Sorry a támadásért Atre, fene se gondolt bele...
Nekem is kettős érzésem van RAP-pel kapcsolatban... Persze azt jelenti kemények vagyunk, ha elnéptelenedett, de én nem szeretném senki játékát tönkretenni...
Hozzászólások - Byzon
Dátum: 2009.01.18. 14:37:31
Dátum: 2009.01.18. 13:29:45
Fél nap.
Dátum: 2009.01.18. 13:20:00
Én azt egy játékostárssal, hálóba kötött géppel csináltam, a Nagy Falazást, csak Age of Empire 2-ben.
Megbeszéltük, hogy csak 3 óra játék után lehet indítani az első támadást és 2 külön szigeten voltunk...
Szerinted a védelmeket mikorra sikerült áttörni?
Megbeszéltük, hogy csak 3 óra játék után lehet indítani az első támadást és 2 külön szigeten voltunk...
Szerinted a védelmeket mikorra sikerült áttörni?
Dátum: 2009.01.18. 13:15:57
Idézet: Vulfynn - 2009.01.18. 13:01:27
Milyen színekből áll az NB1-ben szereplő DVTK csapatának az otthoni mezszíne?
sárga-piros-fekete
kék-fehér
sárga-lila
piros-fehér*
Mi? Erről a csapatról nemigen hallottam, de már tizenegy éve nem nézek kosárlabdát.
Ez foci... De attól még sz@r...
Milyen színekből áll az NB1-ben szereplő DVTK csapatának az otthoni mezszíne?
sárga-piros-fekete
kék-fehér
sárga-lila
piros-fehér*
Mi? Erről a csapatról nemigen hallottam, de már tizenegy éve nem nézek kosárlabdát.
Ez foci... De attól még sz@r...
Dátum: 2009.01.18. 13:13:07
Neten PC-s játékokból csak a Generals Zero Hours-al játszottam, de nem emberi, ahogy azok tudnak játszani... Békésen építem az erőforrás épületeket és már oda is rongyol annyi harckocsival és helikopterrel ami a világon nincs...
Dátum: 2009.01.18. 12:54:45
Nem. A lehetőségek:
1. Szintlépésnél automatikusan maxol, eleinte inkább erre játsz.
2. Tanulás9 -> Sebgyógyítás szakértelem, ezzel gyógyíthatod.
1. Szintlépésnél automatikusan maxol, eleinte inkább erre játsz.
2. Tanulás9 -> Sebgyógyítás szakértelem, ezzel gyógyíthatod.
Dátum: 2009.01.18. 12:44:44
Én autóversenyen (abból eleget látok az utakon) illetve FPS-en kívül bármivel eljátszogatok, de az örök kedvenc a stratégia, aminek te egy igen jó darabját emelted ki, a Starcraft az egyik legjobb sci-fi stratégia volt, imádtam zergekkel széjjelözönleni az ellen bázisát...
Dátum: 2009.01.18. 12:41:03
Én szeretem az ilyen politikai intrikás játékokat...
Dátum: 2009.01.18. 12:35:15
A céh2? Gazdaság és politika a középkori Európában (én Dél Németországból, Heidelbergből indultam). Választasz egy foglalkozást (kovácsmestertől a református lelkészen át az útonállóig), vállalkozást indítasz, gazdagodni kell, házasodni, politikai tisztségeket szerezni, dinasztiát alapítani és naggyá tenni évszázadokon keresztül. Közben persze a gép is játszik ellened más dinasztiákkal, őket kell lenyomni (én 12-t hívtam ki, már csak 5 van ). Sok lehetőséged van, én erre vagyok a legbüszkébb a mai napig:
Karakterem (egyszerre 3 családtagot lehet csak irányítani): református püspök, két gyerkőc, az egyik lelkész a másik banditalány. Megpályáztam a lelkésszel egy alacsony politikai tisztséget, az egyetlen ellenjelöltet lelövettem a banditalánnyal, de előtte átküldtem a csajt katolikusnak. A püspökkel elsírtam a katedrálisban, hogy a katolikusok megrontották szegényt. A csajt lecsukták ugyan, de szereztem egy csomó hívőt a reformátusoknak (sok perselypénz! ), a lelkész megkapta a politikai tisztséget én meg kihasználtam, hogy a köv misére így rengetegen jöttek és megrágalmaztam a prédikációban családom ellenségét a főpolgármestert akit a köv tanácsülésen le is tettek a posztjáról és az én püspököm nyerte el a posztot...
