Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paco

Dátum: 2012.09.20. 21:46:39
Nem tudom, én azért nem szeretném, hogy bármivel is megverj, sőt, semmiféle plazmával ne, ha lehetséges és egy mód van rá.
Nem nevezném vörös-érzékenységnek, de tény, hogy a zöldet jobban kedvelem. Pedig nem vagyok birka (Itt nem rád gondoltam Biri, so sorry), hogy csak a zöldre menjek, de hát itt ez a jó szín.
De ha neked is bukó a dolog, és még sokan mások sem akarják, akkor lényegében minek is kellene ez a fejlesztés?
Akkor evidens, hogy legyen ki/be kapcsolható és mindenki szépen eldönti, hogy kell vagy nem kell.

Nem veszem személyeskedésnek, ahhoz annyira nem érint a dolog, de hogy válaszoljak, lehet, hogy érdekes lenne, ha az egész szerverre ki lenne terjesztve a KH. Tudom, hogy nagy táp, habár messze vagyok tőle, mint Makó Jeruzsálemtől, de ez nem változtat azon, hogy azt is lehet szívfájdalom nélkül kikapcsolnám. De lehet, hogy nem. Enyém lenne a döntés, hogy hogyan szeretném.
Itt is ez a cél: enyém legyen a döntés, legyen meg a lehetőség a döntésre. Hogy akarjam, hogy választhassak. Ne csak ilyen "eszi, nem eszi, nem kap mást".
És mint mondottam - eddig valóban nem tudtam, hogy miért volt 0 kihívásod, most már tudom ezt is - engem nem zavar, hogy akár neked, vagy bárkinek mi van ki vagy épp bekapcsolva. Az a Ti szuverén döntésetek eredménye volt.
Nekem meg az lenne, hogy ezt nem akarom, és még vannak vele mások is, akár a szövetségemet nézem, de akár a többiből. Mert mindenhol vannak nem kevesen, akik nem szeretnék. De csak azok olvasnak fórumot, akik eleve szoktak. Így csak azok tudnak erről, akik szoktak olvasni is fórumot. De nem mindenki. Ezért kellene erről az egészről nem csak a fórumon szavazni, hanem szerver szinten kiküldeni egy körkérdést, akár a vadászatba ágyazva, ahogyan eddig erre már azért párszor volt példa.
De csak ismételni tudok, mert ez az igazság: neked a saját döntésed, hogy nem kihívásozol, nekem pedig (és még mások is vannak így ezzel) az, hogy én ebből nem kérek. És dönteni akarok erről. Nem szavazással, hanem ki/be kapcsolható panellel. Pont.
Dátum: 2012.09.20. 20:46:30
No-no, azért ne keverjük a szezont és a fazont Ariel, mert téves információkhoz vezethet.
Azért szerencsére túl sokan nem vernek el a szintsávon belül. Szintsávon kívülről pedig megint nem vernek meg, sőt, onnan egyáltalán, mert nem lehetséges. Szerencsére.
A szövetségi Aréna teljesen más funkciójú, mintsem a szubplazma. Az rendben van, hogy ott meg tudod nézni, hogy mit bírsz xy ellen. De vele amúgy is szövetségben vagy, semmi okod félni tőle. Sőt, akár én magam mondom, küldöm át, amire kíváncsi. Csak azért, mert szövetségi társam. Az Aréna csata csak jó poén.Igen, az. De csak szövetségen belül. Kívülről már nem értékelném.
Az, hogy közel +100 szintről elver a szövetségi társam arénában, mint mondottam rendben van. De ezért ő nem kap semmi sem, én nem kapok semmit sem, sehol semmi adat vagy épp plusz nem lesz, se neki, se nekem, csak egy csata log. Ennyi az összes.
Itt azért annál jóval több dolog lenne, mintsem egy sima "Aréna csata".
Tehát nem, a szövetségi Arénát nem kapcsoltatnám ki, de ezt a szubplazmát igen, ki akarom kapcsolni, prem tagság nélkül is. Teljesen hidegen hagy, hogy akár Neked, vagy 20-30 szinttel felettem kinek mekkora a kritje, bármi. Az jobban izgat, hogy a közelemben kinek mekkora van. De ezt pedig 2 hetente általában meg szoktam tudni, amikor összekerülök velük a bajnokin.

