Dátum: 2009.02.27. 08:08:49
Hány Need for speed rész jelent meg eddig?
15
14
13
12
Bazzeg, ezt kaptam be, miközben a 30 kvízkérdéses csinálom, és eddig 23-ra válaszoltam helyesen. Utánanéztem, és legalább 17 van. Most mire kattintsak?

Belevegyem xboxot, ps3mat, vagy ne? Elképesztő.
Dátum: 2009.02.27. 07:27:03
Ajgatsz: Hagyd már békén, csak eteted a trollt.
Dátum: 2009.02.26. 20:13:34
"Mondhatjuk akkor, hogy a kamra negatív hatással van a középmezőnyre, valamint generálja a leszakadást az élmezőnyről?"
Nem, nem mondhatjuk, én nem állítottam semmi ilyesmit. Ez egy újabb térkapu, ennyi az egész.
Dátum: 2009.02.26. 19:42:29
Hiszed vagy nem, nekem is alapvetően megváltozott a játékom a Kinzókamra óta. Azelőtt volt olyan HÉT (nem nap, HÉT), hogy összesen egy támadást kaptam. Kérdezd meg szövetségi társaimat, napokon át nyugodtan vadásztam 15% felett, a támadáslistám tiszta zöld volt szinte folyamatosan, stb. Azután hirtelen napi 3-4 támadás is ért, és azóta 25% alatt mozgok (két szinttel feljebbről még nem néznek be, de háromról már Sharpa vagy Simon elver).
Dátum: 2009.02.26. 18:58:28
Hagyd, Simonnal napok óta probáljuk neki elmagyarázni, direkt nem akarja felfogni. Én már feladtam, nem is reagálok.
Dátum: 2009.02.26. 17:34:44
Akadémia óta. Nézd meg az aláírásom. (Mekkora betükkel kéne odaírnom?)
Dátum: 2009.02.26. 17:33:53
Szerintem olyan mértékben befolyásolja a választ a karakter jelenlegi szakértelemlistája, hogy abba külső szemlélőként beleszólni értelmetlen. Láttam én már a szövetségi társaimnál olyan bemásolt listákat, hogy ihaj, és amikor rákérdeztem hogy "azon miért van 3 pont?" csak vonogatta a vállát, merthogy "kezdéskor jónak tűnt". Magadból indulsz ki, a saját fejlődésedből, és a másik fél a következő problémánál szintén kérdezni fog, ahelyett, hogy megnézné, gondolkozna.
Dátum: 2009.02.26. 17:24:20
Egy a játékot elkezdő embertől, aki első szinten, vadászat előtt megkapja ezt a kérdést nem várhatod el, hogy fejből bevágja az összes épület és szakértelem részletes leírását.
Dátum: 2009.02.26. 17:15:41
A részletes magyarázatokkal az a bajom, hogy az olyan, mint más helyett játszani. Mindenkinek más a taktikája, felesleges abba beleszólni, és a tiedre alakítani mindenkiét.
Dátum: 2009.02.26. 17:14:28
1. nézd meg az aláírásomnál a szakértelmet, olvasd el, értelmezd.
2. pedig mennyivel jobb lenne másét kisajtolni!
3. nem kell idomítanod.
Dátum: 2009.02.26. 16:57:48
Három befogott állatot kell kinyírnod így. Nézd meg az aláírásomban a szakértelmeket.
Dátum: 2009.02.26. 15:22:58
Átestek a ló túloldalára, olyan szinten ellehetetlenítenétek egyesek játékát, ami már nem jogos. Emberek, egy SZÖVETSÉGVÁLTÁSRÓL beszélünk, nem pedig a "Kapok 100.000 LE-t" gomb nyomogatásáról! Teljesen természetes dolog, amit nem szabad irreálisan megnehezíteni. Hogyan hívjak embereket a szövetségembe, ha a kiszemelt személy, aki jönne is, utána akár csak két teljes napig a senki földjén kell, hogy tartozkódjon? Ki az aki ezt bevállalná? Értelmes keretek között mozogjatok légyszíves.
Dátum: 2009.02.26. 14:58:00
Azaz most még nem tartják nyilván.
Dátum: 2009.02.26. 14:45:31
Igen, de az üzenete más. Kilépni bárhonnan, veszteség nélkül ki lehessen, ez szerintem így korrekt. Elég baj annak a karakternek, hogy minden épületbónusztól elesik, szabad prédává válik, aki napi tucatnyi támadást kapva soha nem fog perceknél tovább 15% életpont fölé kerülni. Ne csökkentsük már a szerencséjét is.
