Most kaptam:
Hányadik Oscar gála volt az idén?
79
80
81
82
Hozzászólások - Bíborhold
Dátum: 2014.11.12. 18:00:25
Dátum: 2014.11.02. 11:26:58
Értettem eddig is amit írtatok, én nem kötekedésképpen írtam az előző hozzászólásomat. Próbáltam segítséget nyújtani.
Dátum: 2014.11.02. 10:03:44
A találkozón már biztos nem lesz +IQ, és barátságkristály az ajándékok között, mivel régebben valahol írta Miklós, hogy próbálnak a változatosságra törekedni a befizetések mellé járó ajándékok terén.
Általában hasonló ajándékokat kapunk az időszakos akcióknál. IQ biztos, hogy csak megint a születésnapinál lesz.
Tavaly az őszit találkozón ezek voltak max befizetésnél:
20 relikviaforgács, 10 szörnykoktél, 20 boldogság itala, 2 templomi pálca, 100 aranydukát*, 40 horda trófea, 40 sorsjegy, 40 kisebb vadászzsákmány
Szerintem most is a hasonló lesz.
Hétfőn még lehet köveket vásárolni aki akar.
Általában hasonló ajándékokat kapunk az időszakos akcióknál. IQ biztos, hogy csak megint a születésnapinál lesz.
Tavaly az őszit találkozón ezek voltak max befizetésnél:
20 relikviaforgács, 10 szörnykoktél, 20 boldogság itala, 2 templomi pálca, 100 aranydukát*, 40 horda trófea, 40 sorsjegy, 40 kisebb vadászzsákmány
Szerintem most is a hasonló lesz.
Hétfőn még lehet köveket vásárolni aki akar.
Dátum: 2014.10.30. 09:22:27
Köszi.
Dátum: 2014.10.30. 09:13:36
A V4-be nem lehet belépni.
Dátum: 2014.10.28. 11:22:14
Köszönöm a válaszokat!
Bevallom én sem vadásztam, de egy ilyen szavazást azért, nem a vadászáshoz kellett volna kötni.
Mi van ha valaki pont azokban a napokban nem vadászott, vagy egyel talán nem vadászik. Arra gondolok, hogy a pókokat akarták kiszűrni a szavazásból. Legalább itt a fórumon jelezni kellett volna, hogy a szavazás megindult a V1-en és a V2-ön aki szavazni akar az vadászon. (röhej!)
Bevallom én sem vadásztam, de egy ilyen szavazást azért, nem a vadászáshoz kellett volna kötni.
Mi van ha valaki pont azokban a napokban nem vadászott, vagy egyel talán nem vadászik. Arra gondolok, hogy a pókokat akarták kiszűrni a szavazásból. Legalább itt a fórumon jelezni kellett volna, hogy a szavazás megindult a V1-en és a V2-ön aki szavazni akar az vadászon. (röhej!)
Dátum: 2014.10.28. 08:39:38
Mi történt a V1-V2 összevonásának lehetőségével? Szerintem még szavazás se volt róla(legalább is V1-et nem kérdezték). Remélem minél hamarabb lesz erről valami információ, hogy milyen stádiumban van ez az egész dolog.
A V6 pedig már itt van a küszöbön, kíváncsi leszek mennyire lesz megérős az új szerver.
A V6 pedig már itt van a küszöbön, kíváncsi leszek mennyire lesz megérős az új szerver.
Dátum: 2014.10.22. 00:34:52
-Fegyver minimum sebzését növeli.
-Varázslat minimum sebzését növeli.
-Harcoló állatok plusz TP-t kapnak.
-Harcoló állatok felszereléseinek hatásfokát növeli.
-Állat elfogásának esélyét növeli.
-Visszacsatolás ...%.
-Harcban az ellenfél elszenvedi a neked okozott varázslatsebzése ... %-át.
-Csökkenti az ellenfél állatainak elnyelését.
-Varázslat minimum sebzését növeli.
-Harcoló állatok plusz TP-t kapnak.
-Harcoló állatok felszereléseinek hatásfokát növeli.
-Állat elfogásának esélyét növeli.
-Visszacsatolás ...%.
-Harcban az ellenfél elszenvedi a neked okozott varázslatsebzése ... %-át.