Igen, még mindig ki akarom kapcsolni. Aztán később, ha mások eredményéből az jön le, hogy ez mégis jó, akkor visszakapcsolom. Ami "hátrányom" közben származik a kikapcsolás miatt, a saját felelősségem. Nem fogok reklamálni miatta.

Kieg. : És engedd meg, hogy érdekességképp rámutassak, hogy Te TOP 2.-ik 0 kihívással rendelkezel, lévén, hogy az elsők között kapcsoltad ki a kihívást. Miért is, ha semmi gondod nem származik belőle, csak azok, amiket alapban megtudhatnál Te is az ellenfeledről?
Tudod, elvileg ugyanez menne elmondás szerint a szubplazmánál.
De ahogyan Te sem akarod ezt az infót kiadni, így engem sem érdekel. Tehát ahogyan Te kikapcsoltad azt, én meg ezt szeretném kikapcsolni. Te ott maradsz ki a "jóból", én meg itt szeretnék.
Dátum: 2012.09.20. 19:04:47
Ariel, néhány apróságot "kihagysz".

Egyrészt, a KH szintsávon belül üt be 15% alá. És a másik, ennél is fontosabb momentum, ki is kapcsolhatod, ha zavar.
Dátum: 2012.09.20. 19:02:46
Egyelőre az a gond, hogy nem tudni, hogy kikapcsolható lesz-e vagy sem.
Ha biztosan tudnám, hogy lehetne választani, hidd el, meg sem szólalnék. Nem kenyerem máséval verni a csalánt, jelen esetben is sajnos a sajátom lóg bele, és nem túl kellemes.
Ha biztos lesz a dolog, ahogyan Te ezt látod, akkor bármiféle dolog születik is ki belőle, egy szavak sem lesz ellene, tényleg.
Csak el lehessen dönteni premesség nélkül is, hogy ki akarja és ki nem. Utána pedig a vízözön.
Dátum: 2012.09.20. 18:17:28
Nos, akkor bemutatkozom neked, ha érdekel.
Larz Con De Mort néven vagyok a játékban, V1-en,a Domini Mortis szövetségben. Jelenleg 7x-es bajnok vagyok. Aktív, napi szinten portyázó játékos, VF-el.
Tehát, ha csak magamból indulok ki, akkor jogosan mondom, hogy aktív vagyok. És mint aktív játékos, engem igenis sért és zavar az, hogy nem választható jelenleg egy opció, ami a játék keretein belül mindenhol elérhető lesz.
A TE döntésed, hogy belépsz-e szövetségbe, térkapuba, eventbe, ütsz-e epikus/entitás, bármit. Döntések sorozata annak alapján, AHOGYAN neked jó. Jelen esetben NINCS meg ez a döntési szabadság. És EZ probléma.
Aztán, én nem szoktam minden fejlesztésnél sírni. És még biztosan vannak még rajtam kívül mások is. Rengeteg olyan dolgot felhasználok a játékban, ami számomra előnyös. A templomot is rendszeresen csinálom és fizetem érte a kavicsot, és ebből is hamarosan meglesz a 7.-ik medálom.
Tehát igen, mint az aktív játékosok egyike, szeretném eldönteni, hogy egy-egy fejlesztés - jelen esetben a szubplazma - kell-e nekem, vagy sem. ÉN had döntsem el, ahogyan a többi lehetőségnél is. Ne pedig belenyomják az arcomba.
Dátum: 2012.09.20. 18:10:20
Nem, nem viccelődöm, teljesen komolyan mondom, amit írok ide.
Igen, én tényleg azonnal ki akarom ezt kapcsolni. Azért, mert nekem van elég célpontom felfelé is, lefelé is. Normális portyatávban. Ellenben nem akarok boxzsák lenni. Mert azt ne mondd, hogy van más opció akkor, ha valami akár +15/+20 szintről beüt.
Meg aztán, az csak egy dolog, ha én kikapcsolom. Elmondásod és még 1-2 ember elmondása szerint, ez egy remek fejlesztés lesz. Tehát a szövetségemben, a barátaim között is biztosan lesz olyan, aki benn fogja tartani ezt az opciót. Így számomra biztosan lesz minta, köszönöm szépen.
Szeretek mások hibáiból okulni, ha lehetséges. Nem kívánok mindent megtapasztalni.
Dátum: 2012.09.20. 17:55:50
Nos, tudod, ez azért szubjektív: az, hogy NEKED miről mi a véleményed, egy vélemény a sokból. Az enyém szintén az, a másik emberé is az.
Az, hogy ki lehet kapcsolni a KH-t, a kihívást, az egyén szuverén joga. Neked is megvan ez a jogod. Az, hogy élsz-e vele, vagy sem, az már csak Rád tartozik.
Miért is szűkíti a többi játékos lehetőségeit az, ha kikapcsolják a szubplazmát? Jelenleg sem tudsz kiütni a szintkorlátodból, és ha célpont szegény környezetben vagy, akkor még a kamrád sincs tele. Ezért nehogy azok legyenek a hibásak, akiket nem érsz el. Az is TE döntésed volt, hogy olyan szinten, helyezésen vagy jelenleg, ahol tartasz. Szerintem senki sem tartott fegyvert a fejedhez, hogy neked ezt kelljen csinálni. Te döntöttél így. Más pedig másképp szeretne dönteni, vagyis jelenleg a jogot szeretné arra, hogy dönthessen. Ne pedig kötelezően meg legyen mondva neki, hogy mit is csinálhat.
Eddig minden esemény, event, bajnoki, kvíz, bármi, ami a játékban van, a választás lehetőségére irányul.Teljesen ingyen. Erre pont ez képezne ez alól kivételt? Milyen jogon?

