Dátum: 2019.10.08. 00:42:45
Nem tudom ki van az ügyfélszolgálaton, de utoljára október 4-én kérdeztem hármat.
Baraty mintha eltűnt volna...
Mindegy, a második kérdésem az volt meddig lesznek bent az akciós tárgyak: -nagyobb mytokronit csomag, Csatlóskristály csomag, szüreti kosár, irtóztató csomag!?
Költésben ott vagyok a topban, de a születésnapi akció már majd három hete elkezdődött.
Meddig tartjátok bent a fenti csomagokat? Elég nagy tápok, amit befizettem már lassan nullára csökkentem. Lesz még Végzetúr befizetési akció, karácsonyi befizetési akció sorolhatnám.
Van akinek egyáltalán nincs erre kerete, lassan én is kifutok a 25 ezres befizetésemmel (amivel betápoltam rendesen). Napi több mint 100 őskő költés már nem éri meg számomra, ha a végtelenségig bent maradnak a csomagok inkább veszek egy új vesét magamnak karácsonyra.
Az én olvasatomban azt jelenti ha már itt kell ezt közzétennem:
-Nincs ügyfélszolgálat.
-Van ügyfélszolgálat, de meg van kötve a keze, válaszra sem méltat.
-Van ügyfélszolgálat, és akinek van pénze az szórja nyugodtan csak ezt nem vágja hozzám nyíltan.
Google keresés első találat: Végzetúr: Szerepjáték-
ingyenes online fantasy játék
Dátum: 2019.10.08. 00:14:53
Köszönöm Lan.
A végzet vermébe nem jött át, jövő hónapban kíváncsi leszek a kárhozat vermére.
Dátum: 2019.09.30. 16:02:36
Energia: 4742 / 99999
Októberben nem lesz kárhozat verme. Szerintetek megmarad valamennyi ebből az energiából, és hová kerül, következő kárhozat vermébe-végzet vermébe?
Dátum: 2019.09.24. 16:09:36
Először is meg szeretném köszönni a születésnapi ajándékot jómagam és játékostársaim nevében.
Nagy segítség azoknak, akik nem tudnak sok pénzt a játékra költeni, nekem is jól jön a mellékes.
Javasolnám a szörnykihívásnál a célok bővítését. Győzz le 5000 szörnyet! a vége, én lassan letudtam. (Alacsonyabb karaktereket csapkodok, mert arra nem költök őskövet, hogy plusz támadásaim legyenek. Akit bánt írjon PM-et.)
Ami a fejlesztéseket jól jellemzi, hogy évek óta kérem az Italvásárlás (5 őskő) átírását akciónál 4-re, valahogy nem megy. Ez egy aprócska dolog. 1 perc munka. Nem halok éhen, ha nem valósul meg, ez a legkisebb problémám a játékban, az életben!
A lényeg, hogy ha ezt nem lehet megcsinálni, akkor a többi fejlesztés amiket javasolok, javasolunk játékosok, akár az egész topicnak van értelme?
Érdekes, hasznos javaslatokat a kukába dobni?
Fixálom, hogy sokan már beleuntak és azért nem szólnak hozzá itt a fórumon.
Dátum: 2019.09.22. 01:32:40
Én elfogadom az egyik veséd!

Májat, nemdohányos tüdőt is vennék!
Na ezért jó a brainstorming, és ezt kéne elővenni a találkozókon mint amiket leírtatok.
Egy hónappal a találkozók előtt össze kéne írni ki mit fejleszene, ha jön, ha nem és megbeszélni.
A régi script adta ötletet beraknám a prémiumosoknak, hogy szülinapi akciónál megadhassam mit akarok megvenni őskőért naponta.->Kattintáscsökkentés
(Myto csomag, ládikó, csatlóskristály stb.) A myto csomagot nem értem. 20-at vehetek egyszerre, de naponta 25-öt max., nem lehetett kitolni a számlálót 25-ig, csatlóskristályt 3x-ra?
Másik topicban Lanék a Beho szemét írták. Oda is be lehetne rakni (akár AF képességgel) azt mit nem akarok kipörgetni. Relikviakupon alacsony szinten, templomi pálca nekem.
Létre lehetne hozni egy adok-veszek topicot. Pl. lecserélném a routerem, eladom a régit, naponta nézném, nem kéne árgép, vatera, jófogás, mivel mi lassan mindenkit ismerünk évek óta. (Nekem hegyekben állnak a ruháim amikor még 65 kiló voltam, most már bele se férek és szívesen odaadnám ingyen akinek kellenek. 30 ezres ingek, amikből kifogytam az idei stressz miatt.)
Másik topic helyettesíthetné a prohadrvert. Most pl. Aircrack, WireShark használókat keresek tapasztalatokkal. (Nem legális, de a szükség nagy úr.)
Update:
Meg lehetne oldani, hogy egy adott épületet addig építhessen az illetékes, amíg a lélekkút nagysága engedi ahogy a fókuszátorokat is?
Most ugrott ki a fejemből, amikor a hatalom tornyával kattogtam. 10-nél több kattintás volt....
Dátum: 2019.09.20. 01:19:56
Én megkérdeztem Baraty-t, szeptember 10-én válaszolt.
"István,
Légyszíves segíts már, hogy melyik szakértelem véd jobban a kihívás tornyában az állatsebződés ellen!
Vastagbőr-állatvédelem?"
"Hali!
Ezt így sajnos nem tudom megmondani, a legjobban akkor véd, ha van mindkettő.

