Melyik egy "modern inkvizíciós" eszköz?
Toll
Szék
Papír
Epilátor*
Hááát... Én nem vagyok egy szadista állat, de a tollal, a székkel vagy a papírral legalább tízféle kínzási módszert be tudnék mutatni, míg az epilátor csak szőrt tépked. Egyébként is hülye kérdés, kérem törölni!
"-De akkor a pokolra kerülök lopásért!
-Baldrick! Hidd el, az örökkévalóság Belzebub és valamennyi pokolbéli kínzóeszköze társaságában PIKNIK lesz ahhoz az öt perchez képest, amit velem és ezzel a ceruzával töltesz!" (Rowan Atkinson: A Fekete Vipera)
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.06.03. 14:34:00
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.03. 13:11:50
Lehet, hogy szándékosan pontatlan az aukciós tárgyak leírása?
Dátum: 2009.06.03. 09:50:40
A játékosok 90%-a még a fórumot sem ismeri-gondolod, hogy a Végzetúr wikivel jobb a helyzet? A többség csak kattintgat bele a vakvilágba, esetleg néha csodálkozik, hogy mostanában mennyivel kevesebbet tud rabolni, vagy hogy lehet az, hogy egy alacsonyabb TÖ-ű karakter mindennap agyonveri...
A játéktechnikai változtatásokat (mint most a kreatív lekorlátozását) minden nap, az első belépéskor közölni kéne a játékosokkal egy orbitális méretű felugró ablakban. Én is amellett vagyok, hogy aki lusta utánajárni a dolgoknak, az ne várjon semmi jót, de a tájékoztatáshoz való joga minden kocajátékosnak meg kellene, hogy legyen!
A játéktechnikai változtatásokat (mint most a kreatív lekorlátozását) minden nap, az első belépéskor közölni kéne a játékosokkal egy orbitális méretű felugró ablakban. Én is amellett vagyok, hogy aki lusta utánajárni a dolgoknak, az ne várjon semmi jót, de a tájékoztatáshoz való joga minden kocajátékosnak meg kellene, hogy legyen!
Dátum: 2009.06.02. 21:58:09
Ki a TV-2 híres jótevője?
Joshi Bharat*
Vad Kati
Sebestyén Balázs
Lagzi Lajcsi
Mi az, hogy "híres jótevő"? Józsi Barát tudtommal egy Mónikasóvá züllesztett beszélgetős műsor házigazdája, és nem a Mikulás.
És ha belegondolunk, Vad Kati annak idején Michelle Wild néven nagyon sokakkal "tett jót"!
Hülye kérdés, törölni!
Joshi Bharat*
Vad Kati
Sebestyén Balázs
Lagzi Lajcsi
Mi az, hogy "híres jótevő"? Józsi Barát tudtommal egy Mónikasóvá züllesztett beszélgetős műsor házigazdája, és nem a Mikulás.
És ha belegondolunk, Vad Kati annak idején Michelle Wild néven nagyon sokakkal "tett jót"!
Hülye kérdés, törölni!
Dátum: 2009.06.02. 20:35:12
Itt jelenteném be, hogy nekem egy egész háremem van, de erre a 34 csajra csak egy számítógép jut, ezért tűnhet úgy, hogy az egész szövetségünk multizó csalókból áll...
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.02. 20:27:01
Arra célzott, hogy egyes naiv játékosok egészen furcsa világban élnek, lásd még a "milyen jó lenne, ha szintlépéskor mindenki annyi őskövet kapna, amennyi a szintje" színvonalú ötleteket...
Dátum: 2009.06.01. 19:42:55
Remek ötlet! Ha bekerülne, az építőrabszolgák is licitálhatnának!
Dátum: 2009.06.01. 17:41:45
Mi történik ha helyesen válaszolsz erre a kérdére (vigyázz nehéz)?
Kapsz egy varázstárgyat
Több tapasztali pontot kapsz
Kapsz egy őskövet (hm nem is lenne rossz)
10% több lét kapsz
Helyesírási hibák, fura válaszok. És mi olyan nehéz benne? A kérdés felett ott van nagy sárga betűkkel: "Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, a következő vadászatodra 10%-kal több lélekenergiát kapsz." Legjobb lenne törölni.