Azt sem értem, hogy honnan veszed, hogy a döntés szabadsága csak jó duma? Miért, te talán a sitten vagy? Meg van szabva, hogy mikor mit csinálhatsz? Mert ha nem, akkor neked is megvan a döntés szabadsága. Mégsem duma akkor.

Idézet: Tigristappancs - 2012.09.20. 17:41:22
Ez esetben pedig más döntési szabadsága az aktív játékosok lehetőségeit csökkenti

Tehát részedről meg azért savanyú a szőlő, mert nem lenne elég célpontod? Neked is megvan a döntés szabadsága, eddig is el tudtál így játszani...
Dátum: 2012.09.20. 17:20:16
Idézet: Tigristappancs - 2012.09.20. 17:14:24
A fejlesztés lényege már az első információktól kezdve az, hogy a megtámadott ne szenvedjen semmilyen hátrányt.

Én azt azért nem értem, ha nincs belőle semmi hátrány, tehát majdnem olyan, mint a kihívás, akkor azt miért lehet kikapcsolni csak egy laza ujjmozdulattal és prem nélkül, ezt pedig miért nem lehetne a tervek alapján?
Mégis van, aki kikapcsolja a kihívást. Miért? Ha egyszer semmi kára sincs belőle...
A válasz erre: mert EZ volt az Ő döntése. Mert volt lehetősége dönteni.
Itt is ez kell(ene). A döntés szabadsága.
Dátum: 2012.09.20. 17:08:49
Idézet: Craslorg - 2012.09.20. 11:34:44
Miklós: Ez a szavazás így megint hülyeség szerintem.
- Lehessen kikapcsolni, ez alap.
DE(!), ha bekerül és esetleg mégse lehet kikapcsolni, akkor
- ne sebződjön, de a morál se nőjön (gyak. meg se jelenjen a csatalistájában és a győzelem-vereség mutatóra se legyen hatással)
DE(!), ha mégis megszavaznák, hogy sebződjön, akkor
- nőjön a morál is

A másik topicban teljesen egyértelmű az igény a kikapcsolhatóságra. Egyetértek vele, hogy fölösleges prémiumhoz kötni.
Ha viszont oda van kötve, akkor ne sebződjön senki, aki nem prémiumos.
Mi lesz azokkal, akik a láthatatlan vadászat miatt nekiesnek tápos tagoknak (nyilván 100 karakter emiatt üt majd 4-5 karaktert, akiknek ez nem biztos, hogy öröm), hogy negatív legyen a gy/v mutatójuk? Mi van, ha valaki nem akar emiat TP-ket gyűjteni, mert lepattannak róla.

Igen, így lenne jó, ha már el kellene képzelni. De a legeslegelső pontját támogatnám, de nyomatékosan!Hogy lehessen kikapcsolni, a választás lehetősége, az egyén szuverén szabadsága.

