Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lebufe001

Dátum: 2022.03.14. 20:57:57
Sziasztok!

Összeszedtem néhány relikviának és egyébnek a szövegét melyek már elavultak. Beírom ide őket, akinek van javaslata, kérlek írjon, aztán majd felterjesztem az egészet egyben a JV felé. Remélem, hogy egy text változót kicserélni egy másikra nem túl nagy meló. Igyekeztem formázni ahogy tudtam, a saját kis táblázatomban kicsit szebb volt...

Jelmagyarázat: Tárgy: Régi szöveg -> Új javasolt szöveg (Indoklás)

Kényelmes párna: Egy nap 7 alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. -> Egy nap 4-gyel több alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. (Félreérthetőség elkerülése végett a gyógyító pálca, és a gyakori pihenés AF képességgel)

Puha párna: Egy nap 5 alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. -> Egy nap 2-vel több alkalommal kezdeményezhetsz pihenést. (Félreérthetőség elkerülése végett a gyógyító pálca, és a gyakori pihenés AF képességgel)

Feketepiaci tagság: Kereskedelmed maximuma mostantól 180 -> Kereskedelmed maximuma 10-zel megnő. (Félreérthetőség elkerülése végett a kufár barátja AF képességgel, és a 22-dik megaesszenciával.)

Zöld mytofókusz: Ha egy győztes csatáért az aktív csatlósod TP-t kap, akkor mellette egy másik, passzív csatlósod is fog TP-t kapni, amelyiknek a tapasztalat képessége a legmagasabb. Ha több mytofókuszod van, akkor a 2., 3. stb passzív csatlós is kap TP-t. A kapott TP +1 minden 10 tapasztalat szint után. Többször megvehető. -> Ha egy győztes csatáért az aktív csatlósod TP-t kap, akkor mellette egy másik, passzív csatlósod is fog TP-t kapni, amelyiknek a tapasztalat (zöld) képessége a legmagasabb. Ha több mytofókuszod van, akkor a 2., 3. stb passzív csatlós is kap TP-t. A kapott TP +1 az adott csatlós minden 10 szintje után. Többször megvehető. (Pontosítás a tapasztalati szint, tapasztalat szint, és tapasztalat képesség összekeverhetősége miatt)

A familiáris szeretete: Lehet két különböző fajta familiárisod -> Eggyel több familiárisod lehet (Egyértelműbb így)

Időtorzító: Mostantól 25 naponta tudsz lélekkutat kisütni és 25 naponta ingyen specializációt váltani. -> Mostantól 5 nappal gyakrabban tudsz lélekkutat kisütni és ingyen specializációt váltani. (Félreérthetőség elkerülése végett az Őskőfókusz relikviával (-10 nap spec. váltásra).)

Implant eltávolító: Ha lecseréled egy ultra-implantodat, nem semmisül meg, viszont ezentúl csak legalább 40. szintű állatnak adható. Az ezután berakott ultra-implantok adnak +20 támadást is az állatnak. -> Ultra-implantjaid mostantól nem semmisülnek meg, ha lecseréled őket, viszont csak legalább 40. szintű állatnak adhatod őket. Az újonnan adott ultra-implantok adnak +20 támadást is az állatnak. (Nem kell lecserélni az ultra-implantokat a +20 támadáshoz, és már elsőként sem lehet 40. szint alatti állatnak ultra-implantot adni.)

Mytokronit konverter: Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 kék mytokronitból hoz létre egy mytokronit csomagot. -> Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 azonos mytokronitból (kivéve barna mytokronitból) létrehoz egy mytokronit csomagot. (Megváltozott működés)

A tudás könyve: Szakértelmeid lehetséges maximuma 1-el megnő -> Szakértelmeid lehetséges maximuma 1-gyel megnő. (Nyelvtan)

Kalandkódex: Eggyel több kalandod lehet, a kalandok 10%-kkal több lélekgyémántot adnak. -> Eggyel több kalandod lehet, a kalandok 10%-kal több lélekgyémántot adnak. (Nyelvtan)

Kvízgömb: A vadászatokért akkor is megkapod a +10% LE-t, ha az adott kvízválaszod helytelen volt, vagy nem válaszoltál. (működési feltétel: prémium tagság, 1 kvízmedál, 1000 helyesen megválaszolt kérdés) -> A vadászatokért akkor is megkapod a helyes válaszért járó bónusz LE-t, ha az adott kvízválaszod helytelen volt, vagy nem válaszoltál. (működési feltétel: prémium tagság, 1 kvízmedál, 1000 helyesen megválaszolt kérdés) (Indoklás: így benne van, hogy a kvízmedálok bónuszát is ráadja, nem csak az alap 10%-ot)

