Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Snitt

Oldal: 123
Idézet: Istipisti - 2009.02.20. 15:47:12
Az előbb rossz helyre írtam a kérdésemet,szóval most inkább újra leírom ide is.

A következő kérdésemre az érdektelen lexikális tudás értékelést:

Melyik országban él a legtöbb muszlim?

Egyiptom
Indonézia
Kuvait
Irán

Ha fejből tudod a Magyarországon élő muszlimok arányát,akkor nem igényel a kérdés lexikális tudást...Magyarország nincs is messze. Na mennyien is vannak?

Beismerem, valóban igényel bizonyos ismereteket amiknek esetleg nincs mindenki a birtokában, de
ennyi erővel a lexikális tudást szinte minden kérdésre rá lehetne sütni.
Dátum: 2009.02.20. 16:09:47
Idézet: Biohazor - 2009.02.20. 16:02:54
Mennyi az összeadás eredmény,5+5 ?
20
15
10
25
Mennyi a következő összeadás eredménye: 5+5= ?
szerintem így helyes, lehetőség szerint törölni.

Most kaptam meg én is...rendkívül kratív kérdés:D
Dátum: 2009.02.18. 18:38:29
Az SMDBt sem tudom micsoda,ahogy a másik animés kérdésre sem tudom a választ. Azt az egyet valóban láttam,de akkor tippelhetek 1:3...kihagynám. Viszont rájöttem mi a gáz:D Ha úgy van,ahogy tippelem,akkor az új kérdések kb azonnal bekerülnek a rendszerbe...adott időszakban jó eséllyel hasonló korú,érdeklődésű...játékosok vannak fent,akik simán tudják a választ egymás kérdéseire. Megoldás el kell tolni azt az időt,amikor a kérdéseket értékelik,pl valami x+2 óra képlettel:D Ha nem így működik ne csesszetek le nagyon:D Csak nekem ez tünik a dologra logikus magyarázatnak.
Dátum: 2009.02.18. 17:50:32
Melyik játékot lehet online játszani?

Klánháború.

Azé másik oldalt tán ne reklámozzunk lol
Dátum: 2009.02.18. 16:14:07
Jaja,Mézgát tudtam is rögtön:D De hogy ki a Csiruku vagy valami hasonló mesehős ellentéte,azt passzolom...Ismét belefutottam gyöngyszemekbe:D

Mi NEM jellemző a vombatra (Vombatus ursinus)?

Testhossza 100-110 cm.
Az erszényesek alosztályába és a vombatfélék (Vombatidae) családjába tartozó faj.
Vemhességi idejük rövid, 5-6 hónap.
Ausztrália és Tasmánia nagyobb erdőségeinek lakói.

Simán,nem? Kedvenc állata...nekem meg a galantféreg mégsem kérdezem hol él:D

Ja és van egy másik,amit elfelejtettem copypastézni,megpróba visszaadni.

Melyik nincs a magyar zászlóban?

Piros.
Fehér.
Zöld.
Fekete.
Dátum: 2009.02.18. 13:56:22
Ja hogy az sem jó...Majd írok mostantól olyanokat,mint amiket szoktam kapni:D Volt egy kedvencem,csak akkor még nem esett le,hogy van ez a "best of" topic...A kérdés egy hal neve (szigorúan latinul) a meghatározás pedig vmi lexikonból másolva,miszerint 100-110mm,hasi úszója vöröses,bla bla bla. Én benne vagyok,hogy értelmes kérdések legyenek,sőt tanulok,vagy pótolom a hiányosságaimat,de akkor nem akarok ilyen baromságokba belefutni...Meg olyanokba,h vmi rajzfilmhősnek ki az ellensége:D
Dátum: 2009.02.18. 13:21:46
Mennyi a súlya 1000 db 1000 Forintos bankjegynek? Valaki szerint a helyes válasz 1 kg,a valóságbaqn 1,8 kg,tehát a kettőt jelöltem,ami szerinte nem jó.Javítsátok,köszi.