Idézet: Isten Kardja - 2012.09.20. 15:31:44
A ha a Blahán találkozol egy csúnya, rosszarcú, több javító-nevelő hatású intézményt megjárt, 40 kilóval nehezebb egyénnel, aki elhatározza hogy valamiért nem vagy neki szimpatikus és mindenképpen át akarja szabni az arcberendezésed, akkor hiába mondod neki hogy: "Bocs haver, nem vagyok az ütőtávodban"

Erre csak annyit, hogy lehet, hogy lezúzna, de itt azért már sok szempont van: mikor történne, rendőrségi eljárás, szemtanúk, stb...azért nagyon sarkos és nem éppen jó példát hoztál fel.
Persze, akinek jó lenne, hogy szinttávon kívül csapkod, annak persze poén az egész.
Tudod, ez hajaz egy másik játékra - Shakes&Fidget a neve - ahol lehet szintkorlát nélkül támadni. Nem látszik meg a statisztikádban a vereség, nem származik semmi károd. De az az a játék, és nem ez. És az tele is van döglött karakterekkel, én is közel 300-as szint előtt hagytam abba benne 3 karaktert is.
Miért vittem addig? Csak a monoton megszokás miatt...de agyhalál volt. És nem, nem volt élvezet lefelé verni 100+ szintet. És most kb. ez onnan van koppintva...

Idézet: Kocos - 2012.09.20. 15:33:00
Tényleg, az nem lenne elégséges, ha a kikapcsoló támadható maradna, de semmilyen módon nem értesülne a támadás tényéről?

Akkor mi értelme lenne a kikapcsolásnak? Akkor már eleve nem is kellene kapcsoló. Egyszerűen játszol, és úgy kamráznak be napi szinten, hogy nem is tudsz róla. Ejha...móka a köbön.

Idézet: Isten Kardja - 2012.09.20. 16:02:41
Az meg sem fordul a szubplazma ellen lobbizóknak (elnézést, valamiért mindig a Szellemirtók jut az eszembe erről a szóról, pedig abban ektoplazma volt vagy mi), hogy aki kikapcsolja, az kizárja magát abból hogy néhány hónap, év múlva brutális mennyiségű ekto(szub)plazmával felvértezve megtegye ugyanezeket, amitől most annyira ódzkodik?

Benne van a mondatban a válasz rá: Néhány hónap, év...
Pluszban pedig, szerintem azért az ellene lobbizok is felnőtt emberek lévén képesek döntéshozatalra.
Ha van opció, hogy kikapcsoljam - természetesen prem nélkül is - várok és megnézem, hogy akik ezt bevállalták mire haladnak, el tudom dönteni, hogy akarom-e. Ha igen, akkor bekapcsolom és csinálom. Ha meg nem, akkor nem.

Idézet: Tigristappancs - 2012.09.20. 16:10:54
Nem is baj mehettek is csapd le csacsizni, az a nektek való színvonal. : )

Ennek a hsz-nek pedig a hordozása olyan, hogy aki írta, az azt hiszi, amiért undok, lehet piros pontot nyerni... pedig nem. Senki sem a portya ellen ágál. Hanem az ellen, hogy a szintsávon kívülről üssék rommá. Nagyon nagy a különbség. Gondold csak végig.
Dátum: 2012.09.20. 11:51:53
Érdekes.
Azért ne szaladjon már el ennyire az a bizonyos paci.
Egyrészt, mi NEM kértük ezt a fejlesztést. Tehát arról, hogy mennyibe kerül a leprogramozás, stb... nem a mi reszortunk. Fizetünk mi más funkciókért, amiből azért rendesen lehet bevételetek. (és ekkor ugye ez csak magyar viszonylatban, mert nem néztük a külföldi szerverekről való bevételt, stb.)
Ha pedig ennyire sokba van a leprogramozása, akkor miért is van erre szükség...?
Nem érzem reálisnak.
Hiszen nem hallottam olyat, hogy a kihívásnál vagy a KH-ál, amikor bekerült a válaszhatóság, hogy akarjuk-e vagy nem, akkor is így felkerült volna az anyagi vonzata. Itt meg igen? Kicsit simlik ez a rész.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne a kikapcsolást betenni. Hiszen a rendszer "elve" ugyanaz, mint a fentebb említett másik 2 résznél: nem akarom használni és nem akarom, hogy rajtam használják.
Itt sem lenne ez lényegében szerintem másképpen. Eddig is meg lehetett ezt oldani, most is meglehetne.
Dátum: 2012.09.20. 11:26:38
"Nem akarom, hogy barátságos portyára hívjanak, és én sem akarok kihívni másokat.
Nem akarom, hogy a kristály horda tagjai megtámadjanak, és én sem akarom támadni őket."

