Hozzászólások - Yynk
Dátum: 2012.03.31. 12:15:27
Jelenleg a "Végzet temploma" fejlesztés zajlik,ami egy plusz küldetéses rendszer lesz.
Dátum: 2012.03.30. 23:06:41
Warlordnak ment. (késő van már.. )
Dátum: 2012.03.30. 23:05:11
Attól függ mekkora LE/TP arányt tudsz produkálni portyával. (a relikviák összegyűjtését még mindig melegen ajánlom.. )
Dátum: 2012.03.30. 22:36:27
Warlord,és az úgy megéri?
Pókként is ajánlatos a relikviákat összeszedni,inkább azt gyűjtsd. Napi 1x nem árt megtámadni a dögöt,különben gyorsabban csökken az állatod morálja(ha jól emlékszem)
Pókként is ajánlatos a relikviákat összeszedni,inkább azt gyűjtsd. Napi 1x nem árt megtámadni a dögöt,különben gyorsabban csökken az állatod morálja(ha jól emlékszem)
Dátum: 2012.03.30. 22:24:50
Ez egy jó kérdés,de neked szerintem nem lesz aktuális... event végére tuti,hogy legalább 20-as szintű leszel.
Dátum: 2012.03.30. 22:17:33
Minden tul.t ultraspeccel specializálva,spm-et,irányított vadászatot,csapdakészítést,LE sajtolást.
Javítsatok ki ha tévedek.
Javítsatok ki ha tévedek.
Dátum: 2012.03.30. 21:04:20
A változtatás bele fér,de csak mértékkel
Nekem speciel az tetszene,ha egészségen és mágián kívül osztódna el egyenletesen.
Idézet: Pörgönc - 2012.03.30. 19:59:13
Ki?Én?Mi? .. Nem
Nekem speciel az tetszene,ha egészségen és mágián kívül osztódna el egyenletesen.
Idézet: Pörgönc - 2012.03.30. 19:59:13
"Ti" nem egy játékos vagytok? Nézem ezt a sok mássalhangzót, kísérteties...
Ki?Én?Mi? .. Nem
Dátum: 2012.03.30. 19:22:48
Szerintem ennek az eventnek igen. Akinek nem tetszik,annak nem kell részt venni rajta.
Megjegyzem: én is csak minimálisan veszek részt rajta!
Megjegyzem: én is csak minimálisan veszek részt rajta!
Dátum: 2012.03.30. 18:21:35
Én is az egyenletes tul. pont eloszlás mellett vagyok. Furcsa felállások lennének,ha valakinek hirtelen 200-al magasabb támadása lenne,egy másiknak meg 450-el magasabb egészsége... pl
Dátum: 2012.03.30. 17:34:04
A fapados bemutatót elvileg leváltják majd
Látom írtad,hogy új világ...nyugi,nem mostanában lesz.
Látom írtad,hogy új világ...nyugi,nem mostanában lesz.
Dátum: 2012.03.30. 17:16:51
Nagy része emiatt,igen. De a saját hibája is,mert aki nem veszi a fáradságot,hogy elköltse a LE-t 15% előtt,annak úgy kell Egyszer-kétszer bárkivel előfordulhat,de 1000-szer?
Dátum: 2012.03.30. 17:11:54
Ez a limites dolog már kicsit jobb,bár így is megérné kihasználni. Ez amolyan kisebb pók bölcsességével érne fel,és még mindig az erősebb réteget támogatná. Inkább vesztett LE-hez lehetne kötni ha már itt tartunk
Dátum: 2012.03.30. 17:02:05
Tom,ez mind szép és jó,csak nem megvalósítható. Ezzel pont,hogy még jobban szétmenne a mezőny.Értsd: a pókok leveretnék magukat magas szintűekkel TP vesztés miatt.
Akinek több milliós LE vesztesége van,az magára vessen,felesleges támogatni az olyat.
Akinek több milliós LE vesztesége van,az magára vessen,felesleges támogatni az olyat.