Ja és én is írtam egy hülyeséget a jelek szerint,pedig azt gondoltam egyszerű kérdés,amiért nem kell ismeretlen zenekarok,meg filmek után nyomozni guglin:D Kaptam egy azonnal töröljéteket,nem biztos,hogy értem miért,ha valaki igen magyarázza el kérem:D És pont a küldetéshez kellett volna persze.

Egy kétjegyű szám mindig...

Páros.
Páratlan.
Osztható kettővel.
Kétjegyű.
Dátum: 2009.02.18. 13:16:34
Ezt a "Milyen játékot játszanak francia kártyával?" c. kérdést,amire a helyes válasz "kaszinó" ha baromi gyorsan törölnétek...Köszi
Dátum: 2009.02.18. 09:45:39
Mennyi a súlya 1000 db 1000 Forintos bankjegynek? Valaki szerint a helyes válasz 1 kg,a valóságbaqn 1,8,tehát a kettőt jelöltem. Javítsátok,köszi.
Ehhez a rabszolgázáshoz való hozzáállást baromi magas szinten nem értem...Innen nézve csak az fogadhatja el normális dolognak,akinek van rabszolgája,vagy akinek a szövijében van. Teljesen egyértelműen undorító és ha megnézitek a V3at elég jól látható,hogy miért. Elkezdtem játszani,végre egyszer egy olyan játékot,amiről "nem maradtam le". Ok,hogy 3. világ,többiek tapasztaltabbak,de akkor is,kezdhettem 3 szint lemaradással...Erre jönnek suttyóék,akiknek ez élet-halál kérdés és rengeteg ember játékát hazavágják. Ez játék,vannak írott- és íratlan szabályok,amiket elméletileg betartunk...Az utolsó cserkész jutott eszembe,mikor a csóka fut pisztollyal az amerikai focimeccsen és lelövi,aki eléáll. Ezért tényleg nem éri meg fizetni,sőt ingyen játszani sem. WTB bannhammer...very BIG!
Dátum: 2009.02.15. 15:40:07
Ezt a "Milyen játékot játszanak francia kártyával?" c. kérdést,amire a helyes válasz "kaszinó" ha baromi gyorsan törölnétek...Köszi
Szia Miklós!

Nem olvastam végig a hszeket,csak a tiédet,tehát lehet,h többen írták már,amit én írtam,akkor előre is elnézést:D Tehát abból kell kiindulni,hogy a wow üzlet,és ahogy írtad az a lényeg,h minnél több embert minnél több ideig ügyfelének tudhasson. Az a mai hihetetlen mennyiségű előfizetés nem kis munka eredménye és itt nem "csak" programozásra,grafikusokra,etc gondolok...ha megnézed kik szerepelnek a reklámokban az mindent elmond (érdemes,mert nagyrésze elég kreatív/aranyos lett)...emellett az alkotókon és alkalmazottakon kívül rengetegen élnek belőle,van aki saját kis vállalkozást üzemeltet,van aki csak "cserélget",mint mi anno a HKKt és elmegy a pénzből hétvégén bulizni:D Még 1 dolog,ami megütött...EQt nem játszottam,wowot elég sokat,ezért tudom (és én is így csinálom 99%ban),hogy az emberek azért mennek egyedül,mert nagyobb kockázat elvesztegetni órákat egy hozzá nem értő,vagy teljesen értetlen csapatban,mint egyedül fejlődni megközelítőleg ugyanannyit kicsit gyengébb tárgyakkal,amikre ahogy te is mondtad nincs is igazán szükség. Persze az adott maximális szinten eléri az ember a határt...vagy az igazi játékot,ez attól függ ki milyen beállítottságú,milyen szerencsés,milyen csapatot talál. Tehát igazából ennek is,mint mindennek 2 oldala van.

Ui.: Pár éve már "ismerlek" és tudom,h nem v 1 buta ember,de amiket az általános (nem játékkal,filmmel kapcsolatos) blogokban írsz,azok nagyon ütnek:D Nem tudtam,hogy ennyire realista v (pozitív értelemben).
Oldal: 123