Templomi medálgyűjtő: A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 20-ról 30-ra nő. -> A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 10-zel megnő. (Sokaknak van már 40 medálja, így pontosabb a leírás)

Kastély: Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott AF pontok mennyiségét, ha nem vagy láthatatlan (60. szinttől). A kastély maximálisan 25. szintig építhető. -> Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott AF pontok mennyiségét, ha nem vagy láthatatlan (60. szinttől). A kastély maximálisan 25. szintig építhető. Szövetségi küldetéssor teljesítésével tovább fejleszthető, maximálisan a 150. szintig.

Várom az észrevételeiteket, illetve ha van még tárgy/épület/bármi, ami nem érthetően van megfogalmazva, azt is. Én ennyit találtam első nekifutásra.
Dátum: 2022.03.14. 20:20:45
Szerintem jó, én most szerkesztek először, beírtam a jutalmakat. Ha valaki odaírná alulra, hogy az Isteni kocka mit tud, az szuper lenne.
Dátum: 2022.03.14. 14:32:57
Az esemény alatt várható befizetési akció?

Személyes észrevételem, hogy szerintem tök jó móka lenne, ha itt is lenne toplista (toplisták?) valami kis apró jutalomért, hasonlóan mint a többi eventen. Ha már építkezős, akkor lehetne 1-2 végzet medál mondjuk.

Valami plusz lehetőség is jó lenne, amivel lehetne még építési TP-t szerezni. Például lehetne olyan, hogy minden nap lenne 1 feladat, ami többször is végrehajtható.
- Első végrehajtásra 100% építési TP jár
- Második végrehajtásra még 50%
- Harmadikra 25%
- Negyedikre 15%
- Ötödikre 10%
Így plusz 100% TP lenne szerezhető azzal az egy feladattal. Vagy, utolsó napon lehetne 1 feladat ami korlátlan számban teljesíthető.

Másik ötlet, ami eszembe jutott, hogy lehetne akár hasonlóan a Végzet Verméhez, valamilyen versenyt csinálni belőle, hogy előre végig lehessen haladni a feladatokon, és az alapján csinálni a toplistát. A végső pontszám így fix lenne, és az idő alakítaná ki a rangsort. A mögöttes szerepjátékos sztori meg az, hogy aki gyorsan felépíti a városban a rá eső részt, az kapjon jutalmat
Dátum: 2022.03.14. 09:45:18
Mi miatt nincs esély? Én most vagyok először ezen az eventen.
Dátum: 2022.03.12. 10:20:27
Köszi, én az egyik ilyen szintemhez képest gyenge kari vagyok, 50. szint körül voltam amikor kezdődött a Landi, most már 77. szint, és kb 30-40M LE-t toltam be, ez szinte minden megtermelt LE-m volt, plusz még olyan 3M-t amit előtte tartalékoltam.

Jelenleg a TÖ-m 1361, szóval több TÖ-t kapok Landiból mint ami most van.

De ez lehet a max körüli, amit egy kis szintű kariból ki lehet hozni. Itt nincs 95%-os spec fejlesztés (nekem 49,5%), és nincsenek szint*1M sajtolások sem. A szintemhez képest nagyon elgyengültem már, mivel kb. 27 szinten keresztül sehogy máshogy nem fejlesztettem tulajdonságot, csak amit VT kért, meg a jutalom átvételekori +1 mindenre.
Dátum: 2022.03.12. 10:03:33
Jesszusom! Az szép!

Nekem most csak:
+233 Erő, +233 Támadás, +232 Védekezés, +232 Egészség, +232 IQ, +232 Mágia, +232 Taumaturgia, +511 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)

Azt hittem ezzel már labdába lehet rúgni. Hát kapufa lett
Dátum: 2022.03.11. 22:01:38
Mennyinél tartotok?
Dátum: 2022.03.11. 20:20:52
Sziasztok! Mennyi az ismert eddigi legtöbb tulajdonságnövelés Landragór eventen?
Dátum: 2022.03.10. 09:55:52
Köszi szépen! Szóval akkor nem is kell benyomni, alapból be van számolva?
Dátum: 2022.03.09. 23:34:56
Hali! Van azóta több infó arról, hogy mekkora eséllyel esik relikviaforgács epikus kalandból?

