Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.04.18. 00:28:16
Kócos, ezt most komolyan is gondoltad? Farmolás kiiktatása a farmolás teljessé tételével? Vagy most mi van?
Talán az egyenkénti leradírozás a portyalistában való megjelenés pillanatában nem lefarmolás? Akkor mi? Ezt tegnap óta pedig 7/24-ben megtehetitek, mert a kezdetektől létező és elfogadott szabály nagyot tágult. Szóval ez így a helyes: aki üthető, az dögöljön is meg, mi a francért ment 15% fölé... Korrekt, tisztességes és emberi elképzelés.
Dátum: 2009.04.17. 18:02:04
Nem. Viszont akkor ezek szerint élmezőny lennék? Hááát, köszi a bókot. Mindezt egészség 150-re húzása nélkül.
Mindenesetre akkor az élmezőny is másképp lát dolgokat, ebben szívesen kiegyezem. A korrekt eljárás nemtől, fajtól, származástól is független.
Dátum: 2009.04.17. 16:08:44
Fenét, csak kihasználják a lobbi eredményét... Miért ne tennék? Nem a középréteg kedvéért került be a kiskapu, ez a jelenlegi TÉNY, csupa nagybetűvel
Dátum: 2009.04.17. 15:51:10
Pedig a TGY hadüzenetekor húzta fel a Káosz a Béke Csarnokát. Az Azúrnak pedig a lélegzetvétel miatt üzengettünk hadat. Tegnap óta pedig mindkettőtől hemzseg a támadáslistánk. Érdekes összefüggés, nem? Béke helyett portya, ihaj-csuhaj
Dátum: 2009.04.17. 15:38:11
Így igaz. Tehát megszűnt a békeidőszak (még alig néhány szövi kiváltsága egyenlőre).
A komolyabb különbségekkel is egyetértek, csak éppen fordítva. Még jobban tápolva lettek a kiváltságosok, az alacsonyabb szintű szövik kárára. Hiszen eddig is csak kényszerből indítottunk "kamu háborút", aminek fejében 3 napig lehettünk ütve óránként, megkapták a teljes LÉt a kútból. Szóval fizettünk és tűrtünk nyamvadt 7 napért.
A harmadrészre nem mondok semmit, nem az én tisztem aggódni ezért. Ne rohanjon előre, ha portyázni akar, vagy mittomén, válasszon új taktikát. Ne csak nekünk kelljen állandóan alkalmazkodni.
Dátum: 2009.04.17. 15:16:07
Elhiszem, de most a torony és békeidő megszűnéséről szól a fáma Azzal kapcsolatban vélemény?
Dátum: 2009.04.17. 15:10:13
Valami ilyesmi szigort és betartást(!) hiányoltam sok-sok hónappal ezelőtt. A VU is sokkal élvezhetőbb játék lenne már...
Dátum: 2009.04.17. 14:33:13
Tisztelt Hölgyek, Urak!

Kissé elkanyarodott pár helyen a téma, úgyhogy visszaterelném engedelmetekkel.
Miklós bár elolvasta a topikot, az egyetlen hozzá intézett kérdésemre nem kaptam választ.
Kérdezem ismét, 3 újabb kiragadott példával (nem követem percenként ugyanis a beérkező támadásokat):

Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 111 sebzést okoztál, és 1194 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 96 életpontot.
(6 szint különbség)

A csatában összesen 486 sebzést okoztál, és 1462 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 94 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 292 életpontot.
(1 szint különbség)

A csatában összesen 0 sebzést okoztál, és 1223 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 135 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 98 életpontot.
(6 szint különbség)

Mennyiben jelentkezik az immár 7 feltett csataeredményben a TÖ csökkentése a TGY-nek? Lévén "békeidőszak" lenne, valamint 5-ös Béke Csarnokával rendelkezünk. Meglátásom szerint semennyire, számunkra a kép a megszokott...

Többiekhez:
a Háború Tornya már nyugodtan mondhatom, hogy a békeidőszak teljes megszűntetését eredményezte
Konkrét példák:
- Azúr Légió mondjuk hadat üzen, mert óránként szeretne szórakozni. Megnyeri spontán, vagy kapitulálunk, teljesen mindegy. A kút keveset veszít, mivel van 5-ös BCS. Mivel van Háború Tornya, ezért AZONNAL lehet folytatniuk a hagyományos portyáikat a legyőzötteknél.
- mi üzenünk hadat. Eddig volt értelme, mert bár a BCS számomra érthetetlen módon egyirányú alkalmatosság, de legalább 7 napig tudtunk fejlődgetni, mivel a teljes kútvesztés árán levakartunk egy meghatározó piócát magunkról. A HT bevezetésével ez lenne a legnagyobb baromság innentől, hiszen 3 napig ütnének óránként/fő, aztán pedig a kutat leszívva mehetnek tovább a napi menetrend szerinti portyákkal.

Ez akkor most így korrekt? Alapvető és kezdetektől érvényes alapvető szabály lett kivéve a játékból, ami valamennyire engedte legalább a farmnak nézett szövetségek fejlődését, taktikázását. Igen, jól értettétek, hiszen 1 szövetség kiiktatása is rengeteg segítség volt.
Mivel szeretitek ezeket a szavakat használni, hát olvassátok tőlem is: a topszövik és karakterek kisírták-kirinyálták ezt a lehetőséget!
Mondhatom egyszerűbben is: ez már csalás! Konkrétan, mivel szűk réteg érdekei miatt alapvető szabálymódosítást léptettek életbe, a többség egyértelmű kárára.
Én nem látok egyébként topkarakter portyalistájába, de valahogy kételkedem abban, hogy ne lenne portyázási lehetősége. Ahogy én tudok tizenórát várni 1-1 kamrából kiszabadulás érdekében, úgy a portyázásra is lehet némi időt fordítani.

Az időről: mekkora bődületes butaság azt állítani, hogy a korábban kezdőknek nincs előnye? Akár szint-visszamaradott, akár vágtázott előre, mindenképpen CSINÁLT valamit közben. Nagy ész nem kell hozzá, hogy meglássuk az előnyt. Ezzel nincs is baj, hiszen online játék ritkán indul startpisztoly dörrenésre. Viszont további előnyhöz juttatni a később érkezők kárára, hát az legfinomabban is szólva ballépés.

Javaslat: amikor javaslok valamit, akkor jön a lehurrogás. Tehát azt javaslom, hogy több irányból vizsgáljanak fejlesztéseket, alulról és felülről egyaránt! Ezt a fórumot vajmi kevesen olvassák, mondhatni elenyészően kevesen a teljes állományhoz képest. Főleg az elsőként kezdettek, topkarakterek, valamint pár lelkes és néhány elvakult "kocka". A mi szövinkből pl. rendszeresen ketten, de napi szinten csak én. Ezzel azt akarom mondani, hogy a 4-5 ellenvéleményt, netán nemtetszését kifejező könnyen lehet akár a többség is, míg a bólogató és gumiszabályt javasló egyén pedig az alig kifejezhető kisebbség. Ezt csak úgy halkan mondom a végére...
Dátum: 2009.04.16. 23:57:52
Egyrészt köszi, másrészt a közösséget előrébb szoktam sorolni az egyéni érdekeimnél. sajna ez van.
Nephiliát ne említsd, mert fel nem foghatom ésszel, hogy miképpen lehetséges becsülettel ilyen portya átlagot összehozni.
Dátum: 2009.04.16. 23:55:37
Nem biztos, hogy jobb volt. Sőt, biztosan nem. Az egyenlő feltételeket érvényesítő fejlesztések építő jellegűek, azaz hasznosak. Ami egy szűk rétegnek hasznos, az kimondottan káros! Nézz körül Hazánkban! 10% élősködik 90%-on. Hasznos, mindenki boldog? Örülünk a szakadék mélyülésének? Nem hinném... A felső réteg sem, aki közutálatnak örvend a szakadék miatt.
Dátum: 2009.04.16. 23:37:14
Igazad van, nem kellene mindenre válaszolni. A végén nem lehet kihámozni a lényeget. Bammeg ( a hatás kedvéért)

Módosítás: wow, szépen megy a lepontozás, ezektől (ki a középmezőny vajon?):
Typhoon Mazlee Anababa Lord Serius Andaxin Gillbates Zsu9002 Szurilo McGee Hurvinyekk Craslorg FeketeS Damage Semelyik Nari77 Dr_Faktor Zolika761 Ajgatsz Calahan Seligen Crimson Almási Viktor Solikka Ariel

Kíváncsi vagyok a Beho mit pontoz, amikor csak rajtam bukott havi 5ezer forintot?
Dátum: 2009.04.16. 23:18:09
Valahogy én nem tartok ettől. Engedték (segítették) a szakadék mélyülését az első pár szövetség és a többiek között. Ez főleg a Beholder és "tanácsadóik" hibája. NEM a követő többségé! Viszont mit segít ezen véleményed szerint a Háború Tornya? 16 órával a kapituláció után jönnek a portyák. Az erő(szint)különbséget láthatod magad is, feltettem párat. Most akkor mi legyen picit lejjebb? örüljünk, hogy 120-150 ember jól érzi magát, úgymond élvez?
Dátum: 2009.04.16. 23:12:24
Igen.
Mint kiderült, csak ezt a stílust értik sokan, nem tehetek róla.
Ha elolvastad volna pedig a hsz-ek sokaságát, akkor rájöttél volna, hogy az említettek szinte mindegyikét említettem, mint tiszteletem "tárgyait". NC
Dátum: 2009.04.16. 23:03:50
Na, megjött az Azúr Légió is. Ma reggel kapituláltunk ellenük!!!!!!!!!!!!!

A csatában összesen 154 sebzést okoztál, és 748 sebzést kaptál.

A BCS bónuszt már meg sem kérdezem...
Dátum: 2009.04.16. 22:54:08
Én is válaszolnék Ariel: nem sokkal vagyunk lejjebb ugyan ( a Tyrant főleg ), de tudunk portyázni, ha akarunk és MERÜNK. Hadat nem üzenünk, mert mi is észrevettük, hogy nem érdemes. Ennyi. A Lélekőrök megtették, hogy hadat üzentek. Jól játszanak, fegyelmezettek, a legkevesebb amit megérdemelnek, a portyamentes békeidő! Főleg, hogy nyerni is fognak.
Dátum: 2009.04.16. 22:40:55
TGY "békeidő" sokadik példa:

Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 218 sebzést okoztál, és 1852 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.

Miklós, ebből mennyi a BCS bónusz?
Dátum: 2009.04.16. 22:33:47
Azt a mindenit! Most néztem meg, hogy ki Yworl. Talán Ő is sikertelen "szarrávert" karakter? Annyira hiteltelen némely hsz, hogy az már szégyen. Miért nem mentek inkább politizálni? Ilyen szemrebbenés nélküli ténytagadással és ferdítéssel garantáltan minimum bársonyszék!
Dátum: 2009.04.16. 22:19:41
Ariel! Amikor a szétszakadás ellen érveltünk alig páran, akkor miért hurrogtatok le? Ezek szerint pedig mégis létezik, amit a kamra is pluszban generál? Most akkor mi van? Egyszer hurrázik az élmezőny, aztán meg azért szopattok mindenkit, mert mégis igazunk volt?
Dátum: 2009.04.16. 22:17:27
Jó estét!

(ezt csak azért írtam, mert kíváncsi vagyok mennyire pontozzák le demagógék)
Dátum: 2009.04.16. 22:16:19
De, és kíváncsi lennék, hogy pár agyament küldetést ki súgott? Talán ezen a fórumon is osztja az észt? Jééé