Hát csalódtam kicsit, a szárnyállítgatás nem ér semmit, és a gumik se koptak.......
Amúgy Hamilton jól szerepelt és így örülök, annak meg főleg hogy a kis nyafi nem ért fel a dobogóra
Hozzászólások - Tseby dr akula
Dátum: 2011.03.27. 09:50:29
Dátum: 2011.03.26. 08:28:16
huh már írtál is? módosítottam az elöző hsz-emet.
Dátum: 2011.03.26. 08:20:42
és nem is lett meg a hispániának......
Megnéztem a pontozást, hmmmm érdekes az 1-3 telitalálat ugyanannyit ér mint a legtöbb pontot szerző csapat? eltalálási esélyeket nézve minimum 1000x nehezebb azt eltalálni.......
Amúgy módosítanám a befutót. schumi helyére hamilton kerül az első helyre webber és koby maradnak.
Megnéztem a pontozást, hmmmm érdekes az 1-3 telitalálat ugyanannyit ér mint a legtöbb pontot szerző csapat? eltalálási esélyeket nézve minimum 1000x nehezebb azt eltalálni.......
Amúgy módosítanám a befutót. schumi helyére hamilton kerül az első helyre webber és koby maradnak.
Dátum: 2011.03.25. 09:16:23
Idézet: Tseby'dr akula - 2011.03.25. 00:01:15
Most nézem hogy elkúrtam hisz én Rosberget akartam a mercivel nempedig kovit a fostalicska autójával írni
akkor módosítok a büntetőpontokért a futam eredményén, és öröm látni hogy a kedvencem a második szabadedzésen 2. lett és csapattársa az első, annak ellenére hogy nagyon nem sikerült a mekik tesztelése. Igaz eső is volt....
02:30-kor lesz az edzés, gondolom így még ér a szavazatom.
Világbajnokság
Világbajnok versenyző (50 pontért): Hamilton
Világbajnok csapat (25 pontért): RedBull
Ausztrál Nagydíj, Melbourne
Futam végeredménye:
1.Kovaleinen
2.Webber
3.Kobayashi
Leggyorsabb kör: Vettel
Edzéselső: Vettel
Legtöbb pontot szerző csapat: merci
Fun tipp (+1 pontért): ferrari
Világbajnokság
Futam végeredménye:
1.Kovaleinen
2.Webber
3.Kobayashi
Leggyorsabb kör: Vettel
Most nézem hogy elkúrtam hisz én Rosberget akartam a mercivel nempedig kovit a fostalicska autójával írni
akkor módosítok a büntetőpontokért a futam eredményén, és öröm látni hogy a kedvencem a második szabadedzésen 2. lett és csapattársa az első, annak ellenére hogy nagyon nem sikerült a mekik tesztelése. Igaz eső is volt....
Dátum: 2011.03.25. 08:46:33
2011. március 25.
A csoport:
20:30: Ausztria - Belgium 1-1
C csoport:
20:30: Szerbia - Észak-Írország 2-0
20:45: Szlovénia - Olaszország 0-1
D csoport:
21:00: Luxemburg - Franciaország 0-4
E csoport:
20:30: Magyarország - Hollandia 1-1
I csoport:
22:00: Spanyolország - Csehország 2-1
A csoport:
20:30: Ausztria - Belgium 1-1
C csoport:
20:30: Szerbia - Észak-Írország 2-0
20:45: Szlovénia - Olaszország 0-1
D csoport:
21:00: Luxemburg - Franciaország 0-4
E csoport:
20:30: Magyarország - Hollandia 1-1
I csoport:
22:00: Spanyolország - Csehország 2-1
Dátum: 2011.03.25. 08:38:57
Jó ötlet volna, igaz a szabadedzés legtöbbször csalóka eredményt szokott hozni, én amúgy kaotikus versenyre számítok, remélem lesz pár defekt is
Dátum: 2011.03.25. 00:01:15
02:30-kor lesz az edzés, gondolom így még ér a szavazatom.
Világbajnokság
Futam végeredménye:
1.Schumi
2.Webber
3.Kobayashi
Leggyorsabb kör: Hamilton
Világbajnokság
Futam végeredménye:
1.Schumi
2.Webber
3.Kobayashi
Leggyorsabb kör: Hamilton
Dátum: 2011.03.17. 21:54:52
Mert Rod a kalandokhoz fejlesztette a szakijait, Büyük pedig a küldikhez ilyen egyszerű.
Dátum: 2011.03.13. 15:37:54
Cras, lesz ma is póker?
Dátum: 2011.03.12. 23:17:19
Valamit nagyon elnéztél! Többség??? A pókok lázadoznak mivel vadászniuk kellene az eventhez és féltik a keményen megdolgozott előnyüket.
A legtöbb ismerősöm például epedve várja az eventet és gyűjti az erőforrásokat....
A legtöbb ismerősöm például epedve várja az eventet és gyűjti az erőforrásokat....
Dátum: 2011.03.06. 11:38:14
Idézet: Taspi - 2011.03.06. 11:36:54
Ha lesz lista, erős kételyeim vannak, ilyen csúszás láttán.....
