Hozzászólások - Impopo
Dátum: 2009.11.10. 14:13:09
52-es szinten 53-as vezetőkézszég próba? Az hogy jön ki? 70-es szinten kénytelen leszek 40 kristálypontot beáldozni? Nem lehet a szakit max felé tolni!
Dátum: 2009.11.04. 10:31:06
Azt gondoltam, hogy lesz egy két kaland indításnál, de hogy ennyi?!
Nem tudjátok mennyi lett előre elkészítve miklósék által? Iszonyatos munka, és fantázia kellett ennyi kalandhoz! Gratulálok!
Nem tudjátok mennyi lett előre elkészítve miklósék által? Iszonyatos munka, és fantázia kellett ennyi kalandhoz! Gratulálok!
Dátum: 2009.10.30. 12:02:16
>> V3 <<
>>> Vérkő Bajnokai szövetség aktív tagokat vár sok üres helyre <<<
Szeretnék egy aktív közösség tagja lenni?
Eléri, vagy meghaladja a karakterem szintje a 40-et?
Nem vetem meg az építkezést, de nem vagyok építész?
Logikusan fejlesztem a karakterem?
Rubin vagyok, vagy épp hordaváltáson gondolkodom?
Ha minden kérdésre igennel válaszolsz, jelentkezz szövetségünkbe!
>>> Vérkő Bajnokai szövetség aktív tagokat vár sok üres helyre <<<
Szeretnék egy aktív közösség tagja lenni?
Eléri, vagy meghaladja a karakterem szintje a 40-et?
Nem vetem meg az építkezést, de nem vagyok építész?
Logikusan fejlesztem a karakterem?
Rubin vagyok, vagy épp hordaváltáson gondolkodom?
Ha minden kérdésre igennel válaszolsz, jelentkezz szövetségünkbe!
Dátum: 2009.10.30. 11:05:37
A láthatatlan lélekkufár
Csata - IQ - szubtéri érzékelés - VÉGE
Csata - IQ - szubtéri érzékelés - VÉGE
Dátum: 2009.10.30. 09:16:13
Bakker! Tényleg!
Tudtam eddig is, hogy vak vagyok, de hogy ennyire?!
Akkor, ha lehetne, kérem orvosolni a vakságomat
Tudtam eddig is, hogy vak vagyok, de hogy ennyire?!
Akkor, ha lehetne, kérem orvosolni a vakságomat
Dátum: 2009.10.30. 09:07:45
Akkor a dögök a ludasak! No, nekik ezt megbocsátom.
De a lélekgyémántok még hiányoznak!
De a lélekgyémántok még hiányoznak!
Dátum: 2009.10.30. 08:21:38
Nem tudom hogy kell a wikire beírni, ezért ide rakom.
A titokzatos idegen
Csata - Erő - Kivégzés szaki - Csata - Védekezés - Krit. varázslat (itt elbuktam pedig csak 20-a szintet kért volna )
A titokzatos idegen
Csata - Erő - Kivégzés szaki - Csata - Védekezés - Krit. varázslat (itt elbuktam pedig csak 20-a szintet kért volna )
Dátum: 2009.10.30. 07:23:35
Két küldetést teljesítettem sikeresen, az elsőért 26 a másodikért 64 lélekgyémántot kaptam elvileg, de csak 46 van a kalandok alatt.
A másik a kvíz kérdése. Többször előfordult, hogy levadásztam a 20-as csomagom, de sok esetben az 5. vagy a 6. vadászathoz tette fel a kérdést, ergo 5-6 kimaradt. Nem tulajdonítottam nagy jelentősséget, de tegnap és ma a 40 helyes válaszos küldetést csináltam, és két 20-as vadászat végén csak 38 helyes válaszom volt még. Utánanéznétek, hogy mi lehet a hiba?
A másik a kvíz kérdése. Többször előfordult, hogy levadásztam a 20-as csomagom, de sok esetben az 5. vagy a 6. vadászathoz tette fel a kérdést, ergo 5-6 kimaradt. Nem tulajdonítottam nagy jelentősséget, de tegnap és ma a 40 helyes válaszos küldetést csináltam, és két 20-as vadászat végén csak 38 helyes válaszom volt még. Utánanéznétek, hogy mi lehet a hiba?
Dátum: 2009.10.29. 14:23:01
Ember, nemrég lefelejtettem az építésem akkor ez el is fog úszni.
A sebgyógyításom sem több a minimum 10-esnél
Kicsit többet kell majd ebbe belefektetnem mint azt én gondoltam.
A sebgyógyításom sem több a minimum 10-esnél
Kicsit többet kell majd ebbe belefektetnem mint azt én gondoltam.
Dátum: 2009.10.29. 14:02:45
Vagyis a kis lötyikből legyen bespajzolva egy, és állítsam LE-sre, nehogy elvigyen egy tortát, vagy egy ősköves italt?
Miki közben megelőzött Akkor megyek shoppingolni
Miki közben megelőzött Akkor megyek shoppingolni
Dátum: 2009.10.29. 14:00:14
Van valami jelentőssége, hogy melyikre változtatja meg az ember? A kalandok fül alatt van:
A gyógy- és varázsitalok használatánál a lehető legalacsonyabb szintűt használod, és azt, amelyik lélekenergiába vagy őskőbe / csak lélekenergiába / csak őskőbe kerül.
A gyógy- és varázsitalok használatánál a lehető legalacsonyabb szintűt használod, és azt, amelyik lélekenergiába vagy őskőbe / csak lélekenergiába / csak őskőbe kerül.
