Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2016.02.24. 11:42:12
Mivel sok magas szintű karakter panaszkodott a lények erősségére, ezért átgondoljuk a képleteket, de ez időbe telik, a türelmeteket kérjük.
Dátum: 2016.02.23. 15:17:59
Beszéltünk, de még nem bólintott rá, hogy mehet.
Dátum: 2016.02.23. 13:30:29
A felhasználás szintje számít.
Bekerült élesbe a szörnytalizmán, használhatjátok.
Az egyszerre egy azt jelenti amit Syabo is írt, nem lehet egyszerre pl hármat felhasználni, csak egyet. (ha lesz rá igény, később beszélhetünk a többszörös használatról)
Bekerült élesbe a szörnytalizmán, használhatjátok.
Az egyszerre egy azt jelenti amit Syabo is írt, nem lehet egyszerre pl hármat felhasználni, csak egyet. (ha lesz rá igény, később beszélhetünk a többszörös használatról)
Dátum: 2016.02.23. 09:15:45
Én köszönöm a türelmeteket és a megértést.
A szörnytalizmán elkészült, jelenleg az alábbiak szerint működik:
Egyszerre egyet lehet használni, akkor amikor van szabad állathelyed. Azonnal ad egy olyan állatot, ami normál vadászat alatt is jöhet. Beleszámít a templomos és a feladatos állatbefogós küldetésbe, sisakszilánkot nem ad.
Mivel a használat azonnali, fenntartjuk a jogot, hogyha ez így túl tápos lenne, vagy túl erős exploitokra adna lehetőséget, akkor a használatát bekorlátozzuk úgy, hogy csak x óránként lehet szörnytalizmánnal állatot befogni. (de remélhetőleg erre nem kerül sor)
Ha valami küldetést kihagytam, vagy észrevételetek van, itt jelezzétek, az éles játékba csak délután fog bekerülni.
A szörnytalizmán elkészült, jelenleg az alábbiak szerint működik:
Egyszerre egyet lehet használni, akkor amikor van szabad állathelyed. Azonnal ad egy olyan állatot, ami normál vadászat alatt is jöhet. Beleszámít a templomos és a feladatos állatbefogós küldetésbe, sisakszilánkot nem ad.
Mivel a használat azonnali, fenntartjuk a jogot, hogyha ez így túl tápos lenne, vagy túl erős exploitokra adna lehetőséget, akkor a használatát bekorlátozzuk úgy, hogy csak x óránként lehet szörnytalizmánnal állatot befogni. (de remélhetőleg erre nem kerül sor)
Ha valami küldetést kihagytam, vagy észrevételetek van, itt jelezzétek, az éles játékba csak délután fog bekerülni.
Dátum: 2016.02.22. 14:04:40
A szörnytalizmán használata fog egy befogott állatot jelenteni, nem a megtalálása. Remélhetőleg holnap kerül be, hogy működjön a használata.
Dátum: 2016.02.22. 13:04:01
Nekem konkrétumot még nem mondott, de majd rákérdezek.
Dátum: 2016.02.22. 12:55:46
Ha több őskövet vont volna a program, mint kellene, azt is ugyanúgy javítanánk (csak egy olyan hiba hamarabb kiderül)
Az eventről: minden reakció figyelembe lesz véve a következő végzet verménél, de egy már futó eseményen gyökeresen változtatni nem lehet. Ha valamiről úgy érzed, hogy hiba, akkor írd meg az ügyfélszolgálatra, és megnézzük.
Az eventről: minden reakció figyelembe lesz véve a következő végzet verménél, de egy már futó eseményen gyökeresen változtatni nem lehet. Ha valamiről úgy érzed, hogy hiba, akkor írd meg az ügyfélszolgálatra, és megnézzük.
Dátum: 2016.02.22. 12:24:13
Csütörtökön bekerült egy hiba a Végzet Vermébe, bizonyos esetekben a kufárnál őskőért vásárolt tárgyakért nem vonta le a program az ősköveket. Ezt javítottam, és az érintettektől utólag le kellett vonnom az ősköveket, a kék mytokronitot is most kapták meg.
Akinek észrevétele/panasza van, az ügyfélszolgálatre jelezze.
Akinek észrevétele/panasza van, az ügyfélszolgálatre jelezze.
Dátum: 2016.02.17. 12:53:41
Kaland nem jön ebben az eventben.
Dátum: 2016.02.17. 12:19:46
A második szám negatív értéke csak egy tájékoztató érték, gyakorlatilag azt jelenti, hogy amíg nem megy pluszba (óránként ötvennel nő), addig a lehető legkevésbé hatékonyan fogod csak átváltani energiára a csp-det.
Dátum: 2016.02.17. 11:37:26
Szerintem csak az energiád fogyott el.
Dátum: 2016.02.17. 10:46:09
Elvileg megcsináltam, hogy egy kis felugró ablakba jelezze, ha teljesült a küldetés, frissítsd hozzá az oldalt. (ha valami van vele, jelezd)
Dátum: 2016.02.17. 08:40:47
Az event előreláthatólag 10 órakor indul, az elején előfordulhatnak lassulások, ezért a türelmeteket kérem.
Dátum: 2016.02.10. 09:40:07
Feb 15.-24-ig lesz Valentin napi befizetési akció. (Tehát jövőhét hétfőtől. költési most nem lesz)
Dátum: 2016.02.05. 14:04:39
Igen, ezt sajnos már későn vettem észre, most már ez is így marad.
Dátum: 2016.02.05. 13:31:45
Most már mennie kell.
(egyébként ez most egy "nem tervezett" kvízolimpia, véletlenül benttmaradt, hogy 5.-én is induljon egy (a múlt havihoz hasonlóan), de most már mindegy, fusson)
(egyébként ez most egy "nem tervezett" kvízolimpia, véletlenül benttmaradt, hogy 5.-én is induljon egy (a múlt havihoz hasonlóan), de most már mindegy, fusson)
Dátum: 2016.02.03. 11:04:35
Nem rövidebb, kitoltuk a végét 2 nappal.
Dátum: 2016.02.03. 10:44:49
Ez hiba, mindjárt javítom.
mikee75: csatlóskristály jutalom lesz 1 hókristályért, fétisszilánk nem lesz
mikee75: csatlóskristály jutalom lesz 1 hókristályért, fétisszilánk nem lesz
Dátum: 2016.02.03. 10:33:29
Elnézést a késői indulásért.
Elvileg persze lehetséges lenne, hogy 10kor automatikusan elinduljon minden event, de jobban szeretem, ha legalább az indulásnál és a végénél figyelni tudok rá, minden rendben van-e vele.
A mostani farsangban lesznek a múltkorihoz képest új jutalmak (smaragdszelence, 12 mytokronit csomag, unobtánium fókusz), ezek hamarosan bekerülnek.
Elvileg persze lehetséges lenne, hogy 10kor automatikusan elinduljon minden event, de jobban szeretem, ha legalább az indulásnál és a végénél figyelni tudok rá, minden rendben van-e vele.
A mostani farsangban lesznek a múltkorihoz képest új jutalmak (smaragdszelence, 12 mytokronit csomag, unobtánium fókusz), ezek hamarosan bekerülnek.
Dátum: 2016.01.27. 13:16:15
Holnaptól már nem fognak csapást küldeni.