Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2012.03.28. 15:26:42
Igen. Legalábbis 2 éve v5-ön nekem megadta az egyes építést
Dátum: 2012.03.16. 07:19:46
Milyen aki trágár?
szép
szófukar
okos
szókimondó
Ezek közül leginkább egyik sem.
szép
szófukar
okos
szókimondó
Ezek közül leginkább egyik sem.
Dátum: 2012.03.14. 20:23:23
Valaki igen...rá van írva a dobozra az átlagos száltartalom..
Dátum: 2012.03.13. 17:59:24
Igazán elmés....
Mennyivel nagyobb egy Koponyazúzó maximális sebzése egy buzogányénál?
Mennyivel nagyobb egy Koponyazúzó maximális sebzése egy buzogányénál?
Dátum: 2012.03.13. 10:20:12
Hanyadik elnüöke az USA-nak Barack Obama?
Dátum: 2012.03.12. 18:09:59
Akkor csak nem tudok olvasni...
Köszönöm a kiigazítást. Legközelebb igyekszem jobban figyelni...
Köszönöm a kiigazítást. Legközelebb igyekszem jobban figyelni...
Dátum: 2012.03.12. 15:20:35
Rendben...befejezem.Nincs kedvem vitatkozni , azzal az érvvel, hogy pénz beszél , kutya ugat.
Végülis nem igazán érint, csak ingyen forgattam, és nemis tervezem , hogy költsek rá ,mindössze azért kezdtem bele, mert borzasztóan irritál ez az állandó sírás-rívás, ami valahogy pont olyan mint annó a TF.-en is volt ,gyanítom talán a résztvevők közül is ugyanaz néhány,
és legaqlább ugyanennyire irritál a susinacis -makkoscipős hozzáállás,amikor úgygondolják hogy azért mert fizetnek a játéklehetőségért, akkor már övék a játék, és megvették egyúttal az irányítás, fejlesztés jogát is.
Akit most megsértettem, attól bocsesz,akinek meg nem inge ne vegye magára. További kellemes fórumozást
Végülis nem igazán érint, csak ingyen forgattam, és nemis tervezem , hogy költsek rá ,mindössze azért kezdtem bele, mert borzasztóan irritál ez az állandó sírás-rívás, ami valahogy pont olyan mint annó a TF.-en is volt ,gyanítom talán a résztvevők közül is ugyanaz néhány,
és legaqlább ugyanennyire irritál a susinacis -makkoscipős hozzáállás,amikor úgygondolják hogy azért mert fizetnek a játéklehetőségért, akkor már övék a játék, és megvették egyúttal az irányítás, fejlesztés jogát is.
Akit most megsértettem, attól bocsesz,akinek meg nem inge ne vegye magára. További kellemes fórumozást
Dátum: 2012.03.12. 14:50:23
Ne értetlenkedj már...
Arról beszél , hogy a sírók nagy többsége (tisztelet a kivételnek ) , azzal érvel, hogy "én ennyit meg annyit költöttem a játékra, had tudjam már én jobban".
Arról beszél , hogy a sírók nagy többsége (tisztelet a kivételnek ) , azzal érvel, hogy "én ennyit meg annyit költöttem a játékra, had tudjam már én jobban".
Dátum: 2012.03.12. 14:33:49
Pontosan.
"Megveszlek kilóra kiccsávó" effekt
"Megveszlek kilóra kiccsávó" effekt
Dátum: 2012.03.12. 13:31:15
Ennyi
Természetesen az "elit" jobban tudja. Jobban tudja , mert a pénzéért muszáj jobban tudnia ,még a játék fejlesztőinél ,irányítóinál is jobban tudja ,jobban átlátja.
Ha nem te mondod meg a frankót ,a pénzedért, besértődsz és törölsz?
Természetesen az "elit" jobban tudja. Jobban tudja , mert a pénzéért muszáj jobban tudnia ,még a játék fejlesztőinél ,irányítóinál is jobban tudja ,jobban átlátja.
Ha nem te mondod meg a frankót ,a pénzedért, besértődsz és törölsz?
