Szia
Smaragd szelence be kerül a farsangi ajándékok közé?
Igéret volt rá,hogy egy két eventbe be kerül.Farsang erre ideális lenne,mert az ajándékok elég gagyik a többi mini eventhez képest.
Válaszod várom és köszönöm.
Üdv,
Lord Domi
ma, 15:07István
Szia.
Miklós válasza:
"Elképzelhető, de az új jutalmak a farsangi eventre még nincsenek sajnos véglegesítve, de köszönjük a javaslatot."
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Hozzászólások - Lord Domi
Dátum: 2016.01.25. 15:08:54
Dátum: 2016.01.25. 13:52:25
Rá kérdek Dikó úrtól.
Dátum: 2016.01.25. 13:44:26
Smaragd szelence be kerül a farsangi ajándékok közé?
Igéret volt rá,hogy egy két eventbe be kerül.Farsang erre ideális lenne,mert az ajándékok elég gagyik a többi mini eventhez képest.
Dátum: 2016.01.25. 12:54:58
A rendszer váltásban nincs éppen igazad
Most éljük meg egy emberöltő alatt a második rendszerváltást
Első rendszerváltásban az ipart vágták tropára a nyerészkedők,most meg az állami földeket,ingatlanokat,stb....
Talán annyiba változott,hogy most a MI pénzünkből vásárolnak fel mindent.Széchenyi forog a sírjában az 1%os hitel neve miatt.Jobb is,hogy nem tudja szegény mit művelnek a nevével.
Csak a tolvajok mások,a mód ugyan az.Új kiskirályok születnek és agódhatunk nehogy be fagyon a Duna jege
Nem a témához tartozik,de nem bírtam kihagyni a "rendszerváltás" miatt
Most éljük meg egy emberöltő alatt a második rendszerváltást
Első rendszerváltásban az ipart vágták tropára a nyerészkedők,most meg az állami földeket,ingatlanokat,stb....
Talán annyiba változott,hogy most a MI pénzünkből vásárolnak fel mindent.Széchenyi forog a sírjában az 1%os hitel neve miatt.Jobb is,hogy nem tudja szegény mit művelnek a nevével.
Csak a tolvajok mások,a mód ugyan az.Új kiskirályok születnek és agódhatunk nehogy be fagyon a Duna jege
Nem a témához tartozik,de nem bírtam kihagyni a "rendszerváltás" miatt
Dátum: 2016.01.25. 10:10:58
Aha,értem.
Tehát a zárójel az ősz cselekményt jelöli,de az aktuális az első sor.
Okés.
Kicsit zavaró,de így logikus.
Köszi.
Tehát a zárójel az ősz cselekményt jelöli,de az aktuális az első sor.
Okés.
Kicsit zavaró,de így logikus.
Köszi.
Dátum: 2016.01.25. 09:03:56
Szövetségi küldetés teljesítésekor nem nullázódik a statisztika,sőt az új küldetés sorozat elvégzett feladatait hozzá adja a régihez.
Ez volt a terv?Ez így elég zavaró és hasztalan statisztika,hisz szintén kibogozhatatlan ki,mit,mennyit csinált.
Ez volt a terv?Ez így elég zavaró és hasztalan statisztika,hisz szintén kibogozhatatlan ki,mit,mennyit csinált.
Dátum: 2016.01.25. 08:52:42
Én azért nagyon bízom benne,hogy nem fog hasonlítani a Bolygó Ura eventre.
Alacsony szinten tényleg 1 óra alatt meg oldható a 2 szint.Azaz 17 nap malmozás az event.
Alacsony szinten tényleg 1 óra alatt meg oldható a 2 szint.Azaz 17 nap malmozás az event.
Dátum: 2016.01.24. 10:37:54
feb. 17. A Végzet Verme (új nagy esemény) erről lenne kérdésem.
Annyit előjáróban meg kérdezhetnék,hogy ez az event vadászatot,portyát vagy térkaput fog igényelni?
Annyit előjáróban meg kérdezhetnék,hogy ez az event vadászatot,portyát vagy térkaput fog igényelni?