Dátum: 2012.03.27. 18:26:25
Nem kell ahhoz prém Klarinét
(nem használok semmiféle automata scriptet,ne értsd félre)
(nem használok semmiféle automata scriptet,ne értsd félre)
Dátum: 2012.03.27. 18:23:13
Én is a fejlesztés mellett vagyok,de azért csak mértékkel:)
Csak vadászat *1,15?? Erre az eventre nem ismerek semmilyen képletet a végelszámoláshoz,hogy kiszámolhassam megéri-e. (ha valakinek van,dobjon meg vele )
Leginkább a relikek újításának örülnék,a régiek már megvannak.
Csak vadászat *1,15?? Erre az eventre nem ismerek semmilyen képletet a végelszámoláshoz,hogy kiszámolhassam megéri-e. (ha valakinek van,dobjon meg vele )
Leginkább a relikek újításának örülnék,a régiek már megvannak.
Dátum: 2012.03.27. 18:13:25
Az eventes relikvia ötlet tetszik,illene már őket lecserélni(vagy pluszokat betenni),viszont ezek az előrefizetős,olcsóbb idomítós ötletek eléggé nerfelnék az idomítás szakit, a megaesszenciákat és a bestiák könyvét. Quellon ötletéhez annyit,hogy egész jó,de úgy korrektebb lenne,ha adna valamennyi plusz időt az idomításhoz..valamit valamiért.
Aki lusta,annak ott van a kis zöld plusz az idomítás szaki mellett. Magas szinten alacsony idomítással is hamar be lehet idomítani a lényeket:)
Aki lusta,annak ott van a kis zöld plusz az idomítás szaki mellett. Magas szinten alacsony idomítással is hamar be lehet idomítani a lényeket:)
Dátum: 2012.03.27. 18:04:01
Pörgönc!
1. Nagyon táp így is az event,ennyi szépséghiba kell bele szerintem.
Tegyük fel,valaki csak az IQ-t és a tau-t pipálja ki,minden tul.pont oda osztódik,így brutális előnyre tesz szert
2. Nem lenne korrekt azokkal szemben,akik nem szeretnének minden erőforrást az eventbe tolni,ezek a küldit maradjanak portyára. Ez egy "vadászos" event
1. Nagyon táp így is az event,ennyi szépséghiba kell bele szerintem.
Tegyük fel,valaki csak az IQ-t és a tau-t pipálja ki,minden tul.pont oda osztódik,így brutális előnyre tesz szert
2. Nem lenne korrekt azokkal szemben,akik nem szeretnének minden erőforrást az eventbe tolni,ezek a küldit maradjanak portyára. Ez egy "vadászos" event
Dátum: 2012.03.22. 22:02:32
A kvízezés kis szinten szörnyű tud lenni,ezért se indítanék vadász karit.
Nagyobb szinten ha meg van a gyorsítás + valamelyik tudás kulcs,akkor már ez nem vészes.
Az,hogy egy összegben idomítson valaki,azt nem tartom jó ötletnek,sőt,egy baromság
Húzd fel a szakit és mehet egybe.
Nagyobb szinten ha meg van a gyorsítás + valamelyik tudás kulcs,akkor már ez nem vészes.
Az,hogy egy összegben idomítson valaki,azt nem tartom jó ötletnek,sőt,egy baromság
Húzd fel a szakit és mehet egybe.
Dátum: 2012.03.22. 18:33:28
Felesleges láthatatlanba menned,nem hiszem,hogy az userscriptek nagyon bántva lennének.
Az meg,hogy "nincs" automatikus gyógyítás és idomítás nem egy túl nagy veszteség annak érdekében,hogy gyorsuljon a játék.
JV-k megoldják
Az meg,hogy "nincs" automatikus gyógyítás és idomítás nem egy túl nagy veszteség annak érdekében,hogy gyorsuljon a játék.
JV-k megoldják
Dátum: 2012.03.22. 18:14:51
IK,az imént írta Birka,hogy erre vannak az idomítás és sebgyógyítás szakértelmek.
Másképpen elég lenne belőlük 10-30,aztán majd megcsinálja a rendszer..
"Az idő pénz"
Másképpen elég lenne belőlük 10-30,aztán majd megcsinálja a rendszer..
"Az idő pénz"