Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.06.03. 14:34:00
Melyik egy "modern inkvizíciós" eszköz?
Toll
Szék
Papír
Epilátor*

Hááát... Én nem vagyok egy szadista állat, de a tollal, a székkel vagy a papírral legalább tízféle kínzási módszert be tudnék mutatni, míg az epilátor csak szőrt tépked. Egyébként is hülye kérdés, kérem törölni!

"-De akkor a pokolra kerülök lopásért!
-Baldrick! Hidd el, az örökkévalóság Belzebub és valamennyi pokolbéli kínzóeszköze társaságában PIKNIK lesz ahhoz az öt perchez képest, amit velem és ezzel a ceruzával töltesz!" (Rowan Atkinson: A Fekete Vipera)
Dátum: 2009.06.03. 13:11:50
Lehet, hogy szándékosan pontatlan az aukciós tárgyak leírása?
Dátum: 2009.06.03. 09:50:40
A játékosok 90%-a még a fórumot sem ismeri-gondolod, hogy a Végzetúr wikivel jobb a helyzet? A többség csak kattintgat bele a vakvilágba, esetleg néha csodálkozik, hogy mostanában mennyivel kevesebbet tud rabolni, vagy hogy lehet az, hogy egy alacsonyabb TÖ-ű karakter mindennap agyonveri...
A játéktechnikai változtatásokat (mint most a kreatív lekorlátozását) minden nap, az első belépéskor közölni kéne a játékosokkal egy orbitális méretű felugró ablakban. Én is amellett vagyok, hogy aki lusta utánajárni a dolgoknak, az ne várjon semmi jót, de a tájékoztatáshoz való joga minden kocajátékosnak meg kellene, hogy legyen!
Dátum: 2009.06.02. 21:58:09
Ki a TV-2 híres jótevője?
Joshi Bharat*
Vad Kati
Sebestyén Balázs
Lagzi Lajcsi

Mi az, hogy "híres jótevő"? Józsi Barát tudtommal egy Mónikasóvá züllesztett beszélgetős műsor házigazdája, és nem a Mikulás.
És ha belegondolunk, Vad Kati annak idején Michelle Wild néven nagyon sokakkal "tett jót"!
Hülye kérdés, törölni!
Itt jelenteném be, hogy nekem egy egész háremem van, de erre a 34 csajra csak egy számítógép jut, ezért tűnhet úgy, hogy az egész szövetségünk multizó csalókból áll...
Dátum: 2009.06.02. 20:27:01
Arra célzott, hogy egyes naiv játékosok egészen furcsa világban élnek, lásd még a "milyen jó lenne, ha szintlépéskor mindenki annyi őskövet kapna, amennyi a szintje" színvonalú ötleteket...
Remek ötlet! Ha bekerülne, az építőrabszolgák is licitálhatnának!
Dátum: 2009.06.01. 17:41:45
Mi történik ha helyesen válaszolsz erre a kérdére (vigyázz nehéz)?
Kapsz egy varázstárgyat
Több tapasztali pontot kapsz
Kapsz egy őskövet (hm nem is lenne rossz)
10% több lét kapsz

Helyesírási hibák, fura válaszok. És mi olyan nehéz benne? A kérdés felett ott van nagy sárga betűkkel: "Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, a következő vadászatodra 10%-kal több lélekenergiát kapsz." Legjobb lenne törölni.

Mennyi lélekenergiát kaphatsz ha lemondasz a kérdés feltevéséről?
100.
1500.
360.*
Nem lehet lemondani.

Változó. Törölni!
Dátum: 2009.06.01. 16:24:14
Feltéve, hogy rájuk is vonatkoznak a mi szabályaink...
Dátum: 2009.06.01. 12:25:08
És nem is voltunk ennyien...De azoknak a háborúknak megvolt a feelingje, a leggyengébb játékos is érezhette, hogy tett valamit Ghalla jövőjéért. Itt ezt hiányolom.
OFF: Most komolyan, tényleg nem lesz egy közös cél, amiért harcolni lehetne, félretéve hordát és szövetséget? Tényleg egymást fogjuk ütni a világ végéig, hogy erősebbek legyünk?
Dátum: 2009.06.01. 09:59:58
Hát igen, ha a varkaudarok vagy a quwargok elleni több hónapos háborúkra gondolok a Túlélők Földjén...
Idézet: Hastin - 2009.05.31. 23:24:30

Számomra egy játékban a legfontosabbak, hogy
--ÉLVEZZEM (ez még többnyire megvan)
--LEGYEN EGY EGÉSZSÉGES VERSENYSZELLEM (itt vannak kétségeim)
--és végül LEGYEN BENNE KIHÍVÁS (ha azt játszanám amit ők, akkor ez bukta lenne. De nekik nyilván már csak az számít, hogy ők legyenek itt a KIRÁLYOK, bármennyire unalmas is számukra így a játék...)/ hát kösz ebből sem kérek!!