Dátum: 2016.01.23. 16:43:40
Köszi
Dátum: 2016.01.23. 15:04:41
Sajtolásból származó eszencia gyűjtés érdekelne.
Van pl egy 20.szintű állatom.Rakok rá egy állatfegyvert,használok rá egy sajtoló anomáliát (6Tk) és kapok biztosan 2 eszenciát?
Templomi kiképzéssel szerzett szint bele számít e a sajtolásba és az eszencia szerzésbe?
Van pl egy 20.szintű állatom.Rakok rá egy állatfegyvert,használok rá egy sajtoló anomáliát (6Tk) és kapok biztosan 2 eszenciát?
Templomi kiképzéssel szerzett szint bele számít e a sajtolásba és az eszencia szerzésbe?
Dátum: 2016.01.19. 18:01:46
Akkor ennyi,el van vetve a kufároknál a szerverek egyesítése?
Dátum: 2016.01.19. 08:46:20
S2őn nem játszottam,de kétlem,hogy S1el bármilyen szerver is fel tudná venni a versenyt.
S6 minden kép hátrányban van a szövetségek fejletlensége miatt.Esetleg lehetne úgy futtatni,hogy NINCS szövetségi bonusz.
Kémlelésnél már az is segítség lehet,ha jelöljük melyik világról való a karakter.Talán be lát az ember az adott szerverre és le tudja kémlelni,ha nagyon akarja.
S6 minden kép hátrányban van a szövetségek fejletlensége miatt.Esetleg lehetne úgy futtatni,hogy NINCS szövetségi bonusz.
Kémlelésnél már az is segítség lehet,ha jelöljük melyik világról való a karakter.Talán be lát az ember az adott szerverre és le tudja kémlelni,ha nagyon akarja.
Dátum: 2016.01.19. 08:29:29
Nem jól tudod.
Ezért írtam.
Pl.
S1 :
Böszmeség az iszonyatos - 24. szintű végzetúr
Erő: 143 (+173)
Támadás: 140 (+164)
Védekezés: 139 (+191)
Egészség: 120 (+171)
IQ: 128 (+198)
Mágia: 125 (+256)
Taumaturgia: 139 (+195)
Szerencse: 109
Lélekszívás: 24%
Lélekszívás-védelem: 8%
Elnyelés: 3
Varázslat elnyelés: 13
Kábítás elhárítás: 9%
Regenerálás: 26
Rezisztencia: 12%
+150 védekezés (Védőfal)
+150 támadás (Gyakorlótér)
+15 IQ (Nekrofun fókusz)
+35 mágia (Nekrofun fókusz)
Csatlós bónusz: +107
Tulajdonságösszeg: 1043 (2240)
Szakértelemösszeg: 1222
Ez csak egy PÓK S1ről.Ezért emelem ki S1et.Ezért írtam,hogy a bajnoki szabályokat is bele kellene vinni. Nem vonna minuszt,de a kategóriákat be tartaná.3 kategóriával feljebb is elver bárkit.Van egy rakat ilyen.S1 PÓKjai istenek,nem játékosok.
Nem mondom,hogy bármely szervert is ki kellene hagyni,csak azt,hogy magán a kufáron a szerverek egy átlag értéken pörögjenek.Tehát pl S1 Kufár csatája kivételesen számoljon építési átlagot.
Ezért írtam.
Pl.
S1 :
Böszmeség az iszonyatos - 24. szintű végzetúr
Erő: 143 (+173)
Támadás: 140 (+164)
Védekezés: 139 (+191)
Egészség: 120 (+171)
IQ: 128 (+198)
Mágia: 125 (+256)
Taumaturgia: 139 (+195)
Szerencse: 109
Lélekszívás: 24%
Lélekszívás-védelem: 8%
Elnyelés: 3
Varázslat elnyelés: 13
Kábítás elhárítás: 9%
Regenerálás: 26
Rezisztencia: 12%
+150 védekezés (Védőfal)
+150 támadás (Gyakorlótér)
+15 IQ (Nekrofun fókusz)
+35 mágia (Nekrofun fókusz)
Csatlós bónusz: +107
Tulajdonságösszeg: 1043 (2240)
Szakértelemösszeg: 1222
Ez csak egy PÓK S1ről.Ezért emelem ki S1et.Ezért írtam,hogy a bajnoki szabályokat is bele kellene vinni. Nem vonna minuszt,de a kategóriákat be tartaná.3 kategóriával feljebb is elver bárkit.Van egy rakat ilyen.S1 PÓKjai istenek,nem játékosok.