-Csökkenti az ellenfél állatainak elnyelését.
Dátum: 2014.10.14. 22:28:25
Idézet: Miklós - 2014.09.23. 13:39:11
Így utólag már nem tudunk befizetési akciót berakni - az ilyeneket mindig legalább 3-4 nappal korábban bejelentjük, tehát úgyis késő lenne - de megígérem, hogy akkor október közepén lesz egy ilyen lehetőség.
1-2nap és már itt van október közepe, remélem lesz valamilyen akció ha már meglett ígérve.
Így utólag már nem tudunk befizetési akciót berakni - az ilyeneket mindig legalább 3-4 nappal korábban bejelentjük, tehát úgyis késő lenne - de megígérem, hogy akkor október közepén lesz egy ilyen lehetőség.
1-2nap és már itt van október közepe, remélem lesz valamilyen akció ha már meglett ígérve.
Dátum: 2014.10.14. 21:53:35
Haladóknak -> Törölt karakterek
Dátum: 2013.08.14. 18:04:11
Craslorg
11560 hozzászólás
Semmi extra oka nincs a törlésnek. Egyszerűen sok időbe kerül és én maximalista voltam, anélkül viszont nem tudnék szívvel játszani. A VÚ-t szerettem, mert jó pár ismerőst szerzett, plusz 5 évnyi hobbit (orkot, trollt). Nem véletlen, hogy az utóbbi időben nem akartam a fejlesztéseket se véleményezni. A találkozókon úgyis ott leszek V2-n már a BÚ után töröltem a karit, a V3-ast pedig már vagy 2 éve.
Utoljára aktív:
2013.08.21. 18:55:46
Dátum: 2013.08.14. 18:04:11
Craslorg
11560 hozzászólás
Semmi extra oka nincs a törlésnek. Egyszerűen sok időbe kerül és én maximalista voltam, anélkül viszont nem tudnék szívvel játszani. A VÚ-t szerettem, mert jó pár ismerőst szerzett, plusz 5 évnyi hobbit (orkot, trollt). Nem véletlen, hogy az utóbbi időben nem akartam a fejlesztéseket se véleményezni. A találkozókon úgyis ott leszek V2-n már a BÚ után töröltem a karit, a V3-ast pedig már vagy 2 éve.
Utoljára aktív:
2013.08.21. 18:55:46
Dátum: 2014.10.11. 09:41:21
A 100% fertőzötteknek is lehetne valami újítás.
Esetleg több AF képesség és Háborgó őrület maximumát is lehetne növelni. Ezekhez az AF képességekhez, amit csak a teljes fertőzöttek tudnának fejleszteni szükséges lenne még plusz LE is az AF pontokon kívül, így ők is fizetnének, mint akik küzdöttek a fertőzés ellen.
Nem sok értelme van így ennek a fertőzéses dolognak a játékban, mivel elenyésző azoknak a száma akik teljesen fertőzöttek.
Esetleg több AF képesség és Háborgó őrület maximumát is lehetne növelni. Ezekhez az AF képességekhez, amit csak a teljes fertőzöttek tudnának fejleszteni szükséges lenne még plusz LE is az AF pontokon kívül, így ők is fizetnének, mint akik küzdöttek a fertőzés ellen.
Nem sok értelme van így ennek a fertőzéses dolognak a játékban, mivel elenyésző azoknak a száma akik teljesen fertőzöttek.
Dátum: 2014.10.03. 22:12:44
Van benne valami, mert én is még egyszer kipörgettem a két kisebb térkapu stimulátort, miután beírtam ide.
Dátum: 2014.10.02. 09:45:22
Ugyan ezt forgattam ki én is a V4-es karakteremmel.
Amikor megláttam nekem is hasonló volt az érzésem.
Nem értem miért van ez a UR között! Kb. -60 pechpont (60 őskő). A napi ajánlatokban olcsóban meg lehetett venni az 5 db-os csomagot.
Amikor megláttam nekem is hasonló volt az érzésem.
Nem értem miért van ez a UR között! Kb. -60 pechpont (60 őskő). A napi ajánlatokban olcsóban meg lehetett venni az 5 db-os csomagot.
Dátum: 2014.09.26. 22:20:44
Minden betűvel egyetértek.