Idézet: Tseby'dr akula - 2011.03.04. 00:07:05
lesz benne 2 törölt Illus
Biri mester! A havi toplista?
lesz benne 2 törölt Illus
Ha lesz lista, erős kételyeim vannak, ilyen csúszás láttán.....
Dátum: 2011.03.06. 11:18:50
jelentkeztem, fél 7 elmúlt és semmi! Hiába várok netán?
Dátum: 2011.03.05. 13:10:34
Miklós egy kérdés van itt márcsak mikor kezdődik az event.
Az meg hogy vadászathoz kötött az eventezés az nagyon jó dolog.
Pókok nem akarnak vadászni? Akkor nem neveznek az eventre és kész!
Így is jól felhíztak az átlagkarakterek vérén, most vagy kicsit vadásznak vagy nem eventeznek.
Másik végpont egy igazi pók, amúgy se nevez mivel az a TP/LE arány ami a csatákból kijön az event során neki az is visszalépés....
Az meg hogy vadászathoz kötött az eventezés az nagyon jó dolog.
Pókok nem akarnak vadászni? Akkor nem neveznek az eventre és kész!
Így is jól felhíztak az átlagkarakterek vérén, most vagy kicsit vadásznak vagy nem eventeznek.
Másik végpont egy igazi pók, amúgy se nevez mivel az a TP/LE arány ami a csatákból kijön az event során neki az is visszalépés....
Dátum: 2011.03.04. 00:07:05
Biri mester! A havi toplista?
Egyéb témák -> Kedvenc szavazások -> VÚ - Kedvenc zenék - Komolyzene - Művek - 1. forduló, 1. szavazás
Dátum: 2011.02.22. 07:29:45
Warfoki köszönet az igényes hozzászólásodért, kár hogy nem az én választottamat jelölted be, de sebaj így is első helyen még a One.
Amúgy ez a One élő előadása, aki szerint kissé falsak a hangok az hallgassa meg a studiófelvételt belőle:Apocalyptica - One
Az meg hogy ki az előadó és a számcím abban a youtube a hibás, amit én anno linkeltem az jó volt.
Lan, nekem szerencsére Cras különvette a jelöltjeimet így akár mind2 jelöltem döntős lehet.
Warfoki majd a második körhöz is írj egy ilyen véleményezést, légyszíves.
Amúgy ez a One élő előadása, aki szerint kissé falsak a hangok az hallgassa meg a studiófelvételt belőle:Apocalyptica - One
Az meg hogy ki az előadó és a számcím abban a youtube a hibás, amit én anno linkeltem az jó volt.
Lan, nekem szerencsére Cras különvette a jelöltjeimet így akár mind2 jelöltem döntős lehet.
Warfoki majd a második körhöz is írj egy ilyen véleményezést, légyszíves.
Dátum: 2011.02.22. 07:07:28
Az elején 2 féle token van ( van egy harmadik is egy küldinél, de az sokáig nem kell) vas tokent ha kapsz akkor jegyezd fel melyik küldi az és farmolj ki párat. obszidián tokent meg vadászat közben lehet szerezni átlagban minden 3.-4.-ik csatára esik.
Amúgy a tokenek a speckó felszerelésekhez kellenek na meg persze kis őskő
Amúgy a tokenek a speckó felszerelésekhez kellenek na meg persze kis őskő
Dátum: 2011.02.21. 10:31:28
és a többi?
Dátum: 2011.02.20. 23:49:36
Én is elnyomtam rengeteg csp-t és alig látszik a hatása, és hiába véditek Miklóst, egyszerűen felháborító a hozzáállása a játékhoz.
Gondolom nem biciklibelsőben él, és talán van otthon is internete, ami részben a mi érdemünk is, és annyit jogosan elvárhatnánk, hogy legalább felnézzen, hogy nincs-e valami gáz.
Ha megtenné és legalább írna valami megnyugtatót, hogy bocsi majd reggel csinálnak valamit vagy valami......
De a nagyságos uraság ide se bagózik a fórumra, de a mágiamestereire igen.
Azthiszem ráengedem a lepontozókommandót és akkor majd legalább ő is dühöng egy keveset....
Gondolom nem biciklibelsőben él, és talán van otthon is internete, ami részben a mi érdemünk is, és annyit jogosan elvárhatnánk, hogy legalább felnézzen, hogy nincs-e valami gáz.
Ha megtenné és legalább írna valami megnyugtatót, hogy bocsi majd reggel csinálnak valamit vagy valami......
De a nagyságos uraság ide se bagózik a fórumra, de a mágiamestereire igen.
Azthiszem ráengedem a lepontozókommandót és akkor majd legalább ő is dühöng egy keveset....
Dátum: 2011.02.20. 06:13:53
Idézet: Craslorg - 2011.02.19. 22:59:49
Elég szelektív vagy a számok terén.........
Frissítettem a listát, még holnap estig van lehetőség jelölni, hétfőn indul a voksolás.
Elég szelektív vagy a számok terén.........
Dátum: 2011.02.19. 19:20:17
Hmmm, sok csapkodás után szinte semmi látszat.......
Miki, nem kéne azon a potin egy kicsit visszafelé is tekerni????
Miki, nem kéne azon a potin egy kicsit visszafelé is tekerni????