Másrészt azért is a belépést kellene büntetni, mert így kezelni lehetne egy másik problémát is: a nagyon nagy szövetségben lévő alacsony szintű tagok kérdését. A nagy szövetségek természetes módon felszívják az erős karaktereket, akik így a magas szintre felhúzott épületek miatt még erősebbé válnak. Ez két 20. szintű karakter között brutálisan nagy különbségeket okoz, ha az egyik 3 gyakorlóteret és védőfalat, a másik mindkettőből 10 támogatását élvezi. (Magasabb szinten ez nem annyira döntő, mivel egyrészt kisebb a különbség, másrészt ha a védekezés 140 vagy 146 az nem annyira lényeges.)
Szóval valamiképp még jobban megnehezíteném, hogy nagyon alacsony szintűek lehessenek nagyon nagy szövetségek tagjai. Ez amikor kezdődőtt a játék, még nem volt probléma, mert irreálisan nagy lélekkútakat kellett volna feltölteni. Azonban ma már a 10. szintű karakterek is százezreket rabolnak, amivel könnyedén belépnek bármely szövetségbe, olyan hatalmas táphoz jutva, amivel az ebből valamilyen okból kimaradottak képtelenek konkurálni.
Dátum: 2009.02.26. 14:34:46
"Ha valóban tárolódik, hogy hányadik váltás ki/be lépés ment végbe adott karakternél"
Lehet hogy vak vagyok, de ti ezt hol olvastátok?
Dátum: 2009.02.26. 13:43:22
Szerintem inkább a szövetségi bónuszok elvesztésével kellene manipulálni. Most elveszik a kincspont, nullázódik a térkapu pont. Ezekre jöhetne még további büntetés, azaz valamilyen épület használatát/bónuszát tiltanám le egy időre a BELÉPÉSKOR. (Kilépést hiba lenne büntetni, mert nem biztos, hogy szándékos.)
Dátum: 2009.02.26. 13:04:39
A lóhere nem, de az építés növeli.
Dátum: 2009.02.26. 12:44:29
Ráadásul direkt lesznek olyanok, akik arra mennek, hogy nullázzák, így a portyázási listában a tulajdonságösszeg alapján támadókat akarván meglepni. Alacsony egészség, alacsony mágia, nulla szerencse, magas támadás/védekezés - sikeres taktika lehet, biztosan sokan pofáraesnének egy ilyen karakteren, amikor "bevállalva harmadiknak" -10-el nekimennek
Nomeg egy fontos háborúban akár 5 szerencsepont vesztés se számít, mert sokkal többet ér az az érzés, hogy "megvertük a sokkal erősebb ellenfelet". Azaz a háborús ki-be lépkedési taktika ezáltal nem szünne meg, ugyanígy fújnának rá csalást kiáltva.
Dátum: 2009.02.26. 12:36:55
Mivel kérdésenként 1800 LE-t kapok, olimpián is ugyanennyit, nem fogok bojkottálni, sorry. Másrészt mivel 100e felett van már a kérdések száma, az értékelők csak örülnének ennek.
Dátum: 2009.02.26. 12:32:01
"hogyha SEMMILYEN hátránnyal nem jár a szövetség váltás, akkor a játékosoknak zéró hűsége lesz a szövetségük iránt."
Büntetéssel nem lehet növelni a hűséget, másrészt magas szinten már egyáltalán nem a minimálisan eltérő szövetségi bónuszok miatt váltanak az emberek. Egy +3 támadásbónusz vagy egy 20 perccel hamarabbi térkapuzás nem oszt nem szoroz. Ha ez lenne a fő szempont, akkor a legnagyobb szövetségek mind tele lennének, de korántsem ez a helyzet, hanem pont, hogy a 17-20-asok vannak max. taglétszámra feltöltve, a 29-32-esek pedig mind tagokat keresnek.
Ja, és mégvalami: Ha egy ilyen változtatást bevezetsz, megint megkapod azt az érvet, hogy a legnagyobbakat tápolod, mert ők már biztosan stabil, utolsó szövetségükben vannak, míg a kicsik mind áramlanak még felfelé. Azaz ez a változás a toplista élét egyáltalán nem érinti, míg a mögöttük lévő 99%-ot igen.