Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.02.11. 11:48:09
Pontosan. Max 100-ig tolhatod jelenleg alapesetben (azért írom, hogy jelenleg, mert kitalálnak valami reliket, oszt ez is nőhet ).
Dátum: 2012.02.11. 11:46:36
Igen, ha eltalálod, ennyivel többet sebzel. Olyan, mintha a fegyvered kapna +100 sebzést fixen az epikus ellen.
Dátum: 2012.02.11. 10:52:16
Az ilyen irányú szabályok 3 és fél éve nem változtak, tehát kár ezen hőbörögni. A sebzéshez meg semmi köze szintén 3 és fél éve az IQ-nak.
A szerencse az valóban bugos lehet, elvileg 2000 LE után már számolnia kéne, bár hétfőnél hamarabb nem hiszem, hogy választ kapsz, ha emailt írsz nekik.
A szerencse az valóban bugos lehet, elvileg 2000 LE után már számolnia kéne, bár hétfőnél hamarabb nem hiszem, hogy választ kapsz, ha emailt írsz nekik.
Bukott kihívással, kalanddal is esik szilánk vagy mindenképpen sikeresnek kell lennie? Sajna bukott még nem volt
Dátum: 2012.02.11. 10:23:22
Amennyiben kifejleszted az AF képességet (akár 1-esre), akkor jelenik meg a szakilistádban a megfelelő szakértelem.
Dátum: 2012.02.11. 08:12:56
Amennyiben a szerencséje jelentősen nagyobb a tiednél, akkor mind az 5 varázslatánál, mind a te varázslatodnál 30-30% esélye van, hogy az övé bejön, a tied meg nem, ami összességében 9% esély, hogy mindkettő bejön. Mindemellett egyébként is van 10-10% esélye mindkettőre, azaz 1% eséllyel mindig előfordulhat ilyen.
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a tapasztalat képesség csak jóval magasabb szintű EH-s ellen kattan be. Hogy ez a különbözet melyik szinten hány szintkülönbségnél kattan be, pontosan nem tudom, de 150 környékén 10-12 szintkülönbségnél, az viszont EH-val egyébként nem optimális LE/TP-t tekintve. Sőt, ha bekattan a szaki, az mondjuk nekem 24 TP, míg 1 szinttel fentebb kapok 9-et. Szóval annyira nem vészes ez a dolog, mindettől függetlenül viszont nem tartom szerencsésnek egy hót másra kitalált képességet ebbe belekeverni. Ennél jobb lett volna ha a saját képessége azt mondja, minden szilánkért jár 1 TP, azaz napi 31 TP azoknak, akik mindent kitolnak.
Félre ne érts, nekem nem lenne gond, mert 60-70%-át én csapom le
Dátum: 2012.02.10. 16:41:30
Ez egy jó kérdés. Ahhoz a Porschéhoz egész legenda fűződik, hogy mely tulajdonosa, milyen baleseteket szenvedett/halt bele. Ettől talán még lehet spec, de érdekességnek érdekesség, talán erre kiélezve lett volna feltéve a kérdés, izgalmasabban hangozna.
AF képesség kell és 80. szinttől kaphatsz szilánkot és 99. szintű az első sisak. Tippre nem vagy még 80-as szintű ezek szerint. Ha mégis megvagy ennyi, akkor email a célszemélyeknek.
* Akkor a tipp nem jó, AF képesség hiányzik.
* Akkor a tipp nem jó, AF képesség hiányzik.
Javasolnék az aukciós házba egy új tételt, ahol sisakszilánkokra lehet licitálni.
Szilánkrobbanás (vagy akármi )
Típus: egyéb
Hatás: 100 sisakszilánkot kapsz
Mivel a térkapupontok is közel 3 napi mennyiség, így ezt is be lehet erre lőni. Ok, tudom, hogy maximálisan 31 szerezhető naponta, ami így 93 lenne 3 nap alatt, de szerintem a 100 egy jó opció lehet.
A tétel az egyéb, kisebb tételek között lenne, de akár lehet belőle nagyobb verzió is, ahol mondjuk 300 szilánk szerezhető
Szilánkrobbanás (vagy akármi )
Típus: egyéb
Hatás: 100 sisakszilánkot kapsz
Mivel a térkapupontok is közel 3 napi mennyiség, így ezt is be lehet erre lőni. Ok, tudom, hogy maximálisan 31 szerezhető naponta, ami így 93 lenne 3 nap alatt, de szerintem a 100 egy jó opció lehet.
A tétel az egyéb, kisebb tételek között lenne, de akár lehet belőle nagyobb verzió is, ahol mondjuk 300 szilánk szerezhető
Az epikusost semmiképpen se javaslom, ha egyáltalán lesz ilyen (a küldetéses nekem is eszembe jutott) mert ebből az alacsony szintű tagok kiesnek, amikor 260-270 vagy akár 300-320-as szintű epikusokat gyilkolnak, abba még egy 100-110-es szintű se tud beleszagolni.
Ha beírják azok, kik látják a kereskedelem és a szintjük révén.