Mennyi lélekenergiát kaphatsz ha lemondasz a kérdés feltevéséről?
100.
1500.
360.*
Nem lehet lemondani.
Változó. Törölni!
Kapsz egy varázstárgyat
Több tapasztali pontot kapsz
Kapsz egy őskövet (hm nem is lenne rossz)
10% több lét kapsz
Helyesírási hibák, fura válaszok. És mi olyan nehéz benne? A kérdés felett ott van nagy sárga betűkkel: "Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, a következő vadászatodra 10%-kal több lélekenergiát kapsz." Legjobb lenne törölni.
Mennyi lélekenergiát kaphatsz ha lemondasz a kérdés feltevéséről?
100.
1500.
360.*
Nem lehet lemondani.
Változó. Törölni!
Dátum: 2009.06.01. 16:24:14
Feltéve, hogy rájuk is vonatkoznak a mi szabályaink...
Dátum: 2009.06.01. 12:25:08
És nem is voltunk ennyien...De azoknak a háborúknak megvolt a feelingje, a leggyengébb játékos is érezhette, hogy tett valamit Ghalla jövőjéért. Itt ezt hiányolom.
OFF: Most komolyan, tényleg nem lesz egy közös cél, amiért harcolni lehetne, félretéve hordát és szövetséget? Tényleg egymást fogjuk ütni a világ végéig, hogy erősebbek legyünk?
OFF: Most komolyan, tényleg nem lesz egy közös cél, amiért harcolni lehetne, félretéve hordát és szövetséget? Tényleg egymást fogjuk ütni a világ végéig, hogy erősebbek legyünk?
Dátum: 2009.06.01. 09:59:58
Hát igen, ha a varkaudarok vagy a quwargok elleni több hónapos háborúkra gondolok a Túlélők Földjén...
Dátum: 2009.06.01. 09:42:02
Idézet: Hastin - 2009.05.31. 23:24:30
Számomra egy játékban a legfontosabbak, hogy
--ÉLVEZZEM (ez még többnyire megvan)
--LEGYEN EGY EGÉSZSÉGES VERSENYSZELLEM (itt vannak kétségeim)
--és végül LEGYEN BENNE KIHÍVÁS (ha azt játszanám amit ők, akkor ez bukta lenne. De nekik nyilván már csak az számít, hogy ők legyenek itt a KIRÁLYOK, bármennyire unalmas is számukra így a játék...)/ hát kösz ebből sem kérek!!
Várj, elveszítettem a fonalat! A versenyszellem feltételezi, hogy győzni szeretnél. Nem a toplista első helyezésére gondolok, hanem a veled egyszerre kezdők között. Ha te leszel a legjobb, akkor te leszel a "KIRÁLY", nem? Vagy te úgy szeretnél eredményes lenni, hogy ellavírozol a középmezőny langyos vizében? Abban mi a verseny?
A Zöld Pókok nem csalók. Amit ők csinálnak, azt már a játék kezdete óta bárki megteheti. Kihasználják a játék adta lehetőségeket, amiket más is kihasználhat. Más kérdés, hogy senki sem feltételezte, hogy egy topjátékos valaha is annyira unatkozni fog, hogy átmegy egy "gyenge" szövetségbe. Az épületek előnye a Pókokkal van, de attól a tagok még önmagukban is erősek-egy háborúban meg a hajukra kenhetik a magasabb szintű tagjaikat.
Ami az egyéni értelmezéseket illeti, ne keverjük össze a "szabályost" az "etikussal"-olvass csak vissza pár oldalt ebben a topicban a kreatív exploittal kapcsolatos polémiáig!
Számomra egy játékban a legfontosabbak, hogy
--ÉLVEZZEM (ez még többnyire megvan)
--LEGYEN EGY EGÉSZSÉGES VERSENYSZELLEM (itt vannak kétségeim)
--és végül LEGYEN BENNE KIHÍVÁS (ha azt játszanám amit ők, akkor ez bukta lenne. De nekik nyilván már csak az számít, hogy ők legyenek itt a KIRÁLYOK, bármennyire unalmas is számukra így a játék...)/ hát kösz ebből sem kérek!!