Dátum: 2012.03.12. 12:00:35
Indítok egy új karit...az elején grátisz adott kavicsokat elpörgetem, hátha nyerek egy reflexek könyvét... Az lesz csak a biztosítékkiverés...
Dátum: 2012.03.12. 11:44:46
Full stratégiának pedig ugye ott a sakkverseny...
Dátum: 2012.03.12. 11:40:47
Pontosan.
Én viszont szeretem , hogy van random esély a tápra
Amúgy, ha nem óvoda, akkor hisztizni sem kellene , amiért valaki másnak is van csiribiri bigyója..pedig talán csak egyszer vett pár kavicsot, hogy egyszer kipróbálja a szerencséjét , és nem tolta bele a havi létminimumot..
Én viszont szeretem , hogy van random esély a tápra
Amúgy, ha nem óvoda, akkor hisztizni sem kellene , amiért valaki másnak is van csiribiri bigyója..pedig talán csak egyszer vett pár kavicsot, hogy egyszer kipróbálja a szerencséjét , és nem tolta bele a havi létminimumot..
Dátum: 2012.03.12. 11:33:10
Legyen.
Amikor portyagömbök estek Landragóron ,azt is meg kellett szüntetni.Szűnjön meg ez is.Sőt egyáltalán semmi random ne legyen, az eventeken csak a szokásos kufáros cuccok, (tőr,öv,stb..),de azokból is csak az kaphat aranyat ,akiknek a keményen sporoló karakterek tanácsa engedélyezi.
Amikor portyagömbök estek Landragóron ,azt is meg kellett szüntetni.Szűnjön meg ez is.Sőt egyáltalán semmi random ne legyen, az eventeken csak a szokásos kufáros cuccok, (tőr,öv,stb..),de azokból is csak az kaphat aranyat ,akiknek a keményen sporoló karakterek tanácsa engedélyezi.
Dátum: 2012.03.12. 11:21:40
Mostmár az IS
És lehet utálni azt aki megnyerte az ötöst.
Esetleg lehet lottózni ,és ha sikerül ,akkor egyéb tápra költeni ,a kristálygömbre kuporgatott dukátokat.
És lehet utálni azt aki megnyerte az ötöst.
Esetleg lehet lottózni ,és ha sikerül ,akkor egyéb tápra költeni ,a kristálygömbre kuporgatott dukátokat.
Dátum: 2012.03.12. 11:12:17
Nem nyerhetek a lottón 100 milliót, mert van aki 50 évig dolgozik ennyiért?
Dátum: 2012.03.12. 11:10:15
Segítek.
Aki béna,hiába tolja a pénzt, nem fog top karaktert nevelni ,pláne nem attól ,ha véletlenül forgat egy kristálygömböt.
Aki béna,hiába tolja a pénzt, nem fog top karaktert nevelni ,pláne nem attól ,ha véletlenül forgat egy kristálygömböt.
Dátum: 2012.03.12. 10:53:11
Nem értesz,...nembaj.
Úgyis eleget rágtam már ezt a témát, és egyetlen elfogadható érvet sem olvastam...részemről ennyi.
Úgyis eleget rágtam már ezt a témát, és egyetlen elfogadható érvet sem olvastam...részemről ennyi.
Dátum: 2012.03.12. 10:34:02
gyengébb "stratéga "
Vagyis bénábban játszik, hogy téged idézzelek, "hülye " , hát rajta nemfog egy kiforgatott táp tárgy segíteni ellened.
Vagyis bénábban játszik, hogy téged idézzelek, "hülye " , hát rajta nemfog egy kiforgatott táp tárgy segíteni ellened.
Dátum: 2012.03.12. 10:23:49
Komolyan mondod , hogy ha valaki,aki amúgy jóval gyengébb "stratéga " nálad , de véletlenül kipörgetett valami tápot., képes lesz csak emiatt jelentős előnybe kerülni veled szemben?
Összehordtok itt mindenféle szépen hangzó ideológiát,pedig csak sárgulás.
Összehordtok itt mindenféle szépen hangzó ideológiát,pedig csak sárgulás.