Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Szerintem ez lehetne ugy, hogy 15-20K, egy esszenciara tudsz valatani, de barmennyit vehetsz belole.
Dátum: 2011.10.30. 12:49:22
Na most izgatottan varom az eredmenyt. Fun tippen kivul mindent eltalaltam.

Kis elemzés.

A futam híven tükrözte az egész idei évet. Vettel megkérdőjelezhetetlen fölénye. Button megbíható jó tempójú üldöző pozíciója. Alonso ahogy az utolsó ezredeket is kipréseli gyengébb képességű autójából. Webber aki a látszólag top1 technikával nem tud legyűrni másokat. Illetve hát Hamilton és Massa akik egymással vannak elfoglalva. Mind igen jellemző pillanatai az idei évnek, és ezen a versenyen mindből kaptunk egy kis izalítőt. Talán ami hiányzott az Webber megvillanása, amikor berakja magát egy olyan résbe ami a valóságban nem is létezik.

Volt ugyanakkor egy mozzanata a versenynek, ami eltért az idei, de akár a tavalyi év megszokott rendjétől. Schumacher. Most először fordult elő, hogy saját erőből, tempófölénnyel megverte a csapattársát, és mivel Rosberg alapvetően nem nevezhető könnyű ellenfélnek, és mivel Schumacher tempóját jól jellemzi, hogy a második etap végén a 45. kör környékén megfutott legjobb körideje az akkor érvényes legjobb körtől csupán két századdal maradt el, úgy tűnik, hogy még mindig korai lenne a nagy bajnokot végleg leírni vagy egy rajtzseni szerepkörőre korlátozni - mert hát lássuk be, rajtolni azt piszkosul jól tud. Úgy tűnik sikerült a Mercedest egy gumispórolós irányba fejleszteni, ami Schumachernek nagyon fekszik. Remélnykedjünk benne, hogy jövőre a tempón is sikerül javítani valamit.

A nem kiemelkedően izgalmas futam a párok csatáját hozta amúgy. Egy rövid Webber-Button intermezzótól eltekintve Jenson Vettel üldözésével volt elfoglalva, Webber Alonsoval bajlódott, a mercedesek egymást boldogították Hamilton pedig kedvenc játszópajtásával Felipével váltott ismét "puszit". Az első páros esetében látva Seb utolsó két körét továbbra is nyitva marad a kérdés, mekkora időkülönbséggel nyerhette volna a futamot ha belead apait-anyait. Mindenesetre nem úgy tűnik, hogy veszélyben lett volna az első helye, és a Red Bull kiválóan látja, hogy a 30 másodperces előnyért a befutónál ugyanannyi pontot osztanak, mint az 5 másodpercért.
Alonso is komoly dicséretet érdemel, mert ugyanazt a bravúrt hajtotta végre, mint Michael, századonként küzdve fel magát. Itt érdemes kitérnünk arra, hogy idén talán ez volt az első futam ahol a kivárásos kerékcsere taktikája, amit tavalyig oly sokat láttunk ismét működött. A lágyről keményre váltásnál ismét előfordult az, ami a tankolásos korszakban, miszerint az tudott előnyt kiharcolni, aki később állt ki friss abroncsoként. Jó lenne ilyennel többször szembesülni, mert sokkal izgalmasabbá teszi a futamokat, mint a hamarabb kiállás taktikája. Az amnúgy indokolatlanul használt kemény keverék a futamon így mégis elnyerte értelmét.

Ami Massát és Hamiltont illeti, alapvetően kettőn áll a vásár, mindketten úgy tekintenek a másikra, mint sz
mos kiesésük, büntetésük hátrányuk okozójára, és a felbuzgó tesztoszteron egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy engedjenek egy centit is. Ráadásul amilyen szerencséjük van rendre meg is találják egymást a versenyen. Talán jövőre esélyük lesz kicsit higgadtabb fejjel szemlélni az eseményeket.

Amilyen izgalmasnak tűnt a pálya az első képeken, a megdöbbentően széles kanyarbejárati ívekkel, és az általuk igért rendgeteg aláfordulással és eltérő ívekkel, sajnos ez végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A versenyzők minimális esetben estek be egymás mellett a kanyarba, így a várt parádés fordulások is elmaradtak. A pálya egyetlen érdekességét csupán az szolgáltatta, hogy Massa kerekét két izben is sunyi módon törte ki. Lehet, hogy Lewis keze van a dologban?
Dátum: 2011.10.29. 15:04:51
Ha mar pontositunk, akkor 146-ig lehet.
Dátum: 2011.10.28. 15:50:52
Idézet: Roger1984 - 2011.10.28. 15:31:26
Ill.:a LE-szívás 100 fölé is mehet és hatása is megmarad? Értem:110 LEszívás akkor 1000-es ütésre 1100-at kapok?

