Hozzászólások - Emishi
Dátum: 2024.02.06. 18:55:01
Megérett a fórumfejlesztésre egy ignore opció asszem
Dátum: 2024.02.06. 11:50:34
Köszönöm, hogy alátámasztottad az állításom
Dátum: 2024.02.06. 11:34:18
ADHD
Dátum: 2024.02.01. 08:15:48
.
Dátum: 2024.01.29. 08:56:34
Thx
Dátum: 2024.01.29. 08:34:04
A szörnykihívásnál nem lehet a véletlneszerű szörnyekre állítani a legördülő sávot. (Ma reggel vettem teremtés almát és előtte körbe néztem, mit lehet egyáltalán ütni), de így nem tudom a kisebb szintre visszaállítani.
Szerk: Kilog-belognál, visszarakja, azonban úgy tűnik, hogy a teremtés almát hiába vettem meg, nem dobta vissza az eddig legyilkolt szörnyeket, ugyanúgy csak a megatápon nevelkedett dögöket lehet látni
Szerk: Kilog-belognál, visszarakja, azonban úgy tűnik, hogy a teremtés almát hiába vettem meg, nem dobta vissza az eddig legyilkolt szörnyeket, ugyanúgy csak a megatápon nevelkedett dögöket lehet látni
Dátum: 2024.01.20. 14:57:51
Ha a stílussal én sem értek egyet szerintem teljesen igaza van. Valószínű már ÜSZ-re is írt, mint mondta és nem volt más platform ahol kifejezhette a nemtetszését. A játék jelen formájában szerintem is gáz ezt csinálni. Én akiktől raboltam több 100k-t, azokat is napi max 2* ütöttem, többször nem, de hát van aki ebből a szempontból más.
Tovább gondolva meg ezt, a megnyilvánulása is csak egy reakció (hiába őt minősíti) az alap tevékenységre. Kufár event ide vagy oda, valakit ennyit támadni, szerintem is gusztustalan mégha erre sem szabály sem bármi egyéb nincsen és teljesen érthető az a düh ami benne van.
Tovább gondolva meg ezt, a megnyilvánulása is csak egy reakció (hiába őt minősíti) az alap tevékenységre. Kufár event ide vagy oda, valakit ennyit támadni, szerintem is gusztustalan mégha erre sem szabály sem bármi egyéb nincsen és teljesen érthető az a düh ami benne van.
Dátum: 2024.01.19. 08:30:38
Ebben igazad van, de van elég KH tag szerintem minden szinten...
Dátum: 2024.01.18. 10:34:18
Húzzál el szintben amilyen hamar csak tudsz és akkor kikerülsz az ütőtávból, ez a "legolcsóbb" és leghasznosabb, amit tehetsz
Dátum: 2024.01.18. 10:30:57
Dícséretes közösségi válaszokat láthattunk, köszönjük szépen
Dátum: 2024.01.13. 19:12:00
Az ellenség felkutatása felkészülés szakasznál, be kell várni a 6 játékost vagy elindul majd valamikor időlimit lejártával? (ha igen miért nincs frissítve a kiírás?)
Dátum: 2024.01.11. 09:16:23
A portyaablak is bugos. Visszadobja azokat az ellenfeleket akiket még nem tudok ütni, mert nem telt le az 55 perc (persze ez a hagyományos portyánál is elő szokott fordulni)
Dátum: 2023.12.22. 09:03:07
Szerintem egy kommunikációs hiba miatt 0 őskövet kéne fizetni. Nyilván legyen valami jelképes összege, ahogy írtad, de a 200 kavics tényleg nevetséges.
Dátum: 2023.12.20. 08:26:50
Vannak feladatokat amiket nem számol. Nekem pls a válts be 50 aranydukátot nem megy, most kezdtem el nézegetni. De gyanítom, hogy több feladat is bugos (nem érzékeli)
Szerk: a specválttást sem
Szerk: a specválttást sem
Dátum: 2023.12.15. 11:48:39
Tudsz igen, ha nem csavarod ki a dolgokat állandóan
száraz tényeket írtam én is meg az előttem hozzá szóló is, semmi érzelem nem volt benne
Ha elolvasod az előző HSZ-em a 20%os emelésre azt írtam, hogy teljesen valid, ez esetben magadnak tedd fel a kérdést az érzelmekről kérlek. Részemről nem a sérelem okozás a cél, de nem szeretem azt, ha elmegyünk bizonyos tények mellett és ez alapján egy torzított valóságot kommunikálunk. A KSH szerint....tök jó mer a KSH szerint az átlag ember jóval többet keres(ne) és vlhol ugyanezeket a tortzításokat érzem a HSZ-eidben állandóan.
Persze, ingyenes játék ebben igazad van, csak emellett a hozzáállás mellett nem kell azon csodálkozni, ha a maradék játékosok is idővel megunják a banánt. A megszokásról meg annyit, hogy a szar is meleg, de nem kell megszokni, hiába fárad el az ember orra.
ÉS mint mondottam, részemről a 20% teljesen rendben van, még akkor is ha ott vannak azok a tények, hogy VALÓJÁBAN arányait tekintve jóval többet költ egy player a játékra, mint 2008, mive lez a fő érv.