Köszi
V4-Dave
Dátum: 2022.03.09. 09:23:37
Én úgy olvastam, hogy az ideiglenes esszenciák (+5 ultraspec.) nem számolódnak.
Dátum: 2022.03.09. 09:22:09
Nincs kijelezve, mert nem a helyes válaszért adja, hanem minden vadászatra.

Hozzáadódik a LE-hez, és kész. Ha ráadod a csatlósra, ott látni fogod, hogy mennyi, nekem most egy 104-es csatlóson van ez, és azt írja, hogy +10% Lélekenergia vadászatért.

Sok ilyen bónusz van még, ami nem jelződik ki külön, ami eszembe jut hirtelen:
- spektrális manipuláció
- hasznos vadászat AF
- hatalom tornya
- megaesszenciák
- hatalom kürtje jutalomrelikvia

Ezek pusztán hozzáadódnak a LE-hez és kész. Azt nem tudom, hogy milyen sorrendben, (van-e kamatos kamat szerű többszöröződés) és hogy a kvízmedál bónusza ehhez hogy adódik hozzá. Feltételezem, hogy a bónuszok csak simán összeadódnak, és akkor az alap LE-re jön +140% mondjuk, ha a kvízed is helyes, akkor +165%. De ez nem biztos.
Dátum: 2022.03.08. 15:37:56
Ezt én is támogatom!

Egyébként a bajnoki tókenben való lemaradásomat be lehet hozni valahogy? Mert kapok heti 30-at és kész, bármit csinálok, nem lesz több.

Mod: helyesírás
Dátum: 2022.03.06. 09:55:35
Sziasztok!

Ha a Landragórnár látott Effektív töltést megszorzom a szintemmel, akkor pontosan visszakapom hogy mennyi LE-t költöttem eddig pilon aktiválásra?

Ha közben léptem szintet, akkor az aktuális szintemmel szorozzam, vagy azzal kéne amin a LE-t betölöttem?
Dátum: 2022.03.05. 16:11:44
NA jól van elmennek már ezek a kérdések a francba:

Melyik úszásnemben indul Gyurta Dániel?
mell
hát
pillangó
vegyes

Mellúszó, de attól még indulhat akármelyik másik úszásnemben. Az sincs megnevezve, hogy melyik versenyen, hol, mikor, stb. Biztos találok nektek olyan archívumot magyar országos bajnokságról például, ahol elindult vegyesen élete során legalább egyszer. Úszó voltam, közöm nem volt a mellúszáshoz, hátúszás volt a sajátom, de mégis indultam versenyen mellen is, gyorson is, pillangón is meg vegyesen is. Valamikor azért mert kellett pont, valamikor azért mert csak 100m hát volt meghirdetve azon a versenyen, akkor benevezek már valami másra is, vagy poénból/fogadásból.
Dátum: 2022.03.05. 16:07:40
Hát ez is ba**meg kikészülök XD XD XD

Mivel fizetnek Horvátországban?
dollár
dínár
kuna
euro

Nyilván kuna, helyes is, DE mi van ha Horvátország belép az Euroövezetbe? Akkor majd mindenki elhasal ezen a kérdésen? Kétlem hogy sok tízezer kérdésből majd az adminok szépen kiszedegetik ezeket, amint elavulnak.
Dátum: 2022.03.05. 16:03:08
Melyik gomba nem mérgező?
párduc galóca
légyölő galóca
gyilkos galóca
piruló galóca

Mindegyik mérgező, le is járt az időm, és buktam a kérdést. (V4-en nincs sok idő) F****M MÁR EZEKBE

Indoklás:
Wikipédia:
A) A párducgalóca (Amanita pantherina) a galócafélék családjába tartozó, Eurázsiában, Észak-Amerikában és Dél-Afrikában honos, lomberdőkben és fenyvesekben élő, mérgező gombafaj.
B) A légyölő galóca mérgező. Toxinjai, az iboténsav és a muszcimol az idegrendszerre hatnak: a hányinger, álmosság, verejtékezés, nyálzás, a vérnyomás leesése mellett hallucinációkat, eufóriát is képesek okozni.
C) A gyilkos galóca (Amanita phalloides) [...] Európában rokon fajaival együtt (fehér galóca, hegyeskalapú galóca) a legsúlyosabb – gyakran halálos kimenetelű – mérgezéseket okozó nagygombák közé tartozik.
D) A piruló galóca (Amanita rubescens) a galócafélék családjába tartozó, Európában és Észak-Amerikában honos, lomberdőkben és fenyvesekben élő, nyersen mérgező gombafaj.