Ugyvan.
Biztos raoltozott.
Idézet: Alendaar - 2011.10.28. 08:38:03
Tulajdonságösszeg: 1176
Szakértelemösszeg: 540

Fenti kristálynak nem tudok kritikus ütést okozni 600 körüli kritikus varázslattal!

Probalkozz kritikus utes szakival inkabb.
Dátum: 2011.10.27. 19:14:12
Azert, mert te nem tudod mire valo, annak a cuccnak meg van ertelme. De amig ra nem jossz, hogy mi, sztem egyszeruen ne hasznald. Ilyen egyszeru.
Dátum: 2011.10.27. 19:09:58
Idézet: Viszok009 - 2011.10.27. 13:43:19
Nem került be, az hogy ne kelljen kérdést feltenni (tegyél fel egy kérdést, amit a többi játékos elfogad) a kérdésfeltevős küldetésnél, habár jelen esetben ugyanúgy fel kell tenni, csak előzékenyebbek az adminok, szvsz sokkal egyszerűbb lett volna, ha lemondok a kérdésről és aktiválodik a küldetés, szerintem.

Sztem szamonkerni azt lehet, amirol megallapodas szuletett. Haborut szamonkerni a legnagyobb butasag, mivel arrol nemhogy megallapodas, de meg indulasi alapnak alkalmas otlet sem igazan volt.

A fenti kvizes dolog ugyeben az volt a megallapodas, hogy a kvizadminoknak lesz olyan opcioja, hogy a kerdest nem fogadj el, de a kuldetest teljesitettre allitjak. Ez szerintem meg is valosult.
Dátum: 2011.10.27. 06:58:28
Idézet: PottomPanna - 2011.10.26. 23:38:39
Vetélkedőn izgulnék, összevissza beszélnék, ami mondjuk nem újdonság, és csak pontvesztőnek lennék jó.

Lehetsz a TF-esekkel.
Dátum: 2011.10.27. 06:56:31
Idézet: Craslorg - 2011.10.26. 21:54:44
Amúgy meg te is guberálj

Ovatosan vele, mert elvisznek a sunok.
Dátum: 2011.10.27. 06:55:20
Ehhez meg annyit, hogy tetszoleges karakter utoleri igy a nem VF-es mezonyt, csak legfeljebb kesobb.
Ja es mibol lesz mindenkinel tobbje a kornyezeteben? Ugyvan! AF-bol. Mert az nem kezdetektol fogva letezekk, igy AF fejlodesben belecsoszogni a minusz idobe sokkal konyebb, plusz nyilvan lesz AT-je is a 'spirator melle, tehat egysegnyi TP-re a (kozel) maximalis AF-et fogja kapni.
Dátum: 2011.10.27. 06:49:41
Idézet: Ezüstszél - 2011.10.26. 20:35:11
Főszinthuszár Ernő elkezdte az elején a játékot, most tart 160. szinten. Lemaradt László 1 évvel később rálel a Harmoneten a Végzetúr linkjére, ellátogat a wikire, megtetszik neki a játék, jól nyomja, és megszerzi az Inspirátort.

Igen ha valaki kesobb indult az ispirator nem ad atuto tapot. De ha nem indult kesobb? Ha az elso napon regelt, es az idogep abba a multba repiti, ahol rajta kivul csak mas inspiratoros "indult" az azert mar valami szerintem.
Dátum: 2011.10.27. 06:44:14
Idézet: Craslorg - 2011.10.26. 19:46:34
Idézet: Morzkod - 2011.10.26. 17:39:29
Idézet: Craslorg - 2011.10.26. 16:30:24
Inspirátor nem használható VF mellett.

Inspirátor beszezése előtt viszont használható a VF. Nem kell nagy matematika bűvészkedés kiszámolni, ha VF-fel lemaradsz valakiről aztán behozod inspirátorral, akkor erősebb leszel nála.

Persze, de ezzel nem izmosodik jobban, csak a gyorsabb szintlépés miatt az izmos karakter izmos marad, ld. Marcsa V1-en.