Karakterem (egyszerre 3 családtagot lehet csak irányítani): református püspök, két gyerkőc, az egyik lelkész a másik banditalány. Megpályáztam a lelkésszel egy alacsony politikai tisztséget, az egyetlen ellenjelöltet lelövettem a banditalánnyal, de előtte átküldtem a csajt katolikusnak. A püspökkel elsírtam a katedrálisban, hogy a katolikusok megrontották szegényt. A csajt lecsukták ugyan, de szereztem egy csomó hívőt a reformátusoknak (sok perselypénz! ), a lelkész megkapta a politikai tisztséget én meg kihasználtam, hogy a köv misére így rengetegen jöttek és megrágalmaztam a prédikációban családom ellenségét a főpolgármestert akit a köv tanácsülésen le is tettek a posztjáról és az én püspököm nyerte el a posztot...
Dátum: 2009.01.18. 12:23:57
Mindenesetre a kérdés akkor jó, mert Anubis nem válaszlehetőség, tehát azokból csak Ozirisz.
Dátum: 2009.01.18. 12:19:43
Hádész a görögöknél. Egyiptomban Ozirisz, ha emlékeim nem csalnak...
Dátum: 2009.01.18. 12:18:49
Nem tudom, de én kedvelem a srácot, nem akármilyen kitartása van! Esküszöm, gyémánt lennék, már jelentkeztem volna nála!
Dátum: 2009.01.18. 12:17:05
Tetszik, nagyon tetszik, de elég nehéz most már...
Dátum: 2009.01.18. 12:11:01
Meg a nevet és hátteret (úgy nagyjából)...
(Elég szakaszosan vagyok, bocsi, csak tetszik a Céh2, azzal is játszogatok erősen, de lassan kiborít ).
(Elég szakaszosan vagyok, bocsi, csak tetszik a Céh2, azzal is játszogatok erősen, de lassan kiborít ).
Dátum: 2009.01.18. 11:21:34
Most miért mondooood?
Dátum: 2009.01.18. 10:48:39
Nagyon szívesen, de nem vagyok prof.
Dátum: 2009.01.18. 10:46:32
Azért, mert a kérdés értékelőjét kiborította, hogy ahelyett, hogy picit megerőltetnéd magadat és átfogalmazod a kérdést, pl.: Mit neveznek/neveztek emunak? valószínűleg simán jó lett volna. Más is találkozott ilyen jellegű korlátozásokkal, pl tiltott szó a származott is, de ilyenkor ha én ezt így írom be:
Melyik uralkodóházból szárma.zott II. Lajos király?
Na ezt úgy visszadobják, mint a huzat, és igazuk lesz! Ehelyett:
Melyik uralkodóházból való volt II. Lajos?
Na így simán elmegy és jó kérdés lesz. Ahelyett, hogy ilyeneken fennakadsz, inkább tanulj belőle, fogalmazd meg másképpen és mehet is.
Melyik uralkodóházból szárma.zott II. Lajos király?
Na ezt úgy visszadobják, mint a huzat, és igazuk lesz! Ehelyett:
Melyik uralkodóházból való volt II. Lajos?
Na így simán elmegy és jó kérdés lesz. Ahelyett, hogy ilyeneken fennakadsz, inkább tanulj belőle, fogalmazd meg másképpen és mehet is.
Dátum: 2009.01.18. 10:34:28
Nem lehet, hogy jóval magasabb szintű vagy nála tanárnő? Mert minden szint különbségnél 5%-kal nő ez a küszöbérték, pl ha te 3 szinttel magasabb vagy nála, csak akkor támadhatod, ha az Ép-je már a 30%-os határon is átbillent!
Dátum: 2009.01.18. 10:22:23
Egy nagyon régi, aranyos kis vicc...
Dátum: 2009.01.18. 10:19:29
He?
Elvileg annyi kérdésre kell válaszolnod, ahány vadászatot indítottál és közben is megy a vadászat. Ja! És ha esetleg volt kérdőív, az még ugye pluszt jelent, addig valóban nem ment, de az nem olyan hosszú...
Elvileg annyi kérdésre kell válaszolnod, ahány vadászatot indítottál és közben is megy a vadászat. Ja! És ha esetleg volt kérdőív, az még ugye pluszt jelent, addig valóban nem ment, de az nem olyan hosszú...