Hozzászólások - Endyr
Dátum: 2010.06.24. 14:54:04
entitas felgyogyit a csata vegen ha 15% ala kerulsz 1 csp aran. viszont ha 0 csp-n tartod magad, akkor ingyen van, se TP-t nem vesztesz se gyogypiat
Dátum: 2010.06.24. 11:28:45
Eleg 1x konyorogni a rokonaidnak, de akkor kuldj nekik 20k HUFot, rogton nem kell visszajarni hozzajuk konyorogni, eleg lesz egy ideig. Ha a forint apropenz nem hinnem ez tul nagy gondot jelentene.
Persze ha az osszes rokon kozul senkinek nincs bankszamlaja...
(gonosz vigyor) 
Persze ha az osszes rokon kozul senkinek nincs bankszamlaja...

Dátum: 2010.06.23. 14:44:16
a fokepernyon belepes elott. az az a hely, ahol senki nem olvas semmit, hanem gyorsan belep a jatekba 

Dátum: 2010.06.23. 14:29:17
sot, ha magasabb szintu a kennel, akkor 2-3-4 pontokat is kapnak szintenkent a dogok, ez 3 allat szintlepesenel (ism. kuldi) akar 40 pontot is jelenthet, ami 40 kattintas es 40 oldalletoltes is egyben. Boduletesen sok ido es szervereroforras vegigkattingatni egyesevel.
Dátum: 2010.06.23. 14:17:10
Idézet: MinM - 2010.06.23. 13:38:13
Kalandor felszerelés: A kalandszakik lgy-ből történő fejlesztése nem biztos, hogy célszerű. Ha meglesz, gyakorlatilag kötelező lesz megvenni, különben folyamatos hátrányt jelent majd a hiánya.
a kalandszakik probak nem a kornyezetedben levo emberek szakertelmeitol fuggnek, ellentetben a tobbivel, hanem egy fixkeplet alapjan vannak kiszamitva. Igy ezzel LGY aran sporolhatsz majd egy keves kristalypontot.
mivel az epik targyak eladasi arai mar jocskan meg lettek kurtitva (a 10. utan csokken) ezert nem hinnem, h akarkinek is megerne dukatatalakito miatt epik szovit epiteni. Azert raktam be, mert sokan panaszkodnak, h nem lehet ertelmesen elkotleni a dukatot, igy lassan, de biztosan be tudjak valtani kiegettre es a vegen meg lehet fizetnek is a behonak. (no meg mas ertelmes nem jutott eszembe
)
Kalandor felszerelés: A kalandszakik lgy-ből történő fejlesztése nem biztos, hogy célszerű. Ha meglesz, gyakorlatilag kötelező lesz megvenni, különben folyamatos hátrányt jelent majd a hiánya.
a kalandszakik probak nem a kornyezetedben levo emberek szakertelmeitol fuggnek, ellentetben a tobbivel, hanem egy fixkeplet alapjan vannak kiszamitva. Igy ezzel LGY aran sporolhatsz majd egy keves kristalypontot.
Dukátátalakító: A lehetőség a dukátok kivezetésére a játékból nem rossz dolog, viszont így epik farmszövit is még könnyebb lesz összehozni, ami +dukát, tehát nem biztos, hogy eléri a célját a tárgy.
mivel az epik targyak eladasi arai mar jocskan meg lettek kurtitva (a 10. utan csokken) ezert nem hinnem, h akarkinek is megerne dukatatalakito miatt epik szovit epiteni. Azert raktam be, mert sokan panaszkodnak, h nem lehet ertelmesen elkotleni a dukatot, igy lassan, de biztosan be tudjak valtani kiegettre es a vegen meg lehet fizetnek is a behonak. (no meg mas ertelmes nem jutott eszembe

Dátum: 2010.06.23. 09:31:56
retegvicc, de azert jo 
Két programozó beszélget:
- Milyen a kedved ma?
- Integer.
- ???
- Egész változó.