Dátum: 2014.09.24. 22:21:04
Talán így kilehet szűrni.
A szövetség tagjait csoportokra kell osztani attól függően mennyi négyzetet akartok támadni. Minden csoport csak egy négyzetet támadhat. A belsőfórumon topicot kell nyitni csoportonként(1-es, 2-es stb.) ahol mindenki beírja, amikor ütötte az adott mezőt. Következő fordulóban a csoportokban 1-2 játékos cserélődik. Előbb- utóbb kiderül, hogy ki csinálja. Ha meg próbálja leplezni, akkor később, de így legalább jó helyre üt.
A szövetség tagjait csoportokra kell osztani attól függően mennyi négyzetet akartok támadni. Minden csoport csak egy négyzetet támadhat. A belsőfórumon topicot kell nyitni csoportonként(1-es, 2-es stb.) ahol mindenki beírja, amikor ütötte az adott mezőt. Következő fordulóban a csoportokban 1-2 játékos cserélődik. Előbb- utóbb kiderül, hogy ki csinálja. Ha meg próbálja leplezni, akkor később, de így legalább jó helyre üt.
Dátum: 2014.09.22. 00:36:29
Igen, de az akkor is édeskevés. Már a nyári, ilyen akciónál is törtem a fejem, hogy tudnám akkor még 1600-as őskőmennyiséget elkölteni. A mostani 2000 pedig lehetetlen számomra, ha csak nem prémiumra. Ez persze nem igen valósul meg, mert már így is 2016.03.15-ig prémes vagyok.
Dátum: 2014.08.14. 09:43:09
Éppen ez a lényeg, aki akar(t) így is áttud(ott) jönni őskőért a V1-re a többi világból. Nem számít(ott), hogy mennyi ideig élvezte az előző világ top lassítás adta vagy egyéb előnyöket.
Szerintem a világ összevonás elkerülhetetlen vagy megszűnik a V2 idővel. Minél később történik meg az összevonás annál nagyobb lesz a differencia. Az erősebbek így is úgy is átjönnek, mielőtt végleg kihal a V2. Akkor mi lesz?
Megjegyzem, nekem csak a V1-en van karakterem.
Szerintem a világ összevonás elkerülhetetlen vagy megszűnik a V2 idővel. Minél később történik meg az összevonás annál nagyobb lesz a differencia. Az erősebbek így is úgy is átjönnek, mielőtt végleg kihal a V2. Akkor mi lesz?
Megjegyzem, nekem csak a V1-en van karakterem.
Dátum: 2014.07.28. 14:02:14
Írj az ügyfélszolgálatnak. A karakterlapodon jobbra felül megtalálod a sárga színű hosszúkás gombot. Katt rá, és már írhatsz is az illetékeseknek, valószínűleg segíteni fognak a problémádon.
Köszönjük az energiatéglával kapcsolatos hiba javítást.
Köszönjük az energiatéglával kapcsolatos hiba javítást.
Dátum: 2014.07.27. 10:40:40
Ma a napi ajánlatban 100 energiatégla van. Megvettem és nincs az építésnél, csak az a párdarab, amit portyázás során szereztem. Nem járt valaki véletlen ugyanígy? Gondoltam szólok. ÜSZ-re már írtam.
Közben rá jöttem (átnéztem a tárgylistát), hogy ez egy varázsital. Amint megiszom, akkor megkapom a 100 téglát.
Csak megkapnám (ha működne a dolog), egyesével tudom meginni, de mégsem kapom meg. Már hármat megittam és semmi.
Közben rá jöttem (átnéztem a tárgylistát), hogy ez egy varázsital. Amint megiszom, akkor megkapom a 100 téglát.
Csak megkapnám (ha működne a dolog), egyesével tudom meginni, de mégsem kapom meg. Már hármat megittam és semmi.
Dátum: 2014.07.25. 00:32:04
A napi ajánlatban nem tévedés, hogy ma csak Isteni ital van?
Az eddigi tételeket elnézve nem hinném, hogy ez szándékos ajánlat. Főleg ,hogy nyári vásár van.
Az eddigi tételeket elnézve nem hinném, hogy ez szándékos ajánlat. Főleg ,hogy nyári vásár van.