Hozzászólások - Kwisatz
Dátum: 2014.02.18. 11:55:45
nem úgy volt, hogy fétis minden eventnél lesz? akkor mi ebben a kompenzáció? (nem mintha bármit is kellene kompenzálni, csak kérdezem)
Dátum: 2014.02.03. 17:22:06
Birka megint magából indul ki
Nekem az első karakterem nem teszt volt, hanem azóta a TOP-ban van, menet közben tanultam meg játszani. A TP pedig kell a V5-ön, mivel ott van inspiráció, vagyis neked nem PÓK karaktert kell csinálni (portyára optimalizált karakter, aki nem költ CSP-t), hanem vadászós, portyázós karaktert. Szóval mindent fullon nyomj, ami a csövön kifér, hidd el, a végén jól fogsz járni.
CSP-t többet fogsz kapni idővel, bőven lesz elég.
Két jótanács.
1. Ha komolyan gondolod a játékot, akkor folyamatosan prémium legyél és vegyél őskövet.
2. Először a szakértelmeket fejleszd, abból is a tér-idővel kapcsolatosakat, a tulajdonságokkal ne foglalkozz, nem baj, ha abban elmaradsz. nem az elején kell "emberkedni", hanem magas szinten.
Nekem az első karakterem nem teszt volt, hanem azóta a TOP-ban van, menet közben tanultam meg játszani. A TP pedig kell a V5-ön, mivel ott van inspiráció, vagyis neked nem PÓK karaktert kell csinálni (portyára optimalizált karakter, aki nem költ CSP-t), hanem vadászós, portyázós karaktert. Szóval mindent fullon nyomj, ami a csövön kifér, hidd el, a végén jól fogsz járni.
CSP-t többet fogsz kapni idővel, bőven lesz elég.
Két jótanács.
1. Ha komolyan gondolod a játékot, akkor folyamatosan prémium legyél és vegyél őskövet.
2. Először a szakértelmeket fejleszd, abból is a tér-idővel kapcsolatosakat, a tulajdonságokkal ne foglalkozz, nem baj, ha abban elmaradsz. nem az elején kell "emberkedni", hanem magas szinten.
Dátum: 2014.01.29. 21:53:42
igen
Dátum: 2014.01.29. 11:05:21
Biri, ne bomolj, mutass 1! embert, aki végigtolta a piramist és nem használt őskövet csak LE-t a dekrétumokra!
Dátum: 2014.01.29. 11:03:14
Az van, hogy Te a templomkristályt tudod gyűjtögetni 200-ig, mert nem veszel belőle őskövet, mert neked van a szokásos befizetéseidből, mivel van rá pénzed.
Dátum: 2014.01.29. 10:28:54
Érdeklődnék, hogy egy nem ősköves karakter honnan tud csatlós szerezni? vagy valahol le van írva, hogy csak ősköveseknek jár?
(mivel nem vagyok prémiumos, ősköves, így a templom kristályokból, amiből nincs sok, mindig őskövet veszek, szóval nem tudok 200-at összegyűjteni, piramis meg max a 4. szitig megy őskő nélkül)
(mivel nem vagyok prémiumos, ősköves, így a templom kristályokból, amiből nincs sok, mindig őskövet veszek, szóval nem tudok 200-at összegyűjteni, piramis meg max a 4. szitig megy őskő nélkül)
Dátum: 2014.01.27. 22:18:29
Én nem támogatom azt, hogy bármivel is megkönnyítsük a portyázást. Ne írjon ki semmit inkább, vagy csak max. annyit, amennyit eddig is. Van kémkedés, meg nagyjából úgyis mindenki ismeri a hatótávján belül a karakterek erősségét. Azt a maradék kis izgalmat is el akarjátok venni, hogy belefuthatunk egy-egy pofonba portyakor?
A komoly, magas szintű karakterek úgyis prémiumosak, szóval olyan, mintha mindenkinek lenne a kényelmi funkció.
A komoly, magas szintű karakterek úgyis prémiumosak, szóval olyan, mintha mindenkinek lenne a kényelmi funkció.
Dátum: 2014.01.19. 11:26:11
hatalmas állatot levadászva nem használtam el ősdrágakövet, csak óriásinál. ezt megváltoztatták az eventre vagy hiba?
