Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2011.10.25. 13:30:49
A 2 tárgyas licit csak alternatíva volt, ami a lényeg, hogy 6 tárggyal a színpadi licit és 6 tárggyal papíros licit utólagos eredményhirdetéssel. Ha viszont ez nem mehet, akkor csökkenteni kell a tételek számát 5-6-ra világonként vagy akár valamilyen módon - mivel nagyjából ugyanazok a tételek vannak a 4 világon - párhuzamos licit a világokra. Ehhez persze tuti kell még egy ember segítségként és ez jmegint csak bonyolítja a dolgokat.
Dátum: 2011.10.25. 12:36:51
A dupla licit miért nem lehet jó? 6-6 (vagy 5-5) tétel a színpadon bekiabálásokkal, verésekkel, ellenfelek eltávolításával, kínzással, szóval ahogy eddig és 6-6 (5-5) tétel vakon, utólag összehasonlítva (a la TF titanitdukát). Itt max egyező licitek esetén az viszi, akinek alaphelyzetben több dukátja volt a dukátmentés idején.
Mindemellett Birka által is említett párhuzamos licit, azaz 2 (3) tárgy és/vagy 2 nyertes.
Mindemellett Birka által is említett párhuzamos licit, azaz 2 (3) tárgy és/vagy 2 nyertes.
Dátum: 2011.10.25. 11:00:28
A szerencsét bárki fejlesztheti Ha valaki rám fejleszt, tolok rajta és máris helyreáll a világ rendje. Akinek meg van IQ + krit vari előnye, meg többmillió LE a karakterében, mint nekem, ott örülök, mikor lepattan a szerencsémnek köszönhetően és adakozik (aztán panaszkodik a szerencsére, amit ő is fejleszthetne). Ez van. A szerencse közel azonos erejű karakterek esetében egy fontos tulajdonság.
Dátum: 2011.10.25. 10:55:54
Mea culpa. Teljesen igazad van, én azt feszegettem, hogy önálló ország-e. Valóban határos a spanyolokkal, mint brit fennhatóság alatti terület. Csak a spanyolok akarják maguknak, miáltal nem lenne velük határos.
Dátum: 2011.10.25. 10:31:06
Gibraltár nem elismert ország. Brit tengeren túli terület. Az ENSZ sem tervezi a felvételét külön államalakulatként, bár van valamilyen sajátos közigazgatása. Jelenleg erősködnek, hogy a skót-walesi-észak-ír területekhez hasonlóan a FIFA (és UEFA) vegye fel tagnak, de ez még egyelőre nem fog megtörténni. A spanyolok azzal fenyegetőznek, ha ezt a FIFA (UEFA) megteszi, ők távol tartják a jövőben magukat minden eseményükről: EB, BL, Euroliga, VB.
*Érdekesség, hogy a repülőteret, illetve a le- és felszálló pályát közút keresztezi, ahol elsőbbséget kell adni a repülők számára. Ez az egyetlen ilyen a nagyvilágban.
*Érdekesség, hogy a repülőteret, illetve a le- és felszálló pályát közút keresztezi, ahol elsőbbséget kell adni a repülők számára. Ez az egyetlen ilyen a nagyvilágban.
Dátum: 2011.10.25. 10:23:44
250 besorolás után kapsz kvízmedált, de ilyen formán maximum 8-at szerezhetsz. A maximális 12-höz szükséges maradék 4-et aukciós házban vagy kvízolimpián szerezheted meg. Esetleg Beholder találkozón az ottani kvízjátékban.
Dátum: 2011.10.25. 07:46:13
Idézet: Viszok009 - 2011.10.24. 23:59:15
Korábban volt normál asztal is, de ezeknek a szállítása, ára nyilván költségesebb, mint ennek a 8-as asztalnak, ráadásul nagyon nagy területet vett el az emeleten, ami szintén szempont. Darts van a színpad mellett, lehet nevezni rá és nyerni is.