"
Értem, de melyik mekkora mértékben? Konkrétumokat nem kaptunk, az új szakértelem bevezetése után sem. Miklós a legutóbbi VU találkozón azt mondta, hogy az állatvédelem nem csak az SZB-ben, hanem mindenhol működni fog. Van mindkettő csak a mértékét nem tudjuk kiszámolni.
Ami a születésnapi akcióval kapcsolatos lenne. Évek óta kérem, hogy a gyógy-, varázsital gyorsgombot állítsátok be 4 őskőre. Semmi nem változott.
Nem scriptelek, de kattintáscsökkentésről volt szó is legutóbb. Vagy bukok naponta 1 őskövet, vagy veszem a fáradtságot és minimum 6 kattintás mire megvettem a gyógyitalt, varázsitalt. Feltételezem, hogy aki VT-zik, ilyenkor betáraz ezekből, aki nem annak is jobban megéri jelenleg. Ekkora erőfeszítésbe kerülne akár manuálisan is átállítani a programot?
Felhozhatnám a prémium tagságot, az event csomit, a Beholder szemét (amit még megértek). A legendás felszereléseknél érdekes módon meg lehetett csinálni a csökkentést, italoknál amik kezdetek óta ott vannak már nem. Prémium tagságot sem vált ki átlag játékos 10 évre, a VT-ben is kaphat ilyen feladatot. Ezen inkább nyerne a Beho, mint vesztene ha akciós lenne...
A találkozón sajnos nem volt ott a kemény mag, sokakat hiányoltam, biztosan több fejlesztési javaslattal álltunk volna elő.
Én megtehetem, hogy naponta a fent említett kattintásokat megteszem, de akinek nincs akkora sávszélessége mint nekem lásd. kamionos kollégát, külföldi alacsony sávszélességű játékosokat nem vagyok benne biztos.
Dátum: 2019.09.11. 12:55:07
V2 játékosok!
Akinek segítség kell forduljon nyugodtan hozzám. Általában 1 féle öltözetet állítok be amikor nem vagyok, de kérésre átvedlek bármilyen elem ellen.

Dátum: 2019.09.09. 15:58:26
Esküszöm este gondoltam arra, be fogja e dobni a program ezt az opciót.
Első körben az állatsebzés potméterét tekerném le!
El lett mondva, le lett írva, erre a válasz egy új szakértelem bevezetése volt.
Tanácsot kérve: vastag bőr, vagy állatvédelem? Ha állatvédelem, jó lenne tudni egy arányt szint/sebzés, mennyit véd le?
Ahogy a kufárok-csatájában is megírtam a JV-nek, semmi élvezet nincs, ha a számláló a játékosok elleni győzelmeket számolja csak a statisztikában, nekem meg csak kristály ellenfeleim voltak. Mivel nem farmolok álltam is át a legtöbb győzelmet elérő csapatba.
A kihívás tornyánál nem elég a kombózás a felszerelésekkel, nem lesz érdekem minél feljebb haladni ha elérem azt a szintet amikor sorban döglenek ki az állataim.
Ha tudom, hogy x szintig úgy tudok eljutni, hogy húznom kell 3-4 ezret az állatvédelmen, megint nem erőltetem, inkább a kritikusokat, vagy a tulajdonságokat húzom.
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen aki a k állatsebződés miatt nem erőlteti az eventet sokáig.