Dátum: 2012.02.09. 09:45:39
Azért az nem olyan egyszerű, hogy a MALÉV csődje után majd mások átveszik a szerepét és ugyanannyian fognak repülni a Budapesti repteret használva. Egyrészt sok volt az átutazó, akik a balkánra vagy közel-keletre mentek, mert a MALÉVnak ezekbe az irányokba majdhogynem kizárólagos joga volt. Ugye az ilyen átszállásoknál elég sok lóvé jött be a repülőgép-társaságoktól. Emellett sok közös járat volt más társaságokkal, akik ezután nem biztos, hogy saját maguktól is idejönnek (példa rá, hogy azonnal meg is szűnt a napi járat New Yorkba). Ezeket a lukakat a társaságok be fogják tömni, csak nem feltétlenül Magyarországon keresztül, így a forgalom 20-30%-kal simán csökkenhet. Az, hogy a fapadosok esetleg kitöltenek űrt, nem fog akkora bevételnövekedés okozni, mert náluk nincs itt tárolási díj és hasonlók, hiszen azok a gépek max fél - 1 órákat posztolnak itt, amíg lecserélik az utasokat. Kivéve a szerviz ideje. Ráadásul a fapadosok az 1-es terminálra érkeznek, ot nem nagyon lesz változás, mert az elég zsúfolt emiatt és nem nagyon lesz hely új gépeknek.
Mindemellett a MALÉV, mint országos társaság, elég sok idővel rendelkezett a különböző reptereken és a repülési irányokban, amelyekre most lecsapnak a többiek és azokat visszaszerezni... De ez már MALÉV probléma. Az Airportnak nehéz lesz újra ugyanakkora utasforgalmat összehozni.
Mindemellett a MALÉV, mint országos társaság, elég sok idővel rendelkezett a különböző reptereken és a repülési irányokban, amelyekre most lecsapnak a többiek és azokat visszaszerezni... De ez már MALÉV probléma. Az Airportnak nehéz lesz újra ugyanakkora utasforgalmat összehozni.
Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.
A fókuszkristály szinte biztos, hogy ősköves lesz, hiszen a vásárolható fókuszkristályok is őskövesek.
Dátum: 2012.02.08. 07:34:04
Idézet: Viszok009 - 2012.02.07. 22:34:35
Megkerestem neked - 126-os szinttől kapnak LE-szívás védelmet.
Az meg a másik a magasabb tkp-s szörnyeknek van lé szívás védelme is.
Akkor ezek szerint eljutottál arra a bizonyos szintre, ahol a szörnyeknek már van lé szívás védelme, ilyen egyszerű.
De, hogy mikor és hol írtak erről, kérdezd Craslorgot.
Akkor ezek szerint eljutottál arra a bizonyos szintre, ahol a szörnyeknek már van lé szívás védelme, ilyen egyszerű.
De, hogy mikor és hol írtak erről, kérdezd Craslorgot.
Megkerestem neked - 126-os szinttől kapnak LE-szívás védelmet.
Idézet: Birka - 2012.02.07. 23:10:12
Arra azért kíváncsi lennék, hogy csinálsz meg 8 PP-ből bármilyen kritikusos küldit A kábítóst még 6 PP-ből ok, akinek van öve, de a kritikushoz a 8 minimum 2 övvel és esszenciával lehetne
Ez faszság
Azt nem veszed számításba, hogy lefelé ütésnél csak akkor jelenik meg az ellenfeled a portya listában, ha 15+szinttáv*5% ép-je van. (Cras szerint 50%-on maxol.)
Ergo ha valaki "optimálisan" akarja felhasználni a pp-it küldetés szempontból, akkor igen is lefelé kell ütnie amennyire csak tud, hogy az áldozatok kibírják a 7 kört, és egy bénítós küldi 7-8, egy kritikus ütés küldi 8-9 pp-ből meglegyen. Ha felfelé ütök, akkor 15%-ról már kivégzek, Az nem biznisz, ha 2 kör után lefekszik az ellen
Azt nem veszed számításba, hogy lefelé ütésnél csak akkor jelenik meg az ellenfeled a portya listában, ha 15+szinttáv*5% ép-je van. (Cras szerint 50%-on maxol.)
Ergo ha valaki "optimálisan" akarja felhasználni a pp-it küldetés szempontból, akkor igen is lefelé kell ütnie amennyire csak tud, hogy az áldozatok kibírják a 7 kört, és egy bénítós küldi 7-8, egy kritikus ütés küldi 8-9 pp-ből meglegyen. Ha felfelé ütök, akkor 15%-ról már kivégzek, Az nem biznisz, ha 2 kör után lefekszik az ellen
Arra azért kíváncsi lennék, hogy csinálsz meg 8 PP-ből bármilyen kritikusos küldit A kábítóst még 6 PP-ből ok, akinek van öve, de a kritikushoz a 8 minimum 2 övvel és esszenciával lehetne
Dátum: 2012.02.07. 20:51:16
Nem függ tőle.
Dátum: 2012.02.07. 17:35:46
Nem függ tőlük. Egészségeden növelj, ha tovább akarod bírni.