Hozzászólások - Seligen
Dátum: 2008.10.27. 11:17:31
Nem lenne rossz, ha a szövetségek belső fórumán is használhatnánk legalább a szövegformázó tag-eket, plusz a link tag-et.
Dátum: 2008.10.21. 22:11:10
A Balaton vízfeleslegét melyik folyó vezeti le?
A helyes válasz:Sió
Bakker, a Sió nem folyó, hanem csatorna!
A Sió a Dunába vezeti a Balaton vizét, tehát a Duna az a folyó ami levezeti!
Természetesen ez is szerepel a válaszok közt!
A helyes válasz:Sió
Bakker, a Sió nem folyó, hanem csatorna!
A Sió a Dunába vezeti a Balaton vizét, tehát a Duna az a folyó ami levezeti!
Természetesen ez is szerepel a válaszok közt!
Dátum: 2008.10.19. 20:08:35
Mikor nyert olaszország világbajnokságot?
Egyrészt Olaszország,
másrészt milyen vb? Snooker, hoki netán véraláfutás-vb?
thx kedves kérdező!
Egyrészt Olaszország,
másrészt milyen vb? Snooker, hoki netán véraláfutás-vb?
thx kedves kérdező!
Dátum: 2008.10.19. 07:43:06
Az alábbi megválaszolt/feltett kérdés arányom alapján még lenne 1 feltehető kérdésem:
Eddigi kérdéseid értékelései: 18 jó, 1 rossz, 0 törölni.
Eddig 628 kérdésre válaszoltál helyesen. Még 2 helyes választ kell adnod ahhoz, hogy te is kérdést írhass.
Eddigi kérdéseid értékelései: 18 jó, 1 rossz, 0 törölni.
Eddig 628 kérdésre válaszoltál helyesen. Még 2 helyes választ kell adnod ahhoz, hogy te is kérdést írhass.
Dátum: 2008.10.19. 07:26:30
Az én mai gyöngyszemem:
"A Számítógépben hány ikon fér normális esetben az ''Asztalra'' ?"
Az egy dolog, hogy mi az, hogy "számítógépben", aztán hogy nem írta melyik platformon, de ez a gyökér még nem állított felbontást a képernyőjén és nem változtatta az ikonméretet!!!
De még ha windows-xp-ről is lenne szó, külön felrakott videókártyadriver nélkül, akkor is 560x480 és a 800x600 felbontások jöhetnek szóba!
Aztán:
Melyik bank színe a sárga?
Hát gondolom amelyikről a bolondok nem nyalták le a festéket!
Ezúton is köszönöm az alkotóknak!
"A Számítógépben hány ikon fér normális esetben az ''Asztalra'' ?"
Az egy dolog, hogy mi az, hogy "számítógépben", aztán hogy nem írta melyik platformon, de ez a gyökér még nem állított felbontást a képernyőjén és nem változtatta az ikonméretet!!!
De még ha windows-xp-ről is lenne szó, külön felrakott videókártyadriver nélkül, akkor is 560x480 és a 800x600 felbontások jöhetnek szóba!
Aztán:
Melyik bank színe a sárga?
Hát gondolom amelyikről a bolondok nem nyalták le a festéket!
Ezúton is köszönöm az alkotóknak!
Dátum: 2008.10.17. 14:56:11
Nem a legjobb ötlet a pontozást teljesen a fórumozók kezébe adni!
Olyan következményei lehetnek mint a kvíz értékelésnél, azaz visszaélésekre ad lehetőséget.
Honnan tudjátok, hogy egy adott fórumozó jogosan értékelődött e le, ill. fel?
Ellenőrzi valaki az értékelt hozzászólások jogosságát?
Persze a nagy számok törvénye bejönne, de egyenlőre nincsenek nagy számok, nagyon kevesen értékelnek.
Olyan következményei lehetnek mint a kvíz értékelésnél, azaz visszaélésekre ad lehetőséget.
Honnan tudjátok, hogy egy adott fórumozó jogosan értékelődött e le, ill. fel?
