Hozzászólások - Klarinét
Dátum: 2012.01.19. 09:59:18
Petya nekem is közel 2000 a szakim,még sincs maxon a sajtom. Ha sajtolni akarok kattintok párat. Az EF szakit szoktam turbózni,nekem a speki alapból 105-s. Van olyan event ahol számít mekkora a speki és én ha bunyózom akkor a kritikusokat turbózom inkább.
Dátum: 2012.01.19. 08:42:15
Automatikusan kisajtolom a befogott állatokat, és ha szükséges, 1/3 őskőért gyorsítok.
Automatikusan kisajtolom a befogott állatokat, és ha szükséges, CSP-ért gyorsítok.
Ezen 2 opció közül választhatsz a vadászat elindítása elött ha a sajtolásod maxos. Ha csak turbóval maxos (vagyis nincs meg az alap 60) akkor ha azt akarod hogy automatán sajtoljon akkor rajta kell hagyni a turbót.
Automatikusan kisajtolom a befogott állatokat, és ha szükséges, CSP-ért gyorsítok.
Ezen 2 opció közül választhatsz a vadászat elindítása elött ha a sajtolásod maxos. Ha csak turbóval maxos (vagyis nincs meg az alap 60) akkor ha azt akarod hogy automatán sajtoljon akkor rajta kell hagyni a turbót.
Dátum: 2012.01.17. 18:41:38
0 a fertözésem és simán tudom támadni az event alatt a saját hordámat. Szégyen nem szégyen megteszem,föleg azokat keresem akiknek 100% a tertözöttsége és régebben rámjárt. Azóta kicsit erösebb lettem és most vissza adom kamatostól nekik. Már ezért is megéri az event hogy tudok törleszteni nekik.
Dátum: 2012.01.17. 15:22:50
Nem elég a gyógyitalos TOP 10?
Elég ha egy helyen reklámozzák egy évig hogy ki volt a "legpancserebb" 10 karakter aki több 100 italt vett legyengítve magát. Költhetnék másra is,nálunk nemrég törölt egy karakter mert teljesen legyengült,több eventen keresztül csak iszogatott. Horribilis összeget költött ezekre a kari fejlesztése helyett. Pedig mindenkit igyekeztem lebeszélni róla,butaságnak tartom. Kéne egy kis épet fejleszteni meg mágikus regent. Arra csak néha kell költeni.
Fura egy kategória szerintem.
Elég ha egy helyen reklámozzák egy évig hogy ki volt a "legpancserebb" 10 karakter aki több 100 italt vett legyengítve magát. Költhetnék másra is,nálunk nemrég törölt egy karakter mert teljesen legyengült,több eventen keresztül csak iszogatott. Horribilis összeget költött ezekre a kari fejlesztése helyett. Pedig mindenkit igyekeztem lebeszélni róla,butaságnak tartom. Kéne egy kis épet fejleszteni meg mágikus regent. Arra csak néha kell költeni.
Fura egy kategória szerintem.
Dátum: 2012.01.16. 17:59:03
A Kufár eventes nemeziseknél a bónusz vonatkozik a védekezésre is?
Dátum: 2012.01.16. 12:38:23
valamit csinálhatnátok már hogy ne a 2. vagy a 3. csata után legyek "fáradt", megvan mindkét relikviám ahhoz hogy 5 csatát csinálhassak egymás után.Föleg úgy hogy kivárom a 10 percet ennek ellenére állandóan így járok ma. Kicsit bosszant a dolog!
Dátum: 2012.01.14. 13:33:46
Az elözön sem lehetett kilépni az eventböl, nem tudom hogy akkor játszottál e, de ha igen akkor tudtad ezt. Ha ennyire kíváncsi vagy akkor nem kellett volna benevezni.
A POK karik arra esküdöznek hogy aranybánya az eventezöket fosztogatni... többet ér nekik mint a relikvia.
A POK karik arra esküdöznek hogy aranybánya az eventezöket fosztogatni... többet ér nekik mint a relikvia.
Dátum: 2012.01.10. 07:57:20
Köszi!
Dátum: 2012.01.10. 00:44:30
A menjetek el vadászni 1200 alkalommal szövetségi küldetés 0-24 óráig értendö? Vagy a küldetés felvételétöl számolandó a 24 óra? Csak azért kérdezem mert éjfélkor nullázódott a számláló a szövetségi küldetéseknél,több mint 500 vadászat ment így kárba.