Várj, elveszítettem a fonalat! A versenyszellem feltételezi, hogy győzni szeretnél. Nem a toplista első helyezésére gondolok, hanem a veled egyszerre kezdők között. Ha te leszel a legjobb, akkor te leszel a "KIRÁLY", nem? Vagy te úgy szeretnél eredményes lenni, hogy ellavírozol a középmezőny langyos vizében? Abban mi a verseny?
A Zöld Pókok nem csalók. Amit ők csinálnak, azt már a játék kezdete óta bárki megteheti. Kihasználják a játék adta lehetőségeket, amiket más is kihasználhat. Más kérdés, hogy senki sem feltételezte, hogy egy topjátékos valaha is annyira unatkozni fog, hogy átmegy egy "gyenge" szövetségbe. Az épületek előnye a Pókokkal van, de attól a tagok még önmagukban is erősek-egy háborúban meg a hajukra kenhetik a magasabb szintű tagjaikat.
Ami az egyéni értelmezéseket illeti, ne keverjük össze a "szabályost" az "etikussal"-olvass csak vissza pár oldalt ebben a topicban a kreatív exploittal kapcsolatos polémiáig!
Dátum: 2009.06.01. 09:12:42
Baromira nem hiányzik, hogy visszajöjjenek a citadellarácsozós-egymást anyázós idők. Szépen el is felejtette mindenki a citadellát, amíg a Kristály Horda el nem kezdett lövöldözni. A PC egy elcseszett, szerencsétlen, nem ebbe a játékba való fejlesztés, le kell rúgni egy kútba "EZ ITT A VÉGZETÚR!!!" üvöltéssel.
Dátum: 2009.05.31. 22:57:45
Vagy napi egy óránál többet kéne játszanom. Vagy korábban kellene kelnem. Vagy valami ilyesmi.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.31. 14:14:06
Mivel új vagy itt, nem pontozlak le ( ), de ezt a témát már százszor kitárgyaltuk itt a fórumon, és elmagyaráztuk, hogy miért nem jó ötlet. A portyapont és a cselekvéspont nem egyenlő erőforrás, a kiégett őskőnek nincs értéke, stb. Egyik sem fog megvalósulni, és kész.
Dátum: 2009.05.31. 10:01:07
Hastin, arra ne is számíts, hogy el fogják neked árulni az ellenfélválasztás titkát! Nem hülyék, hogy konkurenciát csináljanak maguknak. Én sem vagyok matematikus elme, ezért nem tudtam eredményes portyázó lenni. Figyeltem a felszerelést, tulajdonságösszeget stb., miközben a "statisztikusabb" gondolkodású játékosok egészen más értékeket tartottak szem előtt. A kezdetek óta játszom, de csak nemrég tudtam meg, hogy a legjobb célpont az, akinek a szintjéhez képest kiugróan kevés a helyesen megválaszolt kvízkérdése! Hasonlítsd össze a statisztikákat (olyanokat is, amire nem is gondoltál volna), a toplistákat (Ugye tudod, hogy milyen hasznos a statisztikák szerinti rendezhetőség?), portyázz sokat, és ha a Zöld Pókokkal nem is, de a "normálisan" játszó játékosokkal versenyképes lehetsz! Vagy gyere át V3-ra, mert nagyon jó...
Dátum: 2009.05.31. 09:44:48
Hány sims játék va( a kiegészítők nem számítanak)?
2
nincs
3(már magyarorszgon is rendelhető)*
8
Jézusom! Ez is átment... Az egy dolog, hogy a Sims-et és Magyarországot kis betűvel írja, de még hülyeségeket is ír. Mi az, hogy "Hány sims játék va" (pontosabban VAN)? Talán mennyi jelent meg 2009 májusáig, nem? Mert a 3. rész még nem jelent meg, hiába rendelhető "magyarorszgon". Ráadásul csak PC-ben gondolkozik az istenadta, pedig konzolra már vagy húsz Sims megjelent- és ezek nem kiegészítők, hanem önálló játékok (Bustin' Out, Urbz, MySims, stb.). És még egy "nincs" válasz is ott figyel a lehetségesek között. Oldalakat tudnék még regélni, hogy miért kell törölni ezt a marhaságot, de beérem a sima törléssel is. Köszönöm.
Mi az álneve Kira ellenfelének a Death Note történetében?