98 db van, rájöttem
98 db van, rájöttem
Dátum: 2014.01.14. 20:53:52
az mondjuk elég nevetséges, hogy normál tempóban sem tudok haladni, mert sokkal többet (kb. dupla annyit) kér a program, mintha várnék még 2-3 napot (3. szintről beszélek).
vagy várok még a tökömet vakarva vagy kidobok egy rakat PP-t a plusz kihívásokra
ebben mi a poén? normál tempóban már nyugodtan lehetne a 3. sort csinálni, az nem top és rohanás, miért kell szívatni az azt, aki rendesen akar haaldni?
vagy várok még a tökömet vakarva vagy kidobok egy rakat PP-t a plusz kihívásokra
ebben mi a poén? normál tempóban már nyugodtan lehetne a 3. sort csinálni, az nem top és rohanás, miért kell szívatni az azt, aki rendesen akar haaldni?
Dátum: 2014.01.13. 15:25:11
Ebben speciel egyetértek Tosffal, ha még Kiaphet is csak szépen komótosan tolja, akkor valami baj van.
A pedig pusztán véletlen, hogy nem dobálja a vadászatokra a kalandokat és az állatelfogásokat? Tudom, hogy random, de amióta event van, szinte alig esik. Van ez is egy kis nehezítés?
A pedig pusztán véletlen, hogy nem dobálja a vadászatokra a kalandokat és az állatelfogásokat? Tudom, hogy random, de amióta event van, szinte alig esik. Van ez is egy kis nehezítés?
Dátum: 2014.01.13. 12:01:06
Valakinek van kedve kiszámolni, hány őskőbe kerül az event, ha a dekrétumokat és a jutalmakat nem számolom?
Gondolok arra, amit kötelező megvenni (tegyük fel, hogy egy db sincs nálam), pl. szörnykoktél, stimulátor, gradulátom stb.
Nekem már attól is elment a kedvem, hogy összeadjam, ez is erős lehúzás megint.
Gondolok arra, amit kötelező megvenni (tegyük fel, hogy egy db sincs nálam), pl. szörnykoktél, stimulátor, gradulátom stb.
Nekem már attól is elment a kedvem, hogy összeadjam, ez is erős lehúzás megint.
Dátum: 2014.01.10. 22:26:52
új fétis lesz ősköves (is), szóval de
Dátum: 2014.01.10. 11:00:35
akinek meg nincs legalább 1 db felesleges 50. szintű állata (a harcolókat nem kötelező beáldozni, csak opció), az meg szopjon az első sor küldivel, igaz?
Dátum: 2013.12.25. 10:16:19
köszi Biri, nem mindenki atomtudós. Szóval ha jól értelmezem nem a végén szorozza meg 1.2-vel, ugye? Vagyis nem +20%.
Dátum: 2013.12.24. 23:44:41
Kellemes Ünnepeket! Lenne két kérdésem. A Tapasztalatkő csak és kizárólag portya esetén ad +20% TP-t vagy egyéb esetben is (térkapu, kaland stb). A másik, hogyan számolja a +20%-ot, minden egyéb módosító után ráteszi (pl. felszerelés, szakértelem, állat képesség)?
Dátum: 2013.12.13. 15:27:05
Tegnap utaltam és mág nem kaptam meg az ősköveket, van valami csúszás a feldolgozásban? Máskor pár óra alatt itt van a visszaigazolás az Események fülön.
Megjött épp a bejegyzés után
Megjött épp a bejegyzés után
Dátum: 2013.12.12. 23:13:42
Hogy ne adhasson több játékos 1 karakternek tápot?
Dátum: 2013.12.09. 14:49:51
vagy nem érted vagy én nem értem
ha most megnkapom, akkor 1 ide, de a végén levonják, akkor 1-1 vagyis nulla a végeredmény, tehát felesleges drágakő pazarlás
vagy megkapom, 1 ide, és ennyi, de akkor miért írták, hogy levonják? pont erre kérdeztem rá
ha most megnkapom, akkor 1 ide, de a végén levonják, akkor 1-1 vagyis nulla a végeredmény, tehát felesleges drágakő pazarlás
vagy megkapom, 1 ide, és ennyi, de akkor miért írták, hogy levonják? pont erre kérdeztem rá
Dátum: 2013.12.09. 14:28:15
vagyis 2 ősdrágakövet frankón nulla LE-ért kidobok az ablakon
Dátum: 2013.12.09. 13:38:13
na ezt a levonás dolgot nem értem/értettem
azt látom, hogy kb. 28K LE jön 2 ősdrágakőért 1 csatára (2csp-ért), alapban meg 4K-6K LE, ez alapján jónak tűnhet, de ezek szerint nem...
azt látom, hogy kb. 28K LE jön 2 ősdrágakőért 1 csatára (2csp-ért), alapban meg 4K-6K LE, ez alapján jónak tűnhet, de ezek szerint nem...