Hozzászólások - Truth80
A segítség gombbal minden egyes bugos hibát jóváírtak nekem eddig. Nem értem miért szenvedsz itt a fórumon ezzel, erre nem fognak reagálni.
Köszi a választ!
... de ez a koztes bunteteseken nem sokat valtoztat
Az oszlopok tetejen levo buntetojutalmak is lesznek finomhangolva, vagy arra inkabb ne szamitsunk?
Mar csak azert is, mert azokkal legalabb van esely nemi taktikazos jatekra. Gyujtogetes eventre, alvariel medalokra, stb. A gyatra LE/TP semmire sem valo, jelen formajaban a szinthuszarokon kivul nem hinnem hogy barkinek ez bejovos. Ha kicsit tobbet akartok adni, adjatok harmasaval, otosevel az italokat, szintenkent ez nem fog olyan hu de nagy tapot jelenteni. A vegso jutalom meg lehet templomkristaly, kiegett kavics meg esetleg egy keves (mondjuk 10) aranydukat. Ez nem fog foldhoz vagni senkit.
Gondoljatok at a valodi eroforras adasanak lehetoseget. Ne eroltessuk mar a mesterseges LE/TP aranyt, ez mar a kereknel is nagy visszatetszest keltett.
Jelen helyzet szerint annyit tettem hogy kivettem a pipat es addig nem foglalkozom ezzel a fejlesztessel amig nem tortenik valami valtozas.
Gondoljatok at a valodi eroforras adasanak lehetoseget. Ne eroltessuk mar a mesterseges LE/TP aranyt, ez mar a kereknel is nagy visszatetszest keltett.
Jelen helyzet szerint annyit tettem hogy kivettem a pipat es addig nem foglalkozom ezzel a fejlesztessel amig nem tortenik valami valtozas.
... ez is egy helyes megkozelites lehet. Harmadolt mennyisegu LE TP nelkul (szintenkent max 1x) messze nem olyan nagy tap.
Nem beszelve arra hogy siman vadaszassal jobb LE/TP-t lehet osszehozni. En azt gondolom hogy nem kell az LE/TP, legyenek random kerekes gyakori ajandekok vagy fixen a "bevalt" italok es az egesz vegen esetleg egy vagy 2 ritka. Ez nem tul nagy tap, megis van ertelme.
Ez a mesterseges LE/TP beallitas nem sok mindenkinek fog tetszeni. Ezert akarjak a legtobben kivenni a kerekbol is. Az LE-t hagyjuk meg mindenki sajat jatekmenetenek, ne kelljen senkire raeroltetni.
Egyebkent a "jutalmakat" ugye nem muszaj atvenni ha veletlenul valamelyik oszlop sikerul? Nem szeretnek csunya meglepeteseket.
Ez a mesterseges LE/TP beallitas nem sok mindenkinek fog tetszeni. Ezert akarjak a legtobben kivenni a kerekbol is. Az LE-t hagyjuk meg mindenki sajat jatekmenetenek, ne kelljen senkire raeroltetni.
Egyebkent a "jutalmakat" ugye nem muszaj atvenni ha veletlenul valamelyik oszlop sikerul? Nem szeretnek csunya meglepeteseket.
:D
86 LE/TP. Koszonom nem kerem. Inkabb adna vadaszat, portya italokat, vagy feher kristalyitalt akar, de ez igy hulyeseg.
86 LE/TP. Koszonom nem kerem. Inkabb adna vadaszat, portya italokat, vagy feher kristalyitalt akar, de ez igy hulyeseg.
Dátum: 2013.02.13. 10:08:44
Igen, ezt nem artana kiirni Ez eddig is publikus volt.
Nekem tetszik. Ha mondjuk "csak" akkora sikert arat mint a napi rutin, akkor a tulnyomo tobbseg szeretni fogja. Szvsz ha tenyleg csak a fokuszkristalyos cucc van oskovesnek, az meg belefer.
Dátum: 2013.02.12. 12:39:47
En nemmel szavaztam, mert:
A szubplazmat amolyan "fun" dolognak fogom fel. Lehet probalgatni olyanokat akiket amugy nem ernenk el, de kivancsiak vagyunk hogy mit tudnak, anelkul hogy valos kart okoznank nekik. A haboruval valos kart is lehet okozni, ezert tettem ellene a voksom.
Egyebkent, a haborus rendszer reformja... ize... szoval arrol is lehetne otletelni lassankent. Volt egy par jo javaslat korabban.
