Hozzászólások - Galvanelem
Dátum: 2011.05.20. 19:50:24
Ésszerűtlen dolog lenne ide-oda tologatni az ősköveket. Mindig "csak" a 90%-a megy át. Ha jól emlékszem az ilyen típusú őskő szerzés nem alakítja át a kiégetteket (V2- töröltem egy karaktert, és az övét vittem át V1-re). Lehet, hogy emiatt rohantál ki ennyire. Nem kell! Csak ráfizetés.
Dátum: 2011.05.19. 21:04:12
Esetleg idomítottál, mielőtt kiléptél volna? Én egyszer így kerestem a LE-met.
Dátum: 2011.05.18. 16:54:11
Fogalmam sincs, hogy ezt honnajd vettem
Dátum: 2011.05.18. 16:06:13
Szerintem ezt javították, ha tényleg így volt.
Hasonló cipőben járok... 22 szintet látok előre, és megvan az af-em, és egy bronz és egy arany alku láncom, ha összeadódna, akkor 23 szintet látnék felfelé. (varázslatot tudnék venni 23 szintről is.
Az nem lehet, hogy a hordabónuszt nem vettétek figyelembe? (A rubin fegyverből, a smaragd pedig varázslatból tud eggyel magasabb szintű tárgyat venni.
Hasonló cipőben járok... 22 szintet látok előre, és megvan az af-em, és egy bronz és egy arany alku láncom, ha összeadódna, akkor 23 szintet látnék felfelé. (varázslatot tudnék venni 23 szintről is.
Az nem lehet, hogy a hordabónuszt nem vettétek figyelembe? (A rubin fegyverből, a smaragd pedig varázslatból tud eggyel magasabb szintű tárgyat venni.
Dátum: 2011.05.17. 22:52:34
Ott "a kufár gyapjas övét" hozta példának az illető, az nem visz max fölé, de azzal összeadódik az értéke, ha nem tudod turbóval kimaxolni a kereskedelmed.
Pl:
szaki 50
turbó (100)
öv 40
alku 30
50+(50)+40+30=160 a kereskedelmed (nem éred el a korlátot (170)).
---------
szaki 100
turbó (200)
öv: 40
alku:30
100+70+0+30 ebben az esetben az öv értéke nem számít. (+20 AF+20 esszencia)
Pl:
szaki 50
turbó (100)
öv 40
alku 30
50+(50)+40+30=160 a kereskedelmed (nem éred el a korlátot (170)).
---------
szaki 100
turbó (200)
öv: 40
alku:30
100+70+0+30 ebben az esetben az öv értéke nem számít. (+20 AF+20 esszencia)
Dátum: 2011.05.16. 17:33:19
Ok.
A kattanós EH-s dolgot már értem.
Viszont "portya alap LE"-hez kell a vadászat. Nálam kb úgy zajlik a dolog, hogy a TP-m 60-70%-át vadászatból és térkapuból szedem össze, és a többi a portya. (durva saccolás) A LE-nek viszont a 60-70%-a jön portyából. Az EH ezeken a szinteken azért nem feltétlenül kifizetődő, mert itt azért vannak ellenfelek, akik simán orrbarúgnak, ha látják hogy portyázom pl.: valami Logan. vagy csak ha elő van az állatom.
Ha max távra ütök lefelé EH-val, akkor valóban jó LE/TP arányt lehet kihozni, de kell 30-40 vagy több portya, mire 1-et tudok növelni valamilyen érdemi tulajdonságon. (Jó, ebból kitűnik, hogy a saját játékstílusom miatt javasoltam a kiegészítést, de szerintem a többség vadászatból származó TP "bevétele" is hasonló lehet.)
A kattanós EH-s dolgot már értem.
Viszont "portya alap LE"-hez kell a vadászat. Nálam kb úgy zajlik a dolog, hogy a TP-m 60-70%-át vadászatból és térkapuból szedem össze, és a többi a portya. (durva saccolás) A LE-nek viszont a 60-70%-a jön portyából. Az EH ezeken a szinteken azért nem feltétlenül kifizetődő, mert itt azért vannak ellenfelek, akik simán orrbarúgnak, ha látják hogy portyázom pl.: valami Logan. vagy csak ha elő van az állatom.
Ha max távra ütök lefelé EH-val, akkor valóban jó LE/TP arányt lehet kihozni, de kell 30-40 vagy több portya, mire 1-et tudok növelni valamilyen érdemi tulajdonságon. (Jó, ebból kitűnik, hogy a saját játékstílusom miatt javasoltam a kiegészítést, de szerintem a többség vadászatból származó TP "bevétele" is hasonló lehet.)