Ezeket így meg lehet csinálni prem tagság nélkül is. Ennyi erővel ezt is meglehetne.
Zavaró, hogy ennyire rámentek a pénzre.
Lehessen véleményem szerint kikapcsolni, akár premesség nélkül is. Az olyan jutalmat pedig, ahol szubplazma a jutalom és ki van kapcsolva, azoknak ne járjon/kapjon. Szerintem mindenki képes mérlegelni és dönteni, hogy neki mi a jó.
Dátum: 2012.09.20. 11:17:47
Idézet: Miklós - 2012.09.20. 11:11:23
De ha jelentős igény van rá (de csak akkor!) berakhatjuk, hogy ha valaki prémium tag akkor ha akarja, beállíthassa, hogy őt ne támadhassák.

Egyrészt, mi számít jelentősnek? Másrészt, hogyan akarjátok ezt megnézni, hogy van-e rá igény (teszem azt szerverenkénti szavazás?)? Harmadrészt pedig miért kell prem.tagsághoz kötni azt, hogy kikapcsolható legyen?
Dátum: 2012.09.20. 10:53:40
Értem mit mondasz, de Te azt értsd meg, amit én mondok.
Lehet, hogy kipróbálnám ezt a fejlesztést. De nem az elején.
Legyen olyan opció, mint a kihívás és a KH, hogy ne támadjanak és én se legyek támadható ez által. Aztán, ha látom a többiek visszajelzéséből, hogy jó, akkor én is bekapcsolom.
De jelenleg ez olyan, ha nincs "ki/bekapcsolás", hogy akár akarod, akár nem, kötelező jellegű. Ez pedig minden, csak nem jó. Mert a lent és középmezőnynek van célpont. Csak fent nincs elég. Tehát ez megint olyan fejlesztés, ami fentre szól, nem a szerver egészének, de mégis az egész szerverre kihat.
Dátum: 2012.09.20. 10:41:26
Az rendben van, hogy nézze meg az ember, hogy neki mennyire jó vagy éppen mennyire nem.
De ha nem jó, akkor sem tud tenni ellene semmit sem. Mert nincs "kikapcsolás" opció. Ha lenne, akkor érvényes lenne az, amit mondanál.
Dátum: 2012.09.20. 10:39:00
Nem, nem hiszem, hogy belefutottam volna.
Mivel mindketten V1-en nyomulunk, így ismerem a karaktered, a szövetséged is. Sem veled, sem a szövetségeddel nincs problémám.
Amikor írtam neked, akkor a morális tónusára világítottam rá a hozzászólásodban. Mert az, hogyha valakinek nem tetszik az, hogy akaratán kívül - bármit is tesz - boxzsákká válhat, nem éppen nyerő. Biztos vagyok benne, ha Te lennél fordított helyzetben, neked sem tetszene a dolog. Ez most teljesen független attól, hogy most 15 vs 30 pp-s beállítással játszol/játszik valaki.
Itt az a gond, hogy akkor is érvényes rád, ha nem akarod.

Itt egyetlen kapcsolóval lehetne mindenkinek középutat találni - és ez nem az, hogyha valakinek nem tetszik, akkor abba lehet hagyni (amire ugye te is utaltál), vagy éppen lehet törölni - hanem az, hogy lehessen dönteni és választani, kikapcsolni vagy éppen bekapcsolni. Ahogyan a kihívást vagy a KH-t.
Mert lehet, hogy valakinek eleinte nem tetszik, kikapcsolja, de a többiek tapasztalata alapján, akinek meg tetszik, azok alapján meggondolja magát és ő is aktívra teszi.
Ennyi lenne az egész, és máris mindenki szívesebben várná és nem ilyen heves ellenállással.
Dátum: 2012.09.20. 07:08:07
Elnézést kérek, de azért egy görbe tükröt magad elé tehetsz és belenézhetsz:

Idézet: Razor - 2012.09.20. 06:41:09
Ennyi erővel [...] nem tetszik neked tudod mit? Állj le!

