Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.04.22. 15:02:52
Kérdés, hogy miért? Emlékezz már ez mennyire betett az embereknek amikor Miklósék így rakták játékba.
Dátum: 2010.04.22. 14:56:34
Ez oké, csak fenn nem életképesek a pókok
viszont az EH-val azt érné el az ember, ha kinyomja a középmezőnyből, hogy fölülről és alulról is agyonverik, semmi mást.
viszont az EH-val azt érné el az ember, ha kinyomja a középmezőnyből, hogy fölülről és alulról is agyonverik, semmi mást.Dátum: 2010.04.22. 14:48:39
Én V2-n kitoltam az EH-t kiváncsiság képpen a VF helyett(mert ott megtehettem és most mindenféle arcoskodás nélkül mondom ezt)és 3 nap sem telt el, de rádöbbentem, hogy egy kalap fos, már bocsánat. De aki VF-ezik annak baromira nem éri meg az EH. Fogalmam sincs, hogy a JV miért erőlteti ezt annyira.
Dátum: 2010.04.19. 21:40:11
Miért jó ennyire eröltetni a sajtolást?
így is elég őskő fogy.
így is elég őskő fogy.Dátum: 2010.04.18. 18:35:45
Engem nem befolyásol a KH, csak azért írtam, hogy a KH-sok rétege ne sérüljön, de valahogy kerüljön már rendbe a portya...fenn nincsenek pókok 

Dátum: 2010.04.18. 15:29:58
Szerintem a projekció szaki tönkreteszi az egészet. 80-as prójekcióval 30k LE-t le lehet védeni és, ha nem nyer az ember akkor csak bukik, pontosabban nagyobbat bukik, mintha nyerne. Ha nyer akkor 0 LE és tömérdek TP ennek a szakinak köszönhetően, ha viszont fennakad akkor otthagy egy csomó LE-t. Túl van tápolva a védekező taktika. Miklós szerint lehet rabolni fenn is csak jókor kell beütni és ez olyan egyszerű. Hát persze, főleg úgy, hogy mindenki figyela LE-jére, ki lehet kapcsolni az ÉP reget és ott a vadászós cucc, így aztán nagyon sok az esély rá, hogy 15% fölé kerül valaki.
Szerintem eléggé túl van tápolva az, hogy aki rágyúr erre és lepihen(ugye még +10%) az kb semmit nem veszíthet, csak nyerhet és az ilyenek miatt van kihalva a portya. PVP játékban elég nagy hülyeség az, hogy az egyik alapvető bevételforrást kb teljesen ki lehet iktatni.
Aztán jött az, hogy fejlesszünk EH-t. Ami egy rakat fos. A VF stabil LE/TP arányt ad, nomeg az EH közel sem olyan jót, mint a VF. Aki a középmezőnyben lecseréli az EH-ra a VF-t az annyit fog elérni, hogy fölülről és alulról is agyon fogják verni.
Tudom, hogy az utolsó pont nem sokakat érint, de Miklós annó a fertőzésnél azt is mondta, hogy egy jó fertőzött kari az tudja kompenzálni a hátrányát. Namost hiába van ott nekem a szürke lélekrabló és a vámpírfókusz meg a 100as fertő, ha egyszerűen nem lehet rabolni, mert ez a szaki levéd mindent. Teljesen szétbarmolja az egész portyát ez a szaki.
KH ellen tökéletes, de a rendes portyában nem kéne működnie.
Szerintem eléggé túl van tápolva az, hogy aki rágyúr erre és lepihen(ugye még +10%) az kb semmit nem veszíthet, csak nyerhet és az ilyenek miatt van kihalva a portya. PVP játékban elég nagy hülyeség az, hogy az egyik alapvető bevételforrást kb teljesen ki lehet iktatni.
Aztán jött az, hogy fejlesszünk EH-t. Ami egy rakat fos. A VF stabil LE/TP arányt ad, nomeg az EH közel sem olyan jót, mint a VF. Aki a középmezőnyben lecseréli az EH-ra a VF-t az annyit fog elérni, hogy fölülről és alulról is agyon fogják verni.
Tudom, hogy az utolsó pont nem sokakat érint, de Miklós annó a fertőzésnél azt is mondta, hogy egy jó fertőzött kari az tudja kompenzálni a hátrányát. Namost hiába van ott nekem a szürke lélekrabló és a vámpírfókusz meg a 100as fertő, ha egyszerűen nem lehet rabolni, mert ez a szaki levéd mindent. Teljesen szétbarmolja az egész portyát ez a szaki.
KH ellen tökéletes, de a rendes portyában nem kéne működnie.
Dátum: 2010.04.16. 23:29:20
Nem valami egyszerű nagy akt. szintű dögöt csinálni, valamint a nagyobb alapszintűnek több lesz az elnyelése, ergó idővel el fog veszni a magas aktuális szintből eredeő elnyelés bónusz, mert a nagyobb alapszintű, ha szintben nem is de elnyelésben utol fogja érni és akkor megint csak gixer van 

