Jóvanna
A Olimpián kaptam, aztán gyorsan beírtam ide, de nem emlékeztem a halra, mert a többin voltam fennakadva
Hozzászólások - Bpetya75
Dátum: 2011.05.02. 22:43:21
Dátum: 2011.04.28. 11:51:27
Melyik állat nem őshonos Magyarországon?
Vaddisznó
Őzike
Panda
Erdei mókus
Ne már! Ilyenek mit keresnek itt?
Vaddisznó
Őzike
Panda
Erdei mókus
Ne már! Ilyenek mit keresnek itt?
Dátum: 2011.04.28. 11:47:45
Melyik nem tartozik a halak csoportjába?
ebihal
ámbráscet
valami hal
tat
Mi a szent sz@r van??? Mi az a halak csoportja? Mit keres a válaszok között egy hajórész, egy emlősállat meg a kétéltűek egyik fejlődési formája??? Ki vele de nagyon gyorsan.
ebihal
ámbráscet
valami hal
tat
Mi a szent sz@r van??? Mi az a halak csoportja? Mit keres a válaszok között egy hajórész, egy emlősállat meg a kétéltűek egyik fejlődési formája??? Ki vele de nagyon gyorsan.
Dátum: 2011.04.22. 08:01:44
Az alábbiak közül melyik egy madárfajta neve?
Nyárapó
Télapó
Őszapó
Tavaszapó
Nem fajta, hanem faj! A fajta emberi beavatkozás során jön létre.
Nyárapó
Télapó
Őszapó
Tavaszapó
Nem fajta, hanem faj! A fajta emberi beavatkozás során jön létre.
Dátum: 2011.04.11. 15:58:28
Szerintem nem lenne baj, hogy beugratós, de az tény, hogy most már nem fogadnak el kérdéstagadós válaszokat, így nézve meg bukó az egész kérdés...
Dátum: 2011.04.11. 14:48:23
Merre megy a füst ha a villanymozdony Budapestről Nagykanizsára tart?
Északdélről
Délkeletről
Nem füstölög!
Észak Kelet
Jó lenne átírni a válaszokat, mert ez így nagyon hüjegyerekes lett...
Északdélről
Délkeletről
Nem füstölög!
Észak Kelet
Jó lenne átírni a válaszokat, mert ez így nagyon hüjegyerekes lett...
Dátum: 2011.04.11. 11:45:33
Ha kilép az utolsó üthető tag, akkor a másik fél automatikusan megnyeri a háborút és a hagyományosnál valahányszor több LE-t is kap a kútból, hiszen teljesen felmorzsolta az ellenfelét. Szerintem ez, vagy valami efféle lenne a normális megoldás.
Dátum: 2011.04.11. 11:43:51
Sziasztok!
Kérdésem van. Hogyan lehetséges az, hogy betámad bennünket egy szövetség (a 4-es szerverről van szó), aztán mikor kiderül számukra, hogy túl nagy falatot jelentünk, akkor szépen megszüntetik a szövetségüket, mi meg nem nyerünk semmit??!! Nem az lenne a normális, hogy ha lényegében felmorzsolunk egy szövetséget a háborúban, akkor extra nyereményt kapjunk?
Ez így egy elég nagy kiskapú a gerinctelen gyökerek számára, sürgősen változtatni kéne rajta. Szerintem.
Kérdésem van. Hogyan lehetséges az, hogy betámad bennünket egy szövetség (a 4-es szerverről van szó), aztán mikor kiderül számukra, hogy túl nagy falatot jelentünk, akkor szépen megszüntetik a szövetségüket, mi meg nem nyerünk semmit??!! Nem az lenne a normális, hogy ha lényegében felmorzsolunk egy szövetséget a háborúban, akkor extra nyereményt kapjunk?
Ez így egy elég nagy kiskapú a gerinctelen gyökerek számára, sürgősen változtatni kéne rajta. Szerintem.
Dátum: 2011.03.28. 13:30:12
Melyik fa virága a toboz?
bükk
cser
fenyő
tölgy
A toboz nem virág, hanem virágzat. Vagyis egyszerű virágokból álló összetett virág.
bükk
cser
fenyő
tölgy
A toboz nem virág, hanem virágzat. Vagyis egyszerű virágokból álló összetett virág.
Dátum: 2011.03.24. 23:03:02
Magyarországon hol található az őskohó?
Nyiregyházán
Lillafüreden
Debrecenben
Budapesten
Nem csak Lillafüreden van őskohó, vagyis a határozott névelő helytelen. Van egy őskohó például Somogyfajszon is. Javítani kéne a kérdést pl úgy, hogy "Az alábbi települések közül hol található őskohó?"
Nyiregyházán
Lillafüreden
Debrecenben
Budapesten
Nem csak Lillafüreden van őskohó, vagyis a határozott névelő helytelen. Van egy őskohó például Somogyfajszon is. Javítani kéne a kérdést pl úgy, hogy "Az alábbi települések közül hol található őskohó?"
Dátum: 2011.03.24. 23:01:06
Ez igaz, de az a kérdés akkor is rossz.
Dátum: 2011.03.22. 08:29:33
Melyik növény termését használják sütéshez?