Várj, elveszítettem a fonalat! A versenyszellem feltételezi, hogy győzni szeretnél. Nem a toplista első helyezésére gondolok, hanem a veled egyszerre kezdők között. Ha te leszel a legjobb, akkor te leszel a "KIRÁLY", nem? Vagy te úgy szeretnél eredményes lenni, hogy ellavírozol a középmezőny langyos vizében? Abban mi a verseny?
A Zöld Pókok nem csalók. Amit ők csinálnak, azt már a játék kezdete óta bárki megteheti. Kihasználják a játék adta lehetőségeket, amiket más is kihasználhat. Más kérdés, hogy senki sem feltételezte, hogy egy topjátékos valaha is annyira unatkozni fog, hogy átmegy egy "gyenge" szövetségbe. Az épületek előnye a Pókokkal van, de attól a tagok még önmagukban is erősek-egy háborúban meg a hajukra kenhetik a magasabb szintű tagjaikat.
Ami az egyéni értelmezéseket illeti, ne keverjük össze a "szabályost" az "etikussal"-olvass csak vissza pár oldalt ebben a topicban a kreatív exploittal kapcsolatos polémiáig!
Baromira nem hiányzik, hogy visszajöjjenek a citadellarácsozós-egymást anyázós idők. Szépen el is felejtette mindenki a citadellát, amíg a Kristály Horda el nem kezdett lövöldözni. A PC egy elcseszett, szerencsétlen, nem ebbe a játékba való fejlesztés, le kell rúgni egy kútba "EZ ITT A VÉGZETÚR!!!" üvöltéssel.
Dátum: 2009.05.31. 22:57:45
Vagy napi egy óránál többet kéne játszanom. Vagy korábban kellene kelnem. Vagy valami ilyesmi.
Dátum: 2009.05.31. 14:14:06
Mivel új vagy itt, nem pontozlak le ( ), de ezt a témát már százszor kitárgyaltuk itt a fórumon, és elmagyaráztuk, hogy miért nem jó ötlet. A portyapont és a cselekvéspont nem egyenlő erőforrás, a kiégett őskőnek nincs értéke, stb. Egyik sem fog megvalósulni, és kész.
Hastin, arra ne is számíts, hogy el fogják neked árulni az ellenfélválasztás titkát! Nem hülyék, hogy konkurenciát csináljanak maguknak. Én sem vagyok matematikus elme, ezért nem tudtam eredményes portyázó lenni. Figyeltem a felszerelést, tulajdonságösszeget stb., miközben a "statisztikusabb" gondolkodású játékosok egészen más értékeket tartottak szem előtt. A kezdetek óta játszom, de csak nemrég tudtam meg, hogy a legjobb célpont az, akinek a szintjéhez képest kiugróan kevés a helyesen megválaszolt kvízkérdése! Hasonlítsd össze a statisztikákat (olyanokat is, amire nem is gondoltál volna), a toplistákat (Ugye tudod, hogy milyen hasznos a statisztikák szerinti rendezhetőség?), portyázz sokat, és ha a Zöld Pókokkal nem is, de a "normálisan" játszó játékosokkal versenyképes lehetsz! Vagy gyere át V3-ra, mert nagyon jó...
Dátum: 2009.05.31. 09:44:48
Hány sims játék va( a kiegészítők nem számítanak)?
2
nincs
3(már magyarorszgon is rendelhető)*
8

Jézusom! Ez is átment... Az egy dolog, hogy a Sims-et és Magyarországot kis betűvel írja, de még hülyeségeket is ír. Mi az, hogy "Hány sims játék va" (pontosabban VAN)? Talán mennyi jelent meg 2009 májusáig, nem? Mert a 3. rész még nem jelent meg, hiába rendelhető "magyarorszgon". Ráadásul csak PC-ben gondolkozik az istenadta, pedig konzolra már vagy húsz Sims megjelent- és ezek nem kiegészítők, hanem önálló játékok (Bustin' Out, Urbz, MySims, stb.). És még egy "nincs" válasz is ott figyel a lehetségesek között. Oldalakat tudnék még regélni, hogy miért kell törölni ezt a marhaságot, de beérem a sima törléssel is. Köszönöm.

Mi az álneve Kira ellenfelének a Death Note történetében?
Q
T
P
L*

Anime/manga rajongó vagyok, de az ilyen kérdéseket egyből kivágnám a kukába.
Dátum: 2009.05.31. 09:30:35
Nekem ugyanúgy teljesíthetetlen a "győzz egymás után X portyában" típusú küldetés-és annak sincs alternatívája. Soha nem fogok kristálypontot gyűjteni...
Dátum: 2009.05.30. 16:03:31
Melyik egy zenekar és egy együttes neve is egyben?
Ibolya
Edda
Béla
Mária

MI VAN???

Hol született a mostami Pápa?
Olaszország
Németország
Lengyelország
Franciaország

Mostani. Pápa pedig egy magyar város. Az egyházfőt kis betűvel írják.
Dátum: 2009.05.30. 13:09:42
Te inkább a játéktechnikai topicokban vagy aktív, én meg a többiben. Ez lehetett az oka, hogy nem "találkoztunk".
A Kvíz-mi legyen? topicban olvastam a 99-es hozzászólásodat, és nagyrészt egyetértek vele, ha nem is ilyen drasztikus hangnemben. Tudjuk, hogy rossz ez a kvízrendszer, de amíg nem változnak a kérdésfeltétel kondíciói, nem sok mindent tehetünk az ügyben. Nem mondhatjuk azt, mint Mr.Garrison a South Parkban, hogy: "Kérem a súlyosan értelmi fogyatékosokat, hogy ne szóljanak közbe!". Én pl. örülnék neki, ha a már elfogadott kérdéseket is lehetne értékelni, és nem kéne ide bemásolgatni, hogy Hatsepszut korrigálja őket. Lenne mondjuk egy +/- gomb, amikre kattintani lehetne, és ha elegendő mínuszt gyűjt össze a kérdés, automatikusan törlődne. A feltevője megtarthatná az érte kapott lélekenergiát, de mi megszabadulnánk egy rossz kérdéstől.