A szubplazmat amolyan "fun" dolognak fogom fel. Lehet probalgatni olyanokat akiket amugy nem ernenk el, de kivancsiak vagyunk hogy mit tudnak, anelkul hogy valos kart okoznank nekik. A haboruval valos kart is lehet okozni, ezert tettem ellene a voksom.
Egyebkent, a haborus rendszer reformja... ize... szoval arrol is lehetne otletelni lassankent. Volt egy par jo javaslat korabban.
Dátum: 2013.02.10. 20:41:26
Shimrod85! Biztos hogy teljesül az állatleölős küldi a kufárok csatájában. Én anno az első ilyen eventen így csináltam meg
Dátum: 2013.02.10. 10:54:16
Nyilván több pénzért lehet plusz előnyt szerezni, de az előre (vakon) felkészülés, taktikázás és tartalékolás a BU esetén szerintem többet ért:
- Pusztíts el 50 térkapus ellenfelet!
- Használj el egy memóriaszelencét!
- Sorsjegyek - kerekes küldik
- Komplett esszenciasorok a "Hozz létre 3 ultraesszenciát!" és a "Készíts megaesszenciát!" küldikhez
- Előre lebeszélt "3 különböző portyában, amikor támadsz, ellenfeled állata ájuljon el!"
- Rakat LE tartalék az IQ és a kritikusok növeléséhez
- Költs el 30 AF pontot!
- Adj el az aukciós házban 3 epikus relikviát aranydukátért!
Ezek nagy része nem feltétlenül a dekrétumokról szólt, ha valaki ügyesen előre átgondolta hogy mik jöhetnek és felkészült minden erőforrással, könnyebben vehette az akadályokat. Ha ezeket nem dekrétumozta le, a sorok végén lévő őskő jutalmak kb. fedezték a költségeit is (legalábbis a nagy részét). Mondom mindezt úgy, hogy én 2 sort csináltam végig, nekem a többi nem érte meg egyelőre.
- Pusztíts el 50 térkapus ellenfelet!
- Használj el egy memóriaszelencét!
- Sorsjegyek - kerekes küldik
- Komplett esszenciasorok a "Hozz létre 3 ultraesszenciát!" és a "Készíts megaesszenciát!" küldikhez
- Előre lebeszélt "3 különböző portyában, amikor támadsz, ellenfeled állata ájuljon el!"
- Rakat LE tartalék az IQ és a kritikusok növeléséhez
- Költs el 30 AF pontot!
- Adj el az aukciós házban 3 epikus relikviát aranydukátért!
Ezek nagy része nem feltétlenül a dekrétumokról szólt, ha valaki ügyesen előre átgondolta hogy mik jöhetnek és felkészült minden erőforrással, könnyebben vehette az akadályokat. Ha ezeket nem dekrétumozta le, a sorok végén lévő őskő jutalmak kb. fedezték a költségeit is (legalábbis a nagy részét). Mondom mindezt úgy, hogy én 2 sort csináltam végig, nekem a többi nem érte meg egyelőre.
Dátum: 2013.02.06. 16:45:50
Oke, engem meggyoztel. Akkor iden is feltoltom a mobilsticket
Dátum: 2013.02.06. 16:29:37
A nyaralasi szezonos event arrebb tolasanak otletet (foleg a jul vege-aug eleje idoszakban) en is tamogatom egyebkent.
Dátum: 2013.02.04. 16:40:57
Idézet: Aurri - 2013.02.04. 16:32:14
En mar tobbszor probalkoztam ezt kihuzni beloluk, de nem nagyon akartak elarulni. Pedig reform kellene az tuti. Egyebkent a javaslataiddal abszolut egyetertek.
...Komolyan érdekelne pontosan hogyan működik a pechpontrendszer.
En mar tobbszor probalkoztam ezt kihuzni beloluk, de nem nagyon akartak elarulni. Pedig reform kellene az tuti. Egyebkent a javaslataiddal abszolut egyetertek.
Dátum: 2013.02.04. 11:37:53
...es a xeno medalok?
Dátum: 2013.02.01. 09:27:17
A V3-on is valami jarvany tizedeli oket. Azt hittem meg a hetvegen lehet tolni, de ugy latszik tevedtem.
Dátum: 2013.01.28. 18:56:12
Igen, én is így gondoltam csak értelmetlenül fogalmaztam meg
Dátum: 2013.01.28. 16:42:56
En ugy ertelmezem hogy sebzes nem jar tovabb 20 % felett, de az osszes tobbi igen (AF, tul nov, transz dest, meg az apro)