Dátum: 2012.01.09. 10:16:31
Mivel nem adódik össze nincs ilyen gond. Abban viszont igaza van Birinek hogy túl nagy táp az amúgy is portya taktikán lévöknek. A 60. szint elött AF képességgel felérö relik? Még a gyengített változatát is ellenzem. Igaza van Birinek.
Dátum: 2012.01.09. 10:12:24
Eddig 734 eseménypontot gyűjtöttél
Napok óta nem vadásztam,mi a gikszer? Valamit csináljatok... Nem akarok ebböl a késöbbiekben problémát.
Vagy ezt ajándékba kaptuk?
Napok óta nem vadásztam,mi a gikszer? Valamit csináljatok... Nem akarok ebböl a késöbbiekben problémát.
Vagy ezt ajándékba kaptuk?
Dátum: 2012.01.07. 08:59:56
Nem,nem 5 fös... Viszont sokunknak megvan entitásból ami kellett és az epik is volt hogy duplázott némelyik kincsböl.
Mindenki nem juthatott hozzá ahhoz amit szeretett volna, ki ezért s ki azért. Nos mivel az építés nálunk nem jelent gondot felrántjuk az épületet és visszahívkodunk. Nem csak a kincsekért,vannak kisebb szintü tagjaink is akik az epikus küldit még nem csinálták meg. Rájuk is gondolunk,kicsit nehéz lenne úgy 30K-t sebezni úgy hogy meg sem tudják sebezni a szörnyeket.
Mindenki nem juthatott hozzá ahhoz amit szeretett volna, ki ezért s ki azért. Nos mivel az építés nálunk nem jelent gondot felrántjuk az épületet és visszahívkodunk. Nem csak a kincsekért,vannak kisebb szintü tagjaink is akik az epikus küldit még nem csinálták meg. Rájuk is gondolunk,kicsit nehéz lenne úgy 30K-t sebezni úgy hogy meg sem tudják sebezni a szörnyeket.
Dátum: 2012.01.06. 15:29:53
Hívjatok vissza epikust,mi nemsokára nekiállunk a kincseskamrát felrántani az egekig. Mindenkinek szerzünk olyan kincset ami kell neki. Elöbb utóbb ki fog esni ami kell nekünk.
Dátum: 2012.01.05. 10:24:35
Mikor jönnek ki a sisakok a gyárból?
Dátum: 2012.01.04. 11:25:46
Idézet: Gtr2 - 2011.10.28. 18:10:37
Hát azt várhatjuk, nem érdekli öket ...
Ezzel egyet értek nem rosszak a felvetések.
Kár, hogy csak a fórumozók írkálnak ide. A fejlesztők véleménye is érdekelne.
Kár, hogy csak a fórumozók írkálnak ide. A fejlesztők véleménye is érdekelne.
Hát azt várhatjuk, nem érdekli öket ...
Dátum: 2011.12.30. 20:46:44
.
Dátum: 2011.12.30. 20:40:59
Biri már segített,köszi neki!
Dátum: 2011.12.30. 20:07:45
A Kristály horda hadat üzent nekünk. ( V5 Szellemölök )
Tud valaki valamit tanácsolni? Kapituláljunk vagy harcoljunk? Semmi tapasztalatunk nincs még ellenük háború terén.
Tud valaki valamit tanácsolni? Kapituláljunk vagy harcoljunk? Semmi tapasztalatunk nincs még ellenük háború terén.
Dátum: 2011.12.29. 08:26:20
Nem kell parázni minden eventnél be van ígérve egy kb. dátum amit általában tartanak is. A beígért dátumok elött 1-2 hétttel a maximum közelében kell tartani az eröforrásokat aztán nem éri váratlanul az embert a kezdés.
Dátum: 2011.12.27. 11:38:29
A január elejére ígért kezdés kb mit takar? Remélem nem másodikát mint olvastam itt valakitöl... Had pihenjük már ki az újévi mulatozást,remélem Miklósék is pihengetnek egy kicsit.
Nem fogunk a kútba ugrani ha 10.-e felé kezdödik csak el.
Nem fogunk a kútba ugrani ha 10.-e felé kezdödik csak el.