Miklós boldogat!
Jó lett a kis meglepi! Hát mégis igaz, hogy jobb adni, mint kapni?
Hozzászólások - dj_rusy
Dátum: 2010.12.06. 17:36:13
Dátum: 2010.12.03. 21:33:41
Végül is.... te már csak tudod.
Dátum: 2010.12.02. 14:54:04
OFF:
Aki normális azzal én is az vagyok, nálatok is jóba vagyok nem 1 emberrel... lehet nem bennem van a hiba!
Ezzel kapcsolatban nem érdekel több hsz! Bajod van PM.
Aki normális azzal én is az vagyok, nálatok is jóba vagyok nem 1 emberrel... lehet nem bennem van a hiba!
Ezzel kapcsolatban nem érdekel több hsz! Bajod van PM.
Dátum: 2010.12.02. 12:45:48
Aki sokat költött elnézték neki... ez a Beho!
Wikin nincs semmi... Akkor feldobom a kérdést, szerintetek, ha valaki Románozik az nem ugyanolyan sértő, mintha valaki romázik? HN te **** olyan vagy mint az óvodások, fussunk az óvonénihez! Pelust remélem nem nekem kell venni, a kisebbségi komplexusodra!
Wikin nincs semmi... Akkor feldobom a kérdést, szerintetek, ha valaki Románozik az nem ugyanolyan sértő, mintha valaki romázik? HN te **** olyan vagy mint az óvodások, fussunk az óvonénihez! Pelust remélem nem nekem kell venni, a kisebbségi komplexusodra!
Dátum: 2010.12.01. 20:03:07
Örülök, hogy a VU-s "igazságszolgáltatási rendszere" villámgyorsasággal működik, de elég kifogásolhatóan!
Belátom, hogy amit írtam egy bizonyos személynek, az túlmegy a jóizlés határain, utólag már én is bánom, hogy megtettem, a büntetést elfogadom. Mentségemre nem szolgálhat más, minthogy hirtelen felindulásból követtem el, az említett játékostárs hasonló hangvételű levelére válaszul. Ugyanakkor ha nekem bizonyos dolgot nem szabad megtenni, a másiknak miért szabad? Hány ezer őskövet kell megvennem havonta, hogy ezt nekem is elnézzék? Értem én, hogy pénz beszél, kutya ugat, de ez már mindennek a netovábbja! Köszönöm Beho, én így nem szeretlek.
Belátom, hogy amit írtam egy bizonyos személynek, az túlmegy a jóizlés határain, utólag már én is bánom, hogy megtettem, a büntetést elfogadom. Mentségemre nem szolgálhat más, minthogy hirtelen felindulásból követtem el, az említett játékostárs hasonló hangvételű levelére válaszul. Ugyanakkor ha nekem bizonyos dolgot nem szabad megtenni, a másiknak miért szabad? Hány ezer őskövet kell megvennem havonta, hogy ezt nekem is elnézzék? Értem én, hogy pénz beszél, kutya ugat, de ez már mindennek a netovábbja! Köszönöm Beho, én így nem szeretlek.
Dátum: 2010.11.24. 17:56:15
Ne haragudj, de most wikiről idéznék:
A lélekszívás a V3-mon igazodik a 3-mas világ szabályaihoz. A portyázáshoz hasonlóan, számítanak egy arányt az áldozat győzelmei és vereségei alapján, és ha több veresége van, akkor ezzel az arányszámmal szorozzák az elszívott LE-t (de min. 0,2-vel). Tehát az eddigi 1x szorzó helyett (0,2..1) közötti szorzót használnak, az ellenfél győzelem/vereség arányától függően (csak a 3-mas világon). Miklós hozzászólása 2009.11.18
Dátum: 2010.11.14. 07:42:10
A kvízolimpia beharangozást lehet nem 1 nappal előtte kellene megtenni, ugyanis én ma reggel 3kor kaptam róla értesítést... nem csinált semmit, de dühítő... szóval nem bejelentkezéshez kellene kötni, hogy megjelenjen az eseményekben....
Dátum: 2010.10.30. 07:29:20
Király a sok tökfej, és a vadászat is kicsit felüdítő
Szerk.: Pontozzatok le majmok...
Szerk.: Pontozzatok le majmok...
Dátum: 2010.10.23. 11:34:19
Azért törölt, mert egy állítólagos bugot akar[t] kihasználni, nem tudom összejött-e neki.
Dozer!
Top sebzést már egy ideje SW vezeti...
Dozer!
Top sebzést már egy ideje SW vezeti...
Dátum: 2010.07.21. 12:05:48
Megy a KH háború... délben küldi a csapást a KH, és nem lehet leszedni Kútból a csapást!
BUG BUG BUG Csak én nem tudtam levenni kútból, másnak sikerült, de ez akkor is el van .....
BUG BUG BUG Csak én nem tudtam levenni kútból, másnak sikerült, de ez akkor is el van .....
Dátum: 2010.07.13. 21:41:30
.
