Hozzászólások - Hype
Dátum: 2009.07.17. 21:44:23
Mindenki azt hangoztatja, hogy a pókkari ennyi meg annyi időt igényel. Tévedés! Többször kell belépni naponta az igaz, de akkor elég 3-4 perc is.
Dátum: 2009.07.17. 21:36:30
Idézet: Mortimer - 2009.07.17. 20:39:02
Na ja. Mert ha mindig UGYANAZOK az egy évvel idősebbek vernek agyon akikkel együtt fejlődök az sokkal jobb.
Egy másik topicban pont Te hiányolod a karakterek közti kitörés lehetőségét, a VF (és utólag rájöttem a hordagyűlölet) is pont erre lett kitalálva. Ha nincsenek ezek a szakik, csak nagyon hosszú és rengeteg időt igénylő munkával lehet behozni az előtted haladókat, néha még úgy se. A VF egy menekülés az átlagosságtól, a folyamatos kudarcélménytől, egy esély a később kezdőknek vagy azoknak akiknek kevesebb ideje jut a játékra de erős karaktert szeretnének. A póklét ugyanez. (itt még a vadászattól is megszabadulsz, ami külön extra )
Szóval jó dolog a VF, dinamizálja a játékot, változnak az erőviszonyok. Persze a "dinamizálásnak" mindig vannak kárvalottjai is és csak reménykedhetnek, hogy majd ők is kapnak egy esélyt.
"Tanító bácsi! Én szeretnék általános iskolában maradni 30 éves koromig! Mindenkinek erősebb leszek, és a folyosón naponta megverhetem a 18 éveseket!"
Na ja. Mert ha mindig UGYANAZOK az egy évvel idősebbek vernek agyon akikkel együtt fejlődök az sokkal jobb.
Egy másik topicban pont Te hiányolod a karakterek közti kitörés lehetőségét, a VF (és utólag rájöttem a hordagyűlölet) is pont erre lett kitalálva. Ha nincsenek ezek a szakik, csak nagyon hosszú és rengeteg időt igénylő munkával lehet behozni az előtted haladókat, néha még úgy se. A VF egy menekülés az átlagosságtól, a folyamatos kudarcélménytől, egy esély a később kezdőknek vagy azoknak akiknek kevesebb ideje jut a játékra de erős karaktert szeretnének. A póklét ugyanez. (itt még a vadászattól is megszabadulsz, ami külön extra )
Szóval jó dolog a VF, dinamizálja a játékot, változnak az erőviszonyok. Persze a "dinamizálásnak" mindig vannak kárvalottjai is és csak reménykedhetnek, hogy majd ők is kapnak egy esélyt.
Dátum: 2009.07.06. 15:53:04
http://www.youtube.com/watch?v=YgV6rSJUIQI
Dátum: 2009.06.30. 14:06:41
Az ÁFA emelését a legritkább esetben vállalják át a szolgáltatók, a többletpénzt ugyanis - bár a cégnek fizetjük - tovább kell utalniuk, azaz nem a Beholder realizál nagyobb hasznot hanem állambácsi. Ez így okés is.
Az ár emelését egy nappal korábban bejelenteni viszont már nem biztos hogy az.
Az ár emelését egy nappal korábban bejelenteni viszont már nem biztos hogy az.