Illetve a pokerasztal, ne ikeás svédasztal legyen, hanem normális pokerasztal. Vagy Mindenki magának hozzá a csocsót, meg a darts-ot a kocsmába?
Korábban volt normál asztal is, de ezeknek a szállítása, ára nyilván költségesebb, mint ennek a 8-as asztalnak, ráadásul nagyon nagy területet vett el az emeleten, ami szintén szempont. Darts van a színpad mellett, lehet nevezni rá és nyerni is.
Dátum: 2011.10.24. 21:19:09
A tanulni kitétel a Benyovszkys kérdésre vonatkozott. Azt igenis illik tudni, ismerni vag ylegalább hallani ról a és megnézni, ki is volt ő.
A Gyűrűk urás és az ehhez hasonló kérdése4ket hiába írják be töben spec felkiáltással, Hatsepsut korábban többször leírta, hogy ha a válaszolók aránya elég magas, akkor nem fogja törölni, hiába tűnik 1-2 embernek specnek. (Azaz 60-70-80%-os válaszaránynál bár általánosságban lehet nehéz lenne, de itt, valamennyire speciálisabb közönségnél már messze nem nehéz a kérdés).
A Gyűrűk urás és az ehhez hasonló kérdése4ket hiába írják be töben spec felkiáltással, Hatsepsut korábban többször leírta, hogy ha a válaszolók aránya elég magas, akkor nem fogja törölni, hiába tűnik 1-2 embernek specnek. (Azaz 60-70-80%-os válaszaránynál bár általánosságban lehet nehéz lenne, de itt, valamennyire speciálisabb közönségnél már messze nem nehéz a kérdés).
Dátum: 2011.10.24. 21:16:09
Szerintem spontán legyen legyen ugyanaz mint eddig csak kevesebb tétellel. 10 helyett 7 / világ és esetleg közte 3-4 dupla tétel, amiből a győztes választ (vagy 2 győztes van és aki magasabbat licitál a végén, ő választ először). Így a 40 tétel helyett csak 28 tétel lesz a 4 világon, ami időben már jóval kedvezőbb és nincs bonyolítva a papíros vokssal. Esetleg lehet mellé papíros aukció (mint a TF-en a titanitdukát) és annak eredményét csak köv. héten hétfő-kedden írjátok ki, mikor megnézitek (itt, ha valakinek mégse lenne annyi dukátja, mert eredetileg sem volt nála annyi, akkor -X dukát büntetés, ha azért nincs, mert a helyi liciten közben elköltötte valamire, akkor nincs bünti, csak a következő tag viszi el.)
Kár szerintem túlbonyolítani, neked se jó, idő megy el, mint írták keserű szájízt is hagyhat.
Kár szerintem túlbonyolítani, neked se jó, idő megy el, mint írták keserű szájízt is hagyhat.
Dátum: 2011.10.23. 11:51:05
Ma este 2-7 Single draw (19 óra) és Holdem (20 óra)
Dátum: 2011.10.20. 18:50:24
Adminok döntik el, akik emellett játékosok is, de játékos, aki nem admin, nem dönti el.
Dátum: 2011.10.20. 10:29:34
Ma este 20 órától Fix Limit Razz.
Dátum: 2011.10.18. 11:58:54
A pontos %-os érték igen, de mivel elég távol vannak az értékek, az pedig ismert, hogy több, mint 99%, így bőven beleférős.
Dátum: 2011.10.18. 11:58:19
Valóban. Égessük le a kezét Hatsepsutnak, hogy a 40ezer hozzászólás közül némelyik felett elsiklott a tekintete.
Én meg ahogy elnézem, jócskán tisztult a kvíz az elmúlt egy évben. Korábban másfél év alatt 4 kvíz topic lett tele. A jelenlegi másfél éve nincs lezárva, ha mostanában lezárják a hozzászólásszám miatt, akkor elmondható, hogy 4-szer anyni ideig bírta, mint a korábbiak bármelyike, ami azt jelenti, hogy jóval kevesebb a hibás kérdés.