Q
T
P
L*
Anime/manga rajongó vagyok, de az ilyen kérdéseket egyből kivágnám a kukába.
2
nincs
3(már magyarorszgon is rendelhető)*
8
Jézusom! Ez is átment... Az egy dolog, hogy a Sims-et és Magyarországot kis betűvel írja, de még hülyeségeket is ír. Mi az, hogy "Hány sims játék va" (pontosabban VAN)? Talán mennyi jelent meg 2009 májusáig, nem? Mert a 3. rész még nem jelent meg, hiába rendelhető "magyarorszgon". Ráadásul csak PC-ben gondolkozik az istenadta, pedig konzolra már vagy húsz Sims megjelent- és ezek nem kiegészítők, hanem önálló játékok (Bustin' Out, Urbz, MySims, stb.). És még egy "nincs" válasz is ott figyel a lehetségesek között. Oldalakat tudnék még regélni, hogy miért kell törölni ezt a marhaságot, de beérem a sima törléssel is. Köszönöm.
Mi az álneve Kira ellenfelének a Death Note történetében?
Q
T
P
L*
Anime/manga rajongó vagyok, de az ilyen kérdéseket egyből kivágnám a kukába.
Dátum: 2009.05.31. 09:30:35
Nekem ugyanúgy teljesíthetetlen a "győzz egymás után X portyában" típusú küldetés-és annak sincs alternatívája. Soha nem fogok kristálypontot gyűjteni...
Dátum: 2009.05.30. 16:03:31
Melyik egy zenekar és egy együttes neve is egyben?
Ibolya
Edda
Béla
Mária
MI VAN???
Hol született a mostami Pápa?
Olaszország
Németország
Lengyelország
Franciaország
Mostani. Pápa pedig egy magyar város. Az egyházfőt kis betűvel írják.
Ibolya
Edda
Béla
Mária
MI VAN???
Hol született a mostami Pápa?
Olaszország
Németország
Lengyelország
Franciaország
Mostani. Pápa pedig egy magyar város. Az egyházfőt kis betűvel írják.
Dátum: 2009.05.30. 13:09:42
Te inkább a játéktechnikai topicokban vagy aktív, én meg a többiben. Ez lehetett az oka, hogy nem "találkoztunk".
A Kvíz-mi legyen? topicban olvastam a 99-es hozzászólásodat, és nagyrészt egyetértek vele, ha nem is ilyen drasztikus hangnemben. Tudjuk, hogy rossz ez a kvízrendszer, de amíg nem változnak a kérdésfeltétel kondíciói, nem sok mindent tehetünk az ügyben. Nem mondhatjuk azt, mint Mr.Garrison a South Parkban, hogy: "Kérem a súlyosan értelmi fogyatékosokat, hogy ne szóljanak közbe!". Én pl. örülnék neki, ha a már elfogadott kérdéseket is lehetne értékelni, és nem kéne ide bemásolgatni, hogy Hatsepszut korrigálja őket. Lenne mondjuk egy +/- gomb, amikre kattintani lehetne, és ha elegendő mínuszt gyűjt össze a kérdés, automatikusan törlődne. A feltevője megtarthatná az érte kapott lélekenergiát, de mi megszabadulnánk egy rossz kérdéstől.
A Kvíz-mi legyen? topicban olvastam a 99-es hozzászólásodat, és nagyrészt egyetértek vele, ha nem is ilyen drasztikus hangnemben. Tudjuk, hogy rossz ez a kvízrendszer, de amíg nem változnak a kérdésfeltétel kondíciói, nem sok mindent tehetünk az ügyben. Nem mondhatjuk azt, mint Mr.Garrison a South Parkban, hogy: "Kérem a súlyosan értelmi fogyatékosokat, hogy ne szóljanak közbe!". Én pl. örülnék neki, ha a már elfogadott kérdéseket is lehetne értékelni, és nem kéne ide bemásolgatni, hogy Hatsepszut korrigálja őket. Lenne mondjuk egy +/- gomb, amikre kattintani lehetne, és ha elegendő mínuszt gyűjt össze a kérdés, automatikusan törlődne. A feltevője megtarthatná az érte kapott lélekenergiát, de mi megszabadulnánk egy rossz kérdéstől.