Hozzászólások - Emishi
Dátum: 2015.11.26. 13:56:27
Ha ez a probléma fő forrása akkor a versenyen való részvételkor miért nem kapnak egy osztót a győzelmeikre azok akiknek ennyivel több a valóságformázásuk? Annyi lenne az osztó szám amennyivel több pontot kap....win win szitu, megmarad minden és jól lakik a krokodil
Dátum: 2015.11.24. 14:32:02
Szerintem nincs baj a mostani relikviákkal. Van egy permanens fejleszthető a többi1*használatos, de megszerezhető máshogy is. Mivel elvileg folyamatosan lesz fejlesztve a játék (most nem kukacoskodás) néha belefér egy ilyen kör is, nem? Ha mindig a tápolás lenne szem előtt nem lenne idő után hová fejleszteni
Aki meg fullon van az nézze úgy, hogy most ebben a körben nem kell költenie...én inkább az őskö költségükre leszek majd kíváncsi.
Mellesleg aki folyton elégedetlenkedik az idővel bekerül ebbe a spirálba és semmi sem lesz jó neki
Aki meg fullon van az nézze úgy, hogy most ebben a körben nem kell költenie...én inkább az őskö költségükre leszek majd kíváncsi.
Mellesleg aki folyton elégedetlenkedik az idővel bekerül ebbe a spirálba és semmi sem lesz jó neki
Dátum: 2015.11.23. 21:57:48
Hát ez most ilyen lett. Reméljük a következő jobb lesz
SzvSz: van ígyis elég táp amit gyűjteni lehet. minek mégtöbb?
SzvSz: van ígyis elég táp amit gyűjteni lehet. minek mégtöbb?
Dátum: 2015.11.23. 14:01:58
Ki vállal be engem?
*Már csak pár nap, jobb előre készülni
*Már csak pár nap, jobb előre készülni
Dátum: 2015.11.21. 13:06:29
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Eltaláltad, 73 sebzés! Hajime Saito acsarogva támad. 11 sebzést okozott.
Lesújtasz az Enyészmesterrel. Talált, 36 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Hajime Saito is támad. Mellé!
Azt hittem ez mar a multe.... megertem hogy van szoras de sima utessel konkretan 2* annyit utni, mint kritikussal....(egy csatan belul)
Lesújtasz az Enyészmesterrel. Talált, 36 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Hajime Saito is támad. Mellé!
Azt hittem ez mar a multe.... megertem hogy van szoras de sima utessel konkretan 2* annyit utni, mint kritikussal....(egy csatan belul)
Dátum: 2015.11.20. 23:34:05
Ez csak egy nyers otlet egyelore es nincs programozoi venam igazabol a post alap otletnek iranyult volna, nem konkret elkepzelesnek. Szerintem az raer akkor, ha egyaltalan tetszik a nepnek es Mikloseknak
Dátum: 2015.11.20. 23:25:39
Nekem eszembe jutott egy erdekes dolog, mar erzem hogy vagy tetszeni fog vagy hulyesegnek fogjak tartani nagyon
Nos:
Krealni egy kulon vilagot ahol nem a szokvanyos modon lehetne karaktert inditani. A hattersztori az lenne hogy egy portalon keresztul lehet ide eljutni(kicsit Outland feeling aki otthon van WoW sztoriban). Lenyeg a lenyeg itt lennenek eventek 1-2 honapos idoszakra gondolok, az eddigi eventektol elterok nyilvan. Akar szovi haboruk, bajnoksagok etc, ezeknek csak a kepzelet szabna hatart. Nyilvan a nehez megoldasa a balansz lenne, de a csavar ott lenne, hogy erre a vilagra barmelyik vilagrol erkezhetnenek vegzeturak, akar egesz szovetsegek is. Nyilvan meg kenr szavazni szovin belul, hogy elutaznak-e egy masik univerzumba...
Ezen a vilagon ossze lehetne csapni, akar megszerezni valami relikviat(mint feladat nem, mint tap).
Es mivel mas legkor lehetnenek idoszakos modosito szabalyok, pl tulajdonsagok %os csokkenese ideiglenesen(adott tulajdonsagra csak, ezt ki lehet magyarazni jarvannyal, viharral esovel, akarmivel) vagy mondjuk a harcba vitt allatok orankent sebzodnek, ilyesmire gondolok, hogy taktikazni kelljen. Es amikor lezajlnak az eventek akkor szepen mindenki hazamegy(visszamasolodik az eredeti szerverre). Az eletszeruseg kedveert addig az adott szerverrol eltunnek a delikvensek.