Nem mondom,hogy bármely szervert is ki kellene hagyni,csak azt,hogy magán a kufáron a szerverek egy átlag értéken pörögjenek.Tehát pl S1 Kufár csatája kivételesen számoljon építési átlagot.
Dátum: 2016.01.19. 08:05:21
Tudom olvastam.
De ez nem olyan egyszerű.
Csak abba gondolj bele,hogy S1 szerver mekkora előnyt élvez így a többivel szemben,hisz ott nincs építési átlag.Néztem az össze hasonlításotokat,hogy S6on vannak a leg erősebbek,de én ebben egyáltalán nem hiszek.
Ötleteljünk milyen gondok lehetnek,ezzel is elő lehetne segíteni a fejlesztést.
De ez nem olyan egyszerű.
Csak abba gondolj bele,hogy S1 szerver mekkora előnyt élvez így a többivel szemben,hisz ott nincs építési átlag.Néztem az össze hasonlításotokat,hogy S6on vannak a leg erősebbek,de én ebben egyáltalán nem hiszek.
Ötleteljünk milyen gondok lehetnek,ezzel is elő lehetne segíteni a fejlesztést.
Dátum: 2016.01.19. 07:41:15
Lehetne a kufárt összevonva futtatni.
Ez azonban fel vett egy rakat problémát.
-A szövetségek építési busztjai és pl az S1 szerver építési átlagának hiánya.
-Mindezt,hogy jelőljük a karaktereknek.
Ha tudnának olyan programot írni,ami minden szerver építési átlagából egy átlagot tudna csinálni,úgy a kufár összevonás nagyon pozitív lenne.Sajnos jelen pillanatban csak ** lények vannak.Azok nem hoznak a kinzó kamrában semmit és unalmas őket csépelni.
-Gond továbbá az,hogy így a gyenge játékosok lélegzethez se jutnának,mert ugye mindenki a gyengét üti.
-Kémlelés problémája,hisz érdekes,ha van akit ki tudsz van akit nem.
-Ugyan azt a szabályrendszert is bele lehetne vinni,mint a bajnokin.Akinek 20 medálnál több van magasabb szintűnek minősüljön,ezzel a hiper könnyű fokozatot közepesre át tennénk pár PÓK számára,mindezt úgy,hogy a kis emberek állatait nem öli le egy csatából.
Írtatok már erről,nem az én ötletem,de jó lenne,mert így kicsit uncsi.
Ez azonban fel vett egy rakat problémát.
-A szövetségek építési busztjai és pl az S1 szerver építési átlagának hiánya.
-Mindezt,hogy jelőljük a karaktereknek.
Ha tudnának olyan programot írni,ami minden szerver építési átlagából egy átlagot tudna csinálni,úgy a kufár összevonás nagyon pozitív lenne.Sajnos jelen pillanatban csak ** lények vannak.Azok nem hoznak a kinzó kamrában semmit és unalmas őket csépelni.
-Gond továbbá az,hogy így a gyenge játékosok lélegzethez se jutnának,mert ugye mindenki a gyengét üti.
-Kémlelés problémája,hisz érdekes,ha van akit ki tudsz van akit nem.
-Ugyan azt a szabályrendszert is bele lehetne vinni,mint a bajnokin.Akinek 20 medálnál több van magasabb szintűnek minősüljön,ezzel a hiper könnyű fokozatot közepesre át tennénk pár PÓK számára,mindezt úgy,hogy a kis emberek állatait nem öli le egy csatából.
Írtatok már erről,nem az én ötletem,de jó lenne,mert így kicsit uncsi.
Dátum: 2016.01.14. 07:17:24
Idézet: Azazel - 2016.01.13. 20:17:29
Ariel néz utána.