1. köles
2. napraforgó
3. búza *
4. még valami
Mindegyiket lehet sütéshez használni. De leginkább a napraforgó mag olaját szokás "használni" sütéshez, merthogy abban sül a rántott hús, meg miegymás.
Szóval szerintem rossz a helyesnek megjelölt válasz, de inkább az egész kérdés úgy, ahogy van.
1. köles
2. napraforgó
3. búza *
4. még valami
Mindegyiket lehet sütéshez használni. De leginkább a napraforgó mag olaját szokás "használni" sütéshez, merthogy abban sül a rántott hús, meg miegymás.
Szóval szerintem rossz a helyesnek megjelölt válasz, de inkább az egész kérdés úgy, ahogy van.
Dátum: 2011.03.22. 08:26:29
Idézet: Multifilter - 2011.03.22. 03:32:07
Csatlakozom! Hogy lehet ilyen kérdést elfogadni???
Hány éves lett 2011. 03. 01-jén Justin Bieber?
15
16
14
17
Az meg ki a franc??? És kit érdekel? Törlés.
15
16
14
17
Az meg ki a franc??? És kit érdekel? Törlés.
Csatlakozom! Hogy lehet ilyen kérdést elfogadni???
Dátum: 2011.03.22. 08:25:31
A nándorfehérvári viadalnál kik ellen harcoltunk?
tatárok
hunok
törökök
poroszok
Az nem egy viadal volt, hanem egy ostrom. Meg diadal. Meg szegény Hunyadinak pestishalál...
tatárok
hunok
törökök
poroszok
Az nem egy viadal volt, hanem egy ostrom. Meg diadal. Meg szegény Hunyadinak pestishalál...
Dátum: 2011.03.19. 13:27:22
Akkor szerinted a virágossal bepróbálkozzak vagy sem? Már letettem a kvízekről, de a 4-esen szeretném megcsinálni a kvízkérdéses küldit, azért erőlködöm
Egyébként az erdősültséges kérdés szerintem kisakkozható, nem kell hozzá erdésznek lenni. Moson mint erősen iparosodott és részben alföldi terület kihúzható, Jászság ugye Alföld-mezőgazdaság. Somogyot azért raktam bele, hogy ne legyen teljesen egyértelmű.
Ez inkább földrajzi kérdés, mint más. Aki el tudja helyezni a megyéket az országban, annak azért jó esélye van rá, hogy rájöjjön a helyes válaszra. Mind1, ha azt mondod ne, inkább nem teszem fel.
Ja! Köszi a választ
Egyébként az erdősültséges kérdés szerintem kisakkozható, nem kell hozzá erdésznek lenni. Moson mint erősen iparosodott és részben alföldi terület kihúzható, Jászság ugye Alföld-mezőgazdaság. Somogyot azért raktam bele, hogy ne legyen teljesen egyértelmű.
Ez inkább földrajzi kérdés, mint más. Aki el tudja helyezni a megyéket az országban, annak azért jó esélye van rá, hogy rájöjjön a helyes válaszra. Mind1, ha azt mondod ne, inkább nem teszem fel.
Ja! Köszi a választ
Dátum: 2011.03.19. 10:25:37
Kérnék egy esélyelemzést erre is:
Melyik megyénk erdősültsége a legnagyobb?
1. Nógrád *
2. Somogy
3. Jász-Nagykun-Szolnok
4. Győr-Moson-Sopron
Melyik megyénk erdősültsége a legnagyobb?
1. Nógrád *
2. Somogy
3. Jász-Nagykun-Szolnok
4. Győr-Moson-Sopron
Dátum: 2011.03.19. 10:22:21
Sziasztok!
Ez átmehet?
Melyik nem fehér színű virág?
1. illatos hunyor *
2. erdei szellőrózsa
3. tavaszi tőzike
4. királyné gyertyája
Ez átmehet?
Melyik nem fehér színű virág?
1. illatos hunyor *
2. erdei szellőrózsa
3. tavaszi tőzike
4. királyné gyertyája
Dátum: 2011.03.19. 09:22:01
Kinek a regénye a Gyűrűk ura?
Dean. R. Koontz
George R. R. Martin
J. R. R. Tolken
R. A. Salvatore
Tolkien!
Dean. R. Koontz
George R. R. Martin
J. R. R. Tolken
R. A. Salvatore
Tolkien!
Dátum: 2011.03.03. 13:16:06
Melyik nem halogén elem?
Az egyik válasz a flór. Node nem flór, hanem fluor.
Az egyik válasz a flór. Node nem flór, hanem fluor.
Dátum: 2011.03.03. 13:02:29
Melyik bolygót nevezi a népnyelv a Magyarok Csillagának?
Vénusz
Mars
Jupiter
Hold
Nem rossz kérdés, bár én még nem hallottam a Magyarok Csillagáról, de ez legyen az én bajom. Viszont a Hold nem bolygó! Kerüljön be helyette valami bolygóbb
Vénusz
Mars
Jupiter
Hold
Nem rossz kérdés, bár én még nem hallottam a Magyarok Csillagáról, de ez legyen az én bajom. Viszont a Hold nem bolygó! Kerüljön be helyette valami bolygóbb