Dátum: 2019.09.03. 15:36:12
Köszönöm (A hozzászólásokat, más hálózatról tolom, azért érekelt a tapasztalatotok.) Úgy látom már betölt.
Köszönjük Miklós!
Dátum: 2019.09.03. 13:01:55
Másnak sem jön be a Végzetúr, vagy csak nekem? /www.vegzetur.hu szerver IP-címe nem található/
Dátum: 2019.07.23. 02:44:38
Korábbi befizetési akciónál nem vettél több csomagot?
Ez eddig úgy működött, hogy ha több csomagot vettél és nem ajándékoztad el, akkor a következő befizetési akciónál újra lehetőséged nyílt küldeni magadnak, vagy másnak.
Személyes tapasztalat.
Szerintem nem bug, hanem jó dolog.
Dátum: 2019.06.22. 23:24:49
Sokan nem jöttek el sajnos. (Marcsa, Lan, Unr34l…….)
Fel is vetettük, hogy valakinek a kertjében is megrendezhetnénk a találkozót. Sörsátrat állítani, grillezni.

A Kondor Béla művelődési ház nem rossz, csak kiesik sokaknak, de kinek mi esik ki...
Nagy volt az érdeklődés a szívósság arany övére. (V1 Darth 5000. V2 Xinx 20000, V3 6000 körül, Szuperjokernél 20000 dukát emlékeim szerint.)
Sok licit el se ment V3, V4, V5, V6-on.
V6-ról ketten voltunk Balumacival.
Miklós a jokerbe sem engedte berakni az új övet, azt mondta idén így is marad, mert nagy táp és sokat gondolkoztak rajta berakják –e. Természetesen a szívósság övét keresték is, de azt a Retróból ki lehetett szedni.
Az új kódos relikviák közül a gyógyitalosat és varázsitalosakat gyengének tartottam, valamit mondott Baraty, hogy lehet fejleszteni, h.lyeséget nem akarok írni.
A találkozós licit ideje és menete is változhat. Valószínű a korábbi VU fórum és utána licit.
Azt pedzegették, hogy a VU-TF csapatverseny miatt nem jöttek el sokan VU-sok.
Ami a fejlesztéseket illeti, max. 8-an voltunk a teremben.
Script: -Miklós elmondása szerint van, aki nem veszi meg veszi meg a kényelmi funkciót, inkább scripttel "kattintgat", pl. gyógyitalt vásáról.
-Harcoló állatokat lementeni és egy kattintásra visszaállítani, ha pl. alacsony szintűeket „edzel”.
-Gyógyitalnál, varázsitalnál többet tudjál venni, mint 20-at egyszerre.
-Rezisztencia kitolása. (Itt nem volt hozzászólás, így marad a mostani határ.)
-Új event lassan éles. Nagyjából egy éves esemény lesz, ami nincs időhöz kötve. 20 körüli feladat, gyakorlatilag egy komplett Bolygó ura Miklós szavaival élve.
-Kérte valaki, hogy a küldetésekre írja ki a rendszer hány % pluszt kapsz.
-Tönkrement relikviánál AF képesség eladni dukátért, illetve többet érjen (akkor nem voltam ott gondolatban ).
-Egy új állatszakértelem, hogy akinek sok pontja feleslegben el tudja költeni. (ment az agyalás, jó lett volna, ha többen hozzászólnak két konkrétabb dolog merült fel. 1. vagy kalandoknál x százalékkal több lélekgyémántot kaphass. 2. Térkapunál x százalékkal nagyobb esélyed lehessen kincset találni. Akinek van ötlete írhatja a fejlesztésekhez.)
-10 kalandtérképért fix. epikus kaland. Mivel sokaknak rengeteg a kalandtérképe.
-„Felesleges” felhalmozott dolgok beváltása, eladás. (Van akinek a térkapu stimulátor az.)
-Csatlós aréna ellenfélkereső finomítása ill.kényelmi funkcióként adott karakterek csatlósaival harcolni.
-Szerencsekeréknél több dolgot is beállíthass, amit ne dobjon ki.
-Megaesszencia határ kitolásánál Baraty azt mondta, hogy minden Bolygó ura után min. 10-el kitolják.
-Felvetettem új ismételhető küldetéseket. Nem született döntés. pl. harcolj x alkalommal az SZB-ben…
-Mobilbaráttá tenni a játékot pl. rengeteg idő és pénz lenne.
-Kamionos játékostárs még kért kattintáscsökkentést pár dologra, mivel külföldön atomlassú a mobilnet pár országban (itt sem figyeltem őszintén).
-Több csp-pp tárolása AF pontért, vagy relikviáért.
-Sokakat érint főleg a kihívás tornyánál az állatsebződés. Az új állatvédelem szakértelem levédi ezt, mind kihívás tornyában, mind csatában, SZB-ben 80%-ban-Miklós.
-Felmerült a lopás, és Offsboy.