A kérdést magadnak is "felteszed".

Idézet: Razor - 2012.09.20. 06:41:09
Milyen hozzáállás ez?
Dátum: 2012.09.20. 06:40:07
Aludtam egyet erre a tervre. Átgondoltam még egy ideig, és továbbra sem tetszik. Majd elolvastam az összes hsz-t, ami utánam jött. Javarészt másoknak sem fekszik 1-2 kivételtől eltekintve.
Teljes irreális az egész.
A portyarendszer jelenleg adott keretek között meg van szabva, hogy mennyi az annyi; mennyit üthet valaki fel és le. Pont. Aki ebben van, potenciális célpont, ahogyan maga a vadász is, aki maga is célpont lehet azoknak, akik elérik. Az, hogy esetleg mégsem válik áldozattá, az nem a véletlen műve. És még csak nem is a híres/hírhedt random miatt, hanem a tudatos fejlesztés miatt.
Merő meggondolatlanság azt gondolni, hogy akik kimagaslóan teljesítményt nyújtanak, azok nem fizetnek. De, elég rendesen termelik az őskövet a játékban. Magam is veszem és költöm.

Mit ad(na) a fejlesztés jelenlegi formájában?
Teljesen felrúgja a 4 éve működő portyarendszert, amire rengeteg játékos építette a játékstílusát. Ebből sokan vannak olyanok, akik fizetnek. Ezekből vannak nem kevesen olyanok, akik NEM kérik a fejlesztést. A szövetségemben is szintén vannak páran, akik szerint ez teljesen felesleges, már így, a tervező asztalon, ebben a formájában.
Hiszen jön az, hogy több a kamracélpont? Kinek?
Akik lenn vannak, van elég célpont. Középmezőny - mint én is - szintén van elég. Akkor mégis kinek jó ez a fejlesztés? Azoknak, akik annyira fenn vannak, hogy esetleg nem telik meg a kamra. Vagy azért, mert a sávjában nincs elég ember, vagy éppenséggel lenne, de nem tudja leverni őket. Ehelyett megtehetné azt, hogy x szinttel lentebb üt - mint a szintkorlát megengedné - és teletölti a kamrát. És ez kinek jó?
Csak neki, de azoknak, akiket lever így, nem.
És hiába jön az felvetésnek, hogy legyen esélye... mire? Hogy megverhessen büntetlenül és én meg csak hagyjam?
Profán példa, de teljesen fedné a valóságot annak drasztikus jelentésében:
Megkérlek Miklós, hogy fáradj már be ellenfélnek egy profi nehézsúlyú ökölvívó ellen. Mi az oka? Semmi, az, hogy legyen esélye megverni téged. Téged nem ér kár, veszteség. Csak pár ütés, visszafogja magát, maximum 20%-ot sérülsz. Azt pedig már a TB is állja a kezelési költség gyanánt. Hiszen ami nem öl meg, az erősít, de lényegében nem leszel gyengébb, de azért erősebb sem.
Nem, nem mondhatod azt, hogy nem, mert NEM VÁLASZTHATÓ opció részedről.
Nos, kb. ilyen jellegű ez a fejlesztés...
Elmondásod szerint ez nem okoz nagy veszteséget és nem leszel tőle sem jobb, sem erősebb. Ha ez így van, hasonló jellegű, mint akár a kihívás is. Ott miért lett választható?
Továbbmegyek;KH. Ott is választható az, hogy ne verjen be a Kristály, ha nem akarom, holott sokak elmondása és tapasztalata alapján NAGY TÁP. Ez is választható.
Akkor ez az esemény miért kötelező jellegű? Ha elvileg csak pár ember ágál - mint én is példának okáért - de többeknek jó, akkor miért nem lehet megoldani a kompromisszumos középutat, hogy mindenkinek jó legyen?
Had döntse el mindenki maga, hogy akarja-e ezt, vagy sem. Aki akarja, úgyis hagyni fogja. Ahogyan a KH-t, miképpen a kihívást is. Megvan a döntés szabadsága.
Itt is kérjük ezt az esélyt.
Ha csak pár ember kapcsolja ki, de a szerverenként 60-70% nem, akkor nektek az már jó, nem?
Nem értem, hogy miért ágálsz ennyire ellene...nem látom logikus magyarázatát.
Az pedig nem az, hogy legyen esélye bosszút állni, stb minden, csak nem logikus magyarázat, inkább gyenge belemagyarázás. Erre a fentebb említett példa adja az ellenpéldát, véleményem szerint szemléltetve a döntés súlyát.
Dátum: 2012.09.19. 18:35:13
Ezt azért Te sem gondolod komolyan?
Ez valami brutális epik fail...
Mi az, hogy meglesz az esélye annak, hogy revansot vegyen rajtam bármi miatt? Csak azért, mert a normál portya keretein belül már nem ér el, de jóval magasabb szintű, akkor úgy verhet bucira, ahogyan neki tetszik?
Ez lényegében merő blődség.
Meg honnan veszed ezt, hogy 20 portyából kb. 1x? Olyan számokat mondasz, amin látszik, hogy hasból jön. Ezzel azért ne állítsd már a falhoz a népet, kérlek.
Aki revansot akar rajtam venni - csak hogy saját példánál maradjak - akkor várjon meg szintben. Folyamatosan fejlődöm, tehát egyszer biztosan beérem. Össze akarja mérni az erőmet velem? Bajnoki ott van 2 hetente. Ha elég erős hozzám, előbb-utóbb úgyis összekerülünk a viadalon és máris örülhet.
Ha meg valakinek piszkálom a szövitársát, de túl nagy és nem ér el, ezek után megteheti, csak mert nagyobb szintű?
Ez így nem átgondolt...teljesen látszik.

