Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Kyara60

Oldal: 123
Dátum: 2009.09.21. 19:47:18
Valaki segítsen!!!!
Mit tegyek? Gcakorlatoztani akarom az állatom, kiírja nem megfelelő állat. Miért? egész nap műkögött. Mid a négy gyakorol csak erre az egyre írja ki minden este, hogy nem megfelelő állat!
Dátum: 2009.07.13. 08:20:31
Ezzel mi a baj. Rengetegen ismerik a palotást, sokszor táncolják nyitótáncként. Én nem látom olyan speciálisnak.

Erkel Ferenc melyik operájában táncolnak (balettjelenet) palotást?

Bánk bán
Bátori Mária
Sarolta
Hunyadi László*

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Kérdésed kiértékelésre került.

Ma ezt a kérdést kaptam:

Ki írta a Szeptember végén című verset?

Ady Endre* volt a válasz.

Nem erről a versről van szó?.
Petőfi Sándor: Szeptember végén. Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, Még zöldel a nyárfa az ablak előtt, ...

Petőfi neve nem is volt a válaszok között. Hogy juthatott át a szűrőn?
Dátum: 2009.06.16. 19:26:45
Nem az 50 őskő a gond hanem, hogy egy másik szöviben változatlan marad-e a karakterem?
Dátum: 2009.06.16. 19:01:30
Ezt tudom, de olyan szövibe lépnék be ahol pl. még nincs hordázás. Akkor elvesztek mindent?
Dátum: 2009.06.16. 18:48:52
A 3. világon van egy gyémánt karakterem, de ez horda nem at igazi. Szeretnék hordát váltani smaragdra és másik szövetségbe belépni mit kell tennem?
Idézet: Kyara60 - 2009.04.19. 11:17:36
És aki ilyet tesz fel, hogy mennyi 5*4 az minek néz engem.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Ez igaz, de ott odaadom a kristályosítóba és irány ott is a törlés. Soha többet em lépek be az oldalra, pedig még én marha ajánlottam, hogy micsoda csúcs játék.
Végre akivel egyetértek, direkt nem fogadják el a kérdést, hogy kiszúrjanak a játékosokkal. Könnyű a kérdés rávágja a választ aztán nyom egy rossz kérdést és ésmár is elutasítva.
Esetleg egy társamnak átadni, de lehet, hogy bedobálom a kristályosítóba és kész.
Ha át lehetne tenni az ősköveket a másik világon lévő karakteremhez már mennék is innen.
Miért dobtam volna ki kvízre oda nem kell pénz, ott a honfoglaló, és másik kvíz játék, most hűtlen lettem hozzájuk a végzetúr miatt, de lehet, hogy visszatérek, ott legalább nem aláznak meg.
Csak a befektetett pénzt sajnálom. Már ki is léptem volna.
És aki ilyet tesz fel, hogy mennyi 5*4 az minek néz engem.
Sziasztok!
Mi a hiba ebben a kérdésben. Miért pont ezt az értékelést kapta?
Kit neveztek (neveznek) a vincellérnek?

pohárnok
borfajta
szőlők kezelésével és megőrzésével, az előforduló munkák felügyelésével megbízott személy
felszolgáló

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
Ezt a 2+2-t én is kaptam. Meg is lepődtem, hogy fogadhatták el. Egyébként az előző nem sértődött meg, csak és nem úgy értette, biztosan nem fog ilyen kérdést feltenni. Ennél igéyesebb, ha azt a kérdést feltette.
A faktoriális vagy az ikozaéder nem igazán általános iskolai tananyag, legfeljebb tagozaton. Mondja meg már valaki, hogy mi a jó kérdés igazán? Mert szerintem mindenkinek más. Például mindenki tudja milyen színűek az országok zászlói? Milyen mezekben játszanak a focisták? Melyik filmnek ki a szereplője? Tündék, vámpírok, stb. Ezeknek is valakinek utána kell ézni, valakiek nem.
Oldal: 123