetőbben leírtad, amit én szerettem volna
Dátum: 2014.09.22. 22:07:05
Mindenkinek más a hobbija, amire pénzt hajlandó áldozni. Én például azt tartom betegnek, ha valaki ~1000 őskő árát egy hét alatt eldohányozza, vagy 1 nap alatt elissza. Aztán meg természetesen sír, hogy nincs pénze.
Dátum: 2014.09.22. 21:03:20
Így van.
Amíg át nem vettem mindkét egyéni jutalmat, addig nekem sem íródott be, de miután felvettem őket, a harmadik belépésre a xenó oldalra, beíródott a medálom.
Amíg át nem vettem mindkét egyéni jutalmat, addig nekem sem íródott be, de miután felvettem őket, a harmadik belépésre a xenó oldalra, beíródott a medálom.
Dátum: 2014.09.22. 13:03:27
Nem mi kérjük, hogy vehessünk követ, csak elejét szeretnénk venni az ahhoz hasonló további agyatlanságoknak, hogy ez után az akció után legyen akciós befizetés. Mert amúgy az lenne az igazi pofátlanság, egyben tanúsága a pénzéhségnek. Na meg természetesen ha már költünk-nem is keveset-, akkor örülnénk, ha ez tervezhető lenne, főleg úgy, hogy az összes létező akciót teljesen ésszerűen hónap végére rakják rendszeresen.
Dátum: 2014.09.22. 12:19:27
Ha pontosan összehangolt támadások voltak, akkor teljes mértékben egyenlő esélyekkel harcoltatok.
Náluk 1 ember tervez, és ugyanaz hajtja végre a támadásokat, nálatok 1 ember tervez, és a csapat ennek megfelelően hajtja végre a támadásait. Hol van itt a hiba? Parancsnok parancsnok ellen, a sereg csak az ő utasításukat hajtja végre, egy emberként. Az általad leírt szövetség ezt szó szerint tette
Náluk 1 ember tervez, és ugyanaz hajtja végre a támadásokat, nálatok 1 ember tervez, és a csapat ennek megfelelően hajtja végre a támadásait. Hol van itt a hiba? Parancsnok parancsnok ellen, a sereg csak az ő utasításukat hajtja végre, egy emberként. Az általad leírt szövetség ezt szó szerint tette
Dátum: 2014.09.22. 10:01:40
Az egész elég gázos.
Eddig az összes ilyen akciónál levásároltam a maximum követ, de most még az ezresért se fogok görcsölni.
Nem csak azért, mert hitvány jutalmak járnak érte, hanem azért, mert visszataszító ez a hozzáállás, hogy ha a maximumot akarom kihozni az akcióból, akkor irreális összeget kell ráköltsek.
Eddig az összes ilyen akciónál levásároltam a maximum követ, de most még az ezresért se fogok görcsölni.
Nem csak azért, mert hitvány jutalmak járnak érte, hanem azért, mert visszataszító ez a hozzáállás, hogy ha a maximumot akarom kihozni az akcióból, akkor irreális összeget kell ráköltsek.
Dátum: 2014.09.22. 07:48:55
Ez már tényleg túlzás...mi lesz a következő ilyennél, költs el 5000 őskövet? 1000kő még oké. 1500 határeset, ennél több viszont már beteg dolog. Úgy érzem, ebből már én is kimaradok inkább.
Dátum: 2014.09.19. 16:10:58
Igen, félreértettél. Autosajtnál ugye nem idomítasz, így átlag 25K haszon van egyetlen sajtoláson. Idomítva viszont gyakran még deficites is a zabáltatás, már amennyiben nem tenyészted 20. szintig az állatokat, amit csak két event között ésszerű csinálni. Legalábbis én pörgősebb időszakban hagyok 4 helyet a befogott állatoknak, amint megvannak idomítás, 48 óra gyakorlás, az aktuális anyagi helyzetemtől függően zabálás(ha nagyon jól állok akkor gyakorlás előtt is) előtt felszerelés rá, aztán mehet a csatlósba. Ezzel a 4 állattal viszont átlag 80K LE veszteséget tudhatok a magaménak, és egy pörgősebb időszakban ugye napi 4 állatnál sokkal több megvan. Mérlegelni kell, hogy a LE, vagy a csatlósnak juttatott +TP éri-e meg jobban.