Alig 28% az SZB neki.SZB kb 5500LÉt hozhat a jelenlegi szintjén.Mindezt egy fél inaktív szerveren.
Nézd meg az S6os karakterét.SZBézik egy aktív szerveren.Ott a rablása átlagos.
Jó a szimatom,értek hozzá.
A szálykaratéból meg jól nem jönnél ki,szerintem is jobb,ha hallgatsz.
Traviánban régen 20 magadfajtát zároltattam.Ott mindig ellenőrizték azt is aki feljelentést tette.Remélem itt is
Csináljatok már magatoknak egy Fikázó topicot, és ott tessék szájkaratézni
Ariel néz utána.
Alig 28% az SZB neki.SZB kb 5500LÉt hozhat a jelenlegi szintjén.Mindezt egy fél inaktív szerveren.
Nézd meg az S6os karakterét.SZBézik egy aktív szerveren.Ott a rablása átlagos.
Jó a szimatom,értek hozzá.
A szálykaratéból meg jól nem jönnél ki,szerintem is jobb,ha hallgatsz.
Traviánban régen 20 magadfajtát zároltattam.Ott mindig ellenőrizték azt is aki feljelentést tette.Remélem itt is
Dátum: 2016.01.13. 19:13:15
77.szintig:
Zsákmányolt lélekenergia: 67.955.264
Elvesztett lélekenergia: 162.804
Első szintől kezdve átlag portya LÉd 3800 körül.
A múltizásba nagy a tapasztalatod
Írtam,hogy van kódom hozzá,mivel tanítványom és állandóan kérdezgetett,de így egyszerűbb volt.Ez nem szabály ellenes,mivel nincs helyettesítés és nem azonos szerver.
S6on látványosan lusta voltál multizni
Én a helyedbe ilyet be se írnék,még véletlen utánad néznek
Zsákmányolt lélekenergia: 67.955.264
Elvesztett lélekenergia: 162.804
Első szintől kezdve átlag portya LÉd 3800 körül.
A múltizásba nagy a tapasztalatod
Írtam,hogy van kódom hozzá,mivel tanítványom és állandóan kérdezgetett,de így egyszerűbb volt.Ez nem szabály ellenes,mivel nincs helyettesítés és nem azonos szerver.
S6on látványosan lusta voltál multizni
Én a helyedbe ilyet be se írnék,még véletlen utánad néznek
Dátum: 2016.01.13. 19:08:36
Nézd,látom nagyon tetszik a téma.
Én S1en vagyok.Ő S5őn.
Azért szurkolok,hogy zároltatni tudj 2 egymástól független játékost,független szerveren.
Egyéb gondod?
Én S1en vagyok.Ő S5őn.
Azért szurkolok,hogy zároltatni tudj 2 egymástól független játékost,független szerveren.
Egyéb gondod?
Dátum: 2016.01.13. 11:02:25
Nem az enyém.
Egy barátom acca,de tudom a kódját.
Egy barátom acca,de tudom a kódját.
Dátum: 2016.01.13. 10:59:48
Amúgy meg engem 500 őskővel le húzott Dikó,azt se adta vissza.Tőrlés után Miklós vette a fárdatságot,mikor Facén ezt el kezdtem hirdetni.Miklós legalább vissza hívta volna a karim és a köveket vissza adta volna.Csak ép hallani se akartam róla,de a szándék után már nem írogattam erről Facebookon.
Nem vagyok benne bíztos,hogy HAJLANDÓ LENNE BÁRMIT IS TENNI ILYEN ESETBEN Dikó úr!
Elküldené a francba egy Wiki oldalal,ahogy EZT MEG IS TETTE.
Tehát az állatainak visszaszerzése is azon múlik,melyik operátor olvassa el.
Nem vagyok benne bíztos,hogy HAJLANDÓ LENNE BÁRMIT IS TENNI ILYEN ESETBEN Dikó úr!
Elküldené a francba egy Wiki oldalal,ahogy EZT MEG IS TETTE.
Tehát az állatainak visszaszerzése is azon múlik,melyik operátor olvassa el.