Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Archibald Cunningham

Dátum: 2010.02.25. 17:38:45
Nem max annyit lehet elszívni amennyije van, illetve nincs védve transzcendális projekcióval.
Dátum: 2010.02.25. 07:36:05
Asszem a sebzés mértékének százaléka a szívás...
Dátum: 2010.02.22. 12:52:55
Már semmit, elvileg döntetlennel le kellett volna zárulnia.
(FONTOS: a kapituláció automatikusan megtörténik, ha már legalább 50-et csatáztatok, és egy csata után a következő feltételek valamelyike teljesül:
- a háború legalább 3 napja zajlik, és az egyik fél legalább kétszerannyit nyert, mint a másik
- a háború legalább 1 hete zajlik, és az egyik félnek legalább 100-zal több győzelme van
- a háború legalább 2 hete zajlik, és az egyik félnek legalább 10-zel több győzelme van
Ha egy háború legalább 3 hete zajlik, akkor döntetlennel ér véget, nem kap senki LE-t, és nem jön létre békeszerződés.)
Dátum: 2010.02.18. 20:34:59
Epikus specializáció. 60as tanulás kell hozzá.
Dátum: 2010.02.16. 12:51:46
Hoppá, ez valahogy eddig kimaradt, köszönöm.
Dátum: 2010.02.16. 07:13:11
Egen az nem lenne rossz. De Endyr gondolatát követve: tulképpen saját magunknak voltunk az ellenségei, amikor sokan megnövelték a kalandszakértelem szintjeiket. Ha maradt volna mindenkinek 0, akkor viszonylag kisebb lenne a kristálypont felhasználás... Lásd szubtéri érzékelés próbák, a legtöbb szinten 10 alatt van a követelménye...
Dátum: 2010.02.15. 10:58:56
Gondolom azért mennek hozzád, hogy kapj egy kis extra TP-t, mert úgy gondolják, hogy az nemes bosszú. (ez egy kicsit off topic téma, tehát nem fejtegetném bővebben). A kínzókamra törlés elvileg nem rossz ötlet, de kit törölnél? Mi alapján? Amikor elvileg nem tudod, hogy ki mit csinál éppen. Újabb együttműködésre ("csalásra") adna lehetőséget: megbeszéled a cimbivel mikor fog vadászni és csak akkor viszed el.
Dátum: 2010.02.15. 10:47:49
Azért a két bikavér termő vidéket illik ismerni. Legalábbis 18 felett. A szekszárdiak egyébként is azt állítják, hogy tulajdonképpen náluk készítettek először bikavért.
Dátum: 2010.02.15. 10:34:55
Az elejét értem, de nem támogatom, a második részét, ha esetleg lefordítanád.
Dátum: 2010.02.14. 16:10:09
Ha már úgy is fel kell lépned, hogy "eladd" a CSP-t, PP-t, akkor már nem értelmesebb elvadászni? Nem sajnálja senki az 1K LE-t 100 CSPért, csak azt próbálták megértetni veled, hogy nagyon nem jó az arány (ha meg jó lenne a váltási arány, akkor meg nem lenne értelme a vadászatnak, portyának). Ez a játék napi két-három belépéssel is játszható, ha az sem megy, akkor csak Ninját tudnám ismételni. (egen én is magas szintű vagyok és szintén gombnyomásra jön a manna)

*szerk, helyesírás
Dátum: 2010.02.11. 19:33:34
Nem a tápolásra gondolt szerintem, hanem arra, hogy ne legyen ennyire aránytalan a befektetés és a hozadék. Vannak kalandok, ahol többször is áldozol LEt, majd a csaták során jó ha a negyede, fele visszajön. Legalább a háromnegyede nem lenne baj.
Dátum: 2010.02.11. 05:56:30
"Ez egy szolid, rendes ház,Itt különbözni nem szokás,csak a felét a vágyakból " Hogyan folytatódik a dal ?

Szeretem a fákat, szeretem a levegőt és szeretnék élni,sötét fegyverekkel ne játsszon hát senki!
békés, nyugodt életünk lesz végre hangszerboltban látunk csak gitárt.
A folyó mellettünk szalad a hidak vannak csak távolabb,vagy csak mi nem látjuk jól.*
Így aztán mindegy,hogy áldás vagy átok hogy torzan látják a nagyvilágot.

Izé. Lehet, hogy teljesen alul művelt vagyok, de szerintem ez egy elég speciális kérdés. Talán törölni kellene.
Dátum: 2010.02.10. 07:19:48
FIGYELEM!

A V1en a Kubla Kánság új tagokat keres. Jelentkezés MasterV-nél lehetséges.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)

- Segítség a támadásban és a védekezésben (+60 );
- Könnyebb varázspont vissza szerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (18. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű és az entitások) epikus ölésre általában heti háromszor van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (15. szintű kínzó kamra);
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 21. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);

Amit elvárunk mindezért:
- Minimum 40. szint;
- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Dátum: 2010.02.06. 08:15:54
A közleménybe nem azt kell írni, hanem kiválasztod, hogy mennyi őskövet szeretnél (20, 100, 350) az előtte lévő fehér körben bejelölöd és megjelenik egy kódsor (rendelt őskövek száma, szerver és karakter kód, karakter név). Na azt írod a közleményrovatba.
Dátum: 2010.02.03. 06:59:06
Csak egy idézőjel kellene a "virágzik"-hoz (így). Nem hallottál még a tiszavirágról? Kérészféle. Május-júniusban rajzik, ezt az eseményt hívják "tiszavirágzásnak". De tapasztalható a Bodrogon, Maroson és a Körösökön is. Amúgy inkább a válaszokkal van baj, mert időjárástól függően május végén, június elején kezdődik és eltarthat június végéig.
Dátum: 2010.02.02. 18:54:57
Esetleg az off topic csevegés miatt? Sajnos én is beszálltam... Ez a hely nem erre való...
Dátum: 2010.02.02. 15:35:53
Alapból a lélekkút mérete dönt.
Dátum: 2010.02.02. 15:34:31
Nálunk is csak 2-3 üti az epikust, a legkisebb karakter 35. a legnagyobb 83. szintű. A legkisebb karakter tavaly decemberben lépett be, azóta 1.6 M LEt épített. Ne adjunk neki epikus cuccot, mert nem tudja ütni??? Ugyan hagy döntsük már el mi, hogy milyen elvek szerint osztozunk a közösen szerzett javakon. Egyszerűen nem is értem, hogyan jössz ahhoz, hogy ezért bárkit etikátlannak tarts. Miért nem jelentkezel egy nagyobb/régibb szövetségbe csak feltöltöd a kutat és már egyenrangú tag is vagy. Persze nem vesznek fel akárkit, ezt megértem.
Dátum: 2010.02.01. 13:52:21
FIGYELEM!

Profilváltás miatt a Kubla Kánságban (V1) megüresedett jó néhány hely, ezért nyílt pályázaton új jelentkezőket keresünk. Jelentkezés MasterV-nél lehetséges.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)

- Segítség a támadásban és a védekezésben;
- Könnyebb varázspont vissza szerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (18. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű és az entitások) általában heti kétszer van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (15. szintű kínzókamra);
- Továbbtanulási lehetőség (15. szintű akadémia)
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 24. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);
- Varázslat védelem (20. szintű alvilági verem)
- Családias hangulat

Amit elvárunk mindezért:

- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
- Kisebb szövetségek együttes jelentkezése esetén a szintkorláttól el tudunk tekinteni.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Ha már mindenki off:
Szerintem csak viccel, mert az összes sztereotip baromságot előadta, amit a jobb oldalról tartanak a népek. Remélem, hogy tényleg csak ironizált.