Viszont a prém tagsággal kapcsolatban is tartom a véleményem. Nem az a 4 őskő fog hetente földhöz verni, elhiheted pusztán az elvek és a dolgok kezelése zavar, ennyi.
száraz tényeket írtam én is meg az előttem hozzá szóló is, semmi érzelem nem volt benne
Ha elolvasod az előző HSZ-em a 20%os emelésre azt írtam, hogy teljesen valid, ez esetben magadnak tedd fel a kérdést az érzelmekről kérlek. Részemről nem a sérelem okozás a cél, de nem szeretem azt, ha elmegyünk bizonyos tények mellett és ez alapján egy torzított valóságot kommunikálunk. A KSH szerint....tök jó mer a KSH szerint az átlag ember jóval többet keres(ne) és vlhol ugyanezeket a tortzításokat érzem a HSZ-eidben állandóan.
Persze, ingyenes játék ebben igazad van, csak emellett a hozzáállás mellett nem kell azon csodálkozni, ha a maradék játékosok is idővel megunják a banánt. A megszokásról meg annyit, hogy a szar is meleg, de nem kell megszokni, hiába fárad el az ember orra.
ÉS mint mondottam, részemről a 20% teljesen rendben van, még akkor is ha ott vannak azok a tények, hogy VALÓJÁBAN arányait tekintve jóval többet költ egy player a játékra, mint 2008, mive lez a fő érv.
Viszont a prém tagsággal kapcsolatban is tartom a véleményem. Nem az a 4 őskő fog hetente földhöz verni, elhiheted pusztán az elvek és a dolgok kezelése zavar, ennyi.
Dátum: 2023.12.15. 10:49:06
Nálam is teljesült.
Dátum: 2023.12.15. 10:36:57
Ezt ma váltottad? :D
Dátum: 2023.12.15. 10:36:22
Számold akkor azt is bele, amit Robesz írt, mert ez így eléggé sántít és ki van forgatva. Akkor lenne korrekt az érvelésed, ha nem az őskő számot hanem a havonta ráköltött összeget vennéd alapul a dolgonak, mert végső soron itt a termék maga a játék. És mivel nem olyan dolgokról beszélünk, mint pl más gamekben a skinek, hanem olyan kb kötelező dolgokról ami nélkül lemaradsz ergó "kötelező" jelleggel kell ezekre költeni. Szóval régen a 350 őskő elég volt 1-2 hónapig. Most ezzel meddig menne egy normál player? Érdemes lenne ez alapján egy ilyen KSH-s adatot összevetni
Szóval ez így eléggé ki van facsarva részedről.
Szóval ez így eléggé ki van facsarva részedről.
Dátum: 2023.12.14. 13:26:37
Miért kell emelni, ha alapvetően drágább lesz a kavics 20%-al
Ha kiszámolod így több lesz mint a duplája valójában. Nyilván nem az a heti 10 kavics fog a földhöz verni senkit, de a véleményemet már kifejtettem.
Ha kiszámolod így több lesz mint a duplája valójában. Nyilván nem az a heti 10 kavics fog a földhöz verni senkit, de a véleményemet már kifejtettem.
Dátum: 2023.12.14. 12:04:21
Az infláció meg az eddig nem emelés miatt a 20% érthető, bár jóval több kavics fogy havonta mint amikor a játék elindult, de tény hogy azóta nem volt emelve a kavics ára.
Viszont számomra és ezzel biztos sokan így lesznek, a prémium tagság ekkora emelése (majdnem duplája) nevetséges.
És hogy miért? Mert anélkül konkrétan jelen formájában játszhatatlan a játékotok. És ezt mondom úgy, hogy amióta visszatértem van, hogy napi 2 órát is játszom. Prémium tagság nélkül ez mennyi lenne, hogy minden optimális legyen és el lehessen költeni? Napi 4 óra? Ez azért most megütötte nálam az ingerküszöböt. Emellett meg nem akartok betenni egy olyan relikviát ami a gyorsítást kinullázza, hogy "élhető" legyen a játék és ne millió számra gyűjtődjenek az erőforrások (ami ha kipörögne nyilván megint több kavics költéshez vezetne, de hát ez már csak hozzáállás és üzletpolitika kérdése nyilván )
Nem elégedetlenkedni akarok, mint mondtam a 20% teljesen érthető (részemről), mert emellett bekerültek az őskő kuponok is, viszont a prém tagság majdnem megduplázása, úgy hogy igazából létszükséglet kb a játékhoz, ha valami normálisat is kezdeni szeretne az ember...ezzel azt fogjátok elérni hogy egyre kevesebben fognak erre a funkcióra áldozni, a többi következményt meg mindenkinek a fantáziájára bízom
Viszont számomra és ezzel biztos sokan így lesznek, a prémium tagság ekkora emelése (majdnem duplája) nevetséges.
És hogy miért? Mert anélkül konkrétan jelen formájában játszhatatlan a játékotok. És ezt mondom úgy, hogy amióta visszatértem van, hogy napi 2 órát is játszom. Prémium tagság nélkül ez mennyi lenne, hogy minden optimális legyen és el lehessen költeni? Napi 4 óra? Ez azért most megütötte nálam az ingerküszöböt. Emellett meg nem akartok betenni egy olyan relikviát ami a gyorsítást kinullázza, hogy "élhető" legyen a játék és ne millió számra gyűjtődjenek az erőforrások (ami ha kipörögne nyilván megint több kavics költéshez vezetne, de hát ez már csak hozzáállás és üzletpolitika kérdése nyilván )
Nem elégedetlenkedni akarok, mint mondtam a 20% teljesen érthető (részemről), mert emellett bekerültek az őskő kuponok is, viszont a prém tagság majdnem megduplázása, úgy hogy igazából létszükséglet kb a játékhoz, ha valami normálisat is kezdeni szeretne az ember...ezzel azt fogjátok elérni hogy egyre kevesebben fognak erre a funkcióra áldozni, a többi következményt meg mindenkinek a fantáziájára bízom