Gondolom akkor a D-t kellett volna válaszolni, de szerintem ez már bőven a lexikális tudásba tartozik, ha egy 90%-os emelt biosz érettségivel - 2015-ben, szóval nem olyan régen volt - és 4 wikipédia kereséssel nem tudtam rá válaszolni.

ATTÓL MÉG MERT EGY GOMBA CSAK NYERSEN MÉRGEZŐ, ATTÓL MÉG MÉRGEZŐ NEM???

------

Volt még egy kérdés, hogy mekkora a büntethetőségi korhatár, 12, 14, 16 és 18 lehetséges válaszokkal. Nem tudtam fejből, rágugliztam: "2013. július 1. napján hatályba lépett Btk. módosítás alapján bizonyos bűncselekmények elkövetése esetén a büntethetőség alsó korhatára 12 év." -> Boldogan bejelölöm a 12-t, erre kidobja hogy HELYTELEN, mert 14.

Amikor 20 kérdésből 2 ilyen, akkor már baj van. Már sokszor azért nem posztolok ide helytelen kérdéseket, mert vagy nem olvassa senki (szembejöttek már velem kérdések amik itt jelentve voltak), vagy azért mert nem akarom az időmet pazarolni...
Dátum: 2022.03.04. 12:33:30
Miklós, nagyon tetszik, hogy még a fejlesztés elején kikéred a játékosok véleményét, és ennyire bevonsz minket a fejlesztésbe! Le a kalappal, csak így tovább! Ahogy kérted, megosztom a gondolataim:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, még alacsony szinten sem tűnnek túl hasznosnak ezek a bónuszok, én V6 69. szintes, és V1 91. szintes fejjel gondolkodom.

Szerintem hasznosabb lenne, ha elsőre nem lenne 8 isten, hanem mondjuk csak 3-4, ami egy kő-papír-olló rendszerben egymás gyengéi, de egyik sem erősebb az összes többinél. Ez később lehetőséget adhatna a játék kiegyensúlyozására utólagos nerfeléssel vagy erősítéssel.

Ezek az istenek akár kombinálhatnák a hordák képességeit (erre teszek mindjárt egy kitérőt), vagy valamilyen módon használhatnák, erősíthetnék vagy gyengíthetnék azokat.

A legfontosabb szerintem itt az lenne, hogy az istenek ne olyan bónuszt adjanak, ami sima LE tápolással kompenzálható. A jelenlegi bónuszok így vagy úgy helyettesíthetők máshogy:

Leah: papi szintenként -1% esély arra, hogy kivégzéssel megöljenek.
- Ehelyett húzhatok még kivégzést vagy egészséget.

Dornodon: papi szintenként +1% esély, hogy tűzvarázslatod kritikus sebzést okoz.
- Ehelyett kritikus varázslatot, és az nem csak tűzre érvényes hanem minden fajtára

Charadin: a csata kezdetén ellenfeled szerencséje lecsökken egy véletlenszerű értékkel, 1 és a papi szinted kétszerese között.
- Növelem a szerencsémet és ugyanott vagyok

Fairlight: papi szintenként +1% max. varázspont.
- Húzok mágiát

Sheran: naponta egyszer megnövelheted állataid morálját +1%/papi szinttel.
- Erre való a meggyőzőkészség, van valami ilyen AF is, meg ott az a rakásnyi állateledel

Tharr: papi szintenként +1% esély, hogy ellenfeled kritikus ütése kudarcot vall.
- Kritikus ütés szakértelem szinte ugyanezt csinálja, persze ha az ellennek van egy 1000-rel nagyobb krit ütése, nekem meg Tharr papi szintem 100%, akkor nem tud rajtam kritikust ütni, hurrá, de ha 1000-re nagyobb kritje van, akkor jóval erősebb nálam, és krit nélkül is péppé ver, nem ezen múlik. Max ritkábban támad mert nem tud rajtam csak kábítós küldizni.

Elenios: papi szintenként -1% esély arra, hogy kiégett ősköveidet ellopják.
- lelakatolt ládikó, AF, meg van az a másik AF ami kivonja az én lopásomat az övéből, nem tudom mi a neve. Meg amúgyis, a kiégett őskő semmi mást nem csinál, csak azt hogy olcsóbban vehetek őskövet.

