Köszönöm az okosítást
Bár kamra ügyben nem győztél meg ,a kezes része a dolognak pedig eddig se volt szimpatikus , minden egyéb visszásságán túl , jelen formájában messze nem arról szól amiért létrejött. Rendkívüli ötletességről,és fejlett erkölcsi érzékről árulkodik ,innen már csak egy lépés ,hogy pár sörért cserébe megkérem a haverokat, dobálják a tizeseket a hozzászólásaimra, had ájuldozhassak a saját nagyszerűségemtől
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2012.01.23. 14:33:34
Dátum: 2012.01.23. 14:06:18
Ahhaa..de én rajta kívül bekamrázok 10 másikat ,magamat erősíteni ,akkor nem le*om azt az egyet?
Persze ettől függetlenül, én sem érzem túl korrektnek az SK ilyetén alkalmazását , a kérdésem csak a kamrás dologra vonatkozott.
Eltekintve egy extrém szitutól ,amikor mindössze két "komolyabb" karakter van egy adott ütőávban ,akik egymást kamrázgatnák,
ez az egész inkább csak afféle presztízsharc szerintem, "nehogymámajdalekvárkavarjaanagymamát" jellegű..
Persze ettől függetlenül, én sem érzem túl korrektnek az SK ilyetén alkalmazását , a kérdésem csak a kamrás dologra vonatkozott.
Eltekintve egy extrém szitutól ,amikor mindössze két "komolyabb" karakter van egy adott ütőávban ,akik egymást kamrázgatnák,
ez az egész inkább csak afféle presztízsharc szerintem, "nehogymámajdalekvárkavarjaanagymamát" jellegű..
Dátum: 2012.01.23. 13:31:53
Társakat keresek döntetlenes küldihez v5-ön.
Jacques de Molay 56. szint, gyémánt
* Bocsánat, kicsit elírtam a szintet....mostmár stimmel
Jacques de Molay 56. szint, gyémánt
* Bocsánat, kicsit elírtam a szintet....mostmár stimmel
Dátum: 2012.01.23. 13:27:56
Én biztosan túl műveletlen vagyok , hogy megértsem, ezért megkérdezem inkább ; miért is akkora baj ha "bekamráznak" valakit ?
A nyilvánvaló lelki megrázkódtatáson ,és a büszkeségen esett iszonyú nyílt seben túl, én nemlátok egyéb káros következményt.
A nyilvánvaló lelki megrázkódtatáson ,és a büszkeségen esett iszonyú nyílt seben túl, én nemlátok egyéb káros következményt.
Dátum: 2012.01.22. 18:32:05
Már neharagudj , de ez nem elméleti probléma.Kicsivel feljebb láthatsz konkrét példákat.
Dátum: 2012.01.21. 13:26:40
Jobbhíján ide írom : Ma, 08:01 A feltett kvízkérdésedet nem fogadták el, de a "tegyél fel kvízkérdést" küldetésed teljesült.
Köszönöm
Köszönöm
Dátum: 2012.01.19. 22:08:21
Hogy én igen ,azzal tisztában voltam...de hogy jönne velem a klónom is ,arra nemgondoltam...
Dátum: 2012.01.19. 21:12:22
Ma 11 táján megvertem egy kristályost , most ütném ugyanazt , erre azt írja nem támadhatom mert ugyanannál a kufárnál vagyunk!
Átállhatnak???
Átállhatnak???
Dátum: 2012.01.18. 21:18:53
Köszi
Dátum: 2012.01.18. 20:31:07
Nekem még egy valami nem teljesen világos :. Sima portyával nem lehet támadni ha beneveztem?Nem látszom a portyaablakban és a karlapomon csak üzenni tud ,az aki nem eventezik???
Dátum: 2012.01.18. 15:44:51
Csatlakozom...mindegy mennyi LÉ. van nálam V5
Dátum: 2012.01.10. 17:22:49
Akkor a Mikulás csak városi legenda???De ki hozta akkor a lélekgyántokat nemrég???
Dátum: 2012.01.05. 10:48:03
Köszönöm , így már kb. világos..
Dátum: 2012.01.05. 10:08:34
Valaki segítene értelmezni ezt a mondatot? Olyan szájbarágós , hülyegyereknek való magyarázatra gondoltam...
