Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Homeropata

Oldal: 12345678
Dátum: 2011.01.30. 08:17:34
A pókerben melyik kifejezést nevezzük "negyedik utcának"?
A turn lapot *
A blöfföt
A floppot
A kivárást

Egy profi játékos talán tudná miről van szó, de én örülök hogy az alapszabályokat tudom. (Szóval spec)

Illetve az előttem hozzászóló által kapott kérdést is megkaptam. 65km/h a válasz, de ki tudja melyik hiénára gondol a számtalan alfaj közül.
Dátum: 2011.01.26. 06:00:46
Valaki tudja, hogy mit jelent a beállításokban a "Megosztó-gombok kikapcsolása"?
Dátum: 2011.01.23. 08:30:43
Megint lehet kapni:
100 aranydukát
Jelenlegi licit: 136 aranydukát
Nem is annyira sokért viszik már, bár csak este fog lejárni.
Nekem a rövidtávú célom, hogy bekerüljek a portyalista második lapjára, amit tegnap el is értem. Csak aztán hirtelen szinte minden farmtól 0 lehetett hozni, max a lélekszívás működött, és vissza is estem.
Dátum: 2011.01.20. 06:33:53
Vannak már ilyenek, de csak a prémiumosoknak, ha megveszik a kényelmi funkciókat:
Minden állat gyakoroljon
Minden nem harcoló állat gyakoroljon
Minden harcoló állat gyakoroljon

Plusz még egyebek, amikkel tényleg sokat lehet spórolni a kattintgatáson.
Dátum: 2011.01.19. 19:20:33
Ez is igaz, valószínűleg elárasztaná. Akkor vajon mi lenne a jobb megoldás? Talán kevesebb dukát termelődjön?
Lehet hogy nincs is értelme hozzányúlni. Úgyse tudnak végtelenségig inflálódni a tárgyak.
Dátum: 2011.01.19. 17:45:51
Általában a nagyon erős tárgyak kelnek el nagyon sokért. Ha több szintre lenne osztva az AH akkor az alsóbb szinten gyengébb cuccoknak kellene lennie, és erősebbért még csak nem is indulhatnak a kis szintűek.
Nekem jelenleg már több mint 600 dukátom van. Ha szintezve lenne az AH akkor hasonlóan dukátos emberekkel kellene megküzdenem, viszont nem érdekelnek a kisebb kavicsok, inkább gyűjtök tovább mondjuk egy kristálygömb-re. Ehhez mondjuk összejön 45-50 szint környékére a megfelelő dukátmennyiség, viszont nem vehetném meg, mert nem is licitálhatok rá.
Ezzel szóval nem nyernénk semmit, inkább csak vesztenénk.
Ezt az egészet Miklósék úgy tudnák megoldani megfelelőképpen, ha csinálnának valami figyelő algoritmust, ami a játékban levő dukátmennyiség, és a tételek elkelési ára alapján számolná, hogy a következő tételek meddig maradhatnak, esetleg a következő tételek darabszámán is változtathatna.
Dátum: 2011.01.18. 06:44:06
Kristálygömb a jó dukát kivonó gyakori tárgy. legutóbb is 1700-ért (vagy az fölött) kelt el.
Dátum: 2011.01.13. 17:21:50
Ennek a Kvíz 5. topikba kellett volna mennie.
Ő a fények színkeverésére gondolt: http://en.wikipedia.org/wiki/RGB_color_model
Szóval ha így nézzük, akkor a kérdés akkor pontatlan. Valahogy utalni kell rá, hogy erre gondolt:
http://en.wikipedia.org/wiki/RYB_color_model
Dátum: 2011.01.10. 13:45:41
Ott szebb eredmény.
Egyébként a pókok szokták igazán felidegesíteni a másikat, azok akik a 15% alól kibukkanókat ütik le olyan módon hogy a szerencsétlen áldozat még védekezni se tud időben.
Nekem is nagyon szép portya eredményeim vannak, de csak a legritkább esetben kapok levelet az áldozattól. (Ahogy látszik én nem vagyok se galád, se gonosz, se csaló )

Ehhez az eh elleni af szakihoz hozzászólva:
Tudjátok miért csinálhatják ezeket a lefele csapkodások?
Egyik szövitársam kiszámolta, hogy nem is tudom melyik ismételhető küldetést ha úgy teljesíti, akkor még ha 0-kat rabol akkor is jelentősen megéri, pláne eh még rá is tesz.
Dátum: 2011.01.08. 08:34:36
A klónok támadása. Remélem majd a birodalom visszavág.
Dátum: 2010.12.31. 16:00:54
Lehet, hogy sokat rabolt, de azt nem elégé galád módon tette.
Dátum: 2010.12.31. 09:20:41
Nagyon nem bírod a szitkozódást Shutruk!
Ez még mindig a vicces kategória. Próbálj meg egy-két hónapig galád pók lenni, és olyan cifra káromkodással teli leveleket fogsz kapni, hogy szóhoz se fogsz tudni jutni.
Dátum: 2010.12.17. 18:15:28
Tudjátok mikor fog eltűnni a varázsvessző? Azt írja, hogy az esemény végén, de még mindig megvan.
Edit: Jah, már megtaláltam Baraty beírását. Szóval jövőhét.
Te a verseny során 65 térképdarabot gyűjtöttél. A csapatod 2. helyezést ért el.
Jutalmad: A fejlődés arany öve! Gratulálunk!
Végre megvan.
Te eddig 60 térképdarabot találtál.
Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
Dátum: 2010.12.02. 17:27:51
Melyik dinasztia uralkodik jelenleg Angliában?
Habsburg-Lotharingiai
Stuart
Tudor
Windsor

A jelenleg szó miatt hibás kérdés.
Azért jól áll, nekem még 20 kell. Mondjuk minden napra 1.
Dátum: 2010.11.27. 07:53:05
Egy csiga elindul a moziba 95 percig tart neki az út. Eszébe jut, hogy otthon felejtette a jegyet, haza megy és vissza, meddig tart neki az út?
360 perc
180 perc
pár pillanat, mert a hátán hordja a házát, és nem mondtam hogy otthonról indult. *
95 perc

Találós kérdéseket nem kellene feltenni.

Melyik NEM japán harcművészeti irányzat?
Teakwondo *
Aikido
Karate
Kempo

Helyesen: taekwondo
Oldal: 12345678