Dátum: 2011.05.14. 16:41:26
Mindent nem akartam beleírni, mert ez tűnt a kirívó hátránynak. Az aktív mezőnyben vagyok - 70. szint, ahogy Te is - úgy gondoltam, hogy a többi hátrányt talán portyából tudjuk kompenzálni, de nem tudhatjuk, hogy mi lesz a 100. szint fölött, hogy mennyi aktív játékos lesz, lesz-e KH, akiktől lehet rabolni, szóval szerintem a kedvezményt adó bónuszok megadását majd azokra a szintekre kellene időzíteni -nyilván nem úgy értem, hogy akkor, amikor odaérek, hanem jól átgondoltan, a tendenciát figyelembe véve mondjuk mostantól! (vagy legalábbis mihamarabb.)
Azt viszont nem tudtam, bár korábban is írtad, hogy saját hordatárs elleni csatánál csak akkor számít a +50%, ha EH-n vagyok.
Azt viszont nem tudtam, bár korábban is írtad, hogy saját hordatárs elleni csatánál csak akkor számít a +50%, ha EH-n vagyok.
Dátum: 2011.05.14. 12:48:26
Csak egy kiegészítést írnék. Szerintem igen nagy, ha nem a legnagyobb hátrány abból adódik, hogy a VF-es nem ferőzöttek szintenként akár 10%-kal is többet tudnak vadászni, és térkapuzni. Esetleg szintén AF képességgel ezt le lehetne redukálni 5%-ra. Mondjuk pl 5 AFp fejlesztés legyen egyenértékű 2,5 VF-fel.
Cserébe a nem fertőzötteknek legyen szintén AFp-ből adódó bónusz, hogy 25%-kal többet rabolhassanak.
Ugyan ez olyan fejlesztés lehet, ami elodázza a fejlesztést*, de talán ennyi még belefér.
* ez szintlépés akart lenni, de még álmos voltam.
Cserébe a nem fertőzötteknek legyen szintén AFp-ből adódó bónusz, hogy 25%-kal többet rabolhassanak.
Ugyan ez olyan fejlesztés lehet, ami elodázza a fejlesztést*, de talán ennyi még belefér.
* ez szintlépés akart lenni, de még álmos voltam.
Dátum: 2011.05.10. 16:47:11
Nekem azért többet szokott... Akkor passzolnék. Jobb tippem nincs.
Dátum: 2011.05.10. 16:28:02
Ez jó! De nem kell feltétlenül megvárnod a frissítést. A szakértelemnél bal egérklikk, aztán enter, és így tovább lefagyásig. Amíg nem javítják a szerint, ahogy mondtad, addig ez tűnik a leggyorsabbnak.
Dátum: 2011.05.10. 11:15:17
A haladóknak ---> bajnoki viadal. Már a 2. hozzászólás is ezt firtatja:
Re: bajnoki viadal
2. hozzászólás - 2008.10.29. 15:09:23
"A gyakorlótér és védőfal mindkét játékosnak számít, mivel itt nincs védő vagy támadó."
Ez biztos jó így?
1. A szövetség nélküliek esélytelenek - már most is +9-et ad egy jobb szövetség.
2. Ez az erősebb szövetség tagjait még tovább tápolja - ha most nem is, de egy-két hónap múlva egyes nagy szövetségek tagjai behozhatatlan előnyre tesznek ezáltal szert.
Re: bajnoki viadal
2. hozzászólás - 2008.10.29. 15:09:23
"A gyakorlótér és védőfal mindkét játékosnak számít, mivel itt nincs védő vagy támadó."
Ez biztos jó így?
1. A szövetség nélküliek esélytelenek - már most is +9-et ad egy jobb szövetség.
2. Ez az erősebb szövetség tagjait még tovább tápolja - ha most nem is, de egy-két hónap múlva egyes nagy szövetségek tagjai behozhatatlan előnyre tesznek ezáltal szert.
Dátum: 2011.05.09. 22:38:41
Ez már a bajnoki viadalok kiírásának az elején is felmerült... Nálam is. Be kellett látnod Neked is, hogy az is a taktika része lehet, hogy valaki alapít egy szövetséget, és maga köré építteti. V2-n marha sok levelet írtam magas szintű karaktereknek a szintén alacsony szintű társaimmal együtt, és meg is lett az eredménye, a 9. szinten kb másfél éve nekem is hozott egy medált. (Megvédeni már nem sikerült.)
Szerintem inkább egy külön kategória kellene, Mondjuk 3-4 havonta, ahol nem érvényesülnek az épületek, de már ezt is többen leírták azt hiszem nem csak én.