Én meg ahogy elnézem, jócskán tisztult a kvíz az elmúlt egy évben. Korábban másfél év alatt 4 kvíz topic lett tele. A jelenlegi másfél éve nincs lezárva, ha mostanában lezárják a hozzászólásszám miatt, akkor elmondható, hogy 4-szer anyni ideig bírta, mint a korábbiak bármelyike, ami azt jelenti, hogy jóval kevesebb a hibás kérdés.
Egyéb témák -> Kedvenc szavazások -> VÚ - Kedvenc játékok - számítógépes játékok - 2. forduló 1. voks.
Dátum: 2011.10.18. 11:53:26
Nem várom el. Korábban 3-3 naposak voltak a voksok, amire bejött 10-15-20 szavazat. Ezek már 4 naposak, amire bejött 3-4 szavazat. Nyilván beláttam, hogy ez nem érdekli a fórumozókat, ezért nyilván nem fogok időt szakítani én sem rá.
Általában a kezdeti lendület mindig alábbhagy egy új témánál (lásd más ötletek: F1, BL, EB tippversenyek), de ennyire még egyik vokssorozatnál nem csökkent le a szavazási kedv, de megértem, hogy ez itt nem olyan érdekes téma, mint volt a film, zene vagy könyves rész.
Fölöslegesen nem rabolom Baraty idejét se, programozgassa inkább a Xenot és az új Bajnoki rendszert, az nyilvánvalóan jelentősebb csoportot fog érinteni.
Általában a kezdeti lendület mindig alábbhagy egy új témánál (lásd más ötletek: F1, BL, EB tippversenyek), de ennyire még egyik vokssorozatnál nem csökkent le a szavazási kedv, de megértem, hogy ez itt nem olyan érdekes téma, mint volt a film, zene vagy könyves rész.
Fölöslegesen nem rabolom Baraty idejét se, programozgassa inkább a Xenot és az új Bajnoki rendszert, az nyilvánvalóan jelentősebb csoportot fog érinteni.
Egyéb témák -> Kedvenc szavazások -> VÚ - Kedvenc játékok - számítógépes játékok - 2. forduló 1. voks.
Dátum: 2011.10.17. 22:01:32
Mert már lejárt a rászánt 4 nap.
Dátum: 2011.10.17. 22:01:14
Nem.
Dátum: 2011.10.17. 13:26:53
4. verzió: 2-3 éve bent van a játékban. Sajnos - ahogy nézem - amikor beindították a besorolást és az lefutott az összes kérdésen, bár rengeteg kérdés lett akkor jelezve, hogy rossz/hibás, stb, de még így is maradtak benn olyan régi kérdések, amelyek besorolásra kerültek, de mégsem jelezte senki, hogy hibásak, így azóta is benn vannak.
A másik, hogy a már szerepelt kitétel ugye nem csak konkrét kérdéseknek szól, hanem témakörnek is szólha. Pl ki írta XY könyvet. Az igen durva lenne, ha admin saját magának akarta volna a kérdést és ezért utasítja el, majd teszi fel módosítva.
A másik, hogy a már szerepelt kitétel ugye nem csak konkrét kérdéseknek szól, hanem témakörnek is szólha. Pl ki írta XY könyvet. Az igen durva lenne, ha admin saját magának akarta volna a kérdést és ezért utasítja el, majd teszi fel módosítva.
Dátum: 2011.10.17. 10:57:24
Ahogy elnézem a szavazásokat, igen erős érdektelenségbe fulladt a kedvenc játékok kiválasztása, így nyilván nincs értelme erőltetni. Köszönöm azoknak, akik eddig szavaztak.
Dátum: 2011.10.16. 21:20:00
Naprakész adatbázist elérheted a játék menüsorából a kvíz adatbázis gombra kattintva. Innen csak azok hiányoznak, amelyek nincsenek még besorolva. A besorolások nem mindig stimmelnek, de a kérdések mindegyike benne van.