Itt nem lett megállapodás. Miklós szerint az SZ-ben "szellemeket" ütsz, tőlük nem lehet lopni kiégett őskövet...
Minden jó volt. Csak kevesen mentünk el.
Köszönjük a sütiket.

Ahogy egyik kolléga mondta ne vegyetek pogácsát a büfében, mert bűn rossz.
A végén megemlékeznék Triagia-ról a V1-ről.
Sajnos nemcsak a Végzetúrat hagyta itt, hanem ezt a Világot is. Marcsa mellett sokat segített kvízelni a találkozókon, rendes ember volt. Én most tudtam meg a hírt. Nyugodj békében öreg harcos!

Dátum: 2019.02.06. 01:54:33
Az eventről röviden Ford Fairlane szavaival:
"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel r. jszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Dátum: 2018.09.25. 13:13:17
Az tény, hogy lejárt a licensz és nem tudsz belépni és normálisan játszani, portyázni.
Azért írtam, hogy ha sürgős... Lerabolnak (elköltöd a LE-t gyorsan), vagy manakonstrukciózól nagyjából ennyit tudsz csinálni.
Oda kellett volna figyelni a https licensz lejáratára.
Nekem is lelövik a netet, ha nem fizetem.
Update: Be lehet lépni.

Dátum: 2018.09.25. 12:42:53
Ha sürgős, menj rá a hibaüzenet alatt a speciálisra. Ott tovább, majd megjelenik egy felirat: Tovább A VILAG2.VEGZETUR.HU WEBHELYRE (NEM BIZTONSÁGOS).
Chrome-on sikerült belépnem. (Opera-n már ahogy írtam.)
Dátum: 2018.09.25. 12:22:57
Operával be tudtam lépni. A keresőmotort Google-ról Bingre állítottam.
Dátum: 2018.09.04. 15:34:32
https://ibb.co/n91hEe
Segítség a kiváltóknak:
-Lélekkút kisütés
-Győzz 30-szor a csatlós arénában!
-Vásárolj 3 csatlósfelszerelést!
-Ölj meg 5 megigézett szörnyet!
-Győzz le 10 végzeturat a Kárhozat (Végzet) vermében
-Költs el 60 barna mytokronitot!
Többi a szokásos.

Dátum: 2018.08.31. 13:19:45
Jó ötlet szerintem.
Idővel jöhetne az EL csoportkör, majd valamikor a Bajnokok ligája.

Dátum: 2018.08.17. 14:48:37
Miklós, én a minieventeknél javasolnék egy kis változtatást.
Két feladat nem szimpatikus nekem (több is, de ez a kettő prioritást élvez)
1. Relikviagyártás.
Aki tudja, kimaxolja a relikviáit, aki meg nem tudja ugyanúgy bukja a feladatot. (A találkozókon is felmerült, hogy vannak hatalmas mennyiségű relikvia birtoklók és vannak, akiknek meg nagyon kellene...)
2. Átok Támadj meg és győzz le ma 4 játékost, aki a vereség után megátkoz!
Fun kategóriának indult, ma már nem látom értelmét. Van mire elszórni az AF pontokat.
A jutalom 1 AF pont jól jön, de nem szívesen csapkodom azt a 2-4 karaktert aki átkozódik, ezzel gondolom nem vagyok egyedül, valószínűleg mindenki őket üti abban a pár napban.
Ki lehetne találni valami alternatívát, mint a Vt-ben, vagy átgondolni a feladatokat, lecserélni.
Dátum: 2017.10.01. 12:51:20
Meg lett hosszabbítva, akkor rakják vissza a jutalom oldalt.
Gondolom se Félx , se én, se más nem akar 100 x szőlőn ülni egy évig. A desszert, hogy még mindig lehet venni szüreti csomagot.