Két programozó beszélget:
- Milyen a kedved ma?
- Integer.
- ???
- Egész változó.
Dátum: 2010.06.22. 23:11:02
Idézet: Offsboy - 2010.06.22. 17:46:17
Én most 68as vagyok, így az ára 408 LGY. Napi 40 portyával(vagy kihívás) és 50 CSP-vel számolva az 90 lehetőség a kalandtalálásra. Kalandgömbbel (ami nincs, de akár lehetne is) naponta 5,4 kalandot találni, átlagosan ~5 kalandpróbával számolva 85LGY*5,4 = 459 LGY naponta.
Es akkor masra sem koltesz, csak erre. Es sosem buksz el probat. Akkor nincs is olyan rosszul belove.
Én most 68as vagyok, így az ára 408 LGY. Napi 40 portyával(vagy kihívás) és 50 CSP-vel számolva az 90 lehetőség a kalandtalálásra. Kalandgömbbel (ami nincs, de akár lehetne is) naponta 5,4 kalandot találni, átlagosan ~5 kalandpróbával számolva 85LGY*5,4 = 459 LGY naponta.
Es akkor masra sem koltesz, csak erre. Es sosem buksz el probat. Akkor nincs is olyan rosszul belove.

Dátum: 2010.06.22. 18:37:46
Idézet: Kocos - 2010.06.22. 16:37:27
igen, szandekosan, sot tobbet is akartam eredetileg, mert a sajt+ultra+transzplantert is volt rinya es azt nem raktam a listaba
DEMre varok jo otleteket, esetleg ne 1 EPre keruljon, hanem 20%-ra? sokan nehezmenyezik a masodlagos varazslatot, ezert akartam olyat is
Idézet: Endyr - 2010.06.22. 15:59:19
Név: Vérengző medál
Típus: relikvia
Szint: 90
Ár: 12000 lgy
Leírás: Ha fertőzöttséged 100% vadászataidra +5% lélekenergiát kapsz.
Szandekosan erosebb, mint +5 spektralis?
A DEM-et kicsit ertelmetlennek tartom, a dukatatalakito parades!
Szandekosan erosebb, mint +5 spektralis?
A DEM-et kicsit ertelmetlennek tartom, a dukatatalakito parades!
igen, szandekosan, sot tobbet is akartam eredetileg, mert a sajt+ultra+transzplantert is volt rinya es azt nem raktam a listaba
DEMre varok jo otleteket, esetleg ne 1 EPre keruljon, hanem 20%-ra? sokan nehezmenyezik a masodlagos varazslatot, ezert akartam olyat is
Dátum: 2010.06.22. 18:34:01
A papiros kviz nyertesei mikor derulnek ki?
Dátum: 2010.06.22. 15:59:19
Lassan elerunk arra a pontra, ahol mar nem tudjuk mire kolteni az LGY-t (paran mar el is ertek ide). Osszeirtam par gondolatomat, h milyen LGY-s targyakat lehetne meg betenni. Probaltam figyelni, h alacsony szinten is hasznalhatoak legyenek, valamint jopar ujrahasznalhato, igy lehet egetni az LGY-t.
Egypar lehet, h buta gondolat vagy csak a szamok vannak rosszul belove. Ha ugy erzed, h ertelmes javaslatot tudsz ra irni tedd meg. Ha ez nem megy inkabb ne irj semmit
Amelyik targy ertelmetlen ott indokoljatok is miert, sajnos nem tudom atlatni az osszes aspektusat a jateknak, igy lehet lesznek ilyenek. Aztan persze vannak azok amikhez kicsit programozni kell, ezt meg csak Baraty tudja megitelni, h megoldhato-e.
Tolem szokatlanul ekezettel irtam oket, h ha megtetszik a jatekvezetesnek akkor csak masolni kelljen a szovegeket. Ime:
Név: Regeneráló kenőcs
Típus: gyógyital
Szint: 40
Ár: szint x 6 lgy
Leírás: Életpontod és varázspontod kétszeres sebességgel regenerálódik. Hatóideje 6 óra.
Név: Fekete massza
Leírás: Életpontod és varázspontod a normális sebesség felével regenerálódik. Hatóideje 2 óra.
Név: Hősiesség itala
Leírás: A következő epikus vagy entitás csatádban minden sebzésed duplázódik és minden sebződésed feleződik.
Név: Immunizátor
Ár: szint x 12 lgy
Leírás: Hatására 5 percig nem tudnak támadni.
Név: Állatidomár pálca
Szint: 70
Ár: 8000 lgy, 10 őskő
Leírás: Állataid maximálisan szerezhető szakértelempontjai 10-el nő valamint szakértelmeinek maximuma is 5-el több.
Név: Lélekvédő
Szint: 60
Ár: 8000 lgy, 20 őskő
Leírás: Szintedtől függően kevesebb lélekenergiát tudnak ellenfeleid elszívni tőled (képlet: szint/10 LEszívás védelem)
Név: Deus ex Machina
Típus: felszerelés állatoknak
Szint: 80
Ár: 3000 lgy, 10 őskő (felszerelés bérlet felezi)
Leírás: Ha állatod elájulna akkor nem ájul el, csak 1 ÉP-re kerül és morálja 0 lesz.
Név: A felejtés gyűrűje
Típus: gyűrű
Szint: 110
Ár: 10000 lgy, 40000 LE, 20 őskő
Leírás: A felejtéssel ezentúl nem az egész szakértelmet, hanem csak 10%-át felejted le. A visszakapott LE arányos az eddigiekkel. A felejtés újrahasználhatósági ideje 3 napra csökken. Eladható.
Név: Kalandor felszerelés
Szint: 120
Ár: 20000 lgy
Leírás: Mászásod, csapdaészlelésed és zárnyitásod 10-el megnő.
Név: Dukátátalakító
Ár: 5000 lgy
Leírás: Ezentúl aranydukátból is épitheted az Energiakristályosítót.
Ha meg lesz otlet majd irom.
Egypar lehet, h buta gondolat vagy csak a szamok vannak rosszul belove. Ha ugy erzed, h ertelmes javaslatot tudsz ra irni tedd meg. Ha ez nem megy inkabb ne irj semmit