Szerintem inkább egy külön kategória kellene, Mondjuk 3-4 havonta, ahol nem érvényesülnek az épületek, de már ezt is többen leírták azt hiszem nem csak én.
Dátum: 2011.05.08. 10:45:30
Idézet: Almási Viktor - 2011.05.07. 23:53:53
Az elejétől kezdve csak vadászott, és szakizott, nem nagyon kezdeményezett portyát. Ha jól emlékszem 20, talán még a 25. szinten is kb 200 volt a TÖ-je (az is szerencse). Amikor befejezte a szakizást akkor kezdte el a TÖ növelést. (szintén vadászat, láthatatlanság és mióta behozták bubi is). Igen következetes játékos. Én nem tudnám ezt csinálni. Gyakorlatilag 0 játékélmény. Nekem legalábbis.
Mod:
Egy másik szövetségben csapattársak voltunk, onnan emlékszem rá.
Viszont ez a 14. kategóriás Hadvezér az LOL, 200 nyert csatával 3-szoros bajnok, biztos a sok gyakorlástól let ilyen erős háhá
Az elejétől kezdve csak vadászott, és szakizott, nem nagyon kezdeményezett portyát. Ha jól emlékszem 20, talán még a 25. szinten is kb 200 volt a TÖ-je (az is szerencse). Amikor befejezte a szakizást akkor kezdte el a TÖ növelést. (szintén vadászat, láthatatlanság és mióta behozták bubi is). Igen következetes játékos. Én nem tudnám ezt csinálni. Gyakorlatilag 0 játékélmény. Nekem legalábbis.
Mod:
Egy másik szövetségben csapattársak voltunk, onnan emlékszem rá.
Dátum: 2011.05.02. 21:03:03
Jah.. Jogos! A középmezőnyben vagyok, így nem nagyon fordul elő.
Dátum: 2011.05.02. 20:35:38
Idézet: K.vica - 2011.05.02. 17:50:39
Ha portyaablakban beállítasz valamilyen feltételt, Pl zafír, és egy zafír szövetséget, és utána mész át a kufár-csata felületre, akkor is érvényes marad a beállítás, noha nem látod! Legalábbis erre tippelek. Valami hasonló történt velem is az elején.
A beállított feltételekkel egy végzeturat sem hívhatsz ki portyázni.
nincs is beállítva semmi
nincs is beállítva semmi
Ha portyaablakban beállítasz valamilyen feltételt, Pl zafír, és egy zafír szövetséget, és utána mész át a kufár-csata felületre, akkor is érvényes marad a beállítás, noha nem látod! Legalábbis erre tippelek. Valami hasonló történt velem is az elején.
Dátum: 2011.04.26. 15:38:36
. Hülyeséget reagáltam.
Dátum: 2011.04.26. 13:57:05
kronokompenzáció:
Ha 1 órán belül kettőnél többször portyázol, akkor fáradt leszel, a támadás idejére tulajdonságaid lecsökkennek. Ezt az időt redukálja ez a szakértelem, minden szintje 1 perccel csökkenti a várakozást, a maximális, 50. szinten 10 perc lesz ez az idő 60 perc helyett. A portyázás mellett a térkapu használat, a lélekenergia sajtolás és a tudatturbó újrahasználati idejét is ugyanígy csökkenti.
mod:
Ej de gyors voltál.
Ha 1 órán belül kettőnél többször portyázol, akkor fáradt leszel, a támadás idejére tulajdonságaid lecsökkennek. Ezt az időt redukálja ez a szakértelem, minden szintje 1 perccel csökkenti a várakozást, a maximális, 50. szinten 10 perc lesz ez az idő 60 perc helyett. A portyázás mellett a térkapu használat, a lélekenergia sajtolás és a tudatturbó újrahasználati idejét is ugyanígy csökkenti.
mod:
Ej de gyors voltál.
Dátum: 2011.04.26. 10:54:23
Ma, 10:48 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása P
Ma, 10:47 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása
Míg töltötte a csatát kínomban rányomtam még egyszer a támadás gombra, és ez lett az eredménye. Lehetne javítani? Nam akarok így járni.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása P
Ma, 10:47 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása
Míg töltötte a csatát kínomban rányomtam még egyszer a támadás gombra, és ez lett az eredménye. Lehetne javítani? Nam akarok így járni.
Dátum: 2011.04.16. 23:38:28
Nagyon nagy ám a szórás. Volt, hogy 5/5 volt, meg olyan is, hogy 10/0. De valóban jó volna ésszerűsíteni. (szint*2+ egy kevés szerencse)
Dátum: 2011.03.29. 17:58:40
Tapasztaltatok olyant, hogy valamiért kiléptet a rendszer kb 2-5 percenként?