"Szövetség váltás esetén az eddigi építésed 80%-át vagy a Lélekkút csatlakozási méretét viszed át az új szövetségbe, ha az kisebb. Ez a 80% vagy Lélekkút méret látszik a taglista/összes építés statisztikánál."
"Szövetség váltás esetén az eddigi építésed 80%-át vagy a Lélekkút csatlakozási méretét viszed át az új szövetségbe, ha az kisebb. Ez a 80% vagy Lélekkút méret látszik a taglista/összes építés statisztikánál."
Dátum: 2012.01.04. 12:03:52
Gyönyörű..
A meganimált képek (azok amik mozognak) milyen formátumuak?
.png
.GIF
.jpeg
.jpg
A meganimált képek (azok amik mozognak) milyen formátumuak?
.png
.GIF
.jpeg
.jpg
Dátum: 2012.01.02. 15:32:12
Ennyire fáj, hogy hiába taposod a betonba , naponta többször is , nem tejel rendesen?
Nem éri meg?
Akkor ne csináld...hagyd békén , és ne az egyetlen lehetőséget akard elvenni ,amivel védheti a LÉ-jét.
Miért nem akarjátok mindjárt automatikusan megkapni a nálatok gyengébb karik LÉ_jét, harc nélkül,egy pár őskőért vehető cuccal?
Nem éri meg?
Akkor ne csináld...hagyd békén , és ne az egyetlen lehetőséget akard elvenni ,amivel védheti a LÉ-jét.
Miért nem akarjátok mindjárt automatikusan megkapni a nálatok gyengébb karik LÉ_jét, harc nélkül,egy pár őskőért vehető cuccal?
Dátum: 2011.12.29. 15:33:42
Nemértem miért kellene ez.
Ha valakinek "elgurult a gyógyszere", és olyat írt , amit megbánt később ,szépen törölheti.Ha pedig nembánta meg,szive joga hogy ottlehessen a véleménye, és zsebretegye amit esetleg kap érte.
Szerintem egy szövetségnek az ilyen gondokat tudnia kell kezelni a jelenlegi eszközökkel is.
Ha valakinek "elgurult a gyógyszere", és olyat írt , amit megbánt később ,szépen törölheti.Ha pedig nembánta meg,szive joga hogy ottlehessen a véleménye, és zsebretegye amit esetleg kap érte.
Szerintem egy szövetségnek az ilyen gondokat tudnia kell kezelni a jelenlegi eszközökkel is.
Dátum: 2011.12.28. 12:41:54
Itt is köszönöm az önzetlenséget
"Ördöglány10 megajándékozott a tudás ezüst tőrével."
"Ördöglány10 megajándékozott a tudás ezüst tőrével."
Dátum: 2011.12.27. 15:54:44
Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, a mostantól számított 15. vadászatodra 10%-kal több lélekenergiát kapsz.
(Egy kérdésre annyi időd van maximum, amennyibe egy vadászat kerül. Ha értékelés van, azt is ki kell tölteni!)
A válaszra még 04:25 időd van.
Milyen nemzetiségű a Skorpion zenekar?
német
magyar
orosz
angol
Bocs , de Scorpions
Legalábbis a helyes válasz alapján erre gondolt a derék kérdésíró.Kedves értékelők, legyetek szivesek odafigyelni...köszi.
(Egy kérdésre annyi időd van maximum, amennyibe egy vadászat kerül. Ha értékelés van, azt is ki kell tölteni!)
A válaszra még 04:25 időd van.
Milyen nemzetiségű a Skorpion zenekar?
német
magyar
orosz
angol
Bocs , de Scorpions
Legalábbis a helyes válasz alapján erre gondolt a derék kérdésíró.Kedves értékelők, legyetek szivesek odafigyelni...köszi.
Dátum: 2011.10.30. 13:16:35
A Szökés című sorozat első évadában honnan akarnak megszökni a szereplők?
börtönből
templomból
egy lakatlan szigetről
elmegyógyintézetből
Nemtetszik. Miért kell sorozatokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolnom ???
börtönből
templomból
egy lakatlan szigetről
elmegyógyintézetből
Nemtetszik. Miért kell sorozatokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolnom ???