Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2014.02.05. 18:33:30
Nekem is még öltözetet kell váltanom az idomításhoz, így szintén nagyon hasznos dolognak tartom hogy kiírja.
Ebben igazad van, de mentségemül szolgáljon hogy nem a templomi fétisre értettem, az eléggé távol esik az érdeklődésemtől így akaratlanul is az irtóztatóra(illetve az érkező normálisabbakra) gondoltam.
Dátum: 2014.02.05. 15:38:11
V3-on a familiárisok rendszeresen megtagadják a harcot, és pihenőre teszik magukat.
Nem tudom hogy összefüggésbe hozható-e valamelyik állatokkal kapcsolatos tevékenységgel, mert elfogtam/idomítottam/gyakoroltattam/sajtoltam(zabáltattam) ma többet is, de nem akkor vettem észre hogy pihennek már megint.
Ma legalább 4x eljátszották, nem örülök neki.
Nem probléma, csak a BU miatt válaszoltam kicsit unszimpatikus hangnemben, amiért elnézést is kell kérjek.
Nagyon sokszor olvastam már itt hogy kő nélkül teljesíthetetlen, pedig nem az.
A kristályos fétist az én véleményem szerint nem kéne erőltetni, inkább várnék kicsit mik lesznek a következők, és hogy megcsinálják-e azt hogy teszem azt eventenként/megvásárolhatóként csoportosítják-e kicsi, közepes, illetve nagy fétisekre őket, ami ésszerű lenne. Aki csatlósnak tud állítani egy 6 tonnás szörnyet az tegye, akinek meg csak molylepkére telik az se maradjon csatlós nélkül elven.
Ne szítsuk itt feleslegesen a feszültséget, és kezdjük elölről ezt a kissé már elcsépelt témát, ami nem is nagyon állja ám meg a helyét.
A BU a leghúzósabb event, a többi ehhez képest lópikula, nagyjából készülni sem kell rájuk ahhoz hogy jó eredményt érhess el bennük. 2-3 hét felkészüléssel egyébként a BU is simán teljesíthető egyetlen darab kő felhasználása nélkül is, bár a sorok végén azért szép számmal ad azt is...
Ott van a templomkristály fétis, ha véletlenül valaki egyetlen eventben sem tud érvényesülni, akkor összeharácsol 200 kristályt, ha most nullán áll vele akkor pár hónap/fél év alatt.
A csatlós annak táp, kinek van már 300. szint körüli beáldozható állata. A többieknek az az +5-8 TÖ nem hiszem hogy olyan sokat jelentene...
Ami pedig a zabáltatást illeti, egyrészt nekem a térkapuból már egy köbméternyi csatlóseledel hullott(ingyen), és aki ezt naponta használja az meg is érdemli. Totál értelmetlen azonnal beidomított és maximum 48 órára kenneleztetett állatot zabáltatni a csatlóssal minimális TP-ért, legalább 10. szintre húzott állat jó erre a célra. Az meg nem 2 nap alatt van meg, legalábbis nem nekem még nem sikerült ennyi idő alatt összehozni.
Az meg szinte biztos, hogy nemsokára lesznek sokkal könnyebben megszerezhető fétisek is.
Nálam jelentkezett ilyen probléma, de azt az okozta, hogy az uralkodó pálcája bezavart az állatoknál.
A megoldás az volt, hogy fentről lefelé haladva be kellett hívni harcolni az összes állatot ami pihenőre tette magát, utána jó lett.
Ha nem sorrendben hívogatod vissza őket harcolni, akkor mindig vacakolni fog, de ha úgy csinálod ahogy írtam, hogy a legelsőtől a legutolsóig visszahívod őket akkor utána jó lesz.
Dátum: 2014.02.03. 10:09:46
Ha kicsit fejlődsz akkor felgyorsul majd a cselekvéspontok regenerációs ideje, és sok más lehetőséget is kapsz majd TP szerzésre.
Gyűjtsed inkább a LE-t ezerrel, a TP jönni fog majd magától, sokkal több is, mint szeretnéd
A vadászatból hulló csatlóskristály ötlete nem elvetendő, ellenére annak, hogy elég szép tempóban fejlődnek a csatlósok amúgy is.
Most hogy hirtelen átfutottam ezt a pár új bejegyzést, ez miatt éppen ellenezni akartam az ötletet, de mivel a vadászat népszerűsítése mellett szól, és azoknak nyújtana segítséget akik nem tudnak kellő mennyiségben portyázni hogy fejlődjön az állatuk, azoknak segítséget nyújtana abban hogy ne csak stagnáljon a csatlósuk szintje. Hiába van ott alternatívának a kihívás, aki alacsony TÖ-el rendelkezik, annak általában a szaki összege sem kiemelkedő, nekik csak a zabáltatás lehetősége jutna ami a csatlósuk jelentős lemaradásához vezetne az izmosabb játékosokkal szemben hosszútávon. Akik ugyebár lehetőség szerint kerülik a vadászatot, így a vadászatból hulló csatlóskristályokkal kicsit kiegyensúlyozottabbá lehetne tenni a helyzetet, de legalábbis nem lenne megint egy fokkal nagyobb a két réteg között húzódó szakadék.
Valamilyen szinten igazad van Birka, abban hogy ne bonyolítsuk a kezdők életét. Viszont kicsik, kisebbek, gyengébbek alatt nem feltétlen a 20-30as karaktereket értjük, legalábbis én többnyire ezt az erőviszonyokra vetítve értem.
Csak azért említem meg, mielőtt teljesen rossz irányba terelődne a vita, bár nem zárhatjuk ki igazából se annak a lehetőségét, hogy valaki azért választotta ezt a böngészős játékot mert kellőképpen kihívásnak érzi, és átlát a lehetőségek dzsungelén, valamint az is előfordulhat hogy egy ősöreg V1 karakter elkezd egy V2 karaktert, és szembesül azzal hogy az alacsony szintűek élete bizony nem csupa móka és kacagás, és igénylik ezeket a játékelemeket.
Na de térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Én rendszerint azoknak a játékosoknak szeretnék egy kis könnyebbséget kiharcolni, akik 60-80-100 szint felett vannak, és általában a homokzsák funkciót töltik be a játékban. Erőben el vannak maradva mint annak a rendje, költeni nem tudnak, vagy ha tudnak akkor belátják hogy rajtuk már a világ minden pénze sem segít így nem látják értelmét a pénz kidobásának, napi 24 órából 16ot ledolgoznak, de a maradék idejükben szeretnének valahogy boldogulni itt. Nem feltétlen azért vannak lemaradva, mert kretének. Az ő kedvükért tehetne a vezetőség egy olyan gesztust, hogy mikor egy ilyen újítást bevezet, akkor az ő részükre is jut egy kis morzsa, egy látszatbónusz, hogy ne folyton azt lássák hogy ők bizony le vannak sz@rva de rendesen. Jelen esetben kaphattak volna lehetőséget arra, hogy legyen egy molylepkényi csatlósuk. Ne egy év múlva, amikor a játékosok kemény magja már a 3. hasonló újítást élvezheti.
Dátum: 2014.01.31. 19:43:04
Az epikusnál amikor eddig megkérdezte hogy biztosan megtámadom-e, most csak egy üres ablak ugrik fel ok/mégse gombokkal V3-on.
Dátum: 2014.01.31. 19:27:56
Hát köszönöm a biztató szavakat, Ariel, de az még legalább egy év mire a top 10 közelébe kerülünk:) Mindenesetre nem lenne rossz, ha később kompletten csatlakozna hozzánk egy másik kisebb szövi, de eddig minden próbálkozásom sikertelen volt, pedig egészen apró szöviknél próbálkoztam be Az a baj ezzel, hogy a taglétszám rövid időn belül véget fog vetni a haladásunknak, valahol a 14-15. helyen megrekedünk majd szerintem.
Az lehet maximum vonzó egy leendő tag számára a szövinkben a körülöttünk lévő konkurenciával szemben, hogy epikusokkal jól állunk relatíve, és az építkezés is tervszerűen halad. Még 3 épületet kell befejezni + az energiaszentély 70., utána jöhet a dicsőségpiramis és a nagymesterik. Igazából a gyakorlótér/védőfal lenne az egyik legfontosabb, de ha engednénk a kísértésnek akkor tetemes mennyiségű építési energiát buknánk vele, így az lesz az utolsó.
Dátum: 2014.01.31. 18:56:18
Természetesen csak úgy lehet ahogy gondolod Bumburnyak, lövésem sincs róla, annyi fantázia sem szorult belém hogy akár elképzelni el tudjam, és azalatt a 10-20 év alatt mióta lehet online játszani, még sohasem voltam semmiféle szövetségben/klánban/céhben/akármiben. A végzetúr az első és az egyetlen játék ahol töketlenkedek, úgy hogy mindeközben halvány lila elképzelésem sincs róla hogy éppen mit csinálok meg hogy mi hogyan működik. Hálás vagyok érte hogy ezt az észrevételed közölted velem is, főleg úgy hogy csak neked lehet igazad.
Dátum: 2014.01.31. 16:38:27
Nem értetted félre, valóban rám is igaz a mondatnak az általad megragadott része. De hogy mi minősül áldozatnak és mi nem, az nagyon relatív ám. Tekintve azt, hogy kimondottan sokat vagyok aktív, szerinted mi lenne kifizetődőbb nekem, átmenni a top 1 szövibe, vagy maradni a mostaniban? Csak ha a gyakorlótér/védőfal bónuszt nézed már akkor eldőlt a kérdés. Viszont az egyéni érdekeim másodlagosak. Itt vannak a barátaim, akik nem férnének be a top szövik világába. Ha otthagyom őket önös érdekből, akkor a szövinknek nagyjából annyi. Most nagyon szépen fejlődünk, az évek alatt elég jó helyre kerültünk, és szépen lassan benne leszünk a top 10ben is. A srácok keményen megdolgoznak érte, amiben osztozom velük. Sok másik, kisebb szövetség is így érzi ezt, csak ők nem a szövetségi toplista első lapján céloznak meg egy helyezést maguknak, hanem a 2.-3. oldalon.
Dátum: 2014.01.31. 15:56:23
Kocos, áruld már el kérlek, hogy mivel követel több áldozatot egy top szövi tagjának lenni, mint egy középszintűé?
Csak a top szövikben kell építeni? Csak ott ütik az epikusokat, vagy csak ott kell aktív tagnak lenni?
Nem azért nem tolonganak a jelentkezők, mert akkora lemondásokkal járna ha e legjobb szövetségben lenne tag, hanem azért mert kitart a saját szövetsége és a saját társai mellett a többség, és abból szeretne valamit kihozni idővel. Ha viszont valaki a szövetségváltás mellett dönt, az sajnos a nagyobbakat részesíti előnyben a többivel szemben, úgy tapasztaltam.
Attól, hogy nektek szerencsétek volt a templomkristályokkal, attól még ez nem általános jelenség.
Befejezetlen templomom eddig még nem volt, de egyrészt elég lassan gyűlik így is, és a többség nagyon sok templomot nem tud befejezni.
A feladatoknál kapott templomkristály szerintem elhanyagolható mennyiség.
Epikus kaland ezer évente egyszer esik.
A szerencsekerék 99%-ban sisakszilánkot és támadásitalt dob, napi 3 pörgetésből. A többség egyet pörget.
A találkozós szerencsekerékre hivatkozni meg nagyjából egyenértékű azzal, mint hogy ha bevezetnének egy újítást hogy évente egyszer egy random játékos a napi első belépésekor 0,002% eséllyel kap 200 templomkristályt, és ezt kézenfekvő megoldásnak tekintenénk a TK szerzésére.
Nem magam miatt kampányolok, félreértés ne essék, nekem már a csatlósok bevezetése után 10 perccel megvolt a csatlósom, és pótolva lett az ez miatt kiesett harcoló állat is az 5 közül.
Nem értem miért fájna nektek, ha a többségnek nem kellene egy évet várni arra, hogy csatlósa lehessen. Csak egy használhatatlan kis izé, de mégis van nekik. Mondjuk egy molylepke, ahogy Maci mondta
Dátum: 2014.01.31. 12:49:21
Ezt örömmel hallom
Nem is azt akartam, hogy rögtön mindenki a 800. epikus kincseit kapja meg, bőven jó lenne már az is, ha a visszamaradottabb tagok is tudnának érdemben sebezni az epikus ellen(értem ez alatt, hogy lehetőség szerint két ütés között ne regenerálja túl 3x a kapott ütést az epikus), és ne üsse agyon őket 1 csapásból, két ütésnyit azért bírjon mindenki ellenük valahogy. Ez mellé, ha pár órával csökkenne a kincseskamra várakozási ideje(12re, mert afelett megint nem sokat ér, kevesen fognak meló előtt 5,5 órával felkelni a következő epi miatt minden nap), bőven jó lenne. Így kapna bizonyos esélyt mindenki, és bőven évekbe telne így is a nagyobb szövik közelébe kerülni, nem ingyen és azonnal kapná meg senki a jobb kincseket.
Támogatom az ötletet, még abban a formában is, ha a neve után zárójelben ott lesz hogy familiáris, mert gondolom azért nem cserélhetjük le a képüket, nehogy megtévessze az ellenfelet. Bár nem hiszem, hogy ennek bármi jelentősége is lenne, mert messze nem adnak akkora bónuszokat hogy a sima harcoló állat/familiáris közötti különbség bármi hatással is legyen egy csatára.

Más.
Lehetne berakni valami apró félelmetes fétist hozzá való bónuszokkal, ami 50es szintű és aprópénzért lehet hozzájutni.
Jó dolog ez a csatlósozás, de elég hosszú ideig csak keveseknek elérhető. Így mindenkinek lehetne valami kisebb csatlósa ami nem sok vizet zavar ugyan, de legalább van.
Sokan nem tudnak templomozni, nekik horror a 200 TK, és sokaknak nincs magas szintű állata amit érdemes lenne feláldozni, ha valamikor sikerül végre fétishez jutniuk. Szerintem kimondottan örülnének egy ilyen "vigaszdíj" fétisnek, a +5 TÖ meg nem jelentene semmiféle fenyegetést azokra nézve, akik vagy a BU, vagy a TK fétisre költöttek. Ha meg mégis fenyegetésnek éreznék, a fent említett aprópénzért vesznek ők is egy minifétist.
Dátum: 2014.01.31. 12:11:56
Ez mind rendben van, Miklós, de eddig felsoroltunk egy raklapnyi lehetőséget hogy hogyan lehetne a kisebb szövetségeknek segíteni az epikusokkal való gyorsabb boldogulás érdekében, mégsem esett róla szó, hogy terveztek valamit az ügy érdekében.
Még mindig ott tartunk, hogy kaptunk egy elég laza nerfet, ami a kisebbeknek semmi előnyt nem jelent szinte, a nagyobbakat meg szerintem cseretárgyak ide vagy oda, frusztrálja.
A +90 korláttal ami még nyújtható is lesz +nemtudom meddig, azzal az elmaradott játékosok nagyon nem lesznek ám kisegítve. Attól még leragadnak 1-1 epikusnál, és a leghalványabb esélyük sem lesz arra, hogy a top játékosok közelébe kerüljenek felszerelést illetően.
Dátum: 2014.01.30. 22:56:01
Így már világosabb a helyzet, az hittem az epikusok üthetőségének gyorsítása már konkrét terv volt.
Ebben a formában maximálisan egyetértek veled, mindenkinek jobb lett volna ha úgy próbálják meg felszerelésben kissé felzárkóztatni a játékosokat hogy akár az általad felsorolt lehetőségek közül kiragadnak egyet és megvalósítják, ahelyett hogy nerfelnének, mert az sose vezet jóra. Biztosan az is szült volna ellenérzéseket ha a lemaradt szövik kapnak könnyítést, de nem ilyen mértékűt mint ez a mostani.
Gondolom ezen változtatni sosem késő, lehetne indítani ennek a lehetőségéről egy szavazást, hátha Miklósék fogékonyak erre a megoldásra a jelenlegi korlátozások helyett.
Valószínűleg a szavazás eredménye a gyorsítás mellett szólna, és az elvétel ellen.
Berakhatnának mondjuk egy inspirátor épületet, ami hasonlóképpen működik mint a relikvia, csak ez az epikre hat. Mondjuk felezné a licit időtartamát amíg a top kiütött epi-10-20% mennyiséget el nem éri, erőtől függetlenüln minden tag 3-6% sebzést nyomhatna(kivéve ha valaki többet tud) az epire miközben ő csak 30-60% életet veszíthet(és itt is kivétel, ha valaki jobban bírja). Szerintem remek dolog lenne, ha felszerelésben valami hasonló módon zárkóztatnák fel a játékosokat, nem úgy hogy a szintkorlátokkal bűvészkednek.
Dátum: 2014.01.30. 22:38:39
Idézet: Bumburnyak - 2014.01.30. 22:13:38
Nem rég még epik ütő rambó voltál

...megy az idő.

Ez nem változott, a mai is 3 órámba került úgy, hogy közben egy ismerőssel kellett ebayon tokot keresni a telefonjára ami közben nem nagyon játszottam(és még nálam is nehezebben választ 59ezer tok közül).
Viszont ha napi két epikust lenne lehetőségem ütni, akkor egy hónap múlva feladnám. Nem hiszem hogy az epikusok gyorsításához kapnék LE turbót is, amivel szinten tudnám magam tartani ehhez. De ha az is jár mellé, akkor nem szóltam, jöhet