Hozzászólások - HimuraBattousai
Dátum: 2013.05.04. 20:44:20
Hey, én 59es szintű vagyok. Többször abbahagyta a játékot, és nem emlékszem, mikor, illetve hogyan küzdehettem én Kristályosokkal? o.O
Dátum: 2013.04.27. 13:57:36
lol, csütörtök volt, mikor megcselekedtem mindezt
Dátum: 2013.04.27. 12:46:53
Prémium tagságot váltottam 2 napja, de a kéret kép még mindig nem töltődött fel. Miért? és ha nem engedélyezik, mért nem közlik eseményben vagy ilyesmi?
meddig tart, mig egy kalandot kiértékelnek?
meddig tart, mig egy kalandot kiértékelnek?
Dátum: 2013.04.27. 10:26:43
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 1978 (-1289) lélekenergiát.
ez mi a zárójeles?
ez mi a zárójeles?
Dátum: 2013.04.19. 18:55:04
3. kérdés lemaradt: A hűségbónusz halmozódik?
Ha egy napig nem veszem át, de belépek, összeadódik?
Ha egy napig nem veszem át, de belépek, összeadódik?
Dátum: 2013.04.19. 18:41:37
1 kérdés: a rablással kapcsolatban
Például van nála van X Lélekenergia.
Van Kreativ Affinitásom(és EH-m is) méghozzá maximumon(egyes szerver). ugye ez +Lét lejent.
Ki is végzem, ez is plusz Lé.
Hogyha megátkozom, az is plusz Lé.
tegyük fel, hogy több Léje, mint amennyit EH-ból kapnék, szal az Ő Lé-jét lopom. Mennyi Lélekenergiát rabolhatok igy? Továbbá a
2. kérdésem az az, hogy az átokpiramis ugy ad +Lét, hogy elveszi az ellenféltől, vagy amit elveszek, azt növeli?
Például van nála van X Lélekenergia.
Van Kreativ Affinitásom(és EH-m is) méghozzá maximumon(egyes szerver). ugye ez +Lét lejent.
Ki is végzem, ez is plusz Lé.
Hogyha megátkozom, az is plusz Lé.
tegyük fel, hogy több Léje, mint amennyit EH-ból kapnék, szal az Ő Lé-jét lopom. Mennyi Lélekenergiát rabolhatok igy? Továbbá a
2. kérdésem az az, hogy az átokpiramis ugy ad +Lét, hogy elveszi az ellenféltől, vagy amit elveszek, azt növeli?
Dátum: 2013.04.11. 19:39:09
Nekem kiadja a pechpontokat, a szerencskéreknél.
Dátum: 2013.04.11. 19:29:29
Hogyha leküzdöm a fertőzést, azt irja, hogy " annyival több Lét zsákmányolsz ahányas a fertőzése, %ban"
EH+Kreativ affn-sal összeadódik ez?
EH+Kreativ affn-sal összeadódik ez?
Dátum: 2013.04.09. 15:40:46
Nem olvasom végig a sokezer kérdést, választ, a keresőt használva nem kaptam választ.
Miért nem kapok mindig kvizbesorolást? Olyan ritkán jön ki a lehetőség számomra, hogy megtehessem, nem tudok kvizmedált szerezni
Miért nem kapok mindig kvizbesorolást? Olyan ritkán jön ki a lehetőség számomra, hogy megtehessem, nem tudok kvizmedált szerezni
Dátum: 2012.07.30. 08:56:09
Melyik a jobb? Átkozott csontpálca, vagy kristály rúnabot? Miért?
nem tudok választani.
nem tudok választani.
Dátum: 2012.07.20. 06:42:46
ha valamiből teszemazt ezüzs szintem van, most meg tudom szerezni valahogy a aranyat?
emlékszem volt olyan, hogy ha X győzelmet elértem akkor X szinttel felhúzhattam, vagy vmi ilyesmi
bvalaki magyarázza el legyen szives :DD
emlékszem volt olyan, hogy ha X győzelmet elértem akkor X szinttel felhúzhattam, vagy vmi ilyesmi
bvalaki magyarázza el legyen szives :DD
Dátum: 2011.06.01. 20:16:16
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen arányban érdemes húzni a tulajdonságokat? Eddig úgy nyomattam, hogy amin volt a spec, azt. De mi az optimális? Szolíd támadó vagyok, Azaz nem minden percben nyomatom. A vadászatpontot szeretem elszúrni ugye a TP+ miatt. Szerencsét is kérném megmondani, milyen arányban legyen(Van szövetségünk)
Mód.: jelenleg 30PP-s beállításon vagyok. Ez igazából kiknek éri meg, vagy mikor előnyös a 15PP?
Mód.: jelenleg 30PP-s beállításon vagyok. Ez igazából kiknek éri meg, vagy mikor előnyös a 15PP?
Dátum: 2011.05.21. 08:43:36
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy Átok Froglok láncom, ami azt éri, hogy 5%-kal több LE jár a küldetések teljesítéséért. Ez úgy érvényes, hogy mikor benyomom a gombot, hogy jutalom felvétele, akkor felrakom, és többet kapok? Vagy az egész küldetés alatt magamon kel legye, hogy adjon?
Dátum: 2010.09.20. 15:33:15
Sziasztok.
Háborúban vagyunk és Nekem egy szövitársam küldött segítségnyújtást mivel ellenfelemnek kb.: minden tul-ja 10-zel magasabb volt. de azt hittünk kiszúrunk vele mert nekem a támogatással 15-tel magasabb mint Neki! De mégis lever...miért?/Szintje 2vel kissebb./
Háborúban vagyunk és Nekem egy szövitársam küldött segítségnyújtást mivel ellenfelemnek kb.: minden tul-ja 10-zel magasabb volt. de azt hittünk kiszúrunk vele mert nekem a támogatással 15-tel magasabb mint Neki! De mégis lever...miért?/Szintje 2vel kissebb./
Tehát, ha elköltök az eventre X Lét, akkor az utána kapható tulösszegre fordítandó, vagy tulösszeg-növekedés nem lehet ennél az X-nél kevesebb?
Dátum: 2010.09.13. 19:04:39
Megmaradnak, csak ha a másik szövetségnek nicnsen laborja, akkor nem tudsz többé esszenciát találni.
Már bepirult.
Dátum: 2010.09.09. 21:21:24
hmm, hát mit ne mondjak?
Sok embert felkeresett már.
Sok embert felkeresett már.
Dátum: 2010.09.09. 21:13:24
Én meg azt támogatnám, hogy lehessen levenni...Mert ha van rajta, nemtudom leszedni csakhaeladom!!!
Ha le lehet anélkül hogy elveszne, akkor törlöm a bejegyzést, de Én nem találtam erre lehetőséget.
Ha le lehet anélkül hogy elveszne, akkor törlöm a bejegyzést, de Én nem találtam erre lehetőséget.
Én ellene lennék, mert gonoszkodik...Ezt csak én tehetem meg!