Sry, nem láttam hogy írt már Endyr
Sry, nem láttam hogy írt már Endyr
Dátum: 2010.07.13. 10:33:58
DZ ma kiverte nálam a biztosítékot
Felraktam egy képet először amit tudtam, hogy nem fognak elfogadni, de hátha (Miklós lehet el is fogadta volna), nem, na jó akkor leszedtem a V3as avataromat, és feltettem, méret minden ugyanaz, DIREKT eredeti letöltött nevén, hogy ne tudjam eltéveszteni keresésnél sem, elsőre elutasították, mondom jó beszéltem DZ-vel Segítségben, mert még prémes vagyok, de nem sokáig, és mondta, hogy ááá ilyen kép nem volt tuti, belinkeltem neki V3ról, azt mondja ez jó kép minden, oké, feltöltöttem tegnap a képet MEGINT, ma megint írja eseményeknél a képedet nem fogadták el, mi az isten ..... megint segítség, nem ilyen kép nem volt, az első kép volt, ami nem szabályos... aha mondom persze!
1 hiba van a képletben DZ!!!!
Ilyet se mondtam még, de Miklós, de jó lenne, ha itt lennél.
Ja persze, ezzel elérte, hogy ne vegyek több követ...
Nyugodtan lehet lepontozni, az igazság attól még igaz marad!
Felraktam egy képet először amit tudtam, hogy nem fognak elfogadni, de hátha (Miklós lehet el is fogadta volna), nem, na jó akkor leszedtem a V3as avataromat, és feltettem, méret minden ugyanaz, DIREKT eredeti letöltött nevén, hogy ne tudjam eltéveszteni keresésnél sem, elsőre elutasították, mondom jó beszéltem DZ-vel Segítségben, mert még prémes vagyok, de nem sokáig, és mondta, hogy ááá ilyen kép nem volt tuti, belinkeltem neki V3ról, azt mondja ez jó kép minden, oké, feltöltöttem tegnap a képet MEGINT, ma megint írja eseményeknél a képedet nem fogadták el, mi az isten ..... megint segítség, nem ilyen kép nem volt, az első kép volt, ami nem szabályos... aha mondom persze!
1 hiba van a képletben DZ!!!!
Ilyet se mondtam még, de Miklós, de jó lenne, ha itt lennél.
Ja persze, ezzel elérte, hogy ne vegyek több követ...
Nyugodtan lehet lepontozni, az igazság attól még igaz marad!
Dátum: 2010.07.08. 09:46:49
Na kezdjük!
Dozer:
"(érdekes 10 milla építést hozott át és 1.5 milliót még építeni kellett ) "
Az előző kút méretét veszi figyelembe ennyi!
Másik: Számold ki megvan a rabolható LE képlete... EZ fog kijönni mivel nagy a csataaránya!!
Petking!
Magának tesz jót ha egy felkínált lehetőséget (ha ezt lehetővé teszik) elfogad, de ha úgyis nagy májer' a kari akkor úgyis összejön neki megint egy csomó nyert csata...
Biri:
Egyetértek, így is felborult a LE diff lista, nem hogy ezek utána...
Dozer:
"(érdekes 10 milla építést hozott át és 1.5 milliót még építeni kellett ) "
Az előző kút méretét veszi figyelembe ennyi!
Másik: Számold ki megvan a rabolható LE képlete... EZ fog kijönni mivel nagy a csataaránya!!
Petking!
Magának tesz jót ha egy felkínált lehetőséget (ha ezt lehetővé teszik) elfogad, de ha úgyis nagy májer' a kari akkor úgyis összejön neki megint egy csomó nyert csata...
Biri:
Egyetértek, így is felborult a LE diff lista, nem hogy ezek utána...
Dátum: 2010.06.07. 12:52:47
Ismernéd a készítőt nem beszélnél h*lyeségeket... ennek teljesen más áll a hátterében
Dátum: 2010.06.06. 16:17:31
Biri egész nap nem volt kb. VU-n.... de azért te megint okos vagy
Dátum: 2010.05.13. 09:57:49
Bevallom, ezt nem gondoltam át, de hirtelen nem nagyon tudok olyan okot, amiért mondjuk 1M LE-t kellene valakinek magánál tartani
Pl.V3: térképes event, ha valaki a specializációsba nevezett és közbe összeszedett egy csomó LE-t (főleg vadászatból, és mivel korlátos a vihető LE) ezért amit elvadászott nem költötte el, hanem kivárta az event végét!
Dátum: 2010.05.12. 20:06:02
3 napja nem jártam az üzeneteknél, (nem tudom hogy állítódott el, lehet hogy nem is) de kiléptem és vissza és megoldotta
Dátum: 2010.05.12. 19:54:27
Egy kérdés a sok hülye között: (akinek nem inge...!!)
Karakterlapon leskelődöm megjelenik az "üzenet":
1 olvasatlan üzeneted van!
Belépek az üzenetekhez:
Nincs üzeneted a beérkezett üzenetek között
Na ilyenkor mi van?
Karakterlapon leskelődöm megjelenik az "üzenet":
1 olvasatlan üzeneted van!
Belépek az üzenetekhez:
Nincs üzeneted a beérkezett üzenetek között
Na ilyenkor mi van?
Dátum: 2010.05.03. 06:20:12
Melyik nem Árpád-házi király?
Ez a kérdés 2x van az adatbázisban
Megoldás II. József
Első esetben a helyes válasz II. József
Második esetben pedig II József
(nincs pont)
Egyet minimum töröljetek!
Ez a kérdés 2x van az adatbázisban
Megoldás II. József
Első esetben a helyes válasz II. József
Második esetben pedig II József
(nincs pont)
Egyet minimum töröljetek!
Dátum: 2010.04.24. 18:43:08
Ja, hogy script volt. Ráadásul engedélyezett? Akkor hova lett? Ide vele vagy mérges leszek