De jobban izmosodik. Ugyanott fog tartani TP-ben tobb CSP elkoltese utan. Ez bizony izmosodas.
Nyilvan mindaddig amig olyanokat ersz utol, akik kivetel nelkl F-eztekez a hatas nem jelentkezik. De amint elkezded utolerni azokat akik VF nelkul jatszanak - de legalabbis szamottevoen kesobbkezdtek el VF-ezni, onnantol ez az elony mukodik es szamottevo. Marcsa eseteben pontosan ez tortent, jo darabig VF-ezett es most olyan kozott van akik nem VF-eztek. Persze felreertes ne essek, ez onmagaban nem eleg, ezt az elonyt el lehet bukni ha valaki nem 100%-osan vagy anak kozeleben jatszik.
Dátum: 2011.10.27. 06:12:05
Idézet: Paco - 2011.10.26. 17:46:44
Gondolkodom rajta, hogy lehet kihagyom a mostani találkozót, mivel, ha ez a rendszer lesz, úgysem tudok benne lenni a TOP 10 dukátosok között...

20 tetel van, nem vayok meggyozve, hoy a top10 dukatban kell benne lenni. Sot a top20-ban se kell.

Mod: Ja most latom, hogy csak 10 elkelt tetelig megy a licit. Ez nekem eddig nem volt meg. Szerintem addig kell menni amig van valaki a listan vagy az osszes tetel el nem kelt. Nem is ertem, hogymiert lenne barkinek jo, ha bentmaradnanak tetelek. Baalcainak teljesen igaza van.
Dátum: 2011.10.26. 17:43:18
Idézet: Ezüstszél - 2011.10.26. 17:23:58
De a több kaland és a több állatelfogás csak optikai csalódás. Teljesen mindegy, hogy 10 milla TP-t vadászattal egy év alatt szerzek meg X vadászatból (bejönnek kalandok, állatok), avagy Inspirátorral fél év alatt ugyanannyi (=X) vadászatot elnyomok, statisztikailag ugyanannyi kaland és állatelfogás jut ugyanannyi vadászatra.

vö. Lady Alvariel
Dátum: 2011.10.26. 17:41:45
Idézet: LanMaffia - 2011.10.26. 17:01:44
A +CSP hatás érdekelne, emiatt az 1 miatt lefelejteném a VF-et is.

Vegyel Inspiratort.
Dátum: 2011.10.26. 17:39:29
Idézet: Craslorg - 2011.10.26. 16:30:24
Inspirátor nem használható VF mellett.

Inspirátor beszezése előtt viszont használható a VF. Nem kell nagy matematika bűvészkedés kiszámolni, ha VF-fel lemaradsz valakiről aztán behozod inspirátorral, akkor erősebb leszel nála.
Dátum: 2011.10.26. 14:50:15
Idézet: Dozer - 2011.10.26. 14:24:08
Te napról napra kötözködőbb vagy ám Félrenyomtam és már kapom is a beszólást
Visszatérve... értem a problémád, de ez van sajnos... Nem lehet olyan opció hogy az Omega kútja nem nő az építésekkor, mindenki másé pedig igen

Tippre ti sem akarnatok novelni, ha lehetne valasztani.
Amugy se ertem a problemat. Marmint, hogy miert kene nonie. Ha az a gond, hogy a szovi nem fejlodik tessek a szovibe tolni a LE-t az event helyett. Ez sokkal markansabb kulonbseget jelent.
Dátum: 2011.10.26. 13:43:20
Idézet: Lilith13 - 2011.10.26. 13:03:48
Alacsonyabb szintű szövetségek esetén még lehet mit építeni. Nekik ez nem biztos, hogy rosszul jön. Vagy tévednék?

Rovidtavu elonye lehet, hosszu tavon (ha majd eljutnak kuldiig) nekik is szivas lesz.
Dátum: 2011.10.26. 13:42:05
Idézet: Ddyy - 2011.10.26. 13:30:04
A javaslatom vagy az h legyen sok tétel és maradjon a régi,

Igen ezzel az a baj, hogy ahogy Miklos le is irta nem megvalosithato. Persze en is akarok 5-szor ekkora fizetest, fele ennyi meloval, csak szembe kell nezni vele, hogy az valoszinuleg nem fog osszejonni. (Persze, ha tudsz valamit szolj!)