Egyelore ez egy nyers vazlat.
Lehet kovezni hajra-hajra
Nos:
Krealni egy kulon vilagot ahol nem a szokvanyos modon lehetne karaktert inditani. A hattersztori az lenne hogy egy portalon keresztul lehet ide eljutni(kicsit Outland feeling aki otthon van WoW sztoriban). Lenyeg a lenyeg itt lennenek eventek 1-2 honapos idoszakra gondolok, az eddigi eventektol elterok nyilvan. Akar szovi haboruk, bajnoksagok etc, ezeknek csak a kepzelet szabna hatart. Nyilvan a nehez megoldasa a balansz lenne, de a csavar ott lenne, hogy erre a vilagra barmelyik vilagrol erkezhetnenek vegzeturak, akar egesz szovetsegek is. Nyilvan meg kenr szavazni szovin belul, hogy elutaznak-e egy masik univerzumba...
Ezen a vilagon ossze lehetne csapni, akar megszerezni valami relikviat(mint feladat nem, mint tap).
Es mivel mas legkor lehetnenek idoszakos modosito szabalyok, pl tulajdonsagok %os csokkenese ideiglenesen(adott tulajdonsagra csak, ezt ki lehet magyarazni jarvannyal, viharral esovel, akarmivel) vagy mondjuk a harcba vitt allatok orankent sebzodnek, ilyesmire gondolok, hogy taktikazni kelljen. Es amikor lezajlnak az eventek akkor szepen mindenki hazamegy(visszamasolodik az eredeti szerverre). Az eletszeruseg kedveert addig az adott szerverrol eltunnek a delikvensek.
Egyelore ez egy nyers vazlat.
Lehet kovezni hajra-hajra
Dátum: 2015.11.19. 08:33:48
Csak én látom úgy, hogy V1en a xenók nem fognak kipusztulni?
Dátum: 2015.11.15. 21:14:01
Thx
Dátum: 2015.11.15. 17:46:45
V6-on milyen módosító szabályok/szakik/stb van?
kerestem, de nem találtam.
kerestem, de nem találtam.
Dátum: 2015.11.13. 18:37:37
Es a tobbit is ennyi erovel
Van valahol egy lista az elo AHs tetelekrol? (Amik lenni szoktak) es persze, hogy mi mire jo
Van valahol egy lista az elo AHs tetelekrol? (Amik lenni szoktak) es persze, hogy mi mire jo
Dátum: 2015.11.13. 09:28:01
Ez oké..de ez az életbeli hozzáállás is. Nyilván mindig a fejlődés a cél, mert egy helyben állás sosincs. Vagy fejlődsz vagy hanyatlani fogsz...de szerintem az ilyen jellegűek borítják a játékegyensúlyt. Nem a TÖ itt a lényeg, hanem a specko képesség amit ad a fétis, mert mint mondtam a többit lehet kompenzálni ügyes játékkal(fétis, relikvia stb), de ezt nem.
Dátum: 2015.11.13. 09:05:50
Nahát...10 pontos hozzászólás ilyenem sem volt még
Viccet félretéve, csatlakozom az ősköves szakaszhoz. Lehessen ezt is megvenni, ha nem is azonnal, de idővel ugyanúgy, mint a másik fétist.
Meg egy alapvető hozzáállás: igaz nem rég kezdtem el újra játszani így sok minden kimaradt, amit igyekszem bepótolni, de! Ahogy látom még mindig menő a táp karakter még tovább tápolása, csak ezzel az a baj, hogy a szakadék még mélyebb lesz és aki annyira elhúz elveszti a motivációt a játékra, mert nincs verseny. Nyilván a jobb játékos ígyis jobb lesz, de ez megint olyan érzés, hogy aki el tudja vinni az mégerősebb lesz a többi meg szépen "éhenhal". Az ilyen fajta tápolásokat ki kéne hagyni vagy elérhetővé tenni mindenki számára. Az AH-n megszerezhető tételeknek nem lenne szabad kvázi "behozhatatlan" előnyt biztosítani. Mert a szívósság öve, pálca stb mind olyat ad amit jó játékkal, stratégiával lehet kompenzálni, de egy ilyen fajta a kincset semmivel.