Idézet: Miklós - 2012.09.19. 18:13:37
Te nem akarod, hogy bárki meg tudjon támadni.

Ez nem így van. Lehet támadni. Úgy, ahogyan eddig is lehetett a normál portyában. Baj, hogy szeretnék a játék eddigi keretein belül maradni? Ha igen, akkor hiába van közel 600 őskövem és fizetek a játékért, ennyi erővel már most abba is hagyhatom.
Elvégre azért van itt a fórumon, hogy meg lehessen beszélni.
Ha ennyire nem megy "vérre", hogy nem leszek tőle se erősebb, se gyengébb, akkor lehessen választani. Ahogyan a kihívást. Elvileg attól se lesz senki sem erősebb, vagy gyengébb. Ha lehet választani, akkor rendben van.
Elvégre mindenki had döntse már el, hogy akar-e egy fejlesztést vagy nem. Ne pedig lenyomják az ember torkán, mert csak.
Dátum: 2012.09.19. 17:58:02
Minden megoldható, csak akarni kell.
Ha a kihívásnál meg lehetett oldani, itt is elvbeli kérdés lenne. Tekintve, hogy ez azért jóval több "kárt" tudna okozni, mintsem egy kihívás. Mert ha ott kikapsz, akkor mi történik? Semmi, jobb esetben még támadás italát is kapsz.
De ha itt naponta olyanok verik bucira a fejemet, akik elvileg sosem támadhatnának meg, az picikét demoralizáló lenne a kicsike lelkemnek. Nem kicsit, hanem nagyon. Hiába nincsen semmiféle veszteség, attól engem még szörnyen zavarna. Lehet maradi vagyok és konzervatív a magam módján, de attól még engedtessék meg a választás lehetősége.
Ez alapvetően egy pvp-re épülő játék, mellékvágányokkal, ami rendben is van. Ám a portyarendszer már megvan, nem hiszem, hogy ezt ezzel az eventtel így kéne felrúgni. Ha meg igen, akkor igenis kapcsolhassam ki, ha nekem nem tetszik.
Mert ha mindenki másnak be is jön, én már most mondom, hogy nekem nem tetszik és ki akarom kapcsolni, amint bekerül a játékba.
Dátum: 2012.09.19. 17:41:50
Kérdés: ez a szintkorlát nélküli portyázás csak az esemény ideje alatt lesz, avagy ez fog állandósulni?
Ha csak az event alatt, rendben van.
Aztán; csak azokat lehet támadni az esemény alatt szintbeli megkötés nélkül akik beneveztek, avagy bárkit? Mert ha bárkit - még azt is, aki nem is nevezett be - annak legyen kikapcsolható az, hogy ezen a módon támadhassák. Tehát ő se támadjon így és őt se támadják hasonlóan. Ez szerintem így lenne korrekt.