Dátum: 2010.04.16. 22:13:29
Kennelből sosem fog annyi TP-t kapni, még csak a közelébe sem fog érni a portyában folyamatosan használt állatoknak.
Dátum: 2010.04.16. 21:33:15
Kéne egy olyan épület ami az ellenfél projekciójából vesz le, mert a mostani rendsze egy rakat szar 

Dátum: 2010.04.16. 21:29:06
Ez az állatos akkora kiba***ás, már bocsánat. Nem ezért szenvedtem és préseltem ki a dögjeimből a maximumot, hogy most csak úgy kisajtoljam a 100+szintű dögjeimet-.-
Dátum: 2010.04.16. 21:19:45
A kennelnél figyelembe lesz véve a már meglévő szintű állat? Teszem azt az én 109-es dögöm megkapja az addig meg nem kapott képességpontokat, vagy akkor fogja elkezdeni őket gyűjteni?
Dátum: 2010.04.13. 14:26:12
Amwerion egy gyors támadást intéz feléd. Eltalált, sérültél 549 pontnyit. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-137 lélekenergia) Merlin, Rhatt sárkánya, Nekronmágus és Haláljáró acsarogva támadnak. 4 támadással 104 sebzés!
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 283 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Mikorka Kálmán és Csik Lóránt is támadnak. 2 támadással 88 életpontot sebeztek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 283 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Mikorka Kálmán és Csik Lóránt is támadnak. 2 támadással 88 életpontot sebeztek.
Szánalom a script.
Lehet, hogy erős lenne, de ha eltálálnák a megfelelő arányt, máris nem lenne rossz szájíze a dolognak...
Véleményem szerint ez a leggyengébb jutalom. Viszont, ha lenne egy olyan opció, hogy EH vagy VF akkor többen csatlakoznának ehhez a táborhoz. A két szakinak amúgy is sok köze van egymáshoz, mondhatni tesók, csak gyűlölik egymást:P:D (nah jó ez hülyeség^^) de én örülnek annak, ha nem csak EH-t lehetne választani.
(megint diszkriminálva érzem magam....-.-)
(megint diszkriminálva érzem magam....-.-)
Szerintem jó lenne ugyanez csak VF-el is. Ergó ne csak EH-t lehessen választani/kapni azzal a kufárral, hanem VF-et is. Nah úgy zsír lenne.
És akkor most álljak haptákba 40k LE-vel és frissítgessem folyamatosan az oldalt, nehogy megint megszívjam és lemaradjak? Hát ez csodás...
Most tudtam csak géphez ülni.
Agnaesh, a csábító
(10 követő)
3-as erősségű jutalom: A hatalom arany kürtje (+3% LE vadászatért)
2-es erősségű jutalom: A hatalom ezüst kürtje (+2% LE vadászatért)
1-es erősségű jutalom: A hatalom bronz kürtje (+1% LE vadászatért)
(A hatalom tornyából eredő bónusszal ez nem adódik össze)
Jelenleg nincs szüksége több követőre.
ez mi? később már nem is lesz vagy mi? Mert valószínű ezt fogja választani a többség...hát ez csodás-.-
Agnaesh, a csábító
(10 követő)
3-as erősségű jutalom: A hatalom arany kürtje (+3% LE vadászatért)
2-es erősségű jutalom: A hatalom ezüst kürtje (+2% LE vadászatért)
1-es erősségű jutalom: A hatalom bronz kürtje (+1% LE vadászatért)
(A hatalom tornyából eredő bónusszal ez nem adódik össze)
Jelenleg nincs szüksége több követőre.
ez mi? később már nem is lesz vagy mi? Mert valószínű ezt fogja választani a többség...hát ez csodás-.-
Dátum: 2010.04.01. 08:31:24
Nekem tetszik
:D mondjuk azt akt. LE-s kicsit durva sztem, de a többi jó :)xD
:D mondjuk azt akt. LE-s kicsit durva sztem, de a többi jó :)xDDátum: 2010.03.31. 20:44:33
Nekem legalább igazam van és nem viselkedek úgy, mint egy óriás csecsemő. Érdekes módon, abban a témában mellém állt a jónép, te viszont ovlasd el a kommenteket légyszi amiket kaptál
nem kell mindenért sírni, mert nem úgy megy apucinak ahogy eltervezi és néha kerül egy kis bors is az orra alá.
nem kell mindenért sírni, mert nem úgy megy apucinak ahogy eltervezi és néha kerül egy kis bors is az orra alá.