Ellenőrzi valaki az értékelt hozzászólások jogosságát?
Persze a nagy számok törvénye bejönne, de egyenlőre nincsenek nagy számok, nagyon kevesen értékelnek.
Dátum: 2008.10.17. 11:30:41
Hatsepsut!
Javaslat: A kérdéshez tartozó értékelést külön, a kérdés megválaszolása után legyen elég elküldeni!
Másrészt alapból ne értékelhessen bárki, hanem egy kis "bizonyítás" után, pl. szintenként bizonyos jól megválaszolt kérdésaránynál.
Ha nagyon továbbmegyek, szerintem a jó kérdésfeltevők közül válasszatok értékelőket, akik akár megkapják külön a friss kérdéseket, vagy akár vadászatkor mondjuk minden második ilyen friss kérdésként megy, és néhány kiválasztott szempont szerint értékeli az adott kérdést, ha a kérdés minősége megfelelő, hogy bejusson az adatbázisba, akkor kerüljön át csak a populáris részbe.
Javaslat: A kérdéshez tartozó értékelést külön, a kérdés megválaszolása után legyen elég elküldeni!
Másrészt alapból ne értékelhessen bárki, hanem egy kis "bizonyítás" után, pl. szintenként bizonyos jól megválaszolt kérdésaránynál.
Ha nagyon továbbmegyek, szerintem a jó kérdésfeltevők közül válasszatok értékelőket, akik akár megkapják külön a friss kérdéseket, vagy akár vadászatkor mondjuk minden második ilyen friss kérdésként megy, és néhány kiválasztott szempont szerint értékeli az adott kérdést, ha a kérdés minősége megfelelő, hogy bejusson az adatbázisba, akkor kerüljön át csak a populáris részbe.
Dátum: 2008.10.17. 11:19:30
A "Mit jelent a "Dungeon"?" kérdést kérem áttenni az azonnal törölni kategóriába.
Két lehetséges válasz a 4-ből: börtön és kazamata.
Íme egy netes szótár eredménye:
DicFor Desktop:
Találatok
dungeon
* (vár)börtön
* földalatti börtön
* kazamata
Két lehetséges válasz a 4-ből: börtön és kazamata.
Íme egy netes szótár eredménye:
DicFor Desktop:
Találatok
dungeon
* (vár)börtön
* földalatti börtön
* kazamata
Dátum: 2008.10.16. 21:48:40
Mókás, hogy amikor az "Üzenet elküldése" gomb fölé viszem az egérkurzort, a help-buborék azt írja: "604 LE építés után fog nőni eggyel."
Dátum: 2008.10.14. 20:32:26
Fáradhatatlanul épülünk, megállíthatatlanul fejlődünk.
Közeli célunk, a szövetség mágiafolyamainak rendezése egyre elérhetőbbé válik.
Lépj be ebbe a neurális hálózatba, segíts létrehozni a világ legkomplexebb katalizátorát!
Jelentkezz GARABONCIÁSNAK!
Közeli célunk, a szövetség mágiafolyamainak rendezése egyre elérhetőbbé válik.
Lépj be ebbe a neurális hálózatba, segíts létrehozni a világ legkomplexebb katalizátorát!
Jelentkezz GARABONCIÁSNAK!
Dátum: 2008.10.14. 17:40:04
100%-os karaktereket támadok
Dátum: 2008.10.14. 15:20:53
Oké, elárulom: 7.szintű vagyok, így az egyel magasabb szintű az 8. Mégis 1 TP-ket kapok, héha kettőt, gondolom ekkor jön be a "szingularitás"...
Dátum: 2008.10.14. 15:04:49
Könyörgöm, valaki árulja el, mi alapján kapom a tapasztalati pontokat!!!
Ez az 5 TP-s küldi megőrjít!