Tolem szokatlanul ekezettel irtam oket, h ha megtetszik a jatekvezetesnek akkor csak masolni kelljen a szovegeket. Ime:
Név: Regeneráló kenőcs
Leírás: Életpontod és varázspontod kétszeres sebességgel regenerálódik. Hatóideje 6 óra.
Név: Fekete massza
Leírás: Életpontod és varázspontod a normális sebesség felével regenerálódik. Hatóideje 2 óra.
Név: Hősiesség itala
Leírás: A következő epikus vagy entitás csatádban minden sebzésed duplázódik és minden sebződésed feleződik.
Név: Immunizátor
Ár: szint x 12 lgy
Leírás: Hatására 5 percig nem tudnak támadni.
Név: Állatidomár pálca
Szint: 70
Ár: 8000 lgy, 10 őskő
Leírás: Állataid maximálisan szerezhető szakértelempontjai 10-el nő valamint szakértelmeinek maximuma is 5-el több.
Név: Lélekvédő
Ár: 8000 lgy, 20 őskő
Leírás: Szintedtől függően kevesebb lélekenergiát tudnak ellenfeleid elszívni tőled (képlet: szint/10 LEszívás védelem)
Név: Deus ex Machina
Típus: felszerelés állatoknak
Szint: 80
Ár: 3000 lgy, 10 őskő (felszerelés bérlet felezi)
Leírás: Ha állatod elájulna akkor nem ájul el, csak 1 ÉP-re kerül és morálja 0 lesz.
Név: A felejtés gyűrűje
Típus: gyűrű
Szint: 110
Ár: 10000 lgy, 40000 LE, 20 őskő
Leírás: A felejtéssel ezentúl nem az egész szakértelmet, hanem csak 10%-át felejted le. A visszakapott LE arányos az eddigiekkel. A felejtés újrahasználhatósági ideje 3 napra csökken. Eladható.
Név: Kalandor felszerelés
Szint: 120
Ár: 20000 lgy
Leírás: Mászásod, csapdaészlelésed és zárnyitásod 10-el megnő.
Név: Dukátátalakító
Ár: 5000 lgy
Leírás: Ezentúl aranydukátból is épitheted az Energiakristályosítót.
Ha meg lesz otlet majd irom.
Dátum: 2010.06.22. 13:30:36
az 5 legnagyobb kutu szovetsegnek automatikusan hadat uzen
Dátum: 2010.06.22. 12:35:14
ezekkel az a baj, h igy nem lehet megcsinalni. anno en javasoltam az alkalmazkodas tekercset, csak en meg odatettem melle, h barki hasznalhassa. jott ra a valasz, h technikailag nem megoldhato, csak ha 0-as a fertozesed. pedig pont az lett volna a lenyege.
Dátum: 2010.06.22. 12:31:42
Idézet: Yaksee - 2010.06.22. 12:19:49
Még egy csata kell, hogy kiértékelje a rendszer...
a dontetlenhez nem kell, pont arra lett kitalalva, h megszuntesse azokat a haborukat, ahol kilepesek miatt mar nem tudjak utni egymast az emberek (szintkulonbseg). ugytudom normali vilagon 8orankent ellenorzi
Még egy csata kell, hogy kiértékelje a rendszer...
a dontetlenhez nem kell, pont arra lett kitalalva, h megszuntesse azokat a haborukat, ahol kilepesek miatt mar nem tudjak utni egymast az emberek (szintkulonbseg). ugytudom normali vilagon 8orankent ellenorzi
Dátum: 2010.06.22. 11:43:33
Allitolag megtortent eset 
Tisztelt Területi Egyeztető Bizottság!
Azzal a kéréssel fordulok a tisztelt Területi Egyeztető Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.
1962-ben nősültem. Özvegyasszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt leánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, aminek az lett a vége, hogy feleségül vette mostohaleányomat.
Ezekután természetesen mostohaleányom lett a mostohaanyám, az apám pedig a vejem. Apám feleségének, illetőleg mostohaleányomnak, aki egyben az anyám is született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.
Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógóra lett, nekem pedig a nagybátyám egyszemélyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öregapja vagyok.
Kérem megítélni jár-e családi pótlék a gyermekemnek, illetőleg a nagybátyámnak.
Tisztelettel:
XY

Tisztelt Területi Egyeztető Bizottság!
Azzal a kéréssel fordulok a tisztelt Területi Egyeztető Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.
1962-ben nősültem. Özvegyasszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt leánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, aminek az lett a vége, hogy feleségül vette mostohaleányomat.
Ezekután természetesen mostohaleányom lett a mostohaanyám, az apám pedig a vejem. Apám feleségének, illetőleg mostohaleányomnak, aki egyben az anyám is született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.
Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógóra lett, nekem pedig a nagybátyám egyszemélyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öregapja vagyok.
Kérem megítélni jár-e családi pótlék a gyermekemnek, illetőleg a nagybátyámnak.
Tisztelettel:
XY
Dátum: 2010.06.22. 08:37:31
pedig ez a sajtolas pont olyan
a te mosogepedbe is kell mosopor, oblito es viz, nem eleg csak megnyomni a gombot
a te mosogepedbe is kell mosopor, oblito es viz, nem eleg csak megnyomni a gombot

Dátum: 2010.06.21. 15:25:19
ajanlas oldal alja, apro betu:
Megjegyzés: Az ajánlásokból szerezhető lélekenergiának van egy (inkább csak) elméleti korlátja. Az így kapott mindenkori LE nem lehet több, mint az általad szerzett LE 10%-ka. Tehát ha a karaktered pályafutása során összesen 1millió LE-t szerzett, akkor ajánlásból maximum 100ezret kaphat, a felesleg elvész. Ősköre viszont nincs ilyen korlátozás, abból a 10%-kot bármilyen mennyiségnél megkapod.
Megjegyzés: Az ajánlásokból szerezhető lélekenergiának van egy (inkább csak) elméleti korlátja. Az így kapott mindenkori LE nem lehet több, mint az általad szerzett LE 10%-ka. Tehát ha a karaktered pályafutása során összesen 1millió LE-t szerzett, akkor ajánlásból maximum 100ezret kaphat, a felesleg elvész. Ősköre viszont nincs ilyen korlátozás, abból a 10%-kot bármilyen mennyiségnél megkapod.
Dátum: 2010.06.21. 14:34:56
Idézet: Nemhiszemel - 2010.06.21. 14:30:38
--- 2; a maximálisan szerezhető LE ajánlásból, maximum annyi, mint amennyi LE-t magam is szereztem a játék során.
az altalad szerzett LE 10%-nal kell kisebb legyen.
bar valoszinuleg ez is fennall, sajnos nemtom mi lehet a gond.
--- 2; a maximálisan szerezhető LE ajánlásból, maximum annyi, mint amennyi LE-t magam is szereztem a játék során.
az altalad szerzett LE 10%-nal kell kisebb legyen.
bar valoszinuleg ez is fennall, sajnos nemtom mi lehet a gond.
Dátum: 2010.06.21. 13:52:28
rabszolgazni/multizni lehet benne? 

Dátum: 2010.06.21. 13:32:59
Idézet: Eardog - 2010.06.21. 13:10:28
http://www.magiamesterei.hu
azt mondtak, h szeptemberben indul varhatoan es fizetos lesz
hmm, nem voltam talin, mi újság van a BEHO új játékával, bemutatásra került? Neten már lehet találni róla valami info-t? Mi is a neve? Mágia és valami asszem 

http://www.magiamesterei.hu
azt mondtak, h szeptemberben indul varhatoan es fizetos lesz
Dátum: 2010.06.21. 13:30:59
Idézet: Kocos - 2010.06.21. 12:45:36
Inkabb azt aki keserves munkaval kiharcolta nektek
Ne a hirhozot dicserd, hanem aki odahatott. Tibi bacsit.
Inkabb azt aki keserves munkaval kiharcolta nektek