Raia: 1%/papi szint esély, hogy gyógyitaljaid kritikus gyógyulást hoznak (+50%).
- ez mondjuk nem rossz, de ha sok LE-m van, abból veszek 50%-kal több gyógyitalt és erre sincs szükségem.

------------

Írok röviden a hordákról. Jelenleg V1-en és V6-on is a gyémánt hordában vannak a legtöbben (Landi töltések alapján). Hogy miért? Azért, mert több a LE (SZB +5%), amiből meg lehet venni a többi horda képességét is valamilyen mértékben. A rubin hordának van bónusza közelharci találati esélyre, amivel kicsit jobban pörögnek a küldik, meg a sebzés miatt több a LE szívás, de ez is "megvásárolható" támadással és erővel. A smaragd bónuszt is meg lehet venni LE-ért, mágiával, IQ-val meg Tauval. Aki meg zafír, az szerintem azért zafír, hogy mindhárom másik hordát támadhassa, és abból reméli a plusz LE szerzését, vagy a horda bónuszokat használja ki úgy hogy többet tud egyszerre csatázni (ez is megvehető gyógyitalokkal).

Van egy elég radikális ötletem horda reformra: Rubin horda okozzon dupla sebzést mondjuk a smaragdnak, smaragd a zafírnak, zafír a rubinnak, töröljük el a gyémánt hordát (akár minden horda megkaphatja a +LE-t, vagy ez lehetne valamelyik isten bónusza), és emellé rakjuk be a védőisteneket, ami megóv a dupla sebzés kapásától (mondjuk %-os értékben csökkenti az ellenfél sebzését). Ezzel egyetemben akár lehessen támadni azonos hordát, és reformáljuk a 100%-os fertőzés bónuszát (van még aki szándékosan 100%-os amúgy? Elég tápnak tűnik az a sok szakinövekedés azzal szemben hogy támadhatok saját hordát...)

Erre lehetne később építeni csapatversenyt is, ahol hárman összeállva kell harcolni erős PvE ellenfelek ellen, ahol a rubin a tank, a smaragd a sebző a zafír pedig gyógyítja a csapatot. Ezeket a képességeket adhatnák pl. az istenek. Tharr adná a tanknak a bónuszt, Fairlight a sebzőnek, Raia pedig a gyógyítást.

Tehát így nézne ki mondjuk:
Tharr: papi szintenként kapsz +1% elnyelést csapatharcban
Fairlight: papi szintenként kapsz +1% sebzést (varázslat és közelharci, vagy betehetünk +1 istent, egyik a varázslónak, másik a közelharcinak) csapatharcban
Raia: papi szintenként kapsz +1% gyógyítás a csapatodon körönként (mint a regenerálás)

De ez így már lehet nem is a végzetúr, hanem egy tök másik játék lenne.

Ezek csak ötletek, gondolom most jól le leszek pontozva, de szerintem ez nagyon életre keltené a játékot.

Kíváncsi vagyok mindenkinek a véleményére ezzel kapcsolatban! Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Dátum: 2022.03.04. 11:44:25
Én ehhez hasonlót még januárban jeleztem az ügyfélszolgálaton:

"Azt vettem észre, hogy ha 5-ször lépek be a térkapuba, a passzív csatlósok a zöld mytofókusszal csak 1 csatányi TP-t kapnak, míg az aktív csatlós megkapja normálisan az 5 csatányi TP-t.

Aktív csatlós: 5 térkapu: +238 TP, 1 SZB csata: +54 TP
Passzív1: 5 térkapu: +7 TP, 1 SZB csata: +7 TP
Passzív2: 5 térkapu: +8 TP, 1 SZB csata: +8 TP"

Ezután javították, szóval a passzív csatlósaim is megkapták az 5x TP-t, azaz itt +35 és +40 TP-t, de a zöld mytokronit képességet nem néztem.

Bár most ahogy nézem 54*5 az rohadtul nem 238 XD, hanem 270... de ez akkor sem nekem, sem az ÜSZ-es kollégának nem tűnt fel
Dátum: 2022.02.27. 16:33:24
A Forma 1-es világbajnoki idény során, összesen hány motort cserélhetnek a versenyzők, büntetés nélkül?
10
9
8
7

2021-es szabályok értelmében ez már csak 3, a 2022-es szabályokat pontosan nem tudom, de nem hallottam volna hogy változás lenne ebben, gondolom marad a 3.