Felizzadtam a szinguláris ismereteimet 5-re, feltuningoltam a tulajdonságaimat, mégis, mikor magasabb szintűt támadok, vagy laposra vernek, vagy kínkeservesen legyűröm az illetőt és kapog 1 azaz EGY nyamvadt TP-t! Ha dühömben keresek alacsonyabb szintű antitáp Végzeturat, egy csapással lecsapom ájulásba és kapok 3 TP-t!
Hogy a csudába van ez??? Mi dönt???
Teljesen igazságtalannak és következetlen rendszer!
Ez az 5 TP-s küldi megőrjít!
Felizzadtam a szinguláris ismereteimet 5-re, feltuningoltam a tulajdonságaimat, mégis, mikor magasabb szintűt támadok, vagy laposra vernek, vagy kínkeservesen legyűröm az illetőt és kapog 1 azaz EGY nyamvadt TP-t! Ha dühömben keresek alacsonyabb szintű antitáp Végzeturat, egy csapással lecsapom ájulásba és kapok 3 TP-t!
Hogy a csudába van ez??? Mi dönt???
Teljesen igazságtalannak és következetlen rendszer!
Dátum: 2008.10.13. 17:23:47
Ráadásul a hallócsontocskákat lehet 3-nak venni, ha már úgyis szerepel egy kérdés ami az ember legkisebb csontját (az üllőt) firtatja.
Dátum: 2008.10.13. 13:51:19
Ez már felmerült korábban, de szerintem nem jól gondolkodtok.
A kérdésben semmi nem utal a kerekítésre.
Ugyanis ha 5 fele 3 lenne akkor 5 hat lenne, ha 5 hat lenne akkor 10 tizenkettő lenne és 12-nek a harmada pontosan 4.
A kérdésben semmi nem utalt a tizedesekre és kerekítésükre!
A kérdésben semmi nem utal a kerekítésre.
Ugyanis ha 5 fele 3 lenne akkor 5 hat lenne, ha 5 hat lenne akkor 10 tizenkettő lenne és 12-nek a harmada pontosan 4.
A kérdésben semmi nem utalt a tizedesekre és kerekítésükre!
Dátum: 2008.10.12. 21:14:15
Én eddig az összes SGA részt láttam és esküszöm nincs az Atlantisnak űrhajója, van valami Ugrónak nevezett rövidtávú közlekedési eszköz, de az inkább űrsikló. A földről érkező Aszgard teches űrhajónak meg Prometheus a neve és ez mintha nem pocsolyaugrót jelentene.
Dátum: 2008.10.12. 20:35:29
Más tészta, hogy úgy kell leírni, hogy: Subcoccinella vigintiquatuorpunctata
Ráadásul ez a lucernaböde.
A jól ismert katicabogarunk, a hétpettyes katicabogár: Coccinella septempunctata
Ismét valami agyatlan barom aki ezt jó poénnak tartotta.
Ráadásul ez a lucernaböde.
A jól ismert katicabogarunk, a hétpettyes katicabogár: Coccinella septempunctata
Ismét valami agyatlan barom aki ezt jó poénnak tartotta.
Dátum: 2008.10.12. 13:15:26
Jelezhetnétek a pihenésnél állandóan, hogy mennyi lehetőségem van még, pihenés alatt is, a vadászatnál pedig azt, hogy mikor kapom következő cselekvéspontot, ne csak mikor már nincs.
A fegyvert, páncélt, pajzsot, varázslatot tényleg jó lenne "üresbe tenni" főleg ha kufárhoz megy az ember valamit lecserélni.
A fegyvert, páncélt, pajzsot, varázslatot tényleg jó lenne "üresbe tenni" főleg ha kufárhoz megy az ember valamit lecserélni.
Dátum: 2008.10.12. 13:09:03
Például azért, mert hihetetlen baromságok átcsúsznak a rostán, az ő normális kérdésük meg nem.
Dátum: 2008.10.12. 13:07:03
Na nekem, pl. tetszik a kérdés, és ha Steve Buscemi a helyes válasz, akkor minden rendben van a kérdéssel, max. sok lükét fogtál ki első értékelőre