Dátum: 2009.10.29. 13:58:43
Nincs kérdésem bíró úr
Dátum: 2009.10.28. 07:42:27
Ha betennék, én azonnal lecsapnék rá... egyik gyorsítást se használom, mert nem adok értük 200CSP-t, de amint megtérülő befektetés lenne, azonnal aktiválnám. De akkor is csak ezt az egyet.
Dátum: 2009.10.21. 14:06:29
Nálam van egy skara, de már két hónapja senki nem akadt a hálómba. Az elején belefutott néhány ember a nagy szövetségek közül, de összességében sem hozott eddig 150k-et. Bár volt egy gyönyőrű 57k-res köröm, de többségében alig fut rá valaki. Ami pedig a lényeg, eddig kétszer csak egy ember futott bele, azóta a nevem ki van ragasztva a monitorjára.
Dátum: 2009.10.18. 18:00:39
Nem tudom mennyire szállt el a rendszer, mert nekem minden alkalommal kisütik a szemem a varázslatok. Rááltam a közelharcra, de eddig nincs eredménye. Fixen tesztelem magam adott személyeken, de hiába 200 a támadásom, nekik csak 150-180 a védekezésük, a tárgyakból további 100-150 védekezésre tesznek szert, ami nekem annyit jelent, hogy hiába nagy az erőm, a levegőt csapdosva ez nem érvényesül.
Dátum: 2009.10.18. 10:41:00
Korábban is feltettem a kérdést, csak sajnos nem kaptam még rá választ.
Volt szó a sebzéskompenzációról. Olvasgattam az oda vágó fórumot, de csak azt sikerült leszűrnöm, hogy az 50-es szint feletti epikus lények fizikai sebzését növelték meg szintenként adott százalékokkal, valamint 60-as szint felett az Alvilági verem épületből lehet szerezni varázslat sebzés csökkentést a játékosoknak.
A kérdésem az lenne, hogy csak az 50-es szint feletti epikusok fizikai sebzését növelték meg, vagy a sebzéskompenzáció vonakozik a játékosok karaktereire is 50-es szint felett?
Volt szó a sebzéskompenzációról. Olvasgattam az oda vágó fórumot, de csak azt sikerült leszűrnöm, hogy az 50-es szint feletti epikus lények fizikai sebzését növelték meg szintenként adott százalékokkal, valamint 60-as szint felett az Alvilági verem épületből lehet szerezni varázslat sebzés csökkentést a játékosoknak.
A kérdésem az lenne, hogy csak az 50-es szint feletti epikusok fizikai sebzését növelték meg, vagy a sebzéskompenzáció vonakozik a játékosok karaktereire is 50-es szint felett?
Dátum: 2009.10.16. 15:14:46
Dátum: 2009.10.13. 23:00:23
Az egyik fórumon olvastam, hogy a legyőzött 15 entitások után nem lehet két egymást követő alkalommal optimalizációs tárgyra ráhajtani? Vagyis, ha első körbe kihajtom a zafír gyűrűt, az azt követő körben nem lehet a rubin triászt kiütni belőlük?
Amikor bejön a sebzéskompenzáció, ott történik valami érdemleges? Gondolok arra, hogy normál esetben az játékosok nagy számának, köztük nekem is 180-as támadáshoz 180-as védekezésem van, de a tárgyakból 150 feletti védekezést és alig 20-30 támadás plusszt lehet szerezni. A szintemen lévőkkel legtöbbször csak a levegőt csapkodom. Hiába a nagy erő, és a sebzéskompenzáció a késsőbbiekben, ha ugyanígy a levegőt csapdosom.
Amikor bejön a sebzéskompenzáció, ott történik valami érdemleges? Gondolok arra, hogy normál esetben az játékosok nagy számának, köztük nekem is 180-as támadáshoz 180-as védekezésem van, de a tárgyakból 150 feletti védekezést és alig 20-30 támadás plusszt lehet szerezni. A szintemen lévőkkel legtöbbször csak a levegőt csapkodom. Hiába a nagy erő, és a sebzéskompenzáció a késsőbbiekben, ha ugyanígy a levegőt csapdosom.
Dátum: 2009.10.08. 07:55:18
Portyalistán szűkíts a támadandó szövetségre, és kidobja a neveket, vagy a szövetségi oldalon a Háborúk/kapitulációk gomb alatt kattints a szövetség nevére, akikkel háborúban vagytok, és szűkítit a portyalistát a háborús félre.
Egy gyors kérdés: ha a szövettség alapítója kilép a szövetségből, akkor az automatikusan feloszlik, vagy marad minden, és csak a tagok kapják vissza a szavazatukat?
Egy gyors kérdés: ha a szövettség alapítója kilép a szövetségből, akkor az automatikusan feloszlik, vagy marad minden, és csak a tagok kapják vissza a szavazatukat?
Dátum: 2009.10.06. 20:14:34
Benned sem csalódtam még!
Szóval semmi nem változott, vadászunk, portyázunk, építgetünk., morgunk, szájkaratézunk, öklöt rázunk, de kárt okozni ebben a játékban max pszihésen lehet! => javaslom a 0,2-es xanaxot, illetve szombat estékre a jó magyar házipálinkát! Akinek már 0,5-ös xanax kell, szomnbatra pedig a fény nevezetű csodálatos alkohol találmányt!
Szóval semmi nem változott, vadászunk, portyázunk, építgetünk., morgunk, szájkaratézunk, öklöt rázunk, de kárt okozni ebben a játékban max pszihésen lehet! => javaslom a 0,2-es xanaxot, illetve szombat estékre a jó magyar házipálinkát! Akinek már 0,5-ös xanax kell, szomnbatra pedig a fény nevezetű csodálatos alkohol találmányt!