Viccet félretéve, csatlakozom az ősköves szakaszhoz. Lehessen ezt is megvenni, ha nem is azonnal, de idővel ugyanúgy, mint a másik fétist.
Meg egy alapvető hozzáállás: igaz nem rég kezdtem el újra játszani így sok minden kimaradt, amit igyekszem bepótolni, de! Ahogy látom még mindig menő a táp karakter még tovább tápolása, csak ezzel az a baj, hogy a szakadék még mélyebb lesz és aki annyira elhúz elveszti a motivációt a játékra, mert nincs verseny. Nyilván a jobb játékos ígyis jobb lesz, de ez megint olyan érzés, hogy aki el tudja vinni az mégerősebb lesz a többi meg szépen "éhenhal". Az ilyen fajta tápolásokat ki kéne hagyni vagy elérhetővé tenni mindenki számára. Az AH-n megszerezhető tételeknek nem lenne szabad kvázi "behozhatatlan" előnyt biztosítani. Mert a szívósság öve, pálca stb mind olyat ad amit jó játékkal, stratégiával lehet kompenzálni, de egy ilyen fajta a kincset semmivel.
Dátum: 2015.11.12. 20:11:34
Egyetertek. Nem beszelve arrol hogy elszallnak a dukatok es aki esetleg nem tud a talira eljonni annak eselye sincs megszerezni, megha lenne kell mennyisegu aranydukat a zsebeben akkor sem. De ennek kicsit megint olyan szaga van, hogy aki eddig is tap az ezutan megtapabb lesz, ha elviszi. Tudom 1-2 dukat/nap...de ha %al szamolunk az alap esetben +50-100%, ami rengeteg! Es az AH relikeket nem illik lebecsulni
*Szerintem a dukat tapolas sem elhanyagolhato.
*Szerintem a dukat tapolas sem elhanyagolhato.
Dátum: 2015.11.12. 08:10:21
Feladatoknal a hasznalj el x gyogy/varazsitalt. A kalandoknal amikor jon a proba es irja, hogy elhasznalom akkor a feladatokba nem szamit bele. Csak szerintem kene beleszamolodnia? Elvegre ugyanugy megiszod es eltunik a karakterlaprol....sot meg a szoveg is ez
Nem tudom mennyire bonyolult leprogramozni, de szerintem igy kene mukodnie...elvegre elhasznalod
Nem tudom mennyire bonyolult leprogramozni, de szerintem igy kene mukodnie...elvegre elhasznalod
Dátum: 2015.11.08. 23:58:22
Koszi!
Dátum: 2015.11.08. 22:52:03
Letezik valahol event naptar?
Dátum: 2015.11.08. 22:51:16
Nezegettem a fetiseket es a huseg fetis elig nagy handicappet ad azoknak akiknek esetleg nincs annyi idejuk jatszani, hogy inditsanak V6on egy karit,(tudom meg messze vagyok a csatlosos tematol)
De az a +25% LE a vadaszatert oriasi bonusz, ahhoz kepest hogy csak igy lehet hozza jutni. Szerintem nem lenne rossz ha mas modon is meg lehetnr szerezni, akar oskoert, mint a masik fetist (elvegre ennek a huseg dolognak a lenyege a kavicsvasar lenne elso sorban)
Igy jol lakik a kaposzta es megmarad a kecske is
De az a +25% LE a vadaszatert oriasi bonusz, ahhoz kepest hogy csak igy lehet hozza jutni. Szerintem nem lenne rossz ha mas modon is meg lehetnr szerezni, akar oskoert, mint a masik fetist (elvegre ennek a huseg dolognak a lenyege a kavicsvasar lenne elso sorban)
Igy jol lakik a kaposzta es megmarad a kecske is
Dátum: 2015.11.06. 21:12:23
Szerintem ez teljesen korrekt. Az élet is ilyen. Egy gyengébben képzett harcosnak is lehet egy jó napja a másiknak aki sokkal erősebb és képzettebb egy rossz és viola készen is vagyunk...az életben lévő harcokban ez ugyanígy működik, a randomot le lehet csökkenteni, de mindig számolni kell vele
Dátum: 2015.11.05. 10:49:15
Értem. Egy próbát megért mindenesetre